Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 229 άτομα (25 μέλη και 204 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Α ρε Απόλυτε, μακάρι να μην ήσουν τεμπέλαρος και να 'κανες συχνότερα ενημέρωση :2funny:

Εξτρά θέλει η Σύλβια για προσφορά γκρόβερ; Τα μυαλά της και μια λίρα!
Εδώ με παρακαλούσε την άλλη φορά που δεν έμπαινα και έλεγε στη τσατσά "μα γιατί δεν λες του παιδιού ότι δίνω κώλο;" και τώρα τον πλασάρει για χρυσό;
Ε ρε νομίζουν ότι θα είναι κάθε μέρα γιορτές και θα έχει κόσμο ε; Με 15 θα της τον πάρω όταν ανέβω!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Α ρε Απόλυτε, μακάρι να μην ήσουν τεμπέλαρος και να 'κανες συχνότερα ενημέρωση :2funny:

Εξτρά θέλει η Σύλβια για προσφορά γκρόβερ; Τα μυαλά της και μια λίρα!
Εδώ με παρακαλούσε την άλλη φορά που δεν έμπαινα και έλεγε στη τσατσά "μα γιατί δεν λες του παιδιού ότι δίνω κώλο;" και τώρα τον πλασάρει για χρυσό;
Ε ρε νομίζουν ότι θα είναι κάθε μέρα γιορτές και θα έχει κόσμο ε; Με 15 θα της τον πάρω όταν ανέβω!
ετσι μου ειπε τυπε
αλλα δεν ρωτησα ποσο
πιστευω οτι αν γινεις πελατης της θα στο δινει στο 20ρικο

Επισκέπτης
Μα για να γίνω πελάτης της πρέπει να μου τον δώσει στο εικοσάρικο τύπε ;)

Στα 20 τον έδινε πάντως πριν. Απλά μάλλον επειδή έχει δουλειά τώρα τις γιορτές αύξησε την ταρίφα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μα για να γίνω πελάτης της πρέπει να μου τον δώσει στο εικοσάρικο τύπε ;)

Στα 20 τον έδινε πάντως πριν. Απλά μάλλον επειδή έχει δουλειά τώρα τις γιορτές αύξησε την ταρίφα.
δεν ξερω τυπε
δεν την ειχα ξαναδει γιατι δεν πολυπαω φυλης
ισως με ειδε νεο πελατη και ειπε να βγαλει κατι παραπανω
αλλα μιλαμε οτι ειναι φρικιο νο3,την βλεπεις την νυχτα και τρομαζεις :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
δεν ξερω τυπε
δεν την ειχα ξαναδει γιατι δεν πολυπαω φυλης
ισως με ειδε νεο πελατη και ειπε να βγαλει κατι παραπανω
αλλα μιλαμε οτι ειναι φρικιο νο3,την βλεπεις την νυχτα και τρομαζεις :rockon:
ρε τυπε αυτο το φρικιο που λες ειναι αυτη που ελεγε ο ακορεστος :think:δουλευει και μονης προδρομου υπογειο :think:
ρε εσεις εισαστε ηρωες τελικα :rockon:και μενα μου την ειχε πεσει τιο σκινι φρικιο και μου ελεγε κανω καλο γαμησι αληθεια λεω το ειπε 3-4 φορες :2funny:αλλα εγω εγινα μπουχος :grin:

anastasios78

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2010
Like
108
Πόντοι
0
παιδες ερωτηση...εχει αναφερθει καποια μανταλενα στο φ67 με μεγαλο στηθος και στο φ71 και φ134 υπ μια μανταλινα ...μιλαμε για το ιδιο κοριτσι?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε εσεις εισαστε ηρωες τελικα :rockon:και μενα μου την ειχε πεσει τιο σκινι φρικιο και μου ελεγε κανω καλο γαμησι αληθεια λεω το ειπε 3-4 φορες :2funny:αλλα εγω εγινα μπουχος :grin:
γιατι εφυγες τυπε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Επισκέπτης
τυπε ειναι η φωνη περιεργη γιαυτο :2funny:
πρεπει να κανει πολλες καταχρησεις :grin:
Λες και να ξενυχτάει τύπε; :o

οταν εμαθα οτι δεν ειναι σερβα δεν ανησυχησα :2funny:
Αν ήθελες πάντως Σέρβα, είχε μερικά νούμερα παραπέρα τύπε :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειμαι μοντελοπνιχτης τυπε :birdman:αν και εχω κανει και εγω τα κασκαντεριλικια μου εδω που τα λεμε κατι το οποιο δεν ειμαι και περηφανος :rolleyes:
σαν αυτον τυπε? :grin:
o-gyros-tou-thanatou.jpg

Επισκέπτης
Καλή χρονιά σε όλους τους πορνοσυναγωνιστές. :rockon:

Όσοι διάβασαν τη ενημέρωση, είμαι σίγουρος ότι θα πάνε στον παράδεισο...για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτε  :2funny:

Συναγωνιστή Ντέρτι, σου απονέμω το βραβείο πολυγαμίας streetwalker.  :dancing:
Ευχαριστώ πολύ, είναι μεγάλη μου τιμή. Όσο να'ναι, έριξα και δυο πέη εψές, δεν είναι και λίγο.  :2funny:  (βέβαια είχαν κάπου 7 ώρες απόσταση μεταξύ τους)
Καλή χρονιά φίλε

...
(Τα διάβασα διαγωνίως, λόγω βιασύνης...
:2funny: :2funny:
Καλά αυτό πως το κάνες;  :think: (κανά κόλπο του Σουγκράνιες θα είναι πάλι). Εγώ κοιτάζω διαγώνια, μόνο όταν προσπαθώ να δω μέσα στο πουκάμισο της Ανχελίτας.  :2funny:

για το χρονο που διεθεσες να γραψης την ενημερωση!!
Με την πρωτη ευκαιρια να την μεταφεης στο μαυρο κουτι :2funny:.
Καλή χρονιά πρόεδρε
Η ενημέρωση μου πήρε περίπου 4,5 ώρες! θα την μεταφέρω άμεσα.

...όμως μέχρι να τελειώσεις άρχισε η επόμενη βάρδια οπότε ... αέναος η ενημέρωση
αυτό free ήταν όντως ένα μεγάλο πρόβλημα. Ειδικά στην αλλαγή της πρωινής με την απογευματινή στο μετάξι, επειδή έβρισκα πολλά κλειστά, αναγκαζόμουν να ξαναγυρνώ για να έχουμε όσες λιγότερες απώλειες γίνεται. Απώλειες βέβαια θα υπάρχουν αναπόφευκτα. Το βράδυ τελείωσα λίγο πριν την αλλαγή της απογευματινής με τη βραδινη

Το εγχείρημα σου αυτό ήταν πολύωρο και ασφαλώς για να γίνει είχε και πολλές κακοτοπιές!Οι τακτικοί μπουρδελιάρηδες ξέρουν τι θέλω να πω. Την τιτάνια ενημέρωση σου την διάβασα με πολύ ενδιαφέρον και την απόλαυσα!Εύχομαι η καινούρια χρονιά να σε βρει εξίσου δυναμικό και σε άλλους τομείς της ζωής (υγεία,οικονομικά,σχέσεις κλπ.)όπως και στο σεξ.
Είχε όντως πολλές κακοτοπιές. Ειδικά προς τα ακριτικά της δροσοπούλου - θάσου κ.ο.κ. Είχε επίσης αστεία και ωραία περιστατικά τα οποία όμως δεν είχα το κουράγιο να γράψω και περιορίστηκα στα πολύ απαραίτητα τα οποία βέβαια κι αυτά δεν ήταν ικανοποιητικά λόγω αμνησίας.
Καλή χρονιά σου εύχομαι κι εγώ με υγεία, σε προσωπικό, επαγγελματικό και μπουρδελιακό επιίπεδο.

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Έχει περάσει κανείς πρόσφατα από Λουκα Νικα εκεί στου Ψυρρή ;Ξέρουμε τι παίζει ;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φιλια με το φρικιο ρε απολυτε?  :S

εγινες αγαπουλης και εσυ...

μαπα τα καρπουζια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom