Τελευταία είμαστε σε περίοδο ιδιαίτερης δραστηριότητας! Τα άτακτα πορνίδια με ιδιαίτερη θρασύτητα και πονηριά επιμένου να προκαλούν όμως και εμείς οι τιμωροί καβλιάρηδες του bourdela.com είμαστε πανέτοιμοι να τα πατάξουμε!
Σε χρόνο dt λοιπόν κατεβήκαμε για κεραυνοβόλα εφόρμηση στη Φυλής με xristos1000 !!
Στο φυλής 71 δε μπήκαμε λόγω υπερβολικού συνωστισμού. Η δράση μας είναι διακριτική χεχε. Από το συνωστισμό και μόνο συμπαιρένουμε ότι ήταν εκεί η ʼννα χεχε. 71 Πάνω η συμπαθέστατη τσατσά κυρία Μαρία επέστρεψε και μας έδειξε τη Σάρα από τη Σλοβενία. Ξανθιά, σχετικά ψηλή και αδύνατη, πρόσωπο μπεμπέκας , μικρό βυζί κάπως.
Φυλής 134 πάνω ξανθιά, εντυπωσιακή κάπως - πρώτη φορά την εντοπίζει η ομάδα δράσης εκεί- ψηλή αδύνατη, φάτσα όχι τόσο ωραία αλλά πουτανίστικη, ωραίο σώμα όμως. Φορούσε και heels για όποιον ενδιαφέρεται.
Μονής Προδρόμου η Κορίνα. δείτε προηγούμενες αναφορές. Για πολυ σκίσιμο το καβλάκι!
Μαγνησίας (στενό ανάμεσα φυλής και αριστοτέλους) συνήθως δε φέρνει καλά αλλά σήμερα μας εξέπληξε ευχάριστα. Η Μαρίνα, ψηλή μελαχροινή μακρύ ίσιο μαλλί, μουνάρα ( προσωπικά του στυλ μου). Πριν κάποιο καιρό μου είχε προσφέρει ένα από τα καλύτερα πιτσιλίσματά μου στη Φυλής.
Στο φυλής 84 με την πράσινη πόρτα απέναντι από το βενζινάδικο εμφωλεύει πονηρό και θρασύ πορνίδιο , ελληνία ονόματι Μαριλένα! Φαίνεται μετά την τιμωρία του bourdeliari1984 χθες επαναπαύτηκε! Που να ήξερε όμως ότι οι τιμωροί καβλιάρηδες εργάζονται ακατάπαυστα και είναι πανταχού παρόντες εκεί που δε τους περιμένεις! Ξαναχτύπησαν λοιπόν σήμερα αστραπιαία με το στέλεχος της DELTA FORCE του bourdela.com xristos1000!!!(πραγματικά respect!) Το πονηρό πορνίδιο υπέστη για ώρα την παραδειγματική τιμωρία του αδίστακτου και ψυχρού εκτελεστή! Επαγγελματίας χύστης!Αξίζει να του αφιερώσει έπος ο πιτσιλιστής! Η Μαριλένα, ελληνίδα, μελαχροινό , καβλιάρικο ζουμερό κοντοπούτανο, με μεγάλα βυζιά και ωραίο κόλο και μπούτια είναι από τα πιο ατίθασα πορνίδια της φυλής. Σπεύσατε προς παραδειγματική τιμωρία!