Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (26 μέλη και 253 επισκέπτες)

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
Μακριά απ΄τη Γιούλη κατα τη γνώμη μου γιατί είναι άγαλμα,και ούτε το κωλούρι απολαμβάνεις στήν τελική.Υπάρχουν και καλύτερες επιλογές γι'αυτό..
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές για κουλούρι;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
H Λιζα ειναι αυτη που δουλευε και στο 65 κατω?Την ειχα παρει 3 φορες[Value for money]

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
προγραμμα μπουρδελου-Επισης μου ειπε οτι το στεκι της ειναι Φυλης 200 εκτακτως σημερα στο 71 πανω-Δυνατο Ρουμανακι υποσχομενη πορνοσταρλετιτσα

Η Χριστίνα από το 200 είναι Ρωσίδα-αν εννοούμε την ίδια-και είναι πολύ καλή.Δυστυχώς μια φορά τη δοκίμασα διότι όσες φορές έχω πάει δεν είναι εκεί.Εκτός από μια που τελικά κατέθεσα στην άλλη Χριστίνα στο 65 κάτω.

Επισκέπτης
Η Χριστίνα από το 200 είναι Ρωσίδα-αν εννοούμε την ίδια-και είναι πολύ καλή.Δυστυχώς μια φορά τη δοκίμασα διότι όσες φορές έχω πάει δεν είναι εκεί.Εκτός από μια που τελικά κατέθεσα στην άλλη Χριστίνα στο 65 κάτω.
Fazer αυτή η Χριστίνα που λέμε είναι μικρή ναζιάρα μελαχροινή και από στήθος 0? Η τελευταία πληροφορία είναι ότι είναι στο 200 πρωί.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ξερει κανεις γιατι την παρασκευη βραδυ μετα τις 11.00 ηταν ολα κλειστα στη φυλης?
αναγκαστηκα και πηγα μεταξι αλλα πρωτη φορα ειδα αυτο το φαινομενο.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Fazer αυτή η Χριστίνα που λέμε είναι μικρή ναζιάρα μελαχροινή και από στήθος 0? Η τελευταία πληροφορία είναι ότι είναι στο 200 πρωί.

Η Χριστίνα στο 200 που λέω,είναι ξανθιά,περίπου 20 ετών με ικανοποιητικό βυζί.Και καλή στο κρεβάτι.Η μελαχρινή στην οποία αναφέρεσαι είναι η άλλη Χριστίνα από το 65 το κάτω (τουλάχιστον εκεί την βρήκα και την πήρα) η οποία ναι έχει βυζιά πέτσα,αλλά είναι φοβερή στο κρεβάτι.Ίσως βέβαια να πήρε μετάθεση για άλλο αλλά δεν το ξέρω!

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
ξερει κανεις γιατι την παρασκευη βραδυ μετα τις 11.00 ηταν ολα κλειστα στη φυλης?
αναγκαστηκα και πηγα μεταξι αλλα πρωτη φορα ειδα αυτο το φαινομενο.

Στην Φυλής περίπου στις 22:00 κλείνουν όλα.Οπότε ήταν λογικό να τα βρεις κλειστά.

Επισκέπτης
Η Χριστίνα στο 200 που λέω,είναι ξανθιά,περίπου 20 ετών με ικανοποιητικό βυζί.Και καλή στο κρεβάτι.Η μελαχρινή στην οποία αναφέρεσαι είναι η άλλη Χριστίνα από το 65 το κάτω (τουλάχιστον εκεί την βρήκα και την πήρα) η οποία ναι έχει βυζιά πέτσα,αλλά είναι φοβερή στο κρεβάτι.Ίσως βέβαια να πήρε μετάθεση για άλλο αλλά δεν το ξέρω!
Ωπα! τώρα στο σταθεροποιούμε το στόχο! Το άβυζο το Χριστινάκι που είχα πετύχει και γώ στο 65 κάτω πριν από μερικές εβδομάδες, λέμε ότι έχει μετατεθεί πρόσφατα (εδώ 2 εβδομάδες) και δίνει παραστάσεις στη θεατρική σκηνή Λιοσίων 200 το πρωί. Εσύ αυτήν τη μελαχροινή μικρούλα έψαξες πρόσφατα πρωί στο 200 και δε τη βρήκες ή την ξανθιά? Απ' ότι κατάλαβα τη ξανθιά τη Ρωσίδα, σωστά? Και έρχεται η ερώτηση ΚΛΕΙΔΙ!
Μπορείς να επιβεβαιώσεις εσύ ή άλλος scouter ότι η μικρή μελαχροινή άβυζη Ρουμανίς παίζει πρωινά στο 200 για να μην τρέχουμε άδικα? Συναγωνιστές που την πέτυχαν το ΣΚ εκτάκτως Φ71 μετέφεραν αυτή την πληροφορία και αναζητούμε και άλλες μαρτυρίες για να την εντοπίσουμε και να την "τιμορισουμε"!

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Δεν είπα ότι έψαξα πρωί.Αλλά για την ξανθιά στο 200 έλεγα.Πρωί σπάνια περνάω λόγω εργασίας.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Xθες πηρα την Χριστινα-υποσχομενη πορνοσταρλετιτσα οπως εγραψα στην χθεσινη ενημερωση και μου ειπε οτι δουλευει στο 2ΟΟ επι της Φυλης πρωινες βαρδιες.

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εγω παντως μια χριστινα ρουμανα που δουλευε στο 71 το πανω και σημερα στην φωκαιας 17 το πανω παλι,η φατσα της μονο για ιεροδουλη δεν κανει,πιο πολυ θα την εκανα για φοιτητρια βρεφονηπιαγωγος παρα για αυτη την δουλεια...παντως στο κρεβατι το χερακι της το πηγαινει πολυ επικινδυνα κατω απο τα αρχιδια(με πιανετε???),κατ εμε αξεπεραστη σαν συμπεριφορα εινΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του 65 πανω που σημερα δουλευε στο 66,πραγματικα μονο καλα λογια εχω να πω για αυτην,ευγενεστατη και πολυ καλη!!!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Σημερα πρωι, γυρω στις 11.00', Μαγνησιας 11-κοντα στην Αριστοτελους-μια μαυρη, η Μαρια.Κοντη, αβυζη, καλος κωλος και πιπα-οχι κωλουρι-Ε 20.Καλη-για μια φορα ομως.Μου ειπε οτι εμφανιζεται και Ρεμουνδου-στο πανω.

Επισκέπτης
εγω παντως μια χριστινα ρουμανα που δουλευε στο 71 το πανω και σημερα στην φωκαιας 17 το πανω παλι,η φατσα της μονο για ιεροδουλη δεν κανει,πιο πολυ θα την εκανα για φοιτητρια βρεφονηπιαγωγος παρα για αυτη την δουλεια...παντως στο κρεβατι το χερακι της το πηγαινει πολυ επικινδυνα κατω απο τα αρχιδια(με πιανετε???),κατ εμε αξεπεραστη σαν συμπεριφορα εινΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του 65 πανω που σημερα δουλευε στο 66,πραγματικα μονο καλα λογια εχω να πω για αυτην,ευγενεστατη και πολυ καλη!!!
Αν αναφέρεσαι στη μικρή Αλεξάνδρα με μακρύ μαύρο μαλλί και μικρό στητό στήθος που τελευταία έπαιζε στο 65 πρωί πάνω και απόγευμα κάτω, είναι πράγματι πολύ γλυκειά και αδικείται στην προεπισκόπηση στο σαλόνι γιατί και εμφανίσιμη αρκετά είναι και το δουλεύει το 20άρικο αλλά είναι λίγο μαζεμένη στο preview.

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αν αναφέρεσαι στη μικρή Αλεξάνδρα με μακρύ μαύρο μαλλί και μικρό στητό στήθος που τελευταία έπαιζε στο 65 πρωί πάνω και απόγευμα κάτω, είναι πράγματι πολύ γλυκειά και αδικείται στην προεπισκόπηση στο σαλόνι γιατί και εμφανίσιμη αρκετά είναι και το δουλεύει το 20άρικο αλλά είναι λίγο μαζεμένη στο preview.
ναι για αυτην λεω,πραγματικα ευγενεστατη και γλυκομιλητη,πολυ καλη σε ολα της,δεν εχω να πω τιποτα ασχημο!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.049
Πόντοι
42.697
Σημερινή νυχτερινή επίσκεψη στο υπόγειο μπουρδελάκι της οδού Διδύμου 18.
Εκει δουλευε η Ναταλί, ωραίο ρωσικό ξανθό milf με μικρό βυζάκι και καλό σωματάκι.
Στο δώματιο πολύ φιλική κάνει παρα πολύ καλη πιπα (και μπαλες), κάθεται απο πάνω αναποδα, και γενικα δεν λεει οχι σε αλλαγη στάσεων.
Εγώ θα την ξανατιμήσω, 20 ευρώ το τίμημα.
Το πράγραμμα εχει και "ακα" τσιμπούκι για τους τολμηρούς...
Κάποιες ημέρες δουλευει και πρωινά στο απο πάνω ισόγειο μπουρδελο οπως μου ειπε.

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εκεί που δουλεύει η Βίκυ? Η Ναταλί καινούρια είναι? Προχτές που πέρασα ήταν η Αλεξάνδρα...

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Σήμερα κατάθεση στην 'Nτενίζα' στη Ρεμούνδου μετά απο scout με τον μέγιστο zerotolerance  :rockon: tο παραδοσιακό πρόγραμμα με γλύψιμο στα διαρχί και πιπίλισμα τρελό στον τσοπού. Την γυρνάω πισωκολλητό και την αρχίζω και στα φαπίδια στα κωλομέρια και αυτή ούρλιαζε με την γκαυλοφωνή της  :rockon: :rockon: :2funny: σιμοχύ στο τέλος στο μαστό με πουτσοσκάμπιλα στα μάγουλα  :rockon: Πολύ καλή επιλογή για 20 ?.
η "ιστορια" επαναλαμβανεται  πανο μηπως πρεπει να σπασεις τη μονοτονια...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Σταθερός, πολύ σταθερός στις απαιτήσεις του ο panosmpos.
Κάνει και copy-paste την περιγραφή του διανθίζοντας την κατά περίπτωση

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom