Καλή χρονιά σε όλους τους πορνοσυναγωνιστές.
Όσοι διάβασαν τη ενημέρωση, είμαι σίγουρος ότι θα πάνε στον παράδεισο...για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτε
Συναγωνιστή Ντέρτι, σου απονέμω το βραβείο πολυγαμίας streetwalker.
Ευχαριστώ πολύ, είναι μεγάλη μου τιμή. Όσο να'ναι, έριξα και δυο πέη εψές, δεν είναι και λίγο.
(βέβαια είχαν κάπου 7 ώρες απόσταση μεταξύ τους)
Καλή χρονιά φίλε
...
(Τα διάβασα διαγωνίως, λόγω βιασύνης...
Καλά αυτό πως το κάνες;
(κανά κόλπο του Σουγκράνιες θα είναι πάλι). Εγώ κοιτάζω διαγώνια, μόνο όταν προσπαθώ να δω μέσα στο πουκάμισο της Ανχελίτας.
για το χρονο που διεθεσες να γραψης την ενημερωση!!
Με την πρωτη ευκαιρια να την μεταφεης στο μαυρο κουτι
.
Καλή χρονιά πρόεδρε
Η ενημέρωση μου πήρε περίπου 4,5 ώρες! θα την μεταφέρω άμεσα.
...όμως μέχρι να τελειώσεις άρχισε η επόμενη βάρδια οπότε ... αέναος η ενημέρωση
αυτό free ήταν όντως ένα μεγάλο πρόβλημα. Ειδικά στην αλλαγή της πρωινής με την απογευματινή στο μετάξι, επειδή έβρισκα πολλά κλειστά, αναγκαζόμουν να ξαναγυρνώ για να έχουμε όσες λιγότερες απώλειες γίνεται. Απώλειες βέβαια θα υπάρχουν αναπόφευκτα. Το βράδυ τελείωσα λίγο πριν την αλλαγή της απογευματινής με τη βραδινη
Το εγχείρημα σου αυτό ήταν πολύωρο και ασφαλώς για να γίνει είχε και πολλές κακοτοπιές!Οι τακτικοί μπουρδελιάρηδες ξέρουν τι θέλω να πω. Την τιτάνια ενημέρωση σου την διάβασα με πολύ ενδιαφέρον και την απόλαυσα!Εύχομαι η καινούρια χρονιά να σε βρει εξίσου δυναμικό και σε άλλους τομείς της ζωής (υγεία,οικονομικά,σχέσεις κλπ.)όπως και στο σεξ.
Είχε όντως πολλές κακοτοπιές. Ειδικά προς τα ακριτικά της δροσοπούλου - θάσου κ.ο.κ. Είχε επίσης αστεία και ωραία περιστατικά τα οποία όμως δεν είχα το κουράγιο να γράψω και περιορίστηκα στα πολύ απαραίτητα τα οποία βέβαια κι αυτά δεν ήταν ικανοποιητικά λόγω αμνησίας.
Καλή χρονιά σου εύχομαι κι εγώ με υγεία, σε προσωπικό, επαγγελματικό και μπουρδελιακό επιίπεδο.