Παιδιά
η Αλίσα ή Μαρίνα Γκείσα ξέρω οτι εργάζεται Αλκαμένους 113 τριτες και παρασκευες απογευμα
Ξερει κανεις αν εργαζεται και σε κανα αλλο μαγαζί και ποιες βαρδιες?
ή με άλλα λογια...δουλευει πουθενά σημερα?
Νομίζω οχι...
Παιδιά
η Αλίσα ή Μαρίνα Γκείσα ξέρω οτι εργάζεται Αλκαμένους 113 τριτες και παρασκευες απογευμα
Ξερει κανεις αν εργαζεται και σε κανα αλλο μαγαζί και ποιες βαρδιες?
ή με άλλα λογια...δουλευει πουθενά σημερα?
παίδες ανεβάστε και την κριτική να επιμορφωθούμε περί της Σάντρας γιατί είναι στα υπόψιν
Ναι πιο ψηλη και με κωλαρα,με δυχτιωτο και αυτη,για αυτο ειπα κοπι σε μεγαλυτερη μεγενθυση.@Μιστερ Πρέσιντεντ δύο ερωτήσεις
Φυλ92 Πιο πορνόδες βλέμα και απο Μπάρμπαρα? Αν είναι έτσι πρέπει να τιμωριθεί!
Φυλ74 Ανκα εννοείς αυτή΄του 109 που ο Τζοκερ χαρακτήριζε χρονοδιακόπτη? Αν είναι αυτή μου είχε πει πως θα σταματούσε για παντα
Διαβασε και την δικια μου που δεν εκανε!!Εχω ανεβασει κριτικη, η κοπελα εκανε αγγαρεια
Αν Σουζη τσουζη,ικεα!!Περασα απο Αγκυρας,νταρντανα Αντζελα,ψηλη...Στο Φ71 η Σάντρα,πολυ ξυλαγγουρο μου φανηκε,ψηλη και αχαρη...κατ' εμε...Φυλης 54,ανακαινισμενο,Ναταλι ,χαμογελαστη,ουδεν ιδιαιτερον,και μουνετο καλο καυλωτικο,αλλα δεν ξερω μεσα τι κανει ,με το καλλιτεχνικο της ψευδώνυμο ¨Σούζη" (αν θυμαμαι καλα δηλαδη...)
Επι Διδύμου δεν προλαβα πολλα -πολλα,επληροφορηθην παντως απο τον κύκλο μου οτι υπαρχει αναδουλεια φοβερη ,(το ειδα κ στη Φυλης) ,την περασμενη βδομαδα ενα 20χρονο εκανε ενα (1) μονο ραντεβου ολο το βραδυ...και με φουλ προγραμμα!!! ρε δε μπαμε καλαάάάάάάάάάάά΄...!
Τυπικη διαδικασια,πριν κανα 4μηνο,ειχε χαθη για ενα διαστημα,συνηθως στα ντενιζοσπιτα δουλευη!!Την ειχα σταμπαρει αυτη στο παρελθον...αλλα δεν κατεθεσα
Τοσο χαλια ειναι?
Γεια σου ακη,κοντο μαυρομαλικο με μικρο στηθος?Κολωνού 32Β είχε ένα ξανθό Ρουμανοειδές . όμορφο , ονόματι Γκαμπριέλα (απογευματινή βάρδια). Μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς;
Απο city tours και call girls και απο στουντιο στην φυλη, μεταξι, ακομα και οι μαυρες της Σωκρατους, παντα πλενονται και πριν και μετα.διάβασα την κριτική του n.smirni76 και μου ήρθε απορία; Πλένονται έστω και λίγο μετα απο κάθε πελάτη (ειδικά όταν κατέθεσε στα βυζιά κ.α.) ή απλα σκουπίζονται και ο άλλος γλύφει τα χυμένα; Τι ρωτάω ε;
ρε τυπε λιγες φορες εχεις γλειψει βυζι και να σου ρθουν περιεργες γευσεις?διάβασα την κριτική του n.smirni76 και μου ήρθε απορία; Πλένονται έστω και λίγο μετα απο κάθε πελάτη (ειδικά όταν κατέθεσε στα βυζιά κ.α.) ή απλα σκουπίζονται και ο άλλος γλύφει τα χυμένα; Τι ρωτάω ε;
μια φορα μ επιασε μια φρικη μετα απο ενα γλειφομουνι που ειχα κανει κι εβαλα αντισηπτικο μαζι με νερο στο στομα μου για πλυσηΠσσσσσσ...σκεφτομαι τι μπορει να εχω γλυψει τοσα χρονια και ανακατευομαι..
Μαλλον απο αυτο αρρωστησες .Πσσσσσσ...σκεφτομαι τι μπορει να εχω γλυψει τοσα χρονια και ανακατευομαι..
ισα ισα προεδρε.ο οργανισμος με κατι τετοια δημιουργει αντισωματα.Μαλλον απο αυτο αρρωστησες .