apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αλλο η μπιζνα αλλο η φιλια δικε μουφιλια με το φρικιο ρε απολυτε? :S
εγινες αγαπουλης και εσυ...
μαπα τα καρπουζια.
αλλο η μπιζνα αλλο η φιλια δικε μουφιλια με το φρικιο ρε απολυτε? :S
εγινες αγαπουλης και εσυ...
μαπα τα καρπουζια.
αλλο η μπιζνα αλλο η φιλια δικε μου
Συνχαρητηρια ντερτι για την προαγωγη σου σε τιμημενο,το αξιζης απολυτα.Περιμενω την μεταφορα,σε λιγο καταδρομικη απο τους επικυνδυνους δρομους του Μεταξουργειου!!Καλή χρονιά σε όλους τους πορνοσυναγωνιστές.
Όσοι διάβασαν τη ενημέρωση, είμαι σίγουρος ότι θα πάνε στον παράδεισο...για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτε
Ευχαριστώ πολύ, είναι μεγάλη μου τιμή. Όσο να'ναι, έριξα και δυο πέη εψές, δεν είναι και λίγο. (βέβαια είχαν κάπου 7 ώρες απόσταση μεταξύ τους)
Καλή χρονιά φίλε
Καλά αυτό πως το κάνες; (κανά κόλπο του Σουγκράνιες θα είναι πάλι). Εγώ κοιτάζω διαγώνια, μόνο όταν προσπαθώ να δω μέσα στο πουκάμισο της Ανχελίτας.
Καλή χρονιά πρόεδρε
Η ενημέρωση μου πήρε περίπου 4,5 ώρες! θα την μεταφέρω άμεσα.
αυτό free ήταν όντως ένα μεγάλο πρόβλημα. Ειδικά στην αλλαγή της πρωινής με την απογευματινή στο μετάξι, επειδή έβρισκα πολλά κλειστά, αναγκαζόμουν να ξαναγυρνώ για να έχουμε όσες λιγότερες απώλειες γίνεται. Απώλειες βέβαια θα υπάρχουν αναπόφευκτα. Το βράδυ τελείωσα λίγο πριν την αλλαγή της απογευματινής με τη βραδινη
Είχε όντως πολλές κακοτοπιές. Ειδικά προς τα ακριτικά της δροσοπούλου - θάσου κ.ο.κ. Είχε επίσης αστεία και ωραία περιστατικά τα οποία όμως δεν είχα το κουράγιο να γράψω και περιορίστηκα στα πολύ απαραίτητα τα οποία βέβαια κι αυτά δεν ήταν ικανοποιητικά λόγω αμνησίας.
Καλή χρονιά σου εύχομαι κι εγώ με υγεία, σε προσωπικό, επαγγελματικό και μπουρδελιακό επιίπεδο.
οχι τυπεAPOLYTE απο λεωφορο ιωνιας εχεις περασει?
εχει ανακαινισθει το σπιτακι εχει γινει φοβερο
ειχανε και δεντρο στολισμενο οταν πηγα πριν κατι μερες...
εκατσα ομως πανω σε αλλγη βαρδιας και τους ειπα οτι θα ξαναπαω σε 10 λεπτα
και μετα βαρεθηκα και εφυγα... πιστευω μια καταθεση την θελει εκει. Εχει γινει
καλο πλεον.
Ντέρτι και τα μυαλά στα κάγκελα![size=12pt]Συνχαρητηρια ντερτι για την προαγωγη σου σε τιμημενο,το αξιζης απολυτα.[/size]Περιμενω την μεταφορα,σε λιγο καταδρομικη απο τους επικυνδυνους δρομους του Μεταξουργειου!!
οχι τυπε
εχω καιρο να περασω
την θεια ολγα θα εχει ακομα
πηγαινε δικε μου ειναι πολυ καλη
εχει και μασελακι που κρατιεται σε 2 χρυσα δοντια
πρωτοποριακο
η θεια ολγα εχει περασει το επιπεδο της μιλφ τυπεδεν εχω γαμησει milf ποτε
αλλα παντα θελω (ατακα νωντας)
καλη ειναι αυτη τι λεει???? δωσε την πληροφορια !
κατι μου λεει πως παει το 100αρικο... εβγαζα και κυρηγματα ο μαλακας.
ναι δικιο εχεις....και να θελαμε το "καλουπι"δεν υπαρχει ποια...μπαρμπορα δε ξαναβγαινει,τελεια και παυλα!
η θεια ολγα εχει περασει το επιπεδο της μιλφ τυπε
ορμα που σου λεω δικε μου και μην μασας
θα φας καλααααααααααααααα
Κακίες!ναι δικιο εχεις....και να θελαμε το "καλουπι"δεν υπαρχει ποια...
Συνχαρητηρια ντερτι για την προαγωγη σου σε τιμημενο,το αξιζης απολυτα.
δες χωματιανου.........μάγκες τα φώτα σας PLZ!!......η Συλβάνα η βραζιλιάνα η βυζαρου ξέρει κανείς που βρίσκετε και τι ώρες?....Αδανών πήγα και δε τη βρήκα....
και ρεμουνδου δεν επαιζε προσφατα τυπε?δες χωματιανου.........
και ρεμουνδου δεν επαιζε προσφατα τυπε?
[size=10pt][size=10pt]Μια «μικρή» βόλτα στα μπουρδέλα της αθήνας[/size][/size]
...
Ρεμούνδου 20 – Συλβάνα από χωμ11 και αδάνων 2.
...
την εχω δει και ρεμουνδου το αναφερει και ο dirty....και ρεμουνδου δεν επαιζε προσφατα τυπε?
οχι τυπε
εχω καιρο να περασω
την θεια ολγα θα εχει ακομα
πηγαινε δικε μου ειναι πολυ καλη
εχει και μασελακι που κρατιεται σε 2 χρυσα δοντια
πρωτοποριακο