Με την Ναταλί ξέχασα να πω τη σημερινή μου κατάθεση. Πριν 2 ώρες περίπου , Φυλής 65 κάτω. (ως γνωστόν κομμένα τα στούντιο) Πήγα εκεί μπας και πετύχαινα το Χριστινάκι. Πέτυχα την Αλεξάνδρα. Θυμήθηκα ότι ο kokolongos είχε γράψει πολύ καλές κριτικές και είπα να περάσω. Είπε ότι είναι από τη Ρωσία. (Κάτι σκόρπια ρώσικα που της είπα , δεν τα κατάλαβε, άρα...) . Πολύ καλή στο δωμάτιο. Προκαταρκτικά σούπερ για σπίτι της Φυλής και μετά ωραία πίπα με παιχνιδάκια. Ήμουνα έτοιμος να χύσω. Γύρισε πισωκολλητό και εκεί της τα έδωσα. Σούπερ στήσιμο και πάντα προσάρμοζε το κωλαράκι της ώστε να γίνεται καλή επαφή με τον Big Ben μου.Πάντως ο pitsilistis με επηρρεάζει αρκετά. Όταν την είχα στα τέσσερα τον έφερνα στο μυαλό μου να λέει τα κλασικά "άτακτο πορνίδιο θες τιμωρία" και τη χτυπούσα με πολύ δύναμη(όλη μου τη δύναμη για την ακρίβεια) για τιμωρία. Στα αξιοσημείωτα , είναι πως όταν μπήκε στο δωμάτιο ήμουνα σε φουλ errection και γέλασε Σούπερ value for money!! Αλεξάνδρα η μεγάλη!!!
Μ'αρέσει ρε Ζέρο το "διαρχί" και το "τσαπού". Λες και είμαστε σε σάιτ παρθεναγωγείου. Πες ΠΟΥΤΣΑ και ΑΡΧΙΔΙΑ τωρα, μεταξύ μας είμαστε! Δεν παρεξηγούμαστεκαι την κώλάρα της απολαμβάνοντας ένα πολύ καλό στοματικό στα διαρχί και στην τσαπού!