Σημερινή βόλτα στους οίκους της απόλαυσης στην πρωινή βάρδια σε
Μεταξουργείο και Φυλής σε μία άδεια Αθήνα.
Μέγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο ήταν παχουλή με μαύρα μαλλιά έως τους ώμους με γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.Στον όροφο η γνωστή καστανόξανθη κανονικών κιλών κοπέλα.Αμφότερες οι ίδιες και αδιάφορες.
Ιάσωνος 44 ήταν 2 κοπέλες η Βάλεντίνα η ανδρογυναίκα η παλαίστρια soumo ψηλή αδιάφορη μαζί με κοπέλα κανονικών κιλών καστανή και ελαφρώς μελαμψή με σχιστά μάτια.Ίδιο δίδυμο με άλλες φορές αδιάφορες!!
Ιάσωνος 46 όροφος ένα καβλέτο Ρουμάνα με μακριά μαύρα μαλλιά έως τις πλάτες κανονικών κιλών και με τατού μεγάλο χρωματιστό πίσω στην μέση.Γυμνό τσιμπούκι όχι τελειωτικό και κώλος.Μάζι της ήταν μία ξανθιά επίσης καινούρια με μακριά μαλλιά παχουλή με κανονικό πρόγραμμα αδιάφορη.
Στο μεσαίο ισόγειο του 46 ήταν 2 μουνάρες καινούριες.Μία λεπτή ξανθιά,λευκή με μακριά ίσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες φορούσε ολόσωμο βυσσινί σύνολο για να κρύβει μικροατέλειες,κανονικό πρόγραμμα μαζί με μιλφ 35αρα με κανονικά μαύρα μαλλιά λευκή με μαύρα σέξυ εσώρουχα με πρωκτικό.Και οι 2 του γούστου μου σε εμφάνιση.
Στο αριστερό ισόγειο ήταν κλασσικά η Σαμπρίνα μαζί με καινούρια πιο κοντή και πιο γεμάτη ξανθιά κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,αδιάφορη.
Κώλοκυνθούς 38 ισόγειο ήταν κοπέλα αθίγγανη παχουλή αδιάφορη με full και επάνω κοπέλα με κοντά μαύρα μαλλιά ελαφρώς εύσωμη με όχι καλή σωματοδομή παίζει τώρα τελευταία εκεί.Αδιάφορη.
Κωλοκυνθούς 63 ήταν ανοιχτό μόνο το ευθεία μπροστά.2κοπέλες και εδώ κοντή αθίγγανη μελαμψή με καστανόξανθα κανονικά μαλλιά και τατού στο σώμα της.Καβλωτική ,εμφανίζεται τώρα τελευταία εκεί με γυμνή περιβολή στο σαλόνι,κανονικά κιλά.Η άλλη ήταν πιο ψηλή και λιγάκι πιο παχουλή με μαύρα κανονικά μαλλιά,μελαμψή.Δεν ανακοινώθηκε κάποιο εξτρά.Αλλαγή προορισμού προς Αγ Παντελεήμονα.
Αλκιβιάδου 16Β η Βερόνικα γνωστή παχουλή απο 16Α,Έλλης 3 και Διδύμου 18 υπόγειο.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και κώλος.Αδιάφορη.
Αλκιβιάδου 16Γ σαν ρεπατζού βρήκα την Μόνικα,Ρωσίδα 30άρα κανονικών κιλών,ξανθιά με κανονικά μαλλιά πολλές φακίδες στο πρόσωπο της και μερικές στο κορμί κανονικής εμφανίσεως για τα γούστα μου με πολύ καλές υπηρεσίες.Πρωκτικό και γυμνό τελειωτικό τσιμπουκί και τα παπούτσια μέσα!! Η ίδια είχε δουλέψει σχετικά πρόσφατα και στο Φυλής 40 οπού εκεί δεν την είχα δοκιμάσει.Θα ανεβάσω κριτική εντός ολίγου.Έμεινα ικανοποιημένος!!
Διδυμου 27 ισόγειο ήταν η Ζάνα η οποία δεν χρειάζεται συστάσεις.Στον όροφο ήταν κοπέλα μελαμψή παχουλή και κοντή με γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και κώλο.Η κοπέλα αυτή έχει περάσει και απο Κωλοκυνθούς 38.Αδιάφορη.
Διδύμου 16 ήταν η Ντιάνα και στο Διδύμου 20 έσκασε καινούριο Ρωσίδι με όνομα Εύα κανονικών κιλών καστανόξανθη με μακριά μαλλιά μέχρι την πλάτη πιασμένα σε κοτσίδα.
Καλά ελληνικά.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Πέρασα μέσα και η εμπειρία μου ήταν σχετικά καλή.Σε άλλα ήταν αρκετά καλή και σε άλλα καθόλου.Λεπτομέρειες θα διαβάσετε στην κριτική μου.Θα αρκεστώ μόνο στην παρατήρηση οτι η αλυσίδα Διδύμου 20-Αγκύρας 12Α&Β φέρνει κοπέλες με εξτρά υπηρεσίες που όμως κατά κάποιο τρόπο δεν αγγίζουν την τελειότητα.Η συγκεκριμένη κοπέλα παρέχει υπηρεσίες τύπου Πάμελας με πιο καλό τσιμπούκι και γλείψιμο όρχεων.
Διδύμου 8 ισόγειο ήταν η Μελίνα μιλφ με κοντά ξανθά μαλλιά γνωστή και απο Τροφωνιού 13.
Φυλής 66Α δεξιά ήταν μεγαλοκοπέλα σχετικά γεμάτη αδιάφορη και στο
66Δ ήταν η Αλέξια κοπέλα με καμπύλες και αρμονικά κατανεμημένα κιλάκια με την ελιά στο χείλος.Χύσιμο στα βυζιά της!!
Φυλής 59 ισόγειο ήταν η Μαρινέλα λεπτή με κανονικά πλέον μαλλιά με γυμνό τσιμπούκι και χύσιμο στα βυζιά.Πολύ καλή την έχω πάρει 2 φορές.Αυτό που με στεναχωρεί είναι οτι είδη είχα καταθέσει και το μωράκι το πήρε λίγο στραβά που δεν πέρασα.Στον όροφο ήταν ένα θεόμουνο καινούριο με μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω λεπτή και μελαμψή με κανονικό πρόγραμμα +69.
Φώκαιας 74 υπόγειο πόρτα Νο 9 δεξιά ήταν κοπέλα λεπτή με κανονικά μαύρα μαλλιά σχετικά κοντή καβλιάρα με πρωκτικό.Καινούρια άφιξη.Το αριστερό με πόρτα Νο 8 κλειστό.
Φυλής 17 όροφος θυμάμαι την τσατσά και όχι την κοπέλα έχω μπλοκάρει αν θυμηθώ θα σας πώ!!Φώκαιας 19 2 κοπέλες η Ρωξάνη η γυφτορουμάνα γυρολόγος καβλέτο αλλά έπιπλο μέσα μαζί με την Ανδριάννα με το πρωκτικό απο
Φυλής 67 και Φυλής 71.Δυνατο καβλέτο και η Ανδριάννα αλλά μου άφησε ερωτηματικά ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μία φορά που την είχα πάρει στο 71.
Φώκαιας 22 η Άννα η "Βουλγάρα" στο υπόγειο ενώ το ισόγειο ήταν κλειστό με αναμμένο φωτάκι.
Φώκαιας 25 όροφος ήταν η Μιχαέλλα απο το Φυλής 86 όροφος η ψηλή Ρουμάνα κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά.
Ο Λαβύρινθος και τα 3 μπουρδέλα Φώκαιας 27 ήταν κλειστά.
Τέλος στο
Φυλής 67 η Κάρμεν θα λείψει για 2 εβδομάδες και στην θέση της ήταν κοπέλα ξανθιά,λευκή,με κανονικά μαλλιά με λίγα κιλά παραπάνω απο το κανονικό αδιάφορη.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα συναγωνιστές!!