Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 195 άτομα (15 μέλη και 180 επισκέπτες)

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
το οριενταλ χριστινακι θα ειναι ως τα μεσανυχτα στο φ 40. over

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
"καυτη" μινι τσαρκα το απογευμα, 134 πανω πιπινι μελαχροινο κοντο με περιεργες κοτσιδες, αργησε στο δωματιο με συναγωνηστη και βογκουσε κιολας, τι παιζει? στο ισογειο η αλεξανδρα με τα μεγαλα βυζια, στο υπογειο η σιλικονη, στο 109 ελειπε ο χαρης, η τανα αδιαφορη, στο πανω απο το αντελοσπιτο η χοντρη, στο 59 νταρντανα.
στη διδυμου κατεβαινοντας το ισογειο πριν την αχαρνων ηταν μια ομορφουλα, στο φ 40 προειπα το χριστινακι. εβρεθη τελικα.
καταθεση στην αλεξανδρα στο 65 ισογειο, τελικα ειχατε δικιο, πολυ καλη υπομονετικη και αντεχει σε σκληρο καρφωμα, καθαρη και δερμα αριστο, πιπα καλη και πολυ στενο @@νακι, οντως πολυ στενο, μου θυμησε αλλα κοντοπουτανα... :rockon: το βυζι δε, εντελως ταυλανδεζικο, η ρωγα κοιταγε ψηλα, κατι σαν τη μυτη των ελληνιδων. :2funny:

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Καρφωμα μαυρης Κλαρας στο υπογειο της Φωκαιας, γυρω στις 11.00'. Καλη, καθαρη και αυτη και ο χωρος, λογω ελλειψης πελατων, με ΕΥΡΩ 50, CIM ξεσκουφωτο. Για ρεκτες και τολμηρους.
Πριν καταθεσω εκει, περασα απο το ισογειο του καινουργιου "διδυμου" σπιτιου στον ιδιο δρομο, οπου εμφανιστηκε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ πιπινι,λεπτο οσο πρεπει με 3αρι βυζο, αλλα δεν περασα, καθότι με κυριευσε η μαυρο-λαγνεια.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εγω τωρα παω φυληs με προδιαθεση για το αστερακι τηs μελαχροινηs μουνοτσατσαs αλλα θα δειξει.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω τωρα παω φυληs με προδιαθεση για το αστερακι τηs μελαχροινηs μουνοτσατσαs αλλα θα δειξει.
οχι και αστερι η αννα, μια φορα την πηρα και τελος, ειναι milfακι νομιζω

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εδώ με μπέρδεψες μεγάλε!!! Δηλαδή... πως? Μπρούμητα και το πόδι της στον ώμο σου???? Μόνο η Κομανέτσι θα μπορούσε να το κάνει αυτό!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μάλλον είναι η στάση...70 που ψάχνω τόσα χρόνια...... :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τελευταία είμαστε σε περίοδο ιδιαίτερης δραστηριότητας! Τα άτακτα πορνίδια με ιδιαίτερη θρασύτητα και πονηριά επιμένου να προκαλούν όμως και εμείς οι τιμωροί καβλιάρηδες του bourdela.com είμαστε πανέτοιμοι να τα πατάξουμε!

Σε χρόνο dt λοιπόν κατεβήκαμε για κεραυνοβόλα εφόρμηση στη Φυλής με xristos1000 !!

Στο φυλής 71 δε μπήκαμε λόγω  υπερβολικού συνωστισμού. Η δράση μας είναι διακριτική χεχε. Από το συνωστισμό και μόνο συμπαιρένουμε ότι ήταν εκεί η ʼννα χεχε. 71 Πάνω η συμπαθέστατη τσατσά κυρία Μαρία επέστρεψε και μας έδειξε τη Σάρα από τη Σλοβενία. Ξανθιά, σχετικά ψηλή και αδύνατη, πρόσωπο μπεμπέκας , μικρό βυζί κάπως.

Φυλής 134 πάνω ξανθιά, εντυπωσιακή κάπως - πρώτη φορά την εντοπίζει η ομάδα δράσης εκεί- ψηλή αδύνατη, φάτσα όχι τόσο ωραία αλλά πουτανίστικη,  ωραίο σώμα όμως. Φορούσε και heels για όποιον ενδιαφέρεται.

Μονής Προδρόμου η Κορίνα. δείτε προηγούμενες αναφορές. Για πολυ σκίσιμο το καβλάκι!

Μαγνησίας (στενό ανάμεσα φυλής και αριστοτέλους) συνήθως δε φέρνει καλά αλλά σήμερα μας εξέπληξε ευχάριστα. Η Μαρίνα, ψηλή μελαχροινή μακρύ ίσιο μαλλί, μουνάρα ( προσωπικά του στυλ μου). Πριν κάποιο καιρό μου είχε προσφέρει ένα από τα καλύτερα πιτσιλίσματά μου στη Φυλής.

Στο φυλής 84 με την πράσινη πόρτα απέναντι από το βενζινάδικο εμφωλεύει πονηρό και θρασύ πορνίδιο , ελληνία ονόματι Μαριλένα! Φαίνεται μετά την τιμωρία του bourdeliari1984 χθες επαναπαύτηκε! Που να ήξερε όμως ότι οι τιμωροί καβλιάρηδες εργάζονται ακατάπαυστα και είναι πανταχού παρόντες εκεί που δε τους περιμένεις! Ξαναχτύπησαν λοιπόν σήμερα αστραπιαία με το στέλεχος της DELTA FORCE του bourdela.com xristos1000!!!(πραγματικά respect!) Το πονηρό πορνίδιο υπέστη για ώρα την παραδειγματική τιμωρία του αδίστακτου και ψυχρού εκτελεστή! Επαγγελματίας χύστης!Αξίζει να του αφιερώσει έπος ο πιτσιλιστής! Η Μαριλένα, ελληνίδα, μελαχροινό , καβλιάρικο ζουμερό κοντοπούτανο, με μεγάλα βυζιά και ωραίο κόλο και μπούτια είναι από τα πιο ατίθασα πορνίδια της φυλής. Σπεύσατε προς παραδειγματική τιμωρία!

Επισκέπτης
μεγιστο respect στουσ τιτανοκαυλους skido kai xristos 1000! και ειδικα στον skido για τιν λαμπρι του ενιμεροσι!ι διναμι τις ενιμεροσις εισαι ρε καυλιαγκουρα!!!!ιποκλινομαι!!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Εδώ με μπέρδεψες μεγάλε!!! Δηλαδή... πως? Μπρούμητα και το πόδι της στον ώμο σου???? Μόνο η Κομανέτσι θα μπορούσε να το κάνει αυτό!
Κανεις μεγαλο λαθος-Στο χερι σου ειναι-Δεν ειναι και δυσκολο,χαλραωσε-Το εχω κανει και με γκομενες και με πουτανες ετσι αμα λαχει και με το μιλφακι την Κομανετσι αν καθοτανε το ιδιο θα εκανα!

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
μπραβο ρε μαγκες..!!

τα πολλα υγρα εξαιτιας της ζεστης εχουν κανει τους ορανισμους μας να παράγουν  μεγάλα ποσά χυσαμόλης η οποία πετάγεται εξω με μεγάλη πίεση και σε μεγάλες ποσότητες για να τιμωρεί τα ατάκτα πορνιδια ..που τόσο πολυ την ποθουν..!!
χιχιιχιιιχι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
η έφοδος είχε μεγάλη ακτίνα δράσης όμως! Έφτασε μέχρι τις γραμμές του τρένου. Κωνσταντινουπόλεςως 206! Ένα μπουρδελόσπιτο που συνήθως μας ξεφεύγει! Έφτασε ο καιρός του όμως και αυτουνού! Σχετικά ψηλό και νταρντανοειδές πορνίδιο, (όχι χοντρή) νεαρή και ψιλοσυμπαθητική, ξανθιά αν και όχι τόσο όμορφη. Αμ δε που θα μας ξέφευγε!

Επισκέπτης
μπραβο ρε μαγκες..!!

τα πολλα υγρα εξαιτιας της ζεστης εχουν κανει τους ορανισμους μας να παράγουν  μεγάλα ποσά χυσαμόλης η οποία πετάγεται εξω με μεγάλη πίεση και σε μεγάλες ποσότητες για να τιμωρεί τα ατάκτα πορνιδια ..που τόσο πολυ την ποθουν..!!
χιχιιχιιιχι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin:
σοφι κουβεντα χιστι μου!!!!!!ευγε ευγε!!!!!!τα σεβοι μου σιναγονιστι καυλιαρι ροτι!!!!χισαμολι  :2funny: :2funny: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
γεια σου μεγιστε χυστη pitsilisti..

;) ;) ;) ;) :dancing:

neoperv

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
μήπως ξέρει κάποιος που δουλεύει η Μιλάνα;

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
To μαριλενακι καλη φαση!πολυ καλη πραγματικα.αν και ειναι ελληνιδα και ημουν λιγο καχυποπτοs,αλλα ενταξει η κοπελα ειναι εξαιρεση!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Α!και εκατσε και αρκετη ωρα!αντε την επομενη φορα
και με pitsilisti.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Πρωίνη (10,00) τσάρκα στη Διδύμου πρίν πιασουν οι πολλές ζέστες και δεν την παλέψω...
Διδύμου 18 στο υπόγειο η γνωστή Αλεξάνδρά, Διδύμου στο μεσαίο (18) η γλυκιά Ναταλι, και στο δίπλα μια ξανθουλα πολυ γλυκια και φοβερός τσάτσός.
Επίσης στο μπουρδελάκι της Διδύμου που είναι πάνω απο την Αχαρνών (προς Φυλης, εκέινο που είναι στον πρώτο) ειχε μια Ρωσιδά με πολύ καλό κώλο.

Συναγωνιστές το Μαράκι (Διδύμου 8α πάνω) που είναι? Δεν το έχω δει στο πόστο του τουλάχιστον 4 εβδομάδες. Με ζώνουν ... και δεν έχω ρωτησει την τσα2

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom