Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 289 άτομα (21 μέλη και 268 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
θα γίνει καταδρομική επίθεση αυριο πρώι. Ελπίζω η Αλεξάνδρα να είναι στην θέση της στο Διδύμου 8Α.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Να συμπληρωσω απογευμα Κυριακης
Φωκ27 επανω το κοντοπουτανο με τις βυζαρες Ελενα
Φυλής 67 η ξανθια χαμογελαστη και παντα κεφατη,καποια στιγμη θα δοκιμαστει
Στο Φωκ27 υπογα τιμηθηκε η Μαρια,κοντο ξανθοκαστανο μαλλι,τι καυλοραπανο ορεξατο ειναι αυτο?Προκαταρκτικα,φιλια,γλειψιματα,@@γλυψιμο,κωλαρακι πεταχτο ποιημα και βυζακια στητα.. :tits:
Επισης το Σ/Κ τιμησα και την Αννυ στο ρομαντικο Μεταξι,σημερα ηταν στο Κολωνου32 επανω και χθες τυχαια την πετυχα στο Κεραμεικου 13 υπογα,κορμακι απο τα λιγα στεγνα,με πεταχτο κωλαρακι..Δεν παιρνει μαυρους και πακια η συγκεκριμενη..απογευματινη ειναι τωρα.
27 υπογειο,μαρια,το ξανθο κοντοπουτανο με το κοντο μαλλι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα γίνει καταδρομική επίθεση αυριο πρώι. Ελπίζω η Αλεξάνδρα να είναι στην θέση της στο Διδύμου 8Α.

Ωραιο μουνακι αυτη. Ελληνιδα μου φανηκε απο κοντα :think:

Αμα ξεμπερδεψω γρηγορα απο την ρουφήχτρα την δικια μου
θα κανω και εγω καταδρομικη αποψε  :tooth:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Να συμπληρωσω απογευμα Κυριακη
Φωκ27 επανω το κοντοπουτανο με τις βυζαρες Ελενα
Φυλής 67 η ξανθια χαμογελαστη και παντα κεφατη,καποια στιγμη θα δοκιμαστει
Στο Φωκ27 υπογα τιμηθηκε η Μαρια,κοντο ξανθοκαστανο μαλλι,τι καυλοραπανο ορεξατο ειναι αυτο?Προκαταρκτικα,φιλια,γλειψιματα,@@γλυψιμο,κωλαρακι πεταχτο ποιημα και βυζακια στητα.. :tits:
Επισης το Σ/Κ τιμησα και την Αννυ στο ρομαντικο Μεταξι,σημερα ηταν στο Κολωνου32 επανω και χθες τυχαια την πετυχα στο Κεραμεικου 13 υπογα,κορμακι απο τα λιγα στεγνα,με πεταχτο κωλαρακι..
Να συμπηρωσω και εγω ΑΓΚΥΡΑΣ 12Α Βερονικα [καταθεση].

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
την πηρα χθες πρωι για 2η φορα απο τοτε που ξεκινησε,μιλφονι με πολυ καυλα...
Παρα πολυ καυλα τυπε.Παρεπιπτοντως ξεχασα να αναφερω οτι μεσα στο δωματιο υπηρεσιας ηταν η μιλφ ΠΑΓΟΚΟΛΩΝΑ ΒΑΛΕΡΙΑ .Την ειδα γιατι μπηκα στο μικρο δωματιο για οσους ξερουν.

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
καλό ξεκινημα στις πορνοενημερωσεις .αν θες κανε  και καποια
εκτιμηση για ηλικιες και αν θυμασε κανα ονομα
Μην παρεξηγήσε με τον καθένα ,σε οποιον δεν αρεσει ας μην διαβάζει

Καλησπερα και ευχαριστω για την αληθεια που ειπες.
Κοιταξτε,εγω οτι θα γραφω θα ειναι αυτο που βλεπω,το να πω οτι στο Βεργας 2α λεγεται Αναστασια
και οτι στο Τροφωνιου κατω την λενε Γιαννα δεν λεει τιποτα,τα ονοματα τα ξερουμε ολοι νομιζω
και καμια φορα γινεται και μπαχαλο.
Εξαλλου οι τσατσαδες οταν δηλωνουν ονομα κατευθειαν απο οτι εχω παρατηρησει ειναι και σιγουρες για τους
θαμωνες τους,βλεπε Αλιονα που η τσατσα λεει Αλιονα και μετα........σου λεει καλησπερα.
Εχουν ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ και δεν λενε "τι σε νοιαζει" κτλ.
Αυτο με τις ηλικιες οντως εκανα μαλακια που δεν τις εγραψα.Απορω.
Αν καποιος θελει να μην πιστευει τα λεγομενα μου μπορει να μου πει"τι γραφεις εκει ρε καραγκιοζη";
η μπορει να ρωτησει κατι αν τον νοιαζει,τωρα κατι μαγκες που χαζογελανε επι 3-4 φορες περαν του αστειου
που ειναι και αυτο μεσα στο φορουμ,καποια στιγμη θα ακουγαν κατι και η απαντηση ειναι η ιδια
και ας παρω και αναφορα "λενε μαλακιες".
Ειμαι ενοχος ο πουστης!

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Μιλαω γ την τροφωνιου 11 κατω κ το 13 κατω! Η μια ειναι η Ρανια.  Ταιριαζει με την περιγραφη ενος συναγωνιστη πιο πανω. Φολα μην πατε! Οπως αναφερανε μιλαει πολυ! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Σου σπαει τον πουτσο!  Κ στο τροφωνιου 11 κατω ηταν 1 κοπελιτσα με ψιλοκαρε μαλλακι καστανη με τροφαντο κωλο! Αυτη παλι απο την αλλη! Ειχε τοση κρεμα που στη βαση του πουτσου εκανα αμαν να το καθαρισω!  :P :P Αυτο συνεπαγεται μουνι πηγαδι! Κοινως αερας! :tickedoff: :tickedoff:

Στο 11 κατω ειναι η Γιαννα,μαλλον ακουσες Ρανια,αυτο εχουν τα ονοματα  :grin:
Στο 13 κατω ευχαριστω που με επιβεβαιωνεις,οντως δεν κανει,ουτε για 5 ευρω δεν ειναι.Αυτη ειναι που μιλαει πολυ
και δεν λεει και τιποτα,εκτος αν εγινε τραμπα που δεν νομιζω,με τα μικρα ματακια τα κοιμισμενα!Παραπανω σε π.μ αν θες.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Bόλτα στην απογευματινή βάρδια σήμερα Κυριακή σε Φυλής και Μεταξουργείο και επιγραμματικά είδα τα εξής:
Διδύμου 20 η Άντζελα μιλφ γεματούλα με κοντά ξανθά μαλλιά.Διδύμου 20 η Αλιόνα όπου και την πήρα με τα γνωστά καλά αποτελέσματα.
Στο Φυλής 40 η Καμέλια-Λόρι.Το Φυλής 66Δ κλειστό.Το Φυλής 59 ισόγειο είχε την Νάντια ενώ ο όροφος ήταν κλειστός.
Το Φυλής 67 είχε την χθεσινή μουνάρα ψηλή,κανονικών κιλών με όμορφο σώμα και ξανθά μακριά μαλλιά.Πρόγραμμα κανονικό. Στο Φυλής 69 ισόγειο είχε κοπέλα με κοντά μαύρα μαλλιά κανονικών κιλών με γυμνό τσιμπούκι μέτριας εμφανίσεως.
Αγκύρας 12 αριστερό η μιλφ Σοφία που ήταν και εχθές,Αδιάφορη κοπέλα,γεματούλα με κοντά σγουρά καστανά μαλλιά.Και στο δεξιό η Βερόνικα μιλφ ζουμερό με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.
Στο Αλκιβιάδου 16Α δούλευε η μιλφ Ειρήνη η Πολωνέζα απο το Διδύμου 18 ισόγειο πρωινά που ρέπαρε την Ανδριάννα.Σήμερα απότι φαίνεται ρέπαρε και την Κατερίνα την Κρητικιά.Στο Αλκιβιάδου 16Β η Μιλφ Ιρίνα αδιάφορη,κοντή,με κοντά καστανά μαλλιά.
Στο Μεταξουργείο στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 όροφος κοντή,γεμάτη κοπέλα με ξανθά μαλλιά,μπάζο με κώλο.Η ίδια με εχθές.Στο Μεγ Αλεξάνδρου 20 υπόγειο κοπέλα νοστιμούλα λεπτή,κοντούλα,λευκή με πιασμένα καστανά μαλλιά με απλό πρόγραμμα.Η ίδια με εχθές.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 28 2 κοπέλες η υπέρβαρη Πάολα που δούλευε και εχθές μαζί με την μιλφ Μαρία λεπτή με ξανθά μαλλιά και έκφυλο πρόσωπο που έχει δοκιμαστεί απο μένα.Τα Κολωνού 47 ήταν κλειστά αμφότερα.Το ίδιο και τα Κολωκυνθούς 63.Στο Κωλοκυνθούς 38 όροφος η αθίγγανη μιλφ Βουλγάρα Μαρία απο Αχιλλέως 40.Μελαμψή με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους,γεματούλα με πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι στα 15 και απλό στα 10.Δούλευε και εχθές απόγευμα και βράδυ.Το ισόγειο κλειστό.
Τα Κολωνού 27 όροφος και ισόγειο κλειστά.Στο υπόγειο ήταν η Άννα η πρώην Χριστίνα απο Διδύμου 25&27,Μονής Προδρόμου υπόγειο.Πρόκειται για κοπέλα ζουμερή με ξανθά μακριά μαλλιά που δουλεύει συνήθως εκεί.Το Κεραμικού 26 ανάκτορο κλειστό.
Το Κολωνού 32 υπόγειο είχε την αθίγγανη Μιρέλα κοντή,μελαμψή με μαύρα μαλλιά και γυμνασμένα κωλομέρια.
Το Λεωνίδου 6 είχε 2 κοπέλες.Μία ξανθιά κάπως γεμάτη με κοντά μαλλιά,λευκή που παρουσιάστηκε με εντελώς βαρεμένο ύφος.Αδιάφορη.Και την γνωστή στους περισσότερους αδύνατη ξανθιά κοπέλα την Ανδριάννα που δουλεύει και στο Κολωνού 30 όροφος.Απλό πρόγραμμα και τα 2 κορίτσια.
Κεραμικού 15 ισόγειο κοπελα με ξανθά πιασμένα μαλλιά,κανονικών κιλών γύρω στα 30 μέτριας εμφανίσεως.Στο Κεραμικού 13 υπόγειο κοπέλα λεπτή,λευκή,με κοντά καστανά μαλλιά και αλβανικά χαρακτηριστικά ομιλούσα πολύ καλά ελληνικά.Απλώς νοστιμούλα με κάπως τραχύ πρόσωπο.Κώλος στα 10 εύρω.Στο ισόγειο το γνωστό ντουέτο της Αννίτας που δούλευε σταθερά εκεί και παλιότερα και δούλεψε και για λίγο και στο Περδίκας μαζί με την Βέρα το κορίτσι με τα σχιστά μάτια απο Λεωνίδου 6.
Στον όροφο 2 κοπέλες μία γεματούλα με μαύρα μαλλιά,νεαρή,με τορπίλες βυζιά μαζί με μία κοπέλα κανονικών κιλών με κάποια ψωμάκια λευκή με καστανά μαλλιά μέτρια προς νόστιμη.Ο τσάτσος επέμενε να περάσω γιατί μου είπε είναι καλή και δεν βιάζεται.Απλό πρόγραμμα.Τελικά η κοπέλα αποδείχθηκε μέτρια εκτελούσα αγγαρεία.
Καλό βράδυ να έχετε!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.786
Πόντοι
41.129

την ειδα και εγω, βεβαια προτιμησα την ντενισα για να ξελαφρωσω,ειναι σχεδον ολα ανοιχτα φυλης διδυμου ιασωνος,η ντενισσα μου ειπε οτι η κοπελα ειναι καινουρια στο καταστημα αλλα δε θυμαμαι να την εχω δει και πουθενα αλλου.
επισκεψη πριν καμμια ωρα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232
  • Like
Αντιδράσεις: viator

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
professor σ'ωραιος, αν και πρεπει να γραφεις λιγο πιο creepy για να εναρμονιστεις στο στυλ του lovecraft :2funny:
Για να γράψω creepy θα πρέπει να συνουσιασθώ με κανένα έκτρωμα αγαπητέ μου όπως την γκιλφ Τερέζα η παλιότερα την γριά με το νυφικό απο Προύσσης. :2funny:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
σκ στην πιάτσα....
ευτυχώς που είσαι εσύ και ο xilnik και ενημερωνόμαστε.... ;)
Κανονικά θα έπρεπε να είχα φύγει διακοπές.Θα δώ μήπως μπορέσω αργότερα και ξεκλέψω καμία εβδομάδα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Κανονικά θα έπρεπε να είχα φύγει διακοπές.Θα δώ μήπως μπορέσω αργότερα και ξεκλέψω καμία εβδομάδα.
Κανονικά είσαι ... "εντάξει"
Νομίζω ...  :rolleyes:
Μάλλον θα ήταν καλό για εσένα να είχες φύγει ...

διακοπές !!!

:)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232
ναι το διάβασα....και εγώ δυο βδομάδες που είχα άδεια Αθήνα την έβγαλα.........βέβαια είχα τους λόγους μου και ήταν επιλογή μου ναι μείνω εδώ.............  

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Κατανοητό !

;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232
αν και δεν ξέρεις λεπτομέρειες μια χαρά ήταν....
και πάντα πίσω απ όλα κρύβεται μια γυναίκα  ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

ο προφέσορ είναι τόσο μάγκας που και στις διακοπές θα μας κάνει ανασκόπιση απο το εκάστοτε πεδίο μάχης.

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
αν και δεν ξέρεις λεπτομέρειες μια χαρά ήταν....
και πάντα πίσω απ όλα κρύβεται μια γυναίκα  ;)

Φιλε σμυρνη και οι λοιποι μπουρδελιαρηδες ........Ανεβαινω σημερα  για 3 μερες και παω αμέσως το απογευμα καταδρομικη  ..... Ψαχνω Καρολινα , Μονικα απο 84,86 α,β ..Θα βρω καμμια απο αυτες ή θα τρεχω για στουντιο ? Καμμια καλη προταση απο φυλης ? Η τζωρτζιαννα απο κολωνου 30 ή 32 ειναι αυτο το διαστημα εκει ? Αν μπορειτε απαντηστε αποψε ....Την αγαπη μου  και να γαματε συνεχεια Αδελφια .........

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom