Μια νηστισημη και ευλαβικη βολτα με τον παλιο φιλο gangstaxz υστερα απο τα 12 ευαγγελια...
Αργα τη νυχτα μεγ πεμπτη προς μεγ παρασκευη στο σκοτεινο μεταξι...
Ιασ 37 κατω...ΔΗΜΗΤΡΑ...η προστυχοφατσα.
Ιασ 37 πανω...Φαρκελι εν αναγκη παρε μαζι σου τον τζακ νορις γιατι η ισπανιδα βικυ ηρθε σε αυτον τον οικο για να ξεπληρωσει τις αμαρτιες των ανανδρων που σου επιτεθηκαν.Αδυνατη κοπελα με πλουσιο μαλι(εχτενσιον ισσιο)...μεχρι το κολο...ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΟ...εδειχνε μεγαλη διαθεση στο σαλονι,κανονικο προγραμμα.
Ιασ 31...μαυρη γαζελα...βγηκε εντρομη απο το δωματιο και απο πισω της ενας χυστης με τη τσουτσουνα εξω να τη κυνηγαει στο σαλονι...αργοτερα προκληθηκε και φωτια στο σπιτι αυτο για αγνωστη αιτια....
Ιασ 46 κατω...Δυο κοπελες...Μαρια απο φυλης 109,84...(ρωσσιδα)..και η Ματιλντα αλβανιδα οχι ασχημο διδυμο με αρκετη διαθεση και πολλα τσαλιμακια στο σαλονι...κανονικο προγραμμα.εκτος απο την ματιλντα που εδινε και κωλο.
Ιασ 43...η θρυλικη τσα με βιντεο στο you tube παρουσιασε μια ξανθια ευσωμη αθιγγανη με φουλ προγραμμα.
Ιασ 30 κατω...10 ευρο για τη μιλφ που τη συνανταμε σταθερα σε αυτο το σπιτι.
Ιασ 30 πανω...ενα πολυ γλυκο πιπινι με καστανο μαλλι μεχρι τους ομους και υπεροχα ματια,αδυνατη με μικρο στηθος,μετριου αναστηματος.
Ιασ 19 κατω...μαυρομαλλα αδυνατη με μοντελε σωμα,και μικρο στηθος.
Ιασ 19 πανω...δυο κοπελες αδιαφορες με κανονικο προγραμμα.
Ιασ 20 γ...αδυνατη αθιγγανη,αδιαφορη.
Ιασ 1α,γ,β...κλειστα λογο πασχα.
Κολωνου 11 υπογειο...Αδριαννα απο κολωνου 32ανω...
Κολωνου 11 ισογειο...μιλφ ελληνιδα,αδιαφορη.
Κολωνου 11 πανω...πανεμορφο πετιτ τσιγγανακι....
Κων 166...απογευματινη βαρδια ΕΥΑ η ουκρανεζα...και βραδυνη η αννα η πολωνεζα με το πρωκτικο.
Λιγο πριν ειχαμε επισκεφτει τη φυλης,διδυμου,φωκαιας κλπ....
Διδυμου 20..μιλφ ξανθια ρωσσιδα.
Φωκαιας 25 κατω..η μαλακο μονικα και μαζι της μια συμπαθητικη ξανθια με μεγαλο στηθος και πλαδαρο σωμα.
Φωκαιας 19 το διδυμο απο φυλης 92...με την ξανθια που κανει τα χορευτικα στο σαλονι και με τη μελαχροινη φιλη της.
Φωκαιας 22 πανω...Μπιανκα αδυνατο ντροπαλο πιπινι.
Φυλης 65 κατω...Δυο μουναροι η μια με κοντο μαλλι σχετικα ψιλη και η αλλη με ξανθο μακρυ μαλλι...!!
Φυλης 65 πανω..ο συμπαθητικος κυριουλης παρουσιασε τις δυο κοπελες που ειδε και ο φιλος τζοκερ..τη μια την ψιλη με το πιασμενο μαλλι τη λενε ΕΥΑ..την αλλη την αδυνατη που αργοπορουσε στο δωματιο δε θυμαμαι το ονομα της...
Φυλης 134 πανω...Αδιαφορες κοπελες..!!
Φυλης 84 κατω...ΖΩΗ ελληνιδα και καλα ...αδιαφορη εντελως για τα γουστα μου.
Φυλης 86 κατω...η ξανθια που ειδε και ο τζοκερ με ξυνη φατσα σαυρας...
Φυλης 59 κατω...εφευγε η Σαμπρινα και στη θεση της η Σορενα απο το 86.
Φυλης 59 πανω..ΣΑΚΙΡΑ...ανεβα στο τραπεζι μου κουκλα μου γλυκεια θελω παντα διπλα μου γυναικα λαικια...ΟΠΑ ΣΠΑΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Φυλης 74...δεξια..ευτραφης ξανθια ρωσσιδα με ελευθερο....
Φυλης 74 αριστερα..αδιαφορη βαλκανια.
Φυλης 66 εκει που δουλευε το κατερινακι...την παρουσιαζουν ως ρωσσιδα...αδυνατη,κοντουλα με μακρυ μαλλι,γαλανα ματακια.πολυ ντροπαλη....!!!