Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 286 άτομα (42 μέλη και 244 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κάποια απογεύματα δουλεύει Αδάνων.
Τα πρωινά είναι πάντα Φωκαίας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης
[size=10pt][size=10pt]Μια «μικρή» βόλτα στα μπουρδέλα της αθήνας[/size][/size]

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Χαίρετε κύριοι,
    σας εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ’όλα και πολλές νέες εμπειρίες...όσο βαστάει το πέος και το πορτοφόλι σας, ασφαλώς. Συνήθως βέβαια, πέος και πορτοφόλι, δεν συμβαδίζουν αρμονικά, με αποτέλεσμα να είμαστε μίζεροι και ανικανοποίητοι απ’τη μια, αλλά κι απ’την άλλη, αν ήταν όλα ιδανικά, ενδεχομένως να πλήτταμε. Τέλοσπαντων...ως συνήθως, δεν είμαι σίγουρος τι ήθελα να πω ακριβώς... :think:αν συμφωνείτε πάντως, πείτε από μέσα σας (ή απ’έξω σας): «ωραία τα λέει ο μαλάκας!» (θα νιώσω καλύτερα, πιστέψτε με!) :2funny:

Με μόλις 1 ημέρα πριν τελειώσει η χριστουγεννιάτικη άδεια, σκέφτηκα ότι θα ήταν η τέλεια ευκαιρία (γιατί σε λίγο καιρό θα γαμάμε 1-2 φορές τον μήνα και τον υπόλοιπο καιρό θα περιοριζόμαστε σε προκαταρκτικά στο σαλόνι, ικετεύοντας τα μπάζα και τις κακότροπες πόρνες που θα έχουν μείνει πίσω, να μας χαϊδέψουν λίγο το πουλάκι –και ίσως να γλύψουμε και λίγο βυζάκι- για 1-2 ευρώ) να γυρίσω όλα τα μπουρδέλα της αθήνας. Είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα (για πολλούς λόγους, τους οποίους μόνο οι χρόνιοι μπουρδελιάρηδες μπορούν να καταννοήσουν στο σύνολο τους) ειδικά για όσους κινούνται πεζοί και με μέσα μεταφοράς. Το συγκεκριμένο εγχείρημα έχει πραγματοποιηθεί από εμένα, 3-4 φορές περίπου, στην μπουρδελοκαριέρα μου, με ικανοποιητικό ποσοστό επιτυχίας. Τι εννοώ; Τη δεκαετία του ’90 (πριν το 1990 δεν γνωρίζω) τα μπουρδέλα (καθαρά με βάση την προσωπική μου εκτίμηση) ήταν περισσότερα απ’ότι σήμερα και πιο διάσπαρτα, γεωγραφικά. Επιπλέον, δεν υπήρχε ο χάρτης του bou να μας πληροφορεί που είναι το καθένα, με αποτέλεσμα, όσο πορνοαλάνι και αν ήσουν, να μην γνωρίζεις τη θέση ή και την ύπαρξη όλων των μπουρδέλων. Τη δεκαετία του 2000, τα μπουρδέλα ήταν σαφώς λιγότερα, και απ’το 2005 και μετά (γέννηση του bourdela), μία υπερ-τσάρκα (hyper-tsarque που λέμε στο χωριό μου) ήταν σαφώς πιο εφικτή. Τη δεκαετία του 2010, ο αριθμός των μπουρδέλων έχει ξανααυξηθεί (πάλι από προσωπική εκτίμηση), αλλά παραμένει μικρότερος από τον αντίστοιχο των nineties (90s). Οι συμπαγείς μεγάλες μπουρδελογειτονιές και ο μικρός αριθμών των ακριτικών, έχει κάνει το όλο εγχείρημα λιγάαααακι πιο εύκολο.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
    Η παρακάτω ενημέρωση περιλαμβάνει όλα ανεξαιρέτως τα μπουρδέλα της Αθήνας (σύμφωνα με τον πορνοκατάλογο) και η αφήγηση γίνεται με βάση την διαδρομή που ακολούθησα. Πριν δούμε κάποια στατιστικά, να πω ότι είναι ωραίο να επηρρεάζουμε και να επηρρεαζόμαστε από το ιδιαίτερο στυλ και λεξιλόγιο κάποιου (άλλωστε έτσι γεννιέται και εξελίσσεται η μπουρδελιακή πορνοαργκό), διατηρώντας πάντα το προσωπικό μας στυλ. Προσωπικά, δανείζομαι μερικές φορές εκφράσεις από άλλα μέλη, συμπληρώνοντας πάντα (εκτός από εξαιρετικά δημοφιλείς εκφράσεις) το δημιουργό τους, ως ένδειξη σεβασμού. Έγραψα το παραπάνω σχόλιο για να θίξω το φαινόμενο της μεγάλης ομοιομορφίας που υπάρχει στα γραπτά πολλών μελών (κριτικές, ενημερώσεις κ.α.). Παρεπιπτόντως...ποιος καθιέρωσε τη λέξη «πορνό» ως συνθετικό πριν από κάθε άλλη λέξη;; (ο pitsilistis ήταν;)

Διάρκεια τσάρκας: 525min (8h 45min)
Σύνολο μπουρδέλων: 200 ακριβώς (μετρημένα ξεχωριστά, αυτά που βρίσκονται ανά δύο στον ίδιο αριθμό)
Μεταξουργείο & ευρύτερη περιοχή: 76
Λιοσίων & πλ.Αττικής: 38
Φυλής & ευρύτερη περιοχή: 78
Ακριτικά – ξέμπαρκα: 8

Ο παραπάνω διαχωρισμός είναι εντελώς προσωπικός (πχ ένα μπουρδέλο μπορεί να μην ανήκει πραγματικά στην πλ.αττικής, αλλά στην φυλής...καλά χεστήκαμε, δεν θα πεθάνουμε κιόλας...). Η εμπειρία του εγχειρήματος ασφαλώς, ήταν μοναδική, με πολλά αστεία, καβλωτικά περιστατικά, τσακωμούς, προσβολές κ.α. Δυστυχώς όμως η κούραση σίγουρα θα με οδηγήσει σε λάθη, παραλείψεις, και λακωνικότητα στα σχόλια και τις περιγραφές μου (χαχα...λες και θα διαβάσει κανείς αυτό το έκτρωμα;). Σόρυ για την φλυαρία...πάμε!

ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ
Εκκίνηση από ψυρρή και ενώ η πρωινή βάρδια ήταν σε εξέλιξη

Λουκά Νίκα 1 – Κλειστή πόρτα με αναμμένο φως

Φεύγοντας από ψυρρή, κατηφόρισα προς την πειραιώς, μπαίνοντας στο αυτόνομο-αυτοδιοικούμενο κρατίδιο του μεταξουργείου, με κατεύθυνση την οδό μενάνδρου, αναμμένος και καυλωμένος σαν φωτόσπαθο των τζεντάι (σαν σουγιαδάκι καλύτερα... :2funny:)

Small dick keep’s on risin’ , Carryin' me home to see my kin
Singin' songs about the brothels, I miss poutanes once again and I think its a sin ... yes”
...
“Sweet home metaksourgeio, Where the skies are so blue
Sweet home metaksourgeio, whores I'm comin' home to you”

Μενάνδρου 45 – 1η πόρνη μία μελαχρινή τσιγγάνα με 18 δόντια όλα κι όλα, μεγάλα βυζιά και άσχημο κώλο. 2η πόρνη, μία αδύνατη μελαχρινή τσιγγάνα επίσης, σαν πρεζάκι. Βασικό στα 10 και οι 2.

Κεραμεικού 13 πάνω – 1η πόρνη μία κοντόπορνη βυζαρού ξανθιά προμιλφ με λευκόδέρμα και 2η μία μελαχρινή νυφίτσα άβυζη. Βασικό στα 10 και οι 2.

Κεραμεικού 13 ισόγειο – Βαρυκόκαλη μελαχρινή ντουλαπίτσα με μεγάλα βυζιά σε ολόσωμο βρακί. Βασικό στα 10

Κεραμεικού 13 υπόγειο – Αν και δεν είδα καλά πρέπει να ήταν η Κρίνα (από κολ30 κάτω) η οποία πάλευε να κρατήσει στην κάτω είσοδο, μαυριδερούς συναγωνιστές, πιάνωντας τα πάκικα πέη τους. Πρόκειται για μελαχρινή στρουμπουλή με σφιχτό όμως κορμί, στητά 2 άρια και μεγάλο κώλο. Βασικό στα 15. Πηδηγμένη πολλές φορές από μένα.

Κεραμεικού 15 άνω – Ξανθιά κοντόπορνη τάπα με μεγάλα στητά ωραία βυζιά (ίσως σιλικόνη) και ξυνισμένα μούτρα. Βασικό.

Κεραμεικού 15 κάτω – 1η πόρνη Λϊντια προμιλφ, ξανθιά λεπτή με καλό σώμα, πηδηγμένη δις από εμένα και 2η πόρνη Έρικα, καστανόξανθη βαμμένη, 2,5 άρια βυζιά, καλό λεπτό σώμα. Εδώ έγινε η πρώτη κατάθεση, πηδώντας την έρρικα για 4η και τελευταία φορά, αφού εξελίχθηκε σε μεγάλη ξεπέτα. Βασικό και οι 2.

Λεωνίδου 6 – Κλειστό λόγω αλλαγής βάρδιας

Δεληγιώργη 39 – Μελαχρινή υπερβυζαρού με 4,5αρια (νομίζω), πλαδαρό σώμα, γνωστή και από φυλής. Βασικό

Δεληγιώργη 30 – Στο παραθυράκι εμφανίστηκε μία χοντρή μιλφ (μάλλον γυναίκα) και με ρώτησε από που είμαι. Δεν απάντησα (με σαρκασμό) και έφυγα λόγω βιασύνης.

Ακομινάτου 2 δεξιά – Γέρικο γνωστό τραβεστοτράνς στα 15.

Ακομινάτου 2 αριστερά – Αδιάφορο καστανόξανθο κοριτσάκι

Καλλέργη 33 - Κλειστό

Κολωνού 53Αναστασία καστανόξανθη gilf. Βασικό

Κολωνού 47 πάνω Αννίτα η μαύρη γαζελο-κλανίτα . Πριν φύγω φρόντισα να πιάσω τα ζεστά νέγρικα κωλομέρια της.

Κολωνού 47 κάτωΑντέλα από κολ11 παλιότερα. Μεγάλα κρεμαστά βυζιά και φάτσα σαν playmobile. Βασικό.

Κολωνού 48Άντζελα, καστανόξανθο κορίτσι κανονικών κιλών. Βασικό

Κολωνού 32 ισόγειο – Μελαχρινό κοντόπορνο μπάζο. Βασικό.

Κολωνού 32 υπόγειο – Μελαχρινό αδύνατο μπάζο. Βασικό

Κολωνού 32 πάνω – Μελαχρινή ψηλή βυζαρού με τεράστιες μαύρες ρώγες και τρίχες στην κοιλιά.

Κολωνού 30 πάνω – Κλειστό λόγω αλλαγής βάρδιας

Κολωνού 30 κάτωΆννα η σπασαρχίδω (κατά Τζόκερ)

Κολωνού 27 ισόγειο – Καστανή πιτσιρίκα με ωραίο λεπτό κορμάκι και μικρό κωλαράκι. Βασικό.

Κολωνού 27 υπόγειο – Ξανθιά βυζαρού, λευκό δέρμα, με κάποια κιλά παραπάνω. Βασικό.

Κολωνού 27 πάνωΜαρία, τρίδυμη ξαδέρφη της πάολας από φ134 υπόγειο. Πηδηγμένη μία φορά από εμένα. Αδιάφορη καστανή με βασικό. Πάκης πήρε τα λεφτά του πίσω αφού τσακώθηκε με την κοπέλα στο δωμάτιο και βγήκε απειλώντας θεούς και δαίμονες.

Κολωνού 11 υπόγειο – 1η πόρνη, Έλενα καστανή με μικρά πεσμένα βυζιά, κωλάρα σφιχτή. Πηδηγμένη και αυτή 2-3 φορές. 2η πόρνη Μαρία η αλβανίδα νταλικιέρισσα με μαύρα μαλλιά και πληθωρικό σώμα. Βασικό και οι 2.

Κολωνού 11 ισόγειο - Κλειστό

Κολωνού 11 πάνω – Ξανθιά κοντόπορνη με μεσαία βυζιά. Ελ.στοματικό στα 10.

Ιάσωνος 1 αριστερά – Κλειστό εδώ και μήνες

Ιάσωνος 1 μεσαίο πάνω αριστερά – Κλειστό μέχρι τις 5μμ

Ιάσωνος 1 μεσαίο πάνω δεξιά - Κλειστό μέχρι τις 5μμ

Ιάσωνος 1 δεξιά - Κλειστό μέχρι τις 5μμ

Ιάσωνος 20 δεξιά – Η τσατσά μου είπε Βαλέρια. Προφανώς η αλβανίδα βαλέρια, μελαχρινή κοντόπορνη με ωραίο σφιχτό σωματάκι, από ιας19 κάτω, παλιά καραβάνα στο μεταξουργείο και αδερφή της Ιωάννας (που μάλλον έχει σταματήσει) από κολ11. Βασικό στα 10.

Ιάσωνος 20 μεσαίο – Κλειστό λόγω αλλαγής βάρδιας

Ιάσωνος 20 αριστερά - Κλειστό λόγω αλλαγής βάρδιας

Ιάσωνος 19 κάτω – Μαυρομάλλα άσχημη λεπτή με πρωκτικό στα 15.

Ιάσωνος 19 πάνωΈλενα, ξανθιά χοντρή αλβανίδα με μεγάλα βυζιά. Πηδηγμένη παλιότερα.

Λεωνίδου 28 πάνω - Κλειστό

Λεωνίδου 28 κάτω – Εδώ πέτυχα την ξανθιά βυζαρού από κερ15 πάνω. Είχε ξεκινήσει πλέον η απογευματινή βάρδια. Για όσους δεν ξέρουν στο μετάξι, κάποια σπίτια έχουν 3 και κάποια 4 βάρδιες ημερησίως.

Ιάσωνος 27 – Κλειστό λόγω αλλαγής βάρδιας.

Ιάσωνος 30 ημιόροφοςΑλεξάνδρα, πιτσιρίκα αλβανίδα, βαμμένη ξανθιά, βασικό. Πηδηγμένη 2 φορές με καλή συμπεριφορά.

Ιάσωνος 30 ημιυπόγειο – Κακάσχημη μιλφ θείτσα που δεν βλεπόταν

Ιάσωνος 31 HOSTEL - Κλειστό

Ιάσωνος 31 υπόγειο - Κλειστό

Ιάσωνος 33 – Κλειστό με ανοιχτό φως

Ιάσωνος 37 πάνω - Κλειστό

Ιάσωνος 37 κάτω – Ξανθιά με μεσαία χυτά βυζιά με μακριές ρώγες, βασικό στα 10 και πρωκτικό στα 15.

Ιάσωνος 36 – Μαύρη κοντόπορνη και χοντρή

Μεγ.Αλεξάνδρου 17 – Υπεροχοντρέλω μαυρομάλλα ελληνίδα

Μεγ.Αλεξάνδρου 15 Ζάνα η σιχαμερή κουραδόγρια με σπέσιαλ τσιμπούκι και σπέσιαλ εμετικά γλωσσόφιλα

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 κάτω – Μελαχρινή νεαρή λεπτή με καλό σώμα και πρωκτικό στα 10.

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 πάνωΜαρία η χοντρή πεοαρπάχτρα που έχει παίξει και στο φ74

Μεγ.Αλεξάνδρου 28Μαρία η γνωστή ξανθιά στρομπουλή μιλφ βυζαρού. Σταθερή αξία στα 10 ευρώ

Περδίκα 3 αριστερά – Μελαχρινή μιλφ με κυτταρίτιδες παντού.

Περδίκα 3 δεξιά – η κοπελίτσα από λεων6 με τα σχιστά κλαμένα ματάκια και τη φωνή της κοκκινοσκουφίτσας.

Ιάσωνος 44 δεξιά (παλιό)Φραντσέσκα, αλβανίδα μιλφ βυζαρού με κανονικό σώμα. Πηδηγμένη τρις απο εμένα

Ιάσωνος 44 αριστερά (νέο) - Κλειστό

Ιάσωνος 46 πάνω - Κλειστό

Ιάσωνος 46 μεσαίοΣτέλλα BBW υπερνταρντάνα και βυζαρού και μια άλλη μελαχρινή χοντρέλω με πρωκτικό. Η στέλλα είναι κι αυτή σταθερή αξία στο μετάξι (στα 15 ευρώ αυτή)

Ιάσωνος 46 δεξιά – Το καστανόξανο γυφτάκι με το πρωκτικό

Ιάσωνος 43 – Μελαχρινή κοντόπορνη αδύνατη τάπα που έχει παίξει και στο φωκ 22 επάνω αριστερά. Η τσατσά είπε άξαφνα «κάνε μωρή πιο κει να περάσει η κοπέλα!» (απευθυνόμενη σε μια απ’τις κούκλες που κοσμούν το σαλόνι)

Κωλοκυνθούς 63 αριστερά – Μελαχρινή ομορφούλα με κανονικό σώμα

Κωλοκυνθούς 63 ευθεία - Κλειστό

Κωλοκυνθούς 38 κάτω – Μελαχρινή κοπελίτσα με λευκό δέρμα κανονικών κιλών από φ74. Βασικό εδώ.

Κωλοκυνθούς 38 πάνω – Καστανόξανθη χοντρή με φουλ

Μυλλέρου 33 – Ψηλή μεγαλόσωμη προτζιλφ που δούλευε στο μυλ23 πριν από 15 περίπου χρόνια.

Αχιλλέως 48 υπόγειο - κλειστό

Αχιλλέως 48 ισόγειο - κλειστό

Μαραθώνος 59 Μόνικα, μελαχρινή με μπούκλες κανονικών κιλών. Πηδηγμένη δις στο κερ13 υπόγειο

Αχιλλέως 40 – Κακάσχημη προτζιλφ με σπασμένο πρόσωπο...δεν βλεπόταν καθόλου

Αχιλλέως 51 - Καστανή μιλφ με πλαδαρό σώμα, φουλ πρόγραμμα νομίζω

Βιργινίας Μπενάκη 31 – Ξανθιά χοντρή προτζιλφ

Παιανιέων 24 – Καστανή προτζίλφ κανονικών διαστάσεων και μάζας

Κωνσταντινουπόλεως 166 ημιυπόγειοΕύα η ουκρανίς με ελ.στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο – Καστανή με μεσαία πεσμένα βυζιά κανονικού πάχους

Ελευσινίων 22 – Ανοιχτό χωρίς κοπέλα

Μαιζώνος 32 – Κλειστό. Αυτό ρε παιδιά πότε λειτουργούσε;; Είναι παλιό, ή καινούριο που δεν πρόλαβε να λειτουργήσει; Δεν είχα ξαναπάει.

Από την μαιζώνος, ανηφόρισα προς λιοσίων με πρωταρχικό στόχο την οδό χωματιανού, ελαφρώς ιδρωμένος, με ηθικό και πέος σε καλά επίπεδα.

...
Never was the kind, To do as I was told
Gonna ride like the wind, Before I get old

And I've got such a long way to go, To make it to the border of Lio-si-on
So I'll ride like the wind, Ride like the wind”

...

Χωματιανού 11 πάνω – Καστανό μπάζο που έκανε ματιές σαν το Ρακιντζή

Χωματιανού 11 κάτω – Λεπτή ξανθιά ψηλή και κοντή μαυριδερή γεμάτη. Ειρωνικές και κακάσχημες.

Λιοσίων 76 πάνω – Μελαχρινή λεπτή μιλφ με τεράστιες πεσμένες βυζάρες μέσα σε ολόσωμο βρακί.

Λιοσίων 76 ισόγειο - Κλειστό

Λιοσίων 73 αριστερά - Κλειστό

Λιοσίων 73 δεξιά - Κλειστό

Εξηκίου 18 αριστερά – Αδιάφορη μιλφ

Εξηκίου 18 δεξιά – Μελαχρινή νεαρή 2-3 κιλών παραπάνω με ωραία κωλάρα με 30άφυλλο τατού.

Εξηκίου 20 – Έκατσα κάπου 20 λεπτά και αποχώρησα

Λιοσίων 79 αριστερά - Κλειστό

Λιοσίων 79 δεξιά - Κλειστό

Βέργας 2 - Κοντή γυφτοπούλα, μεσαία βυζιά, ευγενική. Βασικό.

Βέργας 6 αριστερά – Εδώ νομίζα ότι είδα την Μαίρη την παχιά ελληνίδα από φυλ54 αριστερά που είχε ριζώσει για 4-5 χρόνια περίπου στην πρωινή βάρδια

Βέργας 6 δεξιά – Ξανθιά προτζίλφ, λευκό δέρμα, αδιάφορη

Πε(αιω)ονίου 47 – Καστανό χοντρό μπάζο

Αδάνων 2Μπάρμπορα από φυλής, αδυνατισμένη κατά 3-4 κιλά (χαρές ο Ροκαβλόν ε;)

Λιοσίων 91 – κοντόπορνη ξανθιά γύφτισσα που μου άρχισε υστερικές φωνές όταν πήγα να φύγω

Προύσσης 22 – Μιλφ ψηλή νταρντάνα, τρομακτικών διαστάσεων

Τροφωνίου 11 κάτω – Ξανθιά λεπτή με υπερτεράστια κυττιρυτιδιασμένη περιφέρεια

Τροφωνίου 11 πάνωΜελίνα από διδύμου 8.

Τροφωνίου 13 κάτω - Κλειστό

Τροφωνίου 13 πάνω – Καστανή γύφτισσα με μεγάλα πεσμένα βυζιά και πρωκτικό.

Κνίδου 18 - Κλειστό

Παρασίου 36 – δεν θυμάμαι δυστυχώς (δεν θυμάμαι καν αν ήταν ανοιχτό...θυμάμαι πάντως ότι πήγα απ’έξω)

Κωνσταντινουπόλεως 206 – Ψηλή μελαχρινή με λίγα κιλακια παραπάνω, λευκόδέρμα, μικρό στήθος, γνωστή από φυλής

Ξανθίππης 2 – Κακάσχημη μελαχρινή προμιλφ

Αλκαμένους 113Μαρία η τρελοκοτσιδού (ή τρελοπουτσιδού μήπως; δεν θυμάμαι... :think:)

Αλκαμένους 117 – Μια χοντρούλα με τεράστια βυζιά μέσα σε ολόσωμο βρακί

Μιχαήλ Βόδ(ι)α 114 – Κλειστό εδώ και πολύ καιρό (αν και υπάρχει ακόμη στον κατάλογο)

Περγάμου 27 κάτω – Μπάζο που δεν το θυμάμαι καθόλου

Περγάμου 27 πάνωΝαταλί πληθωρική ξανθιά τσαχπίνα μιλφ με μεγάλα πεσμένα βυζιά και ελ.στοματικό τελειωτικό.

Ρεμούνδου 20Συλβάνα από χωμ11 και αδάνων 2.

Ρεμούνδου 21 αριστερά – Δεν θυμάμαι ρε παιδιά, 200 μπουρδέλα γύρισα...δείξτε κατανόηση  :2funny:

Ρεμούνδου 21 δεξιά - Μελαχρινή κοντόπορνη υπερτάπα με ελ.στοματικό

Αγ.Πέτρου 7 – βλ. Ρεμούνδου 21 αριστερά  :2funny:

Περγάμου 1 κάτω - Μελαχρινό λεπτό, αλλά πλαδαρό κοριτσάκι

Περγάμου 1 πάνω - Μαρία χοντρή ελληνίδα μάλλον

Λ.Ιωνίας 12 – Μελαχρινή με κόκκινες ανταύγιες μιλφ κανονικής μάζας, με κακοφτιαγμένο σώμα

Δροσοπούλου 97Ντιάνα η ψηλή μιλφ που παίζει και στο μεγ.αλ.28. Εδώ ήταν στα 25 με ελ.στοματικό τελειωτικό.

Θάσου 13 – 1η πόρνη η Σύλβια από διδ18 υπογειο και 2η μία καστανή πλαδαρή ομορφούλα

Δροσοπούλου 98 Έλενα, καστανή μιλφ κανονικής μάζας με λε.στοματικό τελειωτικό

Καλλιφρονά 12 (Καλλιφρονιcation) – Μελαχρινή μεταλλαγμένη (μάλλον) με σίλικον boobies.

Μυτιλήνης 23α – Μαυριδερή μιλφ με άσχημο πλαδαρό σώμα. Ο homosexuall τσάτσος πήγε πάλι να με αρπάξει, αλλά την κοπάνησα γρήγορα, για να μην έχουμε ξανά σκηνές μποέμικης ραψωδίας, με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα.

Δουσμάνη 10 - Κλειστό

Απ’την Δουσμάνη, κατέβασμα στην αχαρνών και πεζοπορεία προς τα σύνορα της ευρύτερης περιοχής της φυλής, με αρχικό στόχο την οδό εφέσου, αρκετά ιδρωμένος και πεινασμένος. Το ηθικό αν και είχε καμφεί, άντεχε ακόμη. Το κορμί, συνηθισμένο στην ταλαιπωρία, κρατούσε δυνατά. Το δε πέος, είχε πέσει σε κώμα και μόνο με ένα θαύμα θα σηκώνονταν. Προσπάθησα να δώσω κουράγιο στον εαυτό μου σιγοτραγουδώντας πορωτικά τραγούδια.

I'm a wheel, I'm a wheel, I can roll, I can feel
And you can't stop me turning, Cause I'm the sun, I'm the s... ( «γαμώτ»... εδώ  σκόνταψα, σόρυ για την διακοπή)
I can move, I can run, But you'll never stop me burning

Come down with fire, Lift my spirit higher
Someone's screaming my name (hey dirtyliving ououou),
Come and make me holy again

I'm the man on the silver mountain (“I’m the gay on the brokeback mountain” αντίστοιχα για τους homosexuall συναγωνιστές)
I'm the man on the silver mountain”

Εφέσου 1 – Ανοιχτό. Η τσατσά μου ρώτησε αν ξέρω μια Χριστίνα. Της απάντησα όχι και μου είπε ότι δεν είναι εδώ και ότι θα’ρθει σε λίγο. (Go figure…το πιο πιθανό είναι  η συγκεκριμένη να δουλεύει με σταθερή πελατεία και ραντεβού...καλά χεστήκαμε κιόλας, κανά τραβέλι θα ήταν)

Φυλής 214 – Κλειστό εδώ και πολύ καιρό (υπάρχει ακόμη στον κατάλογο)

Αγαθουπόλεως 54 δεξιά - Κλειστό

Αγαθουπόλεως 54 αριστερά - κλειστό

Φυλής 200 – Μελαχρινή προμιλφ με σφιχτό σώμα και στοιβαρά κωλο-μπούτια

Πιπίνου 32 (γατόσπιτο) - κλειστό

Μαγνησίας 1 Ντιάνα 97 ετών cilf (corpse I’d like to fuck)=(πτώμα που θα ήθελα να γαμήσω). Φουλ πρόγραμμα

Καλύμνου 48 κάτω – Μιλφ καστανοκοκκινομάλλα με καλό σώμα, αλλά ιδιαίτερα αγενής και προσβλητική. Χαρακτηριστικά είπε όταν σηκωθηκα να φύγω «Όλοι οι  βαρεμένοι έρχονται σήμερα» (αφού είχα ευχαριστήσει και καληνυχτίσει πρώτα). Μπορώ να πω ότι ήταν απ’τις ελάχιστες φορές στη μπουρδελοκαριέρα μου, που ένιωσα προσβεβλημένος από την ηλιθιότητα και τον αντιεπαγγελματισμό ιερόδουλης.

Καλύμνου 48 πάνω – Ξανθιά βυζαρού μιλφ

Καλύμνου 36 Νανά η σιχαμερή (για εμένα)

Πιπίνου 54Κορίνα, τραβεστί με τα όλα του. Ψηλη ξανθιά με μεγάλα βυζιά, hydraulics σε δημόσια θέα και λαιμό αρσιβαρίστα. Προσπαθούσε να με πείσει να περάσω, αλλά της εξήγησα πολύ ευγενικά ότι κατά λάθος βρέθηκα εκεί και ότι πηγαίνω μόνο με γυναίκες. Μέχρι να το πω, μου είχε βγάλει απ΄το παντελόνι την πάκικη ψωλή μου. Ευτυχώς το χειρίστηκα καλά και έφυγα χωρίς περαιτέρω απώλειες. Πρωκτικό (σε ενεργητικό ή παθητικό ρόλο) στα 40 ευρώ

Πιπίνου 65 - κλειστό

Φυλής 136 - κλειστό

Φυλής 134 υπόγειο - κλειστό

Φυλής 134 ισόγειο – ξανθιά χοντρή κοντόπορνη

Φυλής 134 πάνωΛολίτα, γύφτισσα με χοροπηδηχτή τραγουδιάρικη ομλία, ωραίο σώμα, μεγαλούτσικα βυζιά, άσχημη φάτσα, άσχημα δόντια

Φυλής 109 κάτωΆννα πίτσος (by Jockerx ξανά)

Φυλής 109 πάνωΛάουρα, ξανθό χαριτωμένο λεπτό κοντόπορνο πιπίνι, με βασικό

Μαγνησίας 11 Αλεξάνδρα miss piggy (συγχωριανή της νατάσας μις πίγκυ από φ67) με μεγάλα βυζιά γνωστή από πολλά σπιτάκια. Θυμάμαι κάποιος την έψαχνε μανιωδώς, όπως και πολλές άλλες. Οι ίδιοι όμως όταν τις βρίσκουν δεν ειδοποιούν ποτέ τους άλλους. Τι παράξενο;  :2funny:

Φυλής 99 – Χτύπησα, φώναξα, έκλαψα σαν τη Μάρθα Βούτση...κανείς όμως δεν μου άνοιξε

Αχαρνών 104 - κλειστό

Αχαρνών 85 - κλειστό

Αγκύρας 1Βίκυ ξανθιά στεγνή γυμνασμένη. Μου συστήθηκε ως τρανς. Νομίζω ότι έχει κι αυτή υδραυλικά. Θυμάμαι πάντως στον παιδικό σταθμό που μας είχαν μάθει ότι τρανς, λέμε τις εγχειρισμένες (χωρίς τσουτσούνι) και τραβεστί (αυτές με τσουτσούνι). Ευγενική και χαμογελαστή η Βίκυ. Πιστεύω πως θα κάνει θραύση στους φαν του είδους

Αγκύρας 12 δεξιά - κλειστό

Αγκύρας 12 αριστερά - κλειστό

Φυλής 92 αριστεράΜικυ/Νικήτα με πρωκτικό.

Φυλής 92 δεξιάΕμανουέλα, αδύνατο κοριτσάκι, άβυζη, με ωραίο κώλο με ελ.στοματικό και τάσεις για ακάποτο σεξ όπως πληροφορηθήκαμε απ’τον n.smirni76 αρχικά και άλλους συναγωνιστές έπειτα. Εδώ έπεσε και το 2ο πέος της υπερτσάρκας, όπου και πέρασα πολύ καλά. Όλα έγιναν βέβαια ευλαβικά και με ασφάλεια.

Μονής Προδρόμου 16 υπόγειο - κλειστό

Μονής Προδρόμου 16 πάνω – τα γεωργιανά μπάζα που έχει γράψει επανειλημένα ο sotirof.

Φυλής 86 κάτω – Η Ειρήνη απ΄το 84 κάτω, μελαχρινή με μεγάλο κώλο και ηλίθια φάτσα. Πρωκτικό και ελ.στοματικό.

Φυλής 86 πάνω - κλειστό

Φυλής 84 πάνω - κλειστό

Φυλής 84 κάτωΤζούλια είπε η τσατσά. Υποθέσα ότι ήταν η Τζούλια από διδ18 υπογειο και φωκ25 κάτω και την έκανα χωρίς να την δω.

Φυλής 65 πάνω – Μελαχρινή λεπτή αδιάφορη πορνοπιπίνα

Φυλής 65 κάτωΤζέσικα από φυλης134 απάνου. Έχει βγάλει τα πορνο-γυαλιά, τα οποία πλέον ανήκουν στην Τζουλιάνα από ιας 30 υπόγειο.

Φυλής 67Αλέξια η ψηλή με το ωραίο σώμα, εξτένσιον, από φυλ92 αριστερά και φωκ17 κάτω πρόσφατα. Ελ.στοματικό και πρωκτικό.

Φυλής 69 πάνω - κλειστό

Φυλής 69 κατω – η στριμμένη γαμοτσατσά στεκόταν έξω απ’το μπουρδέλο και έδιωχνε όποιον φαινόταν ύποπτος.

Φυλής 71 πάνωΣάντρα η αλογομούρα

Φυλής 71 ισόγειο – Περίμενα πολύ ώρα μαζί με συναγωνιστές. Έφυγα και μετά από 5 λεπτά συναγωνιστής μου περιέγραψε την Άννα την Μολδαβέζα ή Ιλόνα ή Τζούλια ή πως σκατά θέλει να την φωνάζουμε.

Φυλής 71 υπογειο – Η μελαχρινή χοντρούλα με τα μεγάλα πεσμένα βυζιά.

Φιλιππίδου 11 – Κλειστό εδώ και καιρό, δεν λειτούργησε πάνω από 2 βδομάδες.

Φυλής 80 – Η Άννα μαρία η γνωστή του ιδρύματος

Φυλής 61 – Μαυριδερή με πλαδαρό σώμα και μεσαία βυζιά. Βασικό

Φυλής 59 πάνω - κλειστό

Φυλής 59 κάτω – Κατερίνα, ψηλή μαυρομάλλα με καλό κορμί και ωραία βυζιά. Ελ.στοματικό.

Φυλής 74 αριστερά - Νατάσα πρόσφατα καταγαμημένη απ'τον Jopino. Ψηλή ξανθιά με λευκό δέρμα, χαλαρό σώμα και μεσαία πεσμένα βυζιά, με ελ.στοματικό

Φυλής 74 δεξιά - κλειστό

Φωκαίας 17 κάτω – Μελαχρινή λεπτή πορνοτάπα με μικρά βυζιά από φυλ65

Φωκαίας 17 πάνωΤάνια με την υπερχοντροκωλάρα και τα μυτερά βυζιά που κρύβουν αναισθητικά βελάκια

Φωκαίας 19 – Η γαμιόλα η Ρωξάνη. Η καριόλα (Άννα) έλειπε σήμερα

Φωκαίας 25 πάνω – Το γνωστό γλυκό Τερεζάκι. Πηδηγμένο πολλές φορές, έχει κλείσει πλέον ο κύκλος μου μαζί της.

Φωκαίας 25 κάτωΝτιάνα ξανθιά με ωραίο κορμί, στητά βυζάκια, ωραίο κώλο, βραχνή φωνή με ελ.στοματικό. Πηδηγμένη στις αρχές της καριέρας της, με κάτω του μετρίου αποτελέσματα. Απ’ότι έχω διαβάσει από συναγωνιστές, έχει βελτιωθεί αισθητά.

Φωκαίας 27 υπόγειοΑλίνα (ή Αγάπη), άσχημη αδιάφορη μιλφ

Φωκαίας 27 ισόγειο -  Βικτώρια με ελ.στοματικό

Φωκαίας 27 πάνωΈλενα_facebook, η πλαδαρή βυζαρού

Φωκαίας 24 Τζώρτζια, αδιάφορη κοντόπορνη μελαχρινή με πρωκτικό στα 20 ευρώ σήμερα.

Φωκαίας 22 κάτω Αλεξάνδρα το μικρό κοντοπορνοπιπίνι με το πρωκτικό, που έχει ξετσουτσουνιάσει, αφού μου έπιασε την πεοψωλή στο σαλόνι. Ασφαλώς ανταπέδωσα βάζοντας χέρι μέσα στο βρακί της, ενώ της έδωσα και ένα κλέφτικο φιλί το στόμα για να μάθει να με προκαλεί.

Φωκαίας 22 πάνω αριστερά - κλειστό

Φωκαίας 22 πάνω δεξιά - κλειστό

Φυλής 66 αριστερά – Αδιάφορη που δεν τη θυμάμαι με πρωκτικό

Φυλής 66 δεξιά - Ξανθιά κοντόπορνη τάπα από ιάς20 δεξιά

Φυλής 54 αριστεράΣούζη «των φτηνών αλλαντικών» και μία καινούρια λίγο χοντρούλα μελαχρινή με μεγάλα χυτά βυζιά ονόματι Ναταλία. Βασικό και οι 2.

Φυλής 54 δεξιά - κλειστό

Φυλής 40 - κλειστό

Διδύμου 8 πάνωΑντίνα με ηλίθια φάτσα, μικρό βυζί και φοβερή υπερκωλάρα κροφτ. Πρωκτικό και ελ.στοματικό

Διδύμου 8 κάτωΚάρμεν η μπολονέζ. Έχω την εντύπωση πως της έφυγε ένα αέριο όπως έκανε την γνωστή πιρουέτα της. Δεν ξέρω...ένιωσα ένα πράμα στο λαιμό μου...σαν ωστικό κύμα.

‘Ελλης 3 Ισαβέλλα, υπερχοντρή με φουλ πρόγραμμα

Διδύμου 16 – Ρωσσίδα μιλφ

Διδύμου 18 υπόγειο – Η μιλφ ελληνίδα Βάλια με το πλαστικό στήθος και το πρωκτικό

Διδύμου 18 ισόγειοΑλιόνα αρκερά σέξυ με σαγηνευτικό καζάκικο βλέμμα

Διδύμου 20 – η καινούρια ξανθιά με το καλό κορμάκι, μικρά βυζάκια και ελ.στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 25 - κλειστό

Διδυμου 27 - κλειστό

Ιουλιανού 71 - κλειστό

Είχαν μείνει πλέον, μόνο τα σπιτάκια στην αλκιβιάδου. Έπρεπε όμως να πάω και στο κωλόσπιτο της οδού κων.σχοινά στην λ.αλεξάνδρας, το οποίο παραείναι ακριτικό με αποτέλεσμα να το ξεχνώ πάντα στις εξορμήσεις μου. Το πορνοένστικτό μου πάντως έλεγε, ότι θα είναι κλειστό, αλλά λόγω ματαιoδοξίας και βλακώδους πείσματος, ανηφόρισα στην πατησίων, όπου επιβιβάστηκα σε ένα τρόλεϊ με κατεύθυνση την λ.αλεξάνδρας.

Κωνσταντίνου (γαμω)Σχοινά 2 – κλειστό όντως

Γύρω στις 23:50 επέστρεψα στης φυλής. Δυστυχώς δεν είχε μείνει καθόλου χρόνος με αποτέλεσμα να κινδυνεύω να χάσω τον ηλεκτρικό και το μετρό. Έφυγα βιαστικά-βιαστικά, με έναν έντονο πονοκέφαλο που με συνόδευε την τελευταία ώρα, κυριαρχώντας έτσι η λογική έναντι στο πείσμα (το κακό πείσμα)

Για τα πρακτικά το πιο πιθανό είναι στο αλκ16 αριστερά να ήταν η Κατερίνα η κρητικιά, στο 16 μεσαίο οι μιλφ Αλίνα και Ναταλί και στο 16 δεξιά η Βικτώρια με την Αννίτα την ξανθιά κλανίτα (μπεμπέ λιλύ κατά τζόκερ...αμαν ρε τζόκερ  :2funny:)

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ουφ...

RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Θα τολμησω να πω και ακρως σεξουαλικοτατη ......  ;)

Εγω τουλαχιστον εμεινα απολυτα ευχαριστημενος, απο τις απλοχερες και χωρις καμια δυσανασχετιση, υπηρεσιες της.
Τυπε να ρωτησω! Σκεφτομαι τωρα να παω κ εγω να την ξεσκισω! Επιμενει ακομα στο ακα?? Παλια που την επαιρνα συνεχεια ηθελε να τον παιρνει ετσι! Κ 1 αλλη ερωτησουλα! Ειχα κατι σημαδια πανω στο σωμα της! Μελανιες απο οτι θυμαμαι κ την εκοψα γτ τρομαξα μπας κ ειχε τιποτα! Το Αδανων 2 ειναι το μπουρδελακι με το χωρισμα στα δωματια που το αρκουδι ειναι κ γ τα 2?? Ευχαριστω!  :grin:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Τυπε να ρωτησω! Σκεφτομαι τωρα να παω κ εγω να την ξεσκισω! Επιμενει ακομα στο ακα?? Παλια που την επαιρνα συνεχεια ηθελε να τον παιρνει ετσι! Κ 1 αλλη ερωτησουλα! Ειχα κατι σημαδια πανω στο σωμα της! Μελανιες απο οτι θυμαμαι κ την εκοψα γτ τρομαξα μπας κ ειχε τιποτα! Το Αδανων 2 ειναι το μπουρδελακι με το χωρισμα στα δωματια που το αρκουδι ειναι κ γ τα 2?? Ευχαριστω!  :grin:
Σορρυ ειχε!  :cheesy:

Επισκέπτης
Φίλε MANOS_69, μην κάνεις τόσο μεγάλες παραθέσεις. Δυσκολεύεις πολύ την ανάγνωση του νήματος.

φιλικά :)

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
τελικά η μπάρμπορα έφυγε απο φωκαιας και πήγε αδάνων ;;;
αγαπητοι συναδελφοι καλη χρονια!
Ειχα πριν 1 μηνα περιπου εμπειρια με την μπαρμπορα απο φωκαιας, την πρωτη φορα γαμηθηκαμε σαν pornostrar και ειπα οτι βρηκα επιτελους το δικο μου στανταρακι.
Την δευτερη φορα ομως μου ειπε οτι ηταν κρυωμενη κι ειχε ενα περιεργο τρεμουλο και υφος. Δεν ξερω τι συμβαινει αλλα εγω δεν ξαναπαω!σαν να ειχε παρει καποιου ειδουσ ναρκωτικα. Για πολυ τρεμουλο μιλαμε!

Επισκέπτης
@machinehead
Ε οι μελανιές, μελανιές είναι. Έρχονται και φεύγουν. Λίγο απότομα να την πιάσεις μελανιάζει αυτή.
Τώρα για το ακάποτο την ξέρεις την Μπάρμπορα και τη μούρλα της. Άμα της ζητήσεις καπότα στο τσιμπούκι θα σου βάλει, αλλά μπορεί και να νευριάσει, ανάλογα τα κέφια της :2funny:
Πάντως τώρα έχει και καπότες με γεύση μπανάνας για όσους θέλουν σκούφο. :grin:

Την δευτερη φορα ομως μου ειπε οτι ηταν κρυωμενη κι ειχε ενα περιεργο τρεμουλο και υφος. Δεν ξερω τι συμβαινει αλλα εγω δεν ξαναπαω!σαν να ειχε παρει καποιου ειδουσ ναρκωτικα. Για πολυ τρεμουλο μιλαμε!
Παίρνει φάρμακα. Έχει κάποιο παθολογικό. Γι' αυτό κι έχει παχύνει. Ίσως εκεί να οφειλόταν και το τρέμουλο.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
@machinehead
Ε οι μελανιές, μελανιές είναι. Έρχονται και φεύγουν. Λίγο απότομα να την πιάσεις μελανιάζει αυτή.
Τώρα για το ακάποτο την ξέρεις την Μπάρμπορα και τη μούρλα της. Άμα της ζητήσεις καπότα στο τσιμπούκι θα σου βάλει, αλλά μπορεί και να νευριάσει, ανάλογα τα κέφια της :2funny:
Πάντως τώρα έχει και καπότες με γεύση μπανάνας για όσους θέλουν σκούφο. :grin:
Παίρνει φάρμακα. Έχει κάποιο παθολογικό. Γι' αυτό κι έχει παχύνει. Ίσως εκεί να οφειλόταν και το τρέμουλο.
Ετσι μου χε πει οτι την χουφτωνουν ατσαλα γ αυτο κ οι μελανιες! Ηρεμα ρε παιδια!  :cheesy: Το κακο ειναι της ζητουσα κ δεν εβαζε! Μου λεγε τα δικα της! Σε ξερω τωρα εσενα εισαι καθαρος κτλ! Τεσπα! Θα περασω 1 βολτα να την δω! Κ μαλλον να τη γαμησω κιολας!  :sunglasses:

Επισκέπτης
Να ξέρεις πάντως ότι έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά. Έχει χοντρύνει αρκετά από τον καιρό που ήταν στο Φ71.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Να ξέρεις πάντως ότι έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά. Έχει χοντρύνει αρκετά από τον καιρό που ήταν στο Φ71.
Αυτο παω να δω μου κανει εντυπωση κ θελω να δω! Υπαρχει ομως κ αυτο που λεει "ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει!"  Αρκει να τις εχουν μεινει εν αφθονια οι βυζαρες!  :tits: :tits: Καλο απογευμα! Εφυγα γ να τον ριξω!!  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Οι βυζάρες παραέχουν αφθονεύσει :grin:
Αναμένουμε εντυπώσεις!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Αυτο παω να δω μου κανει εντυπωση κ θελω να δω! Υπαρχει ομως κ αυτο που λεει "ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει!"  Αρκει να τις εχουν μεινει εν αφθονια οι βυζαρες!  :tits: :tits: Καλο απογευμα! Εφυγα γ να τον ριξω!!  :rockon: :rockon:

μάγκες τα φώτα σας PLZ!!......η Συλβάνα η βραζιλιάνα η βυζαρου ξέρει κανείς που βρίσκετε και τι ώρες?....Αδανών πήγα και δε τη βρήκα.... :tickedoff: :tickedoff:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368

[size=10pt][size=10pt]Μια «μικρή» βόλτα στα μπουρδέλα της αθήνας[/size][/size]
Mπράβο συναγωνιστή!! Το εγχείρημα σου αυτό ήταν πολύωρο και ασφαλώς για να γίνει είχε και πολλές κακοτοπιές!Οι τακτικοί μπουρδελιάρηδες ξέρουν τι θέλω να πω. Την τιτάνια ενημέρωση σου την διάβασα με πολύ ενδιαφέρον και την απόλαυσα!Εύχομαι η καινούρια χρονιά να σε βρει εξίσου δυναμικό και σε άλλους τομείς της ζωής (υγεία,οικονομικά,σχέσεις κλπ.)όπως και στο σεξ.
Το αξίωμα του τιμημένου  μετά απο αυτό το εγχείρημα ας αποταθεί ως ελάχιστος φόρος τιμής και επιστέγασμα της αξιομνημόνευτης προσπάθειας σου ως ενεργο και αξιόμαχο μέλος!!
Και πάλι εύγε!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γυροβολια στην καυλα με διπλη καταθεση τυποι μου
μονο που εγινε χτες απογευμα και την γραφω μονο και μονο γιατι ειναι πολυ πιθανον να βρειτε τις ιδιες κοπελες και σημερα

λιοσιων 91,μια κοντυλο γυφτοπουλα που παρακαλαγε να περασω,μαυροοοοο
παιωνιου 47,ξανθια γεματουλα οτι πρεπει για τα γουστα του νωντα :grin: βασικο προγραμμα+69
λιοσιων 76,μια μαυρομαλλα ρουσκι μου φανηκε με μεγαλους σιλικονατους βυζους οι οποιοι επειδη ηταν αδυνατη δεν της πηγαιναν,το προγραμμα του μαγαζιου
εξηκιου 18β,μια εντυπωσιακη μιλφ,την ειχα δει καποτε και διδυμου,ελευθερ.στοματικο+69
χωματιανου 11α,2 κοπελες,νεαρες και σαχλοκωδωνισσες,δεν ακουσα το προγραμμα γιατι φωναζαν και χαζολογουσαν με τους πελατες,
ερασιτεχνες...εχουν και αυτες τον ρολο τους
χωματιανου 11β,μια αγριοφατσα,τελειως μπαζο
διδυμου 18α,αλιονα  :pipa1:
διδυμου 18β,μια πουρή,με φουλ οπως ειπε η τσατσα,που ισως να περνουσα αν δεν ηταν τοσο αποτομη στον χαιρετισμο της
διδυμου 16α,βαλερια,ακοποτο στοματικο,69,ελευθερα πιασιματα
μπηκα στο πορνοσπιτο και σκαει μυτη η βαλερια
νεαρη σε ηλικια,λετονα(που ελεγε μια ψυχη  :grin: ),σωμα νορμαλ,βυζι προς το μεγαλο αλλα ψιλοπεσμενο,ξανθια,μουρη περιεργη θα ελεγα
μου τραβηξε το ενδιαφερον και παραβλεψα το γεγονος της ηλικιας της
σκαει μυτη στο δωματιο αρχιζει κατι ψευτοφιλια στο σωμα,φιλαει και στομα αλλα χωρις γλωσσα,τα λεγομενα πεταχτα :grin:
πιπα κανει αρκετα καλη,γλυφει και αρχιδια αλλα σε εμενα το παρακανε με αποτελεσμα τον πονο και της ειπα να προσεχει,οπως και εκανε
γαμησι κανει ολες της στασεις,αφηνει να πιανεις μουνακι αλλα οχι να το δαχτυλωνεις
μπορω να πω μια καλη επιλογη,δεν σε τρελενει αλλα δεν κλαιες και τα λεφτα σου
στα συν της τα καυλολογα που λεει και δεν την βγαζει μουγκαφον
η τσατσα χτυπαει πορτες,και ευτυχως που το εκανε 10 δευτερ μολις τελειωσα γιατι θα μου εσπαγε πολυ
αφου εφυγα ειπα να λουκαρω τι παιζει και σε καποια αλλα σπιτια
φωκαιας 25β,μια ξανθια,νεαρη,με ωραιο σωμα,και ομορφη :S , μαυρο δαγκωτο για μενα
φωκαιας 27α,κλασσικη μουρη ρουμανας,οχι γυφτισσας,ακαποτο,κωλος κτλ
φωκαιας 22,μονο το ενα ηταν ανοιχτο,στην υπογα,μαυριδερη αδιαφορη γυφτοπουλα
ανεβηκα φυλης
61,μαυριδερη μουτσουνα,μου φανηκε καλη παντως για οσους γουσταρουν να την δουνε γλετσος στους ψιθυρους καρδιας
74,στο πρωτο μια ξανθια ρωσιδοφατσα με ακαποτο στοματικο,στο αλλο μια πολυ αδυνατη μελαχρινη με κωλο
92β,η μικυ
περιστερωνας μ.π ,2 κοπελες,καρδαμωμενες με ζαρτιερες
16β,συλβια
καθως περιμενα στο σαλονι ηταν και κατι πακιστανοι,με το που βγηκε απτπ σαλονι αρχισε να τους βριζει και αυτοι την εκαναν με ελαφρα,αμεσως μετα γυρναει προς εμενα και μου σκαει χαμογελο :huh:,ψυχασθενεια σε ολο το μεγαλειο :rockon:
ειναι ψηλη,αδυνατη,κοκκινο κοντο μαλλι που το εχει στυλ πανκ :rockon:
ο συνδιασμος αυτος,εμφανιση φρικιο+συμπεριφορα ψυχακι δεν μπορουσαν να με αφησουν αδιαφορο
το προγραμμα της ειναι ολες οι στασεις,69,ακαποτο στομ,και για κωλο ηθελε εξτρα
πηρα το λαιτ προγραμμα καθως απτην μια ο κωλος ειναι βρωμικο πραμα και απτην αλλη πρεπει να κανουμε οικονομια οπως λεει και ο μορτης :grin:
σκαει στο δωματιο και αφου με ρωταει απο που ειμαι για 3η φορα μου λεει οτι αυτη ειναι απο μολδαβια και ριχνει ενα τσιγαρο που κρατουσε στον νιπτηρα με δυναμη σαν να καρφωνει σε καλαθι
βγαζει τα εσωρουχα και ορμαει τυποι μου
εκανε σαν λυσσαρα και αρχισε να με γλυφει σαν σκυλος στα αυτια στα μαγουλα και στο σωμα
παει να αρπαξει τον πουτσο με λυσσα αλλα την σταματω και της λεω να βαλει καποτα
κανει μια δυνατη και καλη πιπα με πολυ σαλιο
αφηνει μουνοδαχτυλα,κωλοδαχτυλα,απολα
ερχεται η ωρα του σεξ,καβαλαει και αρχιζει να κουνιεται με δυναμη
μετα πηγαμε σε ιεραποστολικο οπου μετα απο λιγο γαμησι μου ειπε να βγαλω την καποτα και να χυσω στην κοιλια της,οπως και εκανα
αφου τελειωσε το κολπο πηγε και πλυθηκε στον νιπτηρα που ειχε ηδη ριξει το τσιγαρο και εριξε και κανα δυο ροχαλες
ειπαμε 2-3 μαλακιες και εφυγε
καθως ντυνομουν ακουγα φασαρια στο σαλονι
βγηκα για να φυγω και την ειδα κλασσικα να τσακωνεται με πακιστανους αλλα με πολυ μαγκια στυλ ελα εδω να τα πουμε μαλακα αν εχεις αρχιδια και ετσι
ετοιμη για τσαμπουκα το φρικιο :2funny:
τρομερη μορφη τυποι μου

πηγα σε μια δουλεια που ειχα και γυρισα αργα στο σπιτι οπου την επαιξα και 2 φορες
ετσι για να ηρεμησω

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τυπε να ρωτησω! Σκεφτομαι τωρα να παω κ εγω να την ξεσκισω! Επιμενει ακομα στο ακα?? Παλια που την επαιρνα συνεχεια ηθελε να τον παιρνει ετσι! Κ 1 αλλη ερωτησουλα! Ειχα δει κατι σημαδια πανω στο σωμα της! Μελανιες απο οτι θυμαμαι κ την εκοψα γτ τρομαξα μπας κ ειχε τιποτα! Το Αδανων 2 ειναι το μπουρδελακι με το χωρισμα στα δωματια που το αρκουδι ειναι κ γ τα 2?? Ευχαριστω!  :grin:
Ναι αυτο ειναι τυπε.....

Οντως το ακα το θελει αλλα δεν το δεχομαι εγω.

Με προβληματιζει πολυ το οτι παρα πολλες κοπελες πλεον κανουν ακα και πρεπει να εχουμε τον νου μας

Προσοχη παιδες αν αγαπατε την ζωη σας ....

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Παιδια περασα σημερα κατα τις 6 απο Φυλης και μπηκα ισα - ισα για να γαμησω την Ιλονα απο Φ71. Κουκλα, αλλα επαγγελματιας και fake λιγακι. Αλλα κουκλα, απαλη επιδερμιδα, προσωπο μοντελου, μπραβο της.
Απορια : μια κοπελιτσα στο Φ134β, το ημιυπογειο, μελαχρινη , με παχακια, βυζαρες και γλυκυτατο προσωπακι, την εχει παρει κανεις? Μανταλινα νομιζω τη λενε? Το προσωπο της με τρελανε, αλλα ειχα ηδη χυσει και δεν περασα και σ'αυτην.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γυροβολια στην καυλα με διπλη καταθεση τυποι μου
μονο που εγινε χτες απογευμα και την γραφω μονο και μονο γιατι ειναι πολυ πιθανον να βρειτε τις ιδιες κοπελες και σημερα

λιοσιων 91,μια κοντυλο γυφτοπουλα που παρακαλαγε να περασω,μαυροοοοο
παιωνιου 47,ξανθια γεματουλα οτι πρεπει για τα γουστα του νωντα :grin: βασικο προγραμμα+69
λιοσιων 76,μια μαυρομαλλα ρουσκι μου φανηκε με μεγαλους σιλικονατους βυζους οι οποιοι επειδη ηταν αδυνατη δεν της πηγαιναν,το προγραμμα του μαγαζιου
εξηκιου 18β,μια εντυπωσιακη μιλφ,την ειχα δει καποτε και διδυμου,ελευθερ.στοματικο+69
χωματιανου 11α,2 κοπελες,νεαρες και σαχλοκωδωνισσες,δεν ακουσα το προγραμμα γιατι φωναζαν και χαζολογουσαν με τους πελατες,
ερασιτεχνες...εχουν και αυτες τον ρολο τους
χωματιανου 11β,μια αγριοφατσα,τελειως μπαζο
διδυμου 18α,αλιονα  :pipa1:
διδυμου 18β,μια πουρή,με φουλ οπως ειπε η τσατσα,που ισως να περνουσα αν δεν ηταν τοσο αποτομη στον χαιρετισμο της
διδυμου 16α,βαλερια,ακοποτο στοματικο,69,ελευθερα πιασιματα
μπηκα στο πορνοσπιτο και σκαει μυτη η βαλερια
νεαρη σε ηλικια,λετονα(που ελεγε μια ψυχη  :grin: ),σωμα νορμαλ,βυζι προς το μεγαλο αλλα ψιλοπεσμενο,ξανθια,μουρη περιεργη θα ελεγα
μου τραβηξε το ενδιαφερον και παραβλεψα το γεγονος της ηλικιας της
σκαει μυτη στο δωματιο αρχιζει κατι ψευτοφιλια στο σωμα,φιλαει και στομα αλλα χωρις γλωσσα,τα λεγομενα πεταχτα :grin:
πιπα κανει αρκετα καλη,γλυφει και αρχιδια αλλα σε εμενα το παρακανε με αποτελεσμα τον πονο και της ειπα να προσεχει,οπως και εκανε
γαμησι κανει ολες της στασεις,αφηνει να πιανεις μουνακι αλλα οχι να το δαχτυλωνεις
μπορω να πω μια καλη επιλογη,δεν σε τρελενει αλλα δεν κλαιες και τα λεφτα σου
στα συν της τα καυλολογα που λεει και δεν την βγαζει μουγκαφον
η τσατσα χτυπαει πορτες,και ευτυχως που το εκανε 10 δευτερ μολις τελειωσα γιατι θα μου εσπαγε πολυ
αφου εφυγα ειπα να λουκαρω τι παιζει και σε καποια αλλα σπιτια
φωκαιας 25β,μια ξανθια,νεαρη,με ωραιο σωμα,και ομορφη :S , μαυρο δαγκωτο για μενα
φωκαιας 27α,κλασσικη μουρη ρουμανας,οχι γυφτισσας,ακαποτο,κωλος κτλ
φωκαιας 22,μονο το ενα ηταν ανοιχτο,στην υπογα,μαυριδερη αδιαφορη γυφτοπουλα
ανεβηκα φυλης
61,μαυριδερη μουτσουνα,μου φανηκε καλη παντως για οσους γουσταρουν να την δουνε γλετσος στους ψιθυρους καρδιας
74,στο πρωτο μια ξανθια ρωσιδοφατσα με ακαποτο στοματικο,στο αλλο μια πολυ αδυνατη μελαχρινη με κωλο
92β,η μικυ
περιστερωνας μ.π ,2 κοπελες,καρδαμωμενες με ζαρτιερες
16β,συλβια
καθως περιμενα στο σαλονι ηταν και κατι πακιστανοι,με το που βγηκε απτπ σαλονι αρχισε να τους βριζει και αυτοι την εκαναν με ελαφρα,αμεσως μετα γυρναει προς εμενα και μου σκαει χαμογελο :huh:,ψυχασθενεια σε ολο το μεγαλειο :rockon:
ειναι ψηλη,αδυνατη,κοκκινο κοντο μαλλι που το εχει στυλ πανκ :rockon:
ο συνδιασμος αυτος,εμφανιση φρικιο+συμπεριφορα ψυχακι δεν μπορουσαν να με αφησουν αδιαφορο
το προγραμμα της ειναι ολες οι στασεις,69,ακαποτο στομ,και για κωλο ηθελε εξτρα
πηρα το λαιτ προγραμμα καθως απτην μια ο κωλος ειναι βρωμικο πραμα και απτην αλλη πρεπει να κανουμε οικονομια οπως λεει και ο μορτης :grin:
σκαει στο δωματιο και αφου με ρωταει απο που ειμαι για 3η φορα μου λεει οτι αυτη ειναι απο μολδαβια και ριχνει ενα τσιγαρο που κρατουσε στον νιπτηρα με δυναμη σαν να καρφωνει σε καλαθι
βγαζει τα εσωρουχα και ορμαει τυποι μου
εκανε σαν λυσσαρα και αρχισε να με γλυφει σαν σκυλος στα αυτια στα μαγουλα και στο σωμα
παει να αρπαξει τον πουτσο με λυσσα αλλα την σταματω και της λεω να βαλει καποτα
κανει μια δυνατη και καλη πιπα με πολυ σαλιο
αφηνει μουνοδαχτυλα,κωλοδαχτυλα,απολα
ερχεται η ωρα του σεξ,καβαλαει και αρχιζει να κουνιεται με δυναμη
μετα πηγαμε σε ιεραποστολικο οπου μετα απο λιγο γαμησι μου ειπε να βγαλω την καποτα και να χυσω στην κοιλια της,οπως και εκανα
αφου τελειωσε το κολπο πηγε και πλυθηκε στον νιπτηρα που ειχε ηδη ριξει το τσιγαρο και εριξε και κανα δυο ροχαλες
ειπαμε 2-3 μαλακιες και εφυγε
καθως ντυνομουν ακουγα φασαρια στο σαλονι
βγηκα για να φυγω και την ειδα κλασσικα να τσακωνεται με πακιστανους αλλα με πολυ μαγκια στυλ ελα εδω να τα πουμε μαλακα αν εχεις αρχιδια και ετσι
ετοιμη για τσαμπουκα το φρικιο :2funny:
τρομερη μορφη τυποι μου

πηγα σε μια δουλεια που ειχα και γυρισα αργα στο σπιτι οπου την επαιξα και 2 φορες
ετσι για να ηρεμησω

Ε εισαι αστερι  :rockon: :rockon: :rockon:

χαχαχαχα "αφου τελειωσε το κολπο" λεει

χαχαχαχαχαχα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom