Μακριά απ΄τη Γιούλη κατα τη γνώμη μου γιατί είναι άγαλμα,και ούτε το κωλούρι απολαμβάνεις στήν τελική.Υπάρχουν και καλύτερες επιλογές γι'αυτό..
ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές για κουλούρι;
Μακριά απ΄τη Γιούλη κατα τη γνώμη μου γιατί είναι άγαλμα,και ούτε το κωλούρι απολαμβάνεις στήν τελική.Υπάρχουν και καλύτερες επιλογές γι'αυτό..
προγραμμα μπουρδελου-Επισης μου ειπε οτι το στεκι της ειναι Φυλης 200 εκτακτως σημερα στο 71 πανω-Δυνατο Ρουμανακι υποσχομενη πορνοσταρλετιτσα
Fazer αυτή η Χριστίνα που λέμε είναι μικρή ναζιάρα μελαχροινή και από στήθος 0? Η τελευταία πληροφορία είναι ότι είναι στο 200 πρωί.Η Χριστίνα από το 200 είναι Ρωσίδα-αν εννοούμε την ίδια-και είναι πολύ καλή.Δυστυχώς μια φορά τη δοκίμασα διότι όσες φορές έχω πάει δεν είναι εκεί.Εκτός από μια που τελικά κατέθεσα στην άλλη Χριστίνα στο 65 κάτω.
Fazer αυτή η Χριστίνα που λέμε είναι μικρή ναζιάρα μελαχροινή και από στήθος 0? Η τελευταία πληροφορία είναι ότι είναι στο 200 πρωί.
ξερει κανεις γιατι την παρασκευη βραδυ μετα τις 11.00 ηταν ολα κλειστα στη φυλης?
αναγκαστηκα και πηγα μεταξι αλλα πρωτη φορα ειδα αυτο το φαινομενο.
Ωπα! τώρα στο σταθεροποιούμε το στόχο! Το άβυζο το Χριστινάκι που είχα πετύχει και γώ στο 65 κάτω πριν από μερικές εβδομάδες, λέμε ότι έχει μετατεθεί πρόσφατα (εδώ 2 εβδομάδες) και δίνει παραστάσεις στη θεατρική σκηνή Λιοσίων 200 το πρωί. Εσύ αυτήν τη μελαχροινή μικρούλα έψαξες πρόσφατα πρωί στο 200 και δε τη βρήκες ή την ξανθιά? Απ' ότι κατάλαβα τη ξανθιά τη Ρωσίδα, σωστά? Και έρχεται η ερώτηση ΚΛΕΙΔΙ!Η Χριστίνα στο 200 που λέω,είναι ξανθιά,περίπου 20 ετών με ικανοποιητικό βυζί.Και καλή στο κρεβάτι.Η μελαχρινή στην οποία αναφέρεσαι είναι η άλλη Χριστίνα από το 65 το κάτω (τουλάχιστον εκεί την βρήκα και την πήρα) η οποία ναι έχει βυζιά πέτσα,αλλά είναι φοβερή στο κρεβάτι.Ίσως βέβαια να πήρε μετάθεση για άλλο αλλά δεν το ξέρω!
Αν αναφέρεσαι στη μικρή Αλεξάνδρα με μακρύ μαύρο μαλλί και μικρό στητό στήθος που τελευταία έπαιζε στο 65 πρωί πάνω και απόγευμα κάτω, είναι πράγματι πολύ γλυκειά και αδικείται στην προεπισκόπηση στο σαλόνι γιατί και εμφανίσιμη αρκετά είναι και το δουλεύει το 20άρικο αλλά είναι λίγο μαζεμένη στο preview.εγω παντως μια χριστινα ρουμανα που δουλευε στο 71 το πανω και σημερα στην φωκαιας 17 το πανω παλι,η φατσα της μονο για ιεροδουλη δεν κανει,πιο πολυ θα την εκανα για φοιτητρια βρεφονηπιαγωγος παρα για αυτη την δουλεια...παντως στο κρεβατι το χερακι της το πηγαινει πολυ επικινδυνα κατω απο τα αρχιδια(με πιανετε???),κατ εμε αξεπεραστη σαν συμπεριφορα εινΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του 65 πανω που σημερα δουλευε στο 66,πραγματικα μονο καλα λογια εχω να πω για αυτην,ευγενεστατη και πολυ καλη!!!
ναι για αυτην λεω,πραγματικα ευγενεστατη και γλυκομιλητη,πολυ καλη σε ολα της,δεν εχω να πω τιποτα ασχημο!!!Αν αναφέρεσαι στη μικρή Αλεξάνδρα με μακρύ μαύρο μαλλί και μικρό στητό στήθος που τελευταία έπαιζε στο 65 πρωί πάνω και απόγευμα κάτω, είναι πράγματι πολύ γλυκειά και αδικείται στην προεπισκόπηση στο σαλόνι γιατί και εμφανίσιμη αρκετά είναι και το δουλεύει το 20άρικο αλλά είναι λίγο μαζεμένη στο preview.
Εκεί που δουλεύει η Βίκυ? Η Ναταλί καινούρια είναι? Προχτές που πέρασα ήταν η Αλεξάνδρα...
η "ιστορια" επαναλαμβανεται πανο μηπως πρεπει να σπασεις τη μονοτονια...Σήμερα κατάθεση στην 'Nτενίζα' στη Ρεμούνδου μετά απο scout με τον μέγιστο zerotolerance tο παραδοσιακό πρόγραμμα με γλύψιμο στα διαρχί και πιπίλισμα τρελό στον τσοπού. Την γυρνάω πισωκολλητό και την αρχίζω και στα φαπίδια στα κωλομέρια και αυτή ούρλιαζε με την γκαυλοφωνή της σιμοχύ στο τέλος στο μαστό με πουτσοσκάμπιλα στα μάγουλα Πολύ καλή επιλογή για 20 ?.