Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (37 μέλη και 268 επισκέπτες)

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
kokolonge ελα μια βολτουλα αυριο στην οστρια...

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
παντως μπορει ο panosmpos  να ειναι σταθερος στον τρόπο τέλεσης της σεξ. πράξης αλλα  έχει μεγάλη ποικιλία στα σπιτια και στα στουντιο ... :rockon: :rockon:

συνεχως και ανακαλυπτει νεα.. :dancing:

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Ακριβώς!  :grin: Εξάλλου αυτή η συνωμοταξία έχει πιό μεγάλη ποικιλία χωρών απ'τις σχιστομάτες(νομίζω?).. :2funny: :2funny:
Οπότε Πάνο συνέχισε σταθερός στίς (άξιες)αξίες σου!χαχα..
Σήμερα βραδάκι για τους πορωμένους καυλιάρηδες: Φυλής(134-επάνω) Μιλάνα,και Ρεμούνδου 21 Ντενίζζζζ-α!  :dancing:
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παντως μπορει ο panosmpos  να ειναι σταθερος στον τρόπο τέλεσης της σεξ. πράξης αλλα  έχει μεγάλη ποικιλία στα σπιτια και στα στουντιο ... :rockon: :rockon:

συνεχως και ανακαλυπτει νεα.. :dancing:
θα δοκιμασω τη "συνταγη" panosmpos,  με κιτρινες ομως.
αφηστε ρε ησυχο το παιδι, ας γαμαει οπως θελει και οτι ψυγειο θελει..
ειναι μεχρι να δοκιμασει κατι αλλο, και μετα τα λεμε. κι εμεις απο βορειες ξεκινησαμε, ενταξει, μικροι καναμε λαθη, αλλα τωρα βρηκαμε το δρομο μας, γι αυτο ειμαστε εδω, θα του δειξουμε το δρομο, στραατα, στρατουλα..

Επισκέπτης
θα δοκιμασω τη "συνταγη" panosmpos,  με κιτρινες ομως.
αφηστε ρε ησυχο το παιδι, ας γαμαει οπως θελει και οτι ψυγειο θελει..
ειναι μεχρι να δοκιμασει κατι αλλο, και μετα τα λεμε. κι εμεις απο βορειες ξεκινησαμε, ενταξει, μικροι καναμε λαθη, αλλα τωρα βρηκαμε το δρομο μας, γι αυτο ειμαστε εδω, θα του δειξουμε το δρομο, στραατα, στρατουλα..
μεγαλο αλανι ο πανος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!καθαροαιμο σκυλι του πολεμου  :headbang2: :headbang2: :uzi: :uzi:

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τετοια σκυλια του πολεμου θελουμε κει κατω :dancing:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Πάντα είμαι κολλημένος με 'συγκεκριμένα χωρία' της ιστορίας  και δεν σπάω ΠΟΤΕ την ευρωπαϊκή μονοτονία στην αναζήτηση θηλυκού  :rockon: :rockon:
ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟΣ συμπολεμιστή και αμετανόητος στον τρόπο που πηγαίνω με μια γκόμενα  :grin: Είμαι τελείως old-school και έτσι θα παραμείνω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

+10000

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Εκεί που δουλεύει η Βίκυ? Η Ναταλί καινούρια είναι? Προχτές που πέρασα ήταν η Αλεξάνδρα...

Καλημέρα Φίλε, η Ναταλί δουλεύει πρωινά εδώ και αρκετό καιρό στο «σπίτι» που είναι ακριβώς δίπλα από το υπόγειο (επί της Διδύμου)...  :boobies:

όσον αφορά το service, είναι έτσι ακριβώς όπως τα λεει ο Zero-total respect-Tolerance...  :headbang2:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Λοιπόν, πέρασα ψες από Φυλής 200 . Όταν ρώτησα για Χριστινάκι μου λέει η τσατσά. "Πώς είναι?"
Και λέω ..."Εμμμ, να ... σαν γυφτάκι!!  :2funny: Ρωσίδα είναι πάντως" , της είπα. Μου είπε ότι δουλεύει εκεί τα πρωινά αλλά ήταν χθες η πρώτη μέρα αδιαθεσίας της
Οψόμεθα!!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Λοιπόν, πέρασα ψες από Φυλής 200 . Όταν ρώτησα για Χριστινάκι μου λέει η τσατσά. "Πώς είναι?"
Και λέω ..."Εμμμ, να ... σαν γυφτάκι!!  :2funny: Ρωσίδα είναι πάντως" , της είπα. Μου είπε ότι δουλεύει εκεί τα πρωινά αλλά ήταν χθες η πρώτη μέρα αδιαθεσίας της
Οψόμεθα!!
δεν ειναι σαν γυφτακι ρε germaon, εχει λευκο δερμα το κοριτσι.

Επισκέπτης
Παιδια το 109 ςιναι απεναντι απο τα 134?

Αν ναι υπαρχουν 2.Ενα με το κουδουνι και το αλλο χωρις που δουλευει μια μαυρη το απογευμα.

Η Σαντρα σε ποιο δυλευει στο με το κουδουνι η οχι?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.786
Πόντοι
12.056
Που ηταν ο Σαβαλας οεοοοοο  πουυυυυ????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :thefinge: :thefinge:

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Υ.Γ. Κώστα f16 άσε τα Ασιατικά ρομποτάκια και πήγαινε σε μια αληθινή γυναίκα απο τις χώρες της βότκας για να δεις τι εστί αληθινό θηλυκό  :rockon: :rockon: :rockon: :dancing:

Υ.Γ.2 ο Σαβάλας χάθηκε αυτές τις μέρες γιατί....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
πανο παλι ξαναχτυπησες ε? ακου πανο, εχω κανει και γω καριερα στις σλαβες και στις ελληνιδες και ιταλιδες, και κατεληξα στις κιτρινες που δεν υπαρχουν στην ελλαδα, εσυ πρεπει να δοκιμασεις
οπωσδηποτε.  ο σαβαλας τι εγινε? να ανησυχησω?

?

Επισκέπτης
μυκονο και σαντορινη σαν ερωτευμενοι πιγκουινοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!ετσι σαβαλα????? :grin: :grin: :grin:!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
o savalas εθεαθη κυριακη ξημερωματα στο μεταξυ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!ειχε απλα στειλει σωσια του στη σαντορινη! :2funny: :2funny: :2funny:μου το επιβεβαιωσε ο πιτσι που ειχε περιπολια στην ιασωνος 2-4!και μαλιστα τον ειδε και ο bourdeliaris1984 που αλλαζε τον πιτσι......

Επισκέπτης
και μαλιστα τον ειδε και ο bourdeliari s1984 που αλλαζε τον πιτσι......
____
ΚΟΡΥΦΑΙΟ - κερδίζετε ποιηματάκι  ---->
------
Του σάϊτ οι ηγέτες τώρα πιά
αλλάζουν εις τον άλλον στη σκοπιά
για  Πράγα,Σόφια, Βουκουρέστι
να μας ενημερώσουν  μες την ζεστη
κι αν άλλοι τρώνε  αστακούς και μύδια
'μεις κάνουμε κου-κους για τα πορνίδια
τα άτακτα, βάλτε σε τάξη !
και τιμωρήστε τα Φυλής - Μετάξι !

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
o savalas εθεαθη κυριακη ξημερωματα στο μεταξυ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!ειχε απλα στειλει σωσια του στη σαντορινη! :2funny: :2funny: :2funny:μου το επιβεβαιωσε ο πιτσι που ειχε περιπολια στην ιασωνος 2-4!και μαλιστα τον ειδε και ο bourdeliaris1984 που αλλαζε τον πιτσι......
προχωρει ο περιπολαρχης..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σύντομα από τους ανωτέρους θα γίνει εξωτερική έφοδος ( γιατί το θέμα έφτασε μέχρι... τον Υπουργό :cheesy:) και αν διαπιστωθούν παραβάσεις θα πέσουν καμπάνες!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom