Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 176 άτομα (16 μέλη και 160 επισκέπτες)

ratsas_21

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Μηνύματα
54
Like
0
Πόντοι
0
η αλιονα η ρουφιχτρα σημερα ειναι 2η βαρδια ξερει κανεις?
 

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Μηνύματα
1.045
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
λοιπον μετα απο καιρο βγηκα απο το σπιτι με σκοπο να γαμησω σε μπουρδελο!! οχι οτι δεν γαμαω σε μπουρδελα αλλα συνηθως παω κανα μεταξουργειο μετα την δουλεια ή καμια φυλης αμα με φερει ο δρομος με την δουλεια (κατι το οποιο ευτυχως συμβαινει συχνα)..

γυρισα την φυλης και το μεταξι σχεδον ολα..
στη φυλης δεν ειδα τιποτα το καινουριο ολες κλασικα στις βαρδειες τους. ελειπαν ομως η ζακλιν, η μικυ(ηρθε μετα τις 1το βραδυ), η γιαννα, η ρωξανη (φ19), η αννουλα η μολδαβεζα. ενω καμποσα σπιτια ηταν κλειστα..
στο μεταξουργειο τωρα εντυπωσιαστικα απο:

  • [li]μια ταυλανδεζα (μαλλον οχι αλλα εμοιαζε) στο κολωνου 32β η οποια ηταν μουναρα μελαχρινη σχιστοματα με απιστευτη συμμετρια στο σωμα της, εκανε απλο προγραμμα και γινοταν λαικο προσκυνημα.. δεν μπηκα γιατι πραγματικα ημουν τοσο καβλωμενος μαζι της που δεν μπορουσα να κανω υπομονη να τελειωση με τον προηγουμενο συναγωνιστη δεν ξερω αν γαμιεται καλα αλλα απο εμφανιση εσκιζε η κοπελα[/li]
    [li]την κατατια της σοφιας απο φωκαιας 25πανω που ενω ηταν μια πολλα υποσχωμενη νεα παρουσια καταντησε στο μεταξουργειο να τσιμπουωνει πακια.. και παραθετω μια κριτικη που ειχα γραψει για αυτην οταν την ειχα παρει πρωτη φορα που ηταν ΑΛΛΟΣ ανθρωπος καμια σχεση με την σπασαρχιδω που ειναι τωρα www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fwkaias-25a/#jr_review_25730]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fwkaias-25a/#jr_review_25730[/li[/URL]]

  • [li]το ποσο μουναρα παραμενη η τζενη το γυφτακι στο ιασ 37. αυτη αμα δεν ηταν τοσο σπασαρχιδω θα δουλευε φυλης και θα της γαμουσε ολες γιατι ειναι πραγματικα τσιγγανικη καβλα[/li]
    [li]τα 2 τραβελια στην γιατρακου πραγματικα καβλες εχω παρει την μια σε ενα ερηπιο εκει απο πισω συντομα θα παρω και τις αλλες[/li]
    [li]και τελος ξενερωσα που ειδα την καταντια της κολοκυνθους 38 που εχει κοψει τα φουλ κια εχει κατι μπαζα με 10αρικα και το αποκορυφωμα? πανω δουλευε μια ΜΑΥΡΗ.. κριμα γιατι το σπιτακι αυτο μας εχει χαρισει πολλες στιγμες ηδονης[/li]

τωρα στην βολτα εκανα 3 καταθεσεις που πραγματικα νομιζω οτι εκανα 3 καλες επιλογες..
1) αννα φ25.. ημουν μονος στο σαλονι και μου τριβοτανε και ξαφνικα μπαινει ενας αλλο συναγωνιστης και μας τραβαγε να κανουμε παρτουζα, οπως και εγινε.. πραγματικα η κοπελα στην παρτουζα κενταει τα κανει ΟΛΑ.. αξιζει και για παρτουζα αλλα και για κανονικο γαμησι. με dp και χυσιμο στο προσωπο!!
2)μικυ απο φυλης 92β. πραγματικα απο τις καλυτερες αυτη τη στιγμη τα λογια ειναι περιττα.. γυρισε απο ρουμανια ανανεωμενη!!
3)αλιονα φ84 επειδη ομως δεν εχυσα με καμια απο τις 2 πηγα στην αλιονα. η γυναικα τα δουλευει τα λεφτα της γλυψιμο παντου, δεν κανω πλακα εκτος απο πλατη ΠΑΝΤΟΥ. απο προσωπο μεχρι κωλο, πατουσες, παλαμες, αρχιδια κτλ τελειωμα στο στομα της οπου αμα δεν στραγγιξει δεν σε αφηνει να βγεις... πραγματικα μια κοπελα που τιμαει τα λεφτα της...


βεβαια τωρα που γλυκαθηκα θα παω και σημερα για 1 ή 2 καταθεσεις.
σιγουρα θα παρω την βικυ απο φωκαιας 27 γιατι εχω να την παρω απο μεσα δεκεμβρη και θελω να την γαμαω να γελαει και να μιλαει ρωσσικα!!
μετα υποψηφιες ειναι
α) ταιλανδεζα απο κολωνου
β) μια αδυνατουλα γλυκουλα που δινει κωλαρακι και δουλευε στο φ74 και πριν 2-3 μερες στο μ.π. το βαπορι
γ) την μπαρμπαρα απο φ92 (πρωην λαουρα νομιζω) με τα ιχα!!! την ειδα εχτες και ηταν μπουκιτσα αν και μαλλον εχτες ηταν ψιλομουδιασμενη στις 4.30 το πρωι αλλα ακομα καλυτερα!!!
δ) μιραντα απο φ71 (αν ηταν αυτη που ειδα χτες στις 4 το πρωι)
ε) το κλασσικο αουτσαιντερ που το βλεπεις και μπαινεις χωρις 2η σκεψη και σου γαμαει ολο το πλανο της τσαρκας!!!

παιδια θελω να κανω και μια ερωτηση μια καρινα και καλα αγγλιδα με τατουαζ ολο το χερι που διαβασα εδω και τη ψαχνω απο τοτε και δεν την εχω βρει μπορει καποιος συναγωνιστης που ξερει να με βοηθησει??

τελος θα γραψω και για καποιες κοπελες που μου καναν καλο κρεβατι δεν εγραψα κατι στο σαιτ και πρεπει να αναφερθουν
α) τζοαννα απο ιασωνος 46. αυτη ακολουθει την αντιθετη πορεια απο την σοφια αυτη οσο παει γινεται και καλυτερη. ακαποτο
β) συλβια απο μ.π. υπογειο. φουλ
γ) ζακλιν προσπαθει να σε κανει να περασεις καλα, και οι καμπυλες της την βοηθανε!!!
δ) φωτεινουλα απο ιασωνος. καχεκτικη? ναι! κοντη? ναι! ασχημη? ναι!.. αλλα το γαμησι της και την εξυπηρετικοτητα της δεν την εχουν πολλες αξιζει να ακουγεται στο σαιτ γιατι ειναι καλη πουτανα και καλη καρδια, πραγμα που εμενα μου το εχει αποδειξη!!
ε) κινεζα απο φ22πανωδεξια την προηγουμενη πεμπτη το πρωι δουλευε στο φ22 μια κινεζα 35-40.. καλη πιπα καλο γαμησι και δνε ειπε σε ΤΙΠΟΤΑ οχι!!
στ) γιαννα απο φ27 οτι και να πουμε ειναι λιγο
ζ) μπαρμπαρα απο φ27πανω. αυτη δεν την εχω γαμησει προσφατα αλλα η κοπελα δεν εχει γινει τοσο σαπια οσο λετε, την ειδα και πραγματικα ηταν πολυ γοητευτικη


μεγαλες απογοητευσεις?
α) καρμεν απο διδ8.. σιγα το γαμησι! απλα τπτ αλλο...
β) καμινης που μας κανει και κατεβαινουμε να γαμησουμε και ειναι ολα κλειστα
γ) μονικα απο φ25. εχει κανει πελατεια, βαριεται και οσο παει κανει και χειροτερα γαμησια.. για εμενα τελειωσε, οχι γιατι εκανε κατι κακο απλα η κοπελα δεν προσπαθει καν.. πραγματικα περασα ωραια μαζι της (6 παρτουζες και 5-6 φορες μονοι μας) αλλα τελος και καλα θα κανει να αλλαξει σπιτι ή χωρα γιατι εκει καιγεται!!
δ) κολοκυνθους 38 για τους λογους που εγραψα παραπανω
ε) αννουλα απο φ71 που ενω της εχω κανει 3 καταθεσεις πιο παλια οποτε με βλεπει με κραζει που δεν περναω!!
στ) ρωξανη απο φ19 που ενω ελεγαν ολοι οτι ειναι σαπια και εμενα μου εκανε καλα γαμησια τωρα και με εμενα ειναι επιπλακι
ζ) σοφια σελενα απο φ25 φ84 φ86 που τωρα δουλευουν μεταξι με 10 και 15 ευρω ενω ειναι πολυ ομορφα κοριτσια και τα 2 αλλα καταφεραν να αποδειξουν οτι οι μπουρδελιαριδες εχουν μνημη. και επεισης καταφεραν να φανε ακυρο απο τους ελληνες μπουρδελιαριδες οι οποιοι εχουν χρυσοπληρωσει απειρες σαν και αυτες τα τελευταια 20-25 χρονια αλλα αυτες ξεπερασαν τα εσκαμενα στο θεμα ξεπετοσυνης και επιπλοσυνης παραθετω κριτικη δικη μου με αυτες που της ειχα παρει παρτουζα (τρομαρα μου) www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:13810/#jr_review_26563]http://www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:13810/#jr_review_26563[/url] και οσοι δεν βαρεθηκαν και διαβασαν την κριτικη ειδανε τελικα πως τους κοπηκαν τα γελακια γιατι μπορει να μας πιανουνε μαλακες μια φορα αλλα τελικα κατεληξαν εκει που ανικουν να μην κανουν ραντεβου ουτε στο μεταξουργειο!!


το ξερω οτι κουρασα αλλα ηταν καποια πραγματα που ειχα στο μυαλο μου ηθελα να τα γραψω και τα εγραψα ολα μαζι.. δεν γραφω ενημερωσεις γιατι γραφουν αλλοι και εγω δεν εχω ουτε την μνημη αλλα δεν ξερω και ονοματα τοσα πολλα οποτε η ενημερωση ειναι δυσκολη. απλα γραφω τις εμπειριες μου απο καταθεσεις κατι το οποιο ειναι πιο ακριβο και εξισου συμαντικο με μια ενημερωση (για εμενα)
αμα θυμηθω κατι που πρεπει να αναφερθει και το ξεχασα θα το γραψω σε μελλοντικο ποστ

και φιλε προφεσορχ κανεις γαματες ενημερωσεις και ετσι οπως τις γραφεις μας βγαινει η πιστη να τις διαβασουμε. αναμεσα σε καθε σπιτι πατα ενα enter γιατι ειναι κριμα τοσο κοπο που κανεις να χανεται και να γινεται τοσο δυσαναγνωστο!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

Ωραίος ο αρχηγός.
Τα τραβέλια να μην ανέφερες θα ήσουν και ο πρώτος.  :S
κάβλες και υδραυλικά δεν πάνε μαζί.
Επίσης άσχετο,σε πέταξαν έξω και δεν τελείωσες τις 2 πρωτες φορές?
(έκανες παρτούζα με άγνωστο ?  :2funny:)
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
και φιλε προφεσορχ κανεις γαματες ενημερωσεις και ετσι οπως τις γραφεις μας βγαινει η πιστη να τις διαβασουμε. αναμεσα σε καθε σπιτι πατα ενα enter γιατι ειναι κριμα τοσο κοπο που κανεις να χανεται και να γινεται τοσο δυσαναγνωστο!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ
Η αλήθεια είναι οτι τα συμπυκνώνω αρκετά.Θα προσπαθήσω να τα διαχωρίζω ανα οίκο.Αν και εγώ προσωπικά μπορώ και τα διαβάζω.
 

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Μηνύματα
26.557
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
λοιπον μετα απο καιρο βγηκα απο το σπιτι με σκοπο να γαμησω σε μπουρδελο!!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ
:headbang2:
άντε να προσαρμόσουμε τα ωράρια να κατέβουμε και μαζί μια βόλτα... {γαμώ τις απεργίες μου μέσα...  :headbang:}
 

Επισκέπτης
Πήγα κι εγώ μια βολτούλα σήμερα στις 19:00 Φυλής με εναν φιλο.Ορισμένα που μπήκα: :)

Φυλής 66Α:2 ξανθιες,μια ψηλη μια κοντουλα σχετικα καλα σωματα.
Φυλης 68Δ:μελαχρινό μπαζάκι.
Φυλής 67:γυφτακι.μετριο πολυ.δε με τρελλανε.
Φυλής 69:γυφτακι μελαχρινο.νταρντανα με χαλαρο σωμα.φατσα που δεν σου θυμιζει πουτανα.
Φυλής 71Β:ξανθια ωραια πολυ καλη στο κρεβατι.εχει τερμα κοσμο!
Φυλής 59 ΚΑΤΩ:2 ξανθιές,την πιο καλη την έλεγαν Νάντια.
Φυλής 59 ΠΑΝΩ:ενα αδυνατο μελαχρινο.μικρουλι σε ηλικια καλο στηθος αλλα λιγο ψυχρη.
Φυλής 84 ΚΑΤΩ:ξανθιά Άννα,καλο σωματακι καλο βυζι,καλη στο κρεβατι 20 ευρω.(Αυτην πηρε ο φιλος μου)
Φυλής 84 ΠΑΝΩ:μελαχρινούλα αδύνατη με τατουαζ,μετρια και με σπυρακια στον κωλο.
Φυλής 86:μελαχρινη βυζαρου μετρια.
Φυλης 88:ξανθια με ασπρο φόρεμα,ωραια φανηκε αλλα λιγο ψυχρη.20 ευρω.
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.475
Κριτικές
1.272
Like
227.125
Πόντοι
46.232
μετά την εύκολη και τυπική νίκη επι της ομάδας της γειτονίας μου είπα να παίξω με της αντοχές μου και να κατέβω βόλτα στο μεταξουργείο κατα τις 19.30 , ενημέρωση σε δυό μέρη , το πρώτο μέχρι να έρθουν και οι υπόλοιποι ,το δεύτερο θα το κάνουν οι υπόλοιποι αφού αποχώρησα.....

Κολοκυνθού 63 δεξιά , μελαχρινή σαύρα , 10  το απλό , 15 ακα και κώλο.
Κολοκυνθού 38β πολύ λεπτή κοπέλα με στητό στήθος κατσαρό μαλλί , απλό στα 10
Κολοκυνθού 38α μια υπερβολικά χοντρή ξανθιά , 15 φουλ
Αχιλλέως 51 Λάουρα μελαχρινό μπάζο , 15 φουλ
Αχιλλέως 51α Μαιρούλα  κανονικό σώμα , πεταχτά δόντια , 15 φουλ
Μαραθώνος 59α μελαχρινό λεπτό μιλφ απλό στα 15
Αχιλλέως 40 μελαχρινή ψηλή άβυζι με νυσταγμένο  βλέμμα ,ακα
Πέρδικα 3 αριστερά μελαχρινή κατσαρό μαλλί , πιασίματα , μεγάλο πεσμένο στήθος , με μεγάλες θηλές , απλό στα 10
Πέρδικα 3 δεξιά μελαχρινό πιπίνι γεματούλικο ,απλό
Καλλέργη 33 μελαχρινό μιλφ με άσπρη επιδερμίδα χοντρή ,15 φουλ , 10 απλό
Λεωνίδου 6 ,ξανθιά γεματούλα άβυζι και μελαχρινή χοντρή κοιλαρού  άβυζι ,απλό και οι δυο στα 10
Κεραμικού 13 μελαχρινή κανονικό σώμα μαλλιά κότσο , απλό στα 10
Κεραμικού 13α μελαχρινή μπουτού χοντρή ,απλό στα 10
Κεραμικού 13β η ξανθιά γεματούλα με το μάγκικο στυλάκι απλό στα 15 , μελαχρινή μουτρωμένη γεματούλα , το ίδιο πρόγραμμα.
Κεραμικού 26 κάτω κοντή μελαχρινή στρογγυλοπρόσωπη , φουλ
Κεραμικού 26 πάνω ξανθιά κοπέλα λευκή επιδερμίδα απλό.
Δεληγιώργη 39 η γνωστή μελαχρινή που δουλεύει πάντα με ακα
Ακομινάτου 2β μιά πολύ χοντρή ξανθιά με οβίδες ,απλό , όλα τα λεφτά είναι ο κοτσίδας ψηλός πούστης τσατσος που επι ένα τέταρτο μου έλεγε τι λένε τα άστρα για μένα αφού πρώτα του είπα την ημερομηνία γέννησης μου και τον αριθμό της οικίας μου......είπε σε μένα και στον πρόεδρο να ξαναπεράσουμε να τα πούμε.
Κολωνού 32β 3 κοπέλες η μελαχρινή με της πεσμένες βυζάρες , άλλη μια μελαχρινή γεματούλα άβυζι με μεγάλες ρόγες , και ξανθιά κοπέλα αδιάφορη , όλα τα λεφτά η τσα τσα αυτή με το καπελάκι που ενώ οι δυό μελαχρινές καυλάντίζαν με τους πελάτες , πλησίασε την μελαχρινή βυζαρού της χούφτωνε τα βυζιά και της πιπιλούσε της ρόγες......
Κολωνού 27β μια μελαχρινή λεπτή μίλφ ρουμάνα φούλ στα 10 , λόγο χαμηλού φωτισμού και μυωπίας πέρασα(μιας και βιαζόμουν να φύγω......,θα ακολουθήσει κριτική  :headbang: :headbang:)
αυτά.... νώντα(παρεμπιπτόντως σου πάνε τα κιλα που έχεις βάλει καθώς και τα μπουκλάκια  :2funny: :2funny:)γράψε τα υπόλοιπα
πρόεδρε γράψε και για τον γέρο με την γκλίτσα.....                     
 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Μηνύματα
82.571
Κριτικές
31
Like
13.155
Πόντοι
5.097
μετά την εύκολη και τυπική νίκη επι της ομάδας της γειτονίας μου είπα να παίξω με της αντοχές μου και να κατέβω βόλτα στο μεταξουργείο κατα τις 19.30 , ενημέρωση σε δυό μέρη , το πρώτο μέχρι να έρθουν και οι υπόλοιποι ,το δεύτερο θα το κάνουν οι υπόλοιποι αφού αποχώρησα.....

Κολοκυνθού 63 δεξιά , μελαχρινή σαύρα , 10  το απλό , 15 ακα και κώλο.
Κολοκυνθού 38β πολύ λεπτή κοπέλα με στητό στήθος κατσαρό μαλλί , απλό στα 10
Κολοκυνθού 38α μια υπερβολικά χοντρή ξανθιά , 15 φουλ
Αχιλλέως 51 Λάουρα μελαχρινό μπάζο , 15 φουλ
Αχιλλέως 51α Μαιρούλα  κανονικό σώμα , πεταχτά δόντια , 15 φουλ
Μαραθώνος 59α μελαχρινό λεπτό μιλφ απλό στα 15
Αχιλλέως 40 μελαχρινή ψηλή άβυζι με νυσταγμένο  βλέμμα ,ακα
Πέρδικα 3 αριστερά μελαχρινή κατσαρό μαλλί , πιασίματα , μεγάλο πεσμένο στήθος , με μεγάλες θηλές , απλό στα 10
Πέρδικα 3 δεξιά μελαχρινό πιπίνι γεματούλικο ,απλό
Καλλέργη 33 μελαχρινό μιλφ με άσπρη επιδερμίδα χοντρή ,15 φουλ , 10 απλό
Λεωνίδου 6 ,ξανθιά γεματούλα άβυζι και μελαχρινή χοντρή κοιλαρού  άβυζι ,απλό και οι δυο στα 10
Κεραμικού 13 μελαχρινή κανονικό σώμα μαλλιά κότσο , απλό στα 10
Κεραμικού 13α μελαχρινή μπουτού χοντρή ,απλό στα 10
Κεραμικού 13β η ξανθιά γεματούλα με το μάγκικο στυλάκι απλό στα 15 , μελαχρινή μουτρωμένη γεματούλα , το ίδιο πρόγραμμα.
Κεραμικού 26 κάτω κοντή μελαχρινή στρογγυλοπρόσωπη , φουλ
Κεραμικού 26 πάνω ξανθιά κοπέλα λευκή επιδερμίδα απλό.
Δεληγιώργη 39 η γνωστή μελαχρινή που δουλεύει πάντα με ακα
Ακομινάτου 2β μιά πολύ χοντρή ξανθιά με οβίδες ,απλό , όλα τα λεφτά είναι ο κοτσίδας ψηλός πούστης τσατσος που επι ένα τέταρτο μου έλεγε τι λένε τα άστρα για μένα αφού πρώτα του είπα την ημερομηνία γέννησης μου και τον αριθμό της οικίας μου......είπε σε μένα και στον πρόεδρο να ξαναπεράσουμε να τα πούμε.
Κολωνού 32β 3 κοπέλες η μελαχρινή με της πεσμένες βυζάρες , άλλη μια μελαχρινή γεματούλα άβυζι με μεγάλες ρόγες , και ξανθιά κοπέλα αδιάφορη , όλα τα λεφτά η τσα τσα αυτή με το καπελάκι που ενώ οι δυό μελαχρινές καυλάντίζαν με τους πελάτες , πλησίασε την μελαχρινή βυζαρού της χούφτωνε τα βυζιά και της πιπιλούσε της ρόγες......
Κολωνού 27β μια μελαχρινή λεπτή μίλφ ρουμάνα φούλ στα 10 , λόγο χαμηλού φωτισμού και μυωπίας πέρασα(μιας και βιαζόμουν να φύγω......,θα ακολουθήσει κριτική  :headbang: :headbang:)
αυτά.... νώντα(παρεμπιπτόντως σου πάνε τα κιλα που έχεις βάλει καθώς και τα μπουκλάκια  :2funny: :2funny:)γράψε τα υπόλοιπα
πρόεδρε γράψε και για τον γέρο με την γκλίτσα.....                     
οχι ρε ο γλιτσας εδω μαζι μας ηταν ολη την ωρα :grin:
με τραγιασκακι ρε μαν αν ειναι αυτος τον εχω πετυχει :grin:
 

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Μηνύματα
18.338
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Επισης εχω πετυχει 2 φορες εναν γερο με γκλιτσα,στο μπουρδελακι της Περδικα  :cool2:
 

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Μηνύματα
356
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Επισης εχω πετυχει 2 φορες εναν γερο με γκλιτσα,στο μπουρδελακι της Περδικα  :cool2:
Tον εχω πετυχει και εγω...

Μαλιστα μια μερα του εκαναν χαβαλε κατι πιτσιρικαδες..και αυτος το επαιζε τζοβενο..
 

PORNOSCOUTER

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
14
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες τι ωρα ξεκιναει η πρωινη βαρδια στο μεταξυ???κατα τις 10?
 

necranthemon

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Μηνύματα
8
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες,εχει εντοπισει κανεις την σαμπρινα απο φ59?///////////////
 

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αφου ο Ν.Σμυρνη ξεκινησε πρωτος,για να πανηγυριση την νικη της ομαδας του,μεσω ασυρματου βρεθηκαμε στην Κολωνου!
Ο λαστ ειναι σε αποστολη,οποτε την πασα την περνω εγω και συνεχιζω....

Ιάσωνος 1α Κλειστο!!.
Ιάσωνος 1Β Δυστηχως κλειστο!!
Ιάσωνος 1γ Ερρικα,η μουτου!!!!!!
Μ.Αλεξανδρου 22 επανω,δεν ανεβηκα αλλα απο συναγωνιστη εμαθα οτι ειναι μια ευτραφης ξανθια!!
Μ.Αλεξανδρου 22 κατω,δυο κοπελλες,η μια η Καρμεν ,ψιλη με κεκλιμενα ποδια και φουλ στα 10 και η αλλη ενα κονο με μικρο βυζι και καλο κωλο,στα 10 χωρις κωλο!!!!
Μ.Αλεξανδρου 15,Ζανα!!
Μ.Αλεξανδρου 17,η ευτραφης πλεον κοντη!!
Μ.Αλεξανδρου 28 η μιλφ με τις βυζαρες Μαρια!!
Ιάσωνος 44 Αννα με περουκα μαυρη μακρια η οποια της παη και της δινη εναν αλλο αερα με το 2αρι το πεσμενο και την κωλαρα,απλο 10,15 φουλ!!!!
Ιάσωνος 44 νεο,Γκαμπριελα κοντοπορνη,15 ευρώ,και μια με φουλ με πολλα τατου,αυτην την ειχα παρη στο Φωκαιας 25 επανω,πριν χρονια!!Τοτε ηταν 5 κιλα στον κωλο πιο αδυνατη,Ντανιελα,καλος πατος!!
Ιάσωνος 46 Ευτραφης Αλεξανδρα με φούλ
Ιάσωνος 46α Στέλα ευτραφης χαμογελαστή με μεγάλα βυζιά απλό !!
Ιάσωνος 46β δυο κορασιδες  η αδυνατη με μικρο στηθος και κωλαρακι που εδινε σωου για μια φορα ακομα και ενα κοντο αδιαφορο γυρολογος της περιοχης ντισνειλαντ!!
Ιάσωνος 43 δυο ευτραφης,η μια μικρο στηθος η αλλη με οτι τελειωνη σε αρες π.χ. βυζαρε, με κώλο 15 ευρώ απλό 10 ευρω,και παρτουζα,ηθελα να ηξερα σε ποιο κρεβατι θα χωραγανε μαζι!!
Ιάσωνος 37β Τζένη το γυφτάκι με της βυζάρες 10 το απλό 15 με κώλο
Ιάσωνος 37α Μαρια μουνι τσιμπουκι κωλος,10 απλο,15 φουλ!!!!
Ιάσωνος 31 Τσεσσικα,κοντοπορνη γαζελα,με βυζαρες 3αρες και κωλαρα για πολλα σκαμπιλια στα 10!!
Ιάσωνος 30α  Αδιαφορο προσωπο,καλες αναλογιες, απλό 10 ευρώ,εδω ενω το σαλονακι ηταν φουλ,εισηλθε πακις σουρωμενως,η τσα του ειπε να φυγη και αυτος δεν την ακουσε,εριξε κατι μπινελικια μουρμουριζοντας,βγαινοντας η κοπελλα περασε απο μπροστα μας και ο πακις της χουφτωσε τον κωλο,τοτε η τσα τον αρπαξε απο τα πετα και του λεη τι σου ειπα ρε μαλακα,και το εκσφενδονισε προς της σκαλες,φοβερη λαβη,και η καλυτερη κατσερ δεν την εκαναν καλα,κατι μουρμουρισε ο πακις και του ειπε,αν ερθω εκει θα σε πεταξω κατω απο τις σκαλες,και πηρε δρομο,υπολογιζω αυτος να μπηκε και στο ι.36,γιατι συνεχιζε την τσαρκα του!!
Ιάσωνος 30β Στενο μουνακι ειπε ο τσατσος σαρουμαν,που χλικνιζοταν στο ρυθμο των ρουμανικων τραγουδιων,η κορασιδα συμπαθητικη υψους 1,70,ασπρη επιδερμιδα,κανονικο σωμα,δυναμωσε την μουσικη βγηκε σαλονι,χορεψε για λιγο και ξαναμπηκε δωματιο!!!
Ιασωνος 36,ευτραφης ψιλη,μονιμη γυρολογος της μεταξουπολης,κατα την εισοδο μας ο τσατσος κραταγε μεγαλο στυλιαρη,προφανως κατι ειχε γινη πιο πριν,και τον ανεμενε να τον περιποιηθη αναλογως!!
Ιάσωνος 27α η γνωστη μελαχρινή αλβανις,Αλεξια!!
Λεωνίδου 28 δεξιά καυλε με καλα βυζια και κανονικο σωμα,καυλαντιζε τον λαστ να εισελθη,παρατριχα να τα καταφερη,αλλα τα γαλακτομπουρεκα νικησαν ακομα μια φορα!!!!
Λεωνίδου 28 πάνω η Ρουφηκτρα Σονια!!!!
Ιάσωνος 20β η Ρομπέρτα-Σοφία ακα 15 ευρω!!
Ιάσωνος 20α το πορνοπιπινο με το μικρο βυζακι απο,Κολωνου 11 ισογειο!!!!
Ιασωνος 20γ,κλειστο!!
Ιάσωνος 19α κατω κοντο ευτραφης αδιαφορο!!!!
Ακομινατου 2 αριστερο,αδιαφορο κοντο με γεμισμενο κωλο!!
Κολωνου 53 κλειστο!!
Κολωνου 48 κλειστο!!
Κολωνου 47 επανω δυο γαζελες,η μια νεα και η αλλη Σοφια η Σονια δεν θυμαμαι!!
Κολωνου 47 κατω δυο τελειως αδιαφορα...
Κολωνου 27 ισογειο κοντο πιπινι με γεμισματα στα πλαγια!!!
Κολωνου 27 υπογειο,Αννα η βουλγαρα!!
Κολωνου 30,περιμεναμε ωρα,πιθανολογω οτι ηταν η αλλα Αννα!!
Κολωνου 32 ισογειο,κοντο τσιγγανακι με απλο και βυζαρες ολιγων γεμισματων παραπανω!!
Κολωνου 30 επανω,πιπινι ευπαρουσιαστο,αδυνατο!!
Κολωνου 11 υπογειο,οι δυο μονιμες η μια ξανθια με βυζακι 2αρι στητο και καλο κωλο κανονικο σωμα,και η αλλη με 1,5 και αυτη κανονικου σωματος!!
Κολωνου 11 ισογειο,δυο καινουργια,απο καποιο απομακρο χωριο της ρουμανιας,δεν περιγραφω...
Κολωνου 11 επανω,αλλο ευτραφες αδιαφορο!!
Μεγαλη μορφη ο γερος με την τραγιασκα και την γλυτσα,οπου εκανε μπουρδελοτσαρκα,και φαινοταν αγριος χιστις καθως κρατουσε και μια χοντρη γλιτσα .Ηταν μπομπωδης και θορυβωδης στο Σαλονι,και ελεγε οτι οταν ηταν νεος η τσαπου του δεν επεφτε βαζοντας την γλιτσα αντι του εργαλειου του και την σηκωνε ψηλα!!
Ο Αλεξανδρος ο τσατσος γελαγε και μου λεη,αυτη ερχονται απο την επαρχια για εξετασεις στα νοσοκομεια και το βραδυ κανουν μπουρδελοτσαρκα!!
Το σκηνικο γινοταν στο υπογειο του
κΟΛΩΝΟΥ 32,Οπου εμφανιστηκε ασπριδερη αδυνατη ρουμανα με μικρο στηθος και βρωμικο στομα  .
Αφου ολοκληρωθηκε η βολτα γυρω στις 23,00 ο λαστ συνεχισε μονος μηπως εντοπιση κανενα στοχο ακομα!!
Αλλη μια μερα ετελειωσε,ο πεζοδρομος ηταν καθαρος και αρκετη χιστες κυκλοφορισαν σε ενα μεταξι με σχετικα καλο καιρο!!

 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Μηνύματα
6.726
Κριτικές
126
Like
7.759
Πόντοι
7.885
Προέδρε και ν.σμύρνη ταπεινό ρισπέκτ από εμένα :grin: :grin:.Παρακαλώ για π.μ αν θα συνεχιστεί και αυτήν τη βδομάδα η ''εναλλάξ τσάρκα'' :uglystupid: :think:.Ο Μαύρος Θάνατος δηλώνει αδυναμία να βολτάρει και να μην  :knockinb: :zfuck:,οπότε μέχρι να τραμπουκίσει την μάνα του δεν ξέρω αν θα ακολουθήσει :uglystupid: :rolleyes:
 

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Προέδρε και ν.σμύρνη ταπεινό ρισπέκτ από εμένα :grin: :grin:.Παρακαλώ για π.μ αν θα συνεχιστεί και αυτήν τη βδομάδα η ''εναλλάξ τσάρκα'' :uglystupid: :think:.Ο Μαύρος Θάνατος δηλώνει αδυναμία να βολτάρει και να μην  :knockinb: :zfuck:,οπότε μέχρι να τραμπουκίσει την μάνα του δεν ξέρω αν θα ακολουθήσει :uglystupid: :rolleyes:
Θα προσπαθησουμε να εξετελεσουμε την δυσκολη αποστολη του εναλαξ,τον κατανοω τον Μαυρο Θανατο,θα κανης εσυ την ανακοινωση στους πρωκτικους εξτρεμιστες?
 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Μηνύματα
6.726
Κριτικές
126
Like
7.759
Πόντοι
7.885
Θα προσπαθησουμε να εξετελεσουμε την δυσκολη αποστολη του εναλαξ,τον κατανοω τον Μαυρο Θανατο,θα κανης εσυ την ανακοινωση στους προκτικους εξτρεμιστες?

Ευχαριστώ για το π.μ πρόεδρε  ;) ;).Δεν θα γράψω στο θρεντ των ΠΡΩΚΤΙΚΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ γιατί ο Μαύρος Θάνατος διαφωνεί με την τσάρκα χωρίς παρτούζα :rockon: :rockon:
 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Μηνύματα
6.726
Κριτικές
126
Like
7.759
Πόντοι
7.885
Στρατηλάτη επικοινωνηστε λιγο με Πορνομεταναστη γιατι με εχει ζαλησει στα τηλεφωνα...
Φευγει την τριτη και πρεπει λεει αυριο μεθαυριο να βρεθειτε οπωσδηποτε..

Θα πω στον Μαύρο Θάνατο το πρωί που θα ξυπνήσει να τον πάρει τηλ. να τον καραμουζιάσει  :2funny: :2funny:.Εσύ τσέκαρες αυτό που σου έδειξα χθες  :think:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom