Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 85 άτομα (7 μέλη και 78 επισκέπτες)

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα συναγωνιστές  :rockon:
Καταρχήν να δηλώσω την λύπη μου και την συμπαράσταση μου στον φίλο Φαρκέλι. Μουνελάνε τον γλωσσόφαγες  :2funny: (αστειεύομαι)
Η δική μου πρόταση διαφέρει. Στα τόσα μέλη σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι΄φίλοι που είναι μπάτσοι. Αν δεν είναι κόπος θα μπορούσε ένας τέτοιος φίλος να στείλει ένα πμ στον Φαρκέλι, να κανονίσουν να βρεθούν και μαζί με κάποιον επιπλέον συνάδελφο του να πάνε μαζί καμία βολτούλα προς τα εκεί και να ξηγηθούν τσαμπουκάλεμα και ληστεία στους ληστές. Αφού τα αποβράσματα έχουν μαχαίρια είναι πολύ επικίνδυνο να μπλέξουν συναγωνιστές μαζί τους, χωρις τα απαραίτητα προσόντα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τωρα στη φυλης
Φωκαιας
19 δυο κοπελες, φλοριντα η νταρντανορουμανα με τα μαυρα μακρια μαλια και αλεξανδρα εταιρη ψιλη επισης μελαγχροινη ρουμανα με κοντα μαυρα μαλια, με πρωκτικο,και αυτη γνωστη πια
25α δυο κοριτσια επισης,η σορενα του Amadeus από φυλης 59,δεν το επιχειρησα τελικα και η αντριαννα με τ ωραιο στηθος  και το θηλυκο σωμα από φυλης 86 α και β
25β λαουρα,υπηρχε και άλλη κοπελα που ηταν στο δωματιο
27 υπογειο ελιζα ,φοβερο μωρο με ωραιο σεξι σωμα ολο καμπυλες,καστανο κοντο μαλλι με αφελειες αν θυμαμαι καλα,ενδεικνυται ασφαλως για καταθεση
Φωκαιας και αχαρνων κατω τατιανα καστανομελαγχροινη λεπτη σχετικα ψιλη κοπελα με γλυκο προσωπο,νεα παρουσια
Διδυμου
8α η χριστινα από αγαθουπολεως
8β ξανθια mlf με τα ονομα μπεμπα,κανονικου υψους και σωματος,νεα παρουσια αλλα με μαλλον ατσουμπαλο στυλ όταν περπαταγε
Φυλης
54α τατιανα φοβερο mlf ισως όχι τοσο λογω εμφανισης αλλα λογω στυλ με ζαρτιερες,καλτσοδετες και όλα τα συναφη,ο speed επιβαλεται να τη δει
66α δυο κοριτσια,τατιανα αδυνατη κοντη με ασθενικη οψη και τζεσι μινιον μελαγχροινο κοντοπουτανο
80 μαρια η γνωστη με το πρωκτικο,καλο σωμα
84α δυο κοριτσια,η γνωστη μαργαριτα με το πρωκτικο και σελιν κοντη μελαγχροινη κοπελα,νεα παρουσια
84β δυο κοριτσια η ιρενα και η μαρινελα,γνωστες
86α μιχαελα
86β σελενα η λεπτη σγουρομαλλα με το πρωκτικο
69β ελιζα,ξανθια γλυκια κοπελα με ωραιο σωμα,ενδεικνυται σαφως για μια δοκιμη
71β η αννα με τα καστανοπρασινα ματια,πολύ ωραιο μωρο και καλο μεσα
Μονης προδρομου δυο κορισια η ρωξανα και η μαρια του hardcora
109α μαρια ξανθια λεπτη κοπελα γνωστη και από φωκαιας 22 οπου δουλευε στανταρ εκει
109β δυο κοπελες,μια καστανη λεπτη και μια πιο ψιλη με περισσοτερα πιασιματα αλλα τελειως αχρωμες
134 τζεσικα
134α κατερινα μελαγχροινο μινιον κοντοπουτανο με μαυρα μακρια μαλια
134β μαριαννα ,μελαγχροινη με μαυρα μακρια μαλια ,καλο προσωπο,την εχω δει αρκετες φορες εκει
Κωνσταντινουπολεως 166 βικυ ,ξανθια πολύ ενδιαφερουσα εμφανιση,καλο σωμα,γοητευτικο προσωπο και συναγωνιστης που βγηκε μου ειπε ότι είναι καλη μεσα,αν δε φοραγε καλτσοδετες μπορει και να εμπαινα,μου αρεσει το κορμι να είναι τελειως γυμνο

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Στη συνέχεια μου την έπεσαν τρεις Αιγύπτιοι στο Ιάσωνος 1 και μου τα πήραν όλα. Πορτοφόλι, τραπεζικές κάρτες και κινητό, που είχα βγάλει και φωτογραφίες (για αυτό δεν θα έχει απόψε φωτογραφίες η ενημέρωση μου... σορρυ)

Κρατούσαν και λεπίδα και έκανα πίσω. Έφαγα μερικές (κεφάλι, μέση πόδια) και γλύτωσα τα χειρότερα γιατί κρατούσαν και λεπίδα

Την λύπη μου και την συμπάθεια μου στρατηγέ για το γεγονός.
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες δυστυχώς.

Γι' αυτό μόνο το ακριβές αντίτιμο πάνω μας.

Κπαρκάρω ακριβώς απέναντι από Κεραμεικού 13 ισόγειο,

Τύπε, το καλύτερο πάρκινγκ για εκδορμή στο μετάξι, είναι από την απέναντι πλευρά της Αχιλλέως (είτε Κωνσταντινουπόλεως από Ιερά Οδό, είτε πίσω από την πλατεία Μεταξουργείου).

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Η χειροτερη όλων - Σελενα, Φυλής 86 κάτω, Φυλής 84 πάνω, Φυλής 59 πάνω-κάτω

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Η δική μου πρόταση διαφέρει. Στα τόσα μέλη σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι΄φίλοι που είναι μπάτσοι. Αν δεν είναι κόπος θα μπορούσε ένας τέτοιος φίλος να στείλει ένα πμ στον Φαρκέλι, να κανονίσουν να βρεθούν και μαζί με κάποιον επιπλέον συνάδελφο του να πάνε μαζί καμία βολτούλα προς τα εκεί και να ξηγηθούν τσαμπουκάλεμα και ληστεία στους ληστές. Αφού τα αποβράσματα έχουν μαχαίρια είναι πολύ επικίνδυνο να μπλέξουν συναγωνιστές μαζί τους, χωρις τα απαραίτητα προσόντα.
καλη ιδεα φιλε  ;)
ειπαμε να ανεχομαστε τους λαθρομεταναστες , αλλα οχι και να μας γα@#$νε και απο πανω στη χωρα μας  :headbang: :tickedoff: 

Επισκέπτης
Ένας άγγελος για τον Farkeli (και όχι μόνο)
Angel-a: Rie Rasmussen

Συνημμένα

• angel-a.jpg
    angel-a.jpg
    74,5 KB · Εμφανίσεις: 50

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Φυλης
54α τατιανα φοβερο mlf ισως όχι τοσο λογω εμφανισης αλλα λογω στυλ
με ζαρτιερες,καλτσοδετες και όλα τα συναφη,ο speed επιβαλεται να τη δει

Θα γινει αμεσο πορνοScouting για την επιθεωρηση της Κυριας!  :thumbsup:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Από την συγκυριακή αλλά παρατεταμένη αγαμία, η επιθυμία για ηδονική μουνοθεραπεία είχε εξελιχθεί σε πιεστική ανάγκη, βεβαίως πάντοτε εντός των ηθικών πλαισίων της Λαγνείας και της Ασωτίας.

Στο ράδιο του αυτοκινήτου ακούγονταν μια ακόμη τέλεια στημένη διαφήμιση ηλεκτρονικού τζόγου, μια ακόμη Μεγάλη Εισβολή…
Πρέζα καινοφανής και νόμιμη, που καλπάζοντας διαλύει ανθρώπους και σπίτια…

Ο νους απομακρύνθηκε από τη μιαρή διαφήμιση και πήγε στην Καινή Διαθήκη…
…μὴ οὖν μεριμνήσητε εἰς τὴν αὔριον, ἡ γὰρ αὔριον μεριμνήσει ἑαυτῆς• ἀρκετὸν τῇ ἡμέρᾳ ἡ κακία αὐτῆς…
(σε παράφραση, «δεν πάει να γαμηθεί το αύριο, ας δούμε τι θα κάνουμε σήμερα»)

Επιθυμούσα συνουσία “trash”…

Νύχτα στην οδό Περγάμου, κανείς Οίκος δεν λειτουργούσε εκτός από τον επί της οδού Αλκαμένους αρ. 117.
Εισήλθα αποφασισμένος να συνουσιασθώ με οποιοδήποτε δίποδο θα ήταν διαθέσιμο.
Με προϋπάντησε προαγωγός – μαστροπός κατά πάσα πιθανότητα τράβελος. Αναφέρω «κατά πάσα πιθανότητα», καθότι παρά το ότι ορισμένα χαρακτηριστικά του μου κίνησαν υποψίες για το φύλο του (φωνή, όψη), εντούτοις ήταν τόσο έντονος ο οίστρος μου για σαρκική επαφή, ώστε έπιασα τον εαυτό μου με ψήγματα θετικής προδιάθεσης στο ενδεχόμενο συνουσίας με άρρεν προσποιούμενο το θήλυ.

Επιδείχθηκε εκδιδόμενη, την οποία αποδέχτηκα πανηγυρικά, χωρίς καλά – καλά να τη δω.

Το δωμάτιο συνουσιών είχε φωτισμό ελάχιστο, κατάλληλο για επεξεργασία φιλμ, ή για συνουσίες τυφλών.
Προσήλθε η ολίγον ευτραφής Πολωνή Μαρία.
Εκείνη τη νύχτα η Μαρία καρπώνονταν τα αποφάγια της σοβιετικής υπερπόρνης Τζούλιας, η οποία τις πρωινές και απογευματινές ώρες με το στόμα της να χάσκει ως χωνευτήρι, ως ρουφήχτρα, ως καταβόθρα, απορροφά τα ψωλοχύματα των περαστικών.

Παρά το ότι έχει ρουφήξει τις ψωλές όλου του κόσμου, η Τζούλια είναι υγιής (ή τουλάχιστον έτσι δείχνει).
Εκτιμώ ότι ορισμένα θήλεα όπως η Τζούλια, η Νανά, η Όλγα, κι άλλες πολλές, διαθέτουν ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και αίμα με ισχυρά αντισώματα.
Αφήνω λοιπόν ανοιχτή παρακαταθήκη, αν ποτέ χρειαστώ μετάγγιση αίματος, να μου διοχετεύσουν αίμα εκδιδόμενων θηλέων από την υπο-Αχάρνεια περιοχή των Αθηνών.

Τη Μαρία σχεδόν δεν την άγγιξα καθόλου, εκτός από τα μαστάρια της τα οποία μάλαξα ελαφρά για να διαπιστώσω ότι είχαν την ίδια πυκνότητα και υφή με το υπόλοιπο σώμα της. Ομοίαζαν με μαστάρια γουρουνίτσας.
Με υποτυπώδη προδιέγερση μερικών δευτερολέπτων επήλθε χαλύβδινη στύση και διείσδυση χωρίς χρονοτριβή.
Καθώς παλινδρομούσα εντός της σπερματοδέκτριας, παρατηρούσα το ροδαλό της δέρμα και τα κεντροευρωπαϊκά χαρακτηριστικά της κεφαλής της, συλλογιζόμενος ότι μάλλον αυτά παρατηρεί ο κάθε παρίας, εξώλης και προώλης Ασιάτης ή Αφρικανός που ασελγεί επάνω της, έχοντας πληρώσει πριν το αντίτιμο σε κέρματα που μάζεψε επαιτώντας.
Με αυτές τις άκοσμες και βδελυρές σκέψεις, πολύ σύντομα επήλθε χειμαρρώδες χύσιμο, επιπέδου ανακουφιστικής αφόδευσης.

Ήταν μια ακόμη ικανοποίηση του ενστίκτου για τη διαιώνιση του είδους, ικανοποίηση της ορμέμφυτης βιολογικής ανάγκης.
Η εν λόγω ανάγκη ενίοτε μεταμφιέζεται, περιβαλλόμενη από μανδύες, όπως π.χ. ο μανδύας που λέγεται Έρως, ή μετασχηματίζεται σε Ποίηση, ή σε Δημιουργία, ή σε Έγκλημα, κ.ο.κ…

Παρά την αποστράγγιση της σπερματοδόχου κύστεως, η επόμενη ημέρα ξημέρωσε με άσβεστη την επιθυμία για ετέρα συνουσία "trash”.

Στο ράδιο του αυτοκινήτου τέλειωσε το Sidekick – Deep Fear (Phobia), άλλαξα σταθμό και έπεσα στον Μίκη Θεοδωράκη σε ηχογραφημένη προ εικοσαετίας συνέντευξή του.
Εντυπωσιακός, πληθωρικός, περιέγραφε το παρελθόν του με λόγια ηρωικά, πατριωτικά, επαναστατικά, φιλοσοφημένα.
Κάποια στιγμή άρχισε να πλέκει το εγκώμιο του Στάλιν, λέγοντας ότι «…άδικα του προσάπτουν ότι δολοφόνησε αθώο σοβιετικό λαό, γιατί αυτός ο σπουδαίος ηγέτης απλά πολέμησε τους εσωτερικούς αντιπάλους του...»
Αναλογίστηκα ότι αυτός ο παγκόσμια διάσημος Γραικύλος είναι ένας ακόμη εγγενώς ατελής άνθρωπος και άλλαξα με αποστροφή σταθμό.

Στον επί της οδού Ιουλιανού 71 υπόγειο Οίκο, συνήθως εκδίδονται Μαστόδοντες (πρόγονοι των ελεφάντων που έζησαν 2,5 - 3,5 εκατομμύρια χρόνια πριν στην περίοδο του Πλειόκαινου και εξαφανίστηκαν όταν ξεκίνησε η περίοδος του Πλειστόκαινου με τους παγετώνες), ωστόσο ήμουν αποφασισμένος να συνουσιασθώ με οποιοδήποτε Μαστόδοντο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Επιδείχθηκε η περίπου 60 ετών ημεδαπή Λίζα, μειδιούσα και γυμνόστηθη. Τεράστιοι μαστοί.
Πρόκειται για εταιριζόμενη το όνομα της οποίας πρέπει να γραφτεί στις χρυσές δέλτους της ιστορίας.
Στις δεκαετίες 80s – 90s εκδίδονταν στον επί της οδού Σολωμού 32 ισόγειο Οίκο.
Τον καιρό εκείνο, δεν είχαν καταρρεύσει ακόμη τα κομμουνιστικά καθεστώτα και δεν είχε ενσκήψει το κύμα των  εκπορνευμένων θηλέων από τις χώρες της ανατολικής Εσπερίας.
Έτσι λοιπόν, τη νεαρή και ευειδή Λίζα στα Εξάρχεια τη γαμούσε κόσμος πολύς, ανάμεσά τους κι εγώ.

Στο δωμάτιο συνουσιών, εκτός από την tv, υπήρχε και μεγάφωνο συνδεδεμένο με ράδιο, που ο συντονισμός του παράπαιε μεταξύ ενός σταθμού με βαριά λαϊκά και του Τρίτου προγράμματος της ΕΡΑ, που μετέδιδε όπερα. Ο Βασίλης Καρράς εναλλάσσονταν με άριες και κρεσέντο.

Αναμένοντας τη Λίζα και όντας σε κατάσταση ημι-στύσης, εστίασα την ακοή μου στη συνομιλία που ακουγόταν στο βάθος πίσω από την πόρτα, μεταξύ της ψυχαναγκαστικής θεόρατης βοηθού και της Λίζας.
Η μια από τις δυο φωνές έμοιαζε με τη φωνή του Γιώργου Τράγκα.
Αναρωτήθηκα ποια από τις δυο μίλαγε όπως ο Τράγκας, και δεν άργησα να καταλάβω ότι ήταν η Λίζα!

Μετά, στο δωμάτιο είχαμε αποκαλύψεις…
Με θυμήθηκε, δήλωσε συγκινημένη, μου έπλεξε το εγκώμιο και με πεοθήλασε.
Στη διάρκεια των εναγκαλισμών, έβγαλε βαθύ αναστεναγμό, και ο ήχος του λαρυγγισμού της θύμιζε τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Μετά από σύντομη κλινοπάλη, έχυσα όπως χύνεται ο Κηφισός στο Φάληρο όταν βρέχει…

Με αυτά και με αυτά, φτάσαμε στη Μεγάλη Βδομάδα…

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Α-Γ-Α-Ν-Α-Κ-Τ-Η-Σ-Η!!!!!

ρε παιδιά τι ψάχνετε από την στιγμή που ειδικά το Μετάξι έχει γκετοποιηθεί ακόμα και την ημέρα είναι πιθανόν να στην πέσουν σκουρόχρωμοι ή μη για να σε ληστέψουν.
Είναι απλά τα πράγματα μόνο η πρόληψη σε κρατά ασφαλή δηλαδη είτε πας με παρέα είτε δεν πας ποτέ μόνος σου ειδικά το βράδυ.

και στην Φυλής ειδικά στα κάθετα στενά γύρω από Βικτώρια είναι ψιλο-επικίνδυνα.
Στην Διδύμου έχω πετύχει ύποπτες σκατόφατσες με ανάλογο ύφος και ζάκια να χτυπούν ένεση λίγο πριν το Διδύμου8, μάλιστα μια άλλη φορά μέσα στην είσοδο δεξιά πίσω από την κάτω είσοδο εννοώ είχε μπει και καρφωνόταν.
Σε έναν φίλο μάλιστα στα καλά καθούμενα μια παρέα αλλοδαπων άρχισε να τον βρίζουν χυχαία μάλλον για να απαντήσει και να τουν την πέσουν αυτός φυσικά κρατησε την ψυχραιμία του και την έκανε γρήγορα...

στο Μετάξι 3-4 φορές μόνο έχω συνολικά επισκευτεί (πάντα με έναν φίλο παρέα) διότι το λούμπεν decadence σκηνικό λειτουργεί ως αντικούκου για μένα, έχει τύχει να με ακολουθούν 2άδες 3άδες και πέρα ότι φροντίζω να τους κρατώ σε απόσταση έχει τύχει και να αλλάζω ξαφνικά κατεύθυνση σαν τηλεκατευνόμενο αυτοκινητάκι για ευνόητους λόγους...

γιατί αν σε πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής μάλλον ειναι αργά τι αντίδραση να έχεις? και γομάρι να είσαι και πολεμικές τέχνες να ξέρεις από την στιγμή που οι παλιοκότες την πέφτουν σε 3άδες συνήθως, τους τα δίνεις όλα κανονικά για να μην σε πειράξουν.

όταν κάποιος φίλος από εδώ μέσα και σε αυτό το Thread είχε γράψει ότι όταν βλέπει τύπους να αλλάζουν ξαφνικά πορεία και να τον πλησιάζουν με τα χέρια στις τσέπες γεγονός που παραπέμπει σε πέσιμο με μαχαίρι κ.λ.π. κάποιοι από εδώ μέσα τον αμφισβήτησαν-ειρωνεύτηκαν-θεώρησαν υπερβολικό στην καλύτερη περίπτωση.

αυτά να τα ακούν αυτοί που συμμετέχουν σε πορείες συμπαράστασης υπέρ των λαθρομεταναστών έχοντας ως σύνθημα ''όλοι μετανάστες είμαστε στην γη''
άμα τους χαράξει όμως κανα τέτοιο αρχιδι να δω τι θα λένε μετά, εννοείται ότι υπάρχουν και σωστοί αλλοδαποί και ηθικοί λόγω θρησκοληψίας και εργατικοί κ.λ.π. και επίσης εννοείται ότι μαζί με τα ξερά την πληρώνουν και τα χλωρά.

επειδή αυτό που συνέβει στον φίλο παραπέμπει σε ζούγκλα κανονικά θα έπρεπε όντως να μαζευτούμε καμιά 15ριά άτομα και άμα τους πετύχουμε να τους κάνουμε ασύκωτους και να έρθει μετά η αστυνομία να τους μαζέψει...

εύχομαι στον συναγωνιστή Φαρκέλι να βρεί την ψυχική του ηρεμία γιατί το σοκ είναι φυσιολογικά μεγάλο σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά πραγματικά θε ήθελα να μάθω και εγώ τι πραγματικά συνέβη με αυτούς τους μπάσταρδους.
στην αστυνομία καταγγέλθηκε το περιστατικό? αν όχι όλο και κάποιος αστυνομικός θα μας διαβάζει εδώ μέσα οπότε ας διαβιβάσει στην υπηρεσία του τα καθέκαστα...

έχω την εντύπωση και με τις πληροφορίες που συλλέγω από το ιντερνετ γενικότερα ότι έχουν έρθει αρκετά καθιζήματα από χώρες της βόρειας Αφρικής και στην ουσία αυτά κυρίως διαπράτουν μικροληστείες σε πεζούς και αυτοκίνητα
δεν μπορεί η αστυνομία να κάνει κάτι?
δεν λέω ότι είναι εύκολο αλλά ας προγραμματίσει 2-3 σκούπες την εβδομάδα τουλάχιστον...

και για να ευθυμίσουμε λίγο:

Επισκέπτης
Από την συγκυριακή αλλά παρατεταμένη αγαμία, η επιθυμία για ηδονική μουνοθεραπεία είχε εξελιχθεί σε πιεστική ανάγκη, βεβαίως πάντοτε εντός των ηθικών πλαισίων της Λαγνείας και της Ασωτίας.

Στο ράδιο του αυτοκινήτου ακούγονταν μια ακόμη τέλεια στημένη διαφήμιση ηλεκτρονικού τζόγου, μια ακόμη Μεγάλη Εισβολή…
Πρέζα καινοφανής και νόμιμη, που καλπάζοντας διαλύει ανθρώπους και σπίτια…

Ο νους απομακρύνθηκε από τη μιαρή διαφήμιση και πήγε στην Καινή Διαθήκη…
…μὴ οὖν μεριμνήσητε εἰς τὴν αὔριον, ἡ γὰρ αὔριον μεριμνήσει ἑαυτῆς• ἀρκετὸν τῇ ἡμέρᾳ ἡ κακία αὐτῆς…
(σε παράφραση, «δεν πάει να γαμηθεί το αύριο, ας δούμε τι θα κάνουμε σήμερα»)

Επιθυμούσα συνουσία “trash”…

Νύχτα στην οδό Περγάμου, κανείς Οίκος δεν λειτουργούσε εκτός από τον επί της οδού Αλκαμένους αρ. 117.
Εισήλθα αποφασισμένος να συνουσιασθώ με οποιοδήποτε δίποδο θα ήταν διαθέσιμο.
Με προϋπάντησε προαγωγός – μαστροπός κατά πάσα πιθανότητα τράβελος. Αναφέρω «κατά πάσα πιθανότητα», καθότι παρά το ότι ορισμένα χαρακτηριστικά του μου κίνησαν υποψίες για το φύλο του (φωνή, όψη), εντούτοις ήταν τόσο έντονος ο οίστρος μου για σαρκική επαφή, ώστε έπιασα τον εαυτό μου με ψήγματα θετικής προδιάθεσης στο ενδεχόμενο συνουσίας με άρρεν προσποιούμενο το θήλυ.

Επιδείχθηκε εκδιδόμενη, την οποία αποδέχτηκα πανηγυρικά, χωρίς καλά – καλά να τη δω.

Το δωμάτιο συνουσιών είχε φωτισμό ελάχιστο, κατάλληλο για επεξεργασία φιλμ, ή για συνουσίες τυφλών.
Προσήλθε η ολίγον ευτραφής Πολωνή Μαρία.
Εκείνη τη νύχτα η Μαρία καρπώνονταν τα αποφάγια της σοβιετικής υπερπόρνης Τζούλιας, η οποία τις πρωινές και απογευματινές ώρες με το στόμα της να χάσκει ως χωνευτήρι, ως ρουφήχτρα, ως καταβόθρα, απορροφά τα ψωλοχύματα των περαστικών.

Παρά το ότι έχει ρουφήξει τις ψωλές όλου του κόσμου, η Τζούλια είναι υγιής (ή τουλάχιστον έτσι δείχνει).
Εκτιμώ ότι ορισμένα θήλεα όπως η Τζούλια, η Νανά, η Όλγα, κι άλλες πολλές, διαθέτουν ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και αίμα με ισχυρά αντισώματα.
Αφήνω λοιπόν ανοιχτή παρακαταθήκη, αν ποτέ χρειαστώ μετάγγιση αίματος, να μου διοχετεύσουν αίμα εκδιδόμενων θηλέων από την υπο-Αχάρνεια περιοχή των Αθηνών.

Τη Μαρία σχεδόν δεν την άγγιξα καθόλου, εκτός από τα μαστάρια της τα οποία μάλαξα ελαφρά για να διαπιστώσω ότι είχαν την ίδια πυκνότητα και υφή με το υπόλοιπο σώμα της. Ομοίαζαν με μαστάρια γουρουνίτσας.
Με υποτυπώδη προδιέγερση μερικών δευτερολέπτων επήλθε χαλύβδινη στύση και διείσδυση χωρίς χρονοτριβή.
Καθώς παλινδρομούσα εντός της σπερματοδέκτριας, παρατηρούσα το ροδαλό της δέρμα και τα κεντροευρωπαϊκά χαρακτηριστικά της κεφαλής της, συλλογιζόμενος ότι μάλλον αυτά παρατηρεί ο κάθε παρίας, εξώλης και προώλης Ασιάτης ή Αφρικανός που ασελγεί επάνω της, έχοντας πληρώσει πριν το αντίτιμο σε κέρματα που μάζεψε επαιτώντας.
Με αυτές τις άκοσμες και βδελυρές σκέψεις, πολύ σύντομα επήλθε χειμαρρώδες χύσιμο, επιπέδου ανακουφιστικής αφόδευσης.

Ήταν μια ακόμη ικανοποίηση του ενστίκτου για τη διαιώνιση του είδους, ικανοποίηση της ορμέμφυτης βιολογικής ανάγκης.
Η εν λόγω ανάγκη ενίοτε μεταμφιέζεται, περιβαλλόμενη από μανδύες, όπως π.χ. ο μανδύας που λέγεται Έρως, ή μετασχηματίζεται σε Ποίηση, ή σε Δημιουργία, ή σε Έγκλημα, κ.ο.κ…

Παρά την αποστράγγιση της σπερματοδόχου κύστεως, η επόμενη ημέρα ξημέρωσε με άσβεστη την επιθυμία για ετέρα συνουσία "trash”.

Στο ράδιο του αυτοκινήτου τέλειωσε το Sidekick – Deep Fear (Phobia), άλλαξα σταθμό και έπεσα στον Μίκη Θεοδωράκη σε ηχογραφημένη προ εικοσαετίας συνέντευξή του.
Εντυπωσιακός, πληθωρικός, περιέγραφε το παρελθόν του με λόγια ηρωικά, πατριωτικά, επαναστατικά, φιλοσοφημένα.
Κάποια στιγμή άρχισε να πλέκει το εγκώμιο του Στάλιν, λέγοντας ότι «…άδικα του προσάπτουν ότι δολοφόνησε αθώο σοβιετικό λαό, γιατί αυτός ο σπουδαίος ηγέτης απλά πολέμησε τους εσωτερικούς αντιπάλους του...»
Αναλογίστηκα ότι αυτός ο παγκόσμια διάσημος Γραικύλος είναι ένας ακόμη εγγενώς ατελής άνθρωπος και άλλαξα με αποστροφή σταθμό.

Στον επί της οδού Ιουλιανού 71 υπόγειο Οίκο, συνήθως εκδίδονται Μαστόδοντες (πρόγονοι των ελεφάντων που έζησαν 2,5 - 3,5 εκατομμύρια χρόνια πριν στην περίοδο του Πλειόκαινου και εξαφανίστηκαν όταν ξεκίνησε η περίοδος του Πλειστόκαινου με τους παγετώνες), ωστόσο ήμουν αποφασισμένος να συνουσιασθώ με οποιοδήποτε Μαστόδοντο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Επιδείχθηκε η περίπου 60 ετών ημεδαπή Λίζα, μειδιούσα και γυμνόστηθη. Τεράστιοι μαστοί.
Πρόκειται για εταιριζόμενη το όνομα της οποίας πρέπει να γραφτεί στις χρυσές δέλτους της ιστορίας.
Στις δεκαετίες 80s – 90s εκδίδονταν στον επί της οδού Σολωμού 32 ισόγειο Οίκο.
Τον καιρό εκείνο, δεν είχαν καταρρεύσει ακόμη τα κομμουνιστικά καθεστώτα και δεν είχε ενσκήψει το κύμα των  εκπορνευμένων θηλέων από τις χώρες της ανατολικής Εσπερίας.
Έτσι λοιπόν, τη νεαρή και ευειδή Λίζα στα Εξάρχεια τη γαμούσε κόσμος πολύς, ανάμεσά τους κι εγώ.

Στο δωμάτιο συνουσιών, εκτός από την tv, υπήρχε και μεγάφωνο συνδεδεμένο με ράδιο, που ο συντονισμός του παράπαιε μεταξύ ενός σταθμού με βαριά λαϊκά και του Τρίτου προγράμματος της ΕΡΑ, που μετέδιδε όπερα. Ο Βασίλης Καρράς εναλλάσσονταν με άριες και κρεσέντο.

Αναμένοντας τη Λίζα και όντας σε κατάσταση ημι-στύσης, εστίασα την ακοή μου στη συνομιλία που ακουγόταν στο βάθος πίσω από την πόρτα, μεταξύ της ψυχαναγκαστικής θεόρατης βοηθού και της Λίζας.
Η μια από τις δυο φωνές έμοιαζε με τη φωνή του Γιώργου Τράγκα.
Αναρωτήθηκα ποια από τις δυο μίλαγε όπως ο Τράγκας, και δεν άργησα να καταλάβω ότι ήταν η Λίζα!

Μετά, στο δωμάτιο είχαμε αποκαλύψεις…
Με θυμήθηκε, δήλωσε συγκινημένη, μου έπλεξε το εγκώμιο και με πεοθήλασε.
Στη διάρκεια των εναγκαλισμών, έβγαλε βαθύ αναστεναγμό, και ο ήχος του λαρυγγισμού της θύμιζε τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Μετά από σύντομη κλινοπάλη, έχυσα όπως χύνεται ο Κηφισός στο Φάληρο όταν βρέχει…

Με αυτά και με αυτά, φτάσαμε στη Μεγάλη Βδομάδα…

Τὸ γενετήσιον ἰσοδύναμον τῆς ψυχαναγκαστικῆς πολυφαγίας (bingeing)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Professorx, Hilnik, ΠΥΡΑΥΛΟΣ, Jockerx  :rockon: :rockon: :rockon:

...
Η Μόνικα που γράφεις, στο Κολ.27 όροφος (με τα εκπιδευτικά τηλεοπτικά (lcd) προγράμματα στο σαλόνι) πρέπει να είναι αυτή που πήγα εγώ νωρίτερα.Έχει επίμηκες τατουάζ στην πλάτη και είναι γλυκούλα. Σίγουρα ήταν στο πάνω; Δεν θυμάμαι να ανέβηκα σκάλες.
Εκτός αν έπαθα μεταγαμησιακή σύγχυση. :2funny: :2funny:2
(πράγμα που δεν αποκλείεται....)
...
Ναι, καλά το θυμάσαι. Στον όροφο ήταν και είχε για υπηρεσία μια ξανθιά τσατσά "εκ ζωής" και όχι "εκ γενετής" που δούλευε παλαιότερα στο Ιάσωνος 20 όροφος και πολύ παλαιότερα στο ξενοδοχείο Βασιλικόν (πίσω απο το Δημαρχείο της Αθήνας) πριν εγχειρισθεί.

Ὑπάνθρωποι (Untermenschen) ἀραπάδες
...
:offtopic:
Πάντα βλέπουμε με συμπάθεια όσους συνανθρώπους μας (αναξάρτητα από "χρώμα") έχουν φθάσει στην πλήρη ανέχεια. Όμως αυτό δεν δικαιολογεί σε καμμια περίπτωση την επίλυση μιας τέτοιας κατάστασης με οποιονδήποτε ανεπίτρεπτο τρόπο. Σαφώς, πιστεύω ότι ο (κάθε) άνθρωπος πρέπει να λύνει τις δυσκολίες του με αξιοπρεπή τρόπο και πρωτίστως με σεβασμό στον συνάνθρωπο του.
Τέλος για να μην σπαμάρω το θρεντ να σημειώσω ότι για αυτά τα ζητήματα ανεπίτρεπτων συμπεριφορών εκτιμώ ότι δεν έχω πλέον άλλα αποθέματα "υπομονής"

...
Συνιστῶμεν θερμῶς τὴν καθ'ὁμάδας περιήγησιν ὁπότε ἀνακόπτεται πάσα διάθεσις τῶν ὑπανθρώπων διὰ βιαιοπραγίας.
Συμφωνώ. Αποτελεί πλέον ελάχιστη απαίτηση ασφάλειας ειδικά για ανιχνεύσεις στην επικίνδυνη ζώνη και ώρα

Κύριε Farkeli, μήπως αντιληφθήκατε αν σας είχαν πάρει από πίσω ή σας είδαν και σας την έπεσαν; ...
...
Στα ψηλά είναι πολύ γάμησέ τα. Είναι έρημα, τρυπιούνται κάτι ανθρωποειδή, βρωμάει και ζέχνει.
...
Η μαλακία έγινε γιατί καθόμουν να φωτογραφίσω τα πρεζόνια που ήταν χυμένα πάνω στο βρεγμένο δρόμο και δεν μου έβγαιναν καθαρά οι φωτογραφίες.
Ήταν "μοναδικό" το θέαμα! Βρεγμένο το πορνο-πλακόστρωτο της Ιάσωνος, τα πρεζόνια ξαπλωμένα μέσα στα νερά και αποσυνδεμένα πλήρως από την πραηματικότητα και στο βάθος τα μπουρδελο-φάναρα του Ηρώδειου των μπυρδελών της Ιάσωνος.
Εκεί με σταμπάρισαν και μου την έπεσαν

:thumbsup:

Στρατηγε εχεις την αμεριστη συμπαρασταση μας,ειλικρινα αν θυμασαι φατσες θα ημουν πολυ προθυμος με μια παρεα απο 10-15 ατομα να καναμε μια βολτα απο μεταξι για τα περαιτερω..
Με κτύπησαν ... αρκετά, όχι πολύ γιατί τους αντιμετώπισα σχεδόν "συνεργατικά" όταν είδα την λεπίδα.
Έχω φάει μαχαιριά (παλαιότερα) στο στομάχι και δεν είναι καθόλου ευχάριστη εμπειρία, φίλε. Πίστεψε με!
Βέβαια τότε ήμουν πολύ γυμνασμένος και νεότερος και δεν έκανα πίσω ακόμη και σε λεπίδες
Όμως και τώρα να ήμουν γυμνασμένος πάλι πίσω θα έκανα
Θεωρώ ότι αυτή ητακτική είναι καλύτερη ...
Βεβαίως το κατήγγειλα στην ασφάλεια. Όμως δεν πρόλαβα να συγκρατήσω ξεκάθαρα τις φυσιογνωμίες τους. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω προσεγγιστικά ότι ήταν... "μελαμψοί"

Με την ευκαρία να συμπληρώσω την προχθεσινή μου ενημέρωση ...

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15 ΟΡΟΦΟΣ
Μελαχρινή σπαλογκόμενα με ορεσίβιο ύφος αλλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, γαλαζοπράσινα μάτια (ή κάτι τέτοιο), μάλλον ψηλή με υπερμεγέθη σωματότυπο και στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΚΟΛΩΝΟΥ 27 ΥΠΟΓΕΙΟ
Καστανή πορνο-δεσποινίς από Ιάσωνος 30 ισόγειο με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συγκρατημένο ύφος και διάθεση, μάλλον κοντή, αποδεκτό σώμα με βυζιά συνηθισμένα και κώ(ο)λο σε προδιαγραφές νοικοκυράς

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ο Φαρκέλι και αν εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του,
μηδέ τους τρόπους του άλλαξε μηδέ την κεφαλή του!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Το δικό σου μαλλί άσπρισε Μαρούλια.
Μην μπερδεύεσαι!
Το δικό μου μόλις γκριζάρει!

:2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά βεβαίως, ο λύκος αλλάζει τρίχωμα, δεν αλλάζει χούγια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Περαστικά στον Φαρκέλι.
Προσοχή παιδια ειδικά οσοι κανετε μοναχικές τσάρκες.
Καλό είναι να μην έχετε πανω σας πιστωτικες και πολλά χρήματα.
Επίσης ΜΗΝ ντυνεστε εξεζητημένα οταν κανετε τσάρκα. Ενα παλιοπαντελόνι,μια αθλητική φόρμα, ένα φτηνό  μπουφαν και παπουτσια - ανωνυμα- της  σειράς, για να μην προκαλείται τα βλέμματα στους πεινασεμένους...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Το δικό σου μαλλί άσπρισε Μαρούλια.
Μην μπερδεύεσαι!
Το δικό μου μόλις γκριζάρει!

:2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά βεβαίως, ο λύκος αλλάζει τρίχωμα, δεν αλλάζει χούγια
Διοτι οπως λεει και ο σοφος λαος:

Πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι.........

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Διοτι οπως λεει και ο σοφος λαος:

Πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι.........

Σχετικο περιστατικό που μου έχει εξιστορίσει νοσοκόμα
Ηταν ένας γέρος που νοσηλεύοταν με ελαφρύ εγκεφαλικό. Οταν τον πλησίαζαν οι νοσοκόμες πλησιάζαν,
αυτός τις χούφτωνε. Ειχε πέσει σήμα από τα κορίτσια και προσέχαν μαζί του, αλλά ο τιμημένος αυτος
γερόλυκος δεν εγκατέλειπε την προσπάθεια. Μια μαύρη μέρα τον χτύπησε βαρύτερο
εγκεφαλικό και άρχισε να ξεψυχά. Μια νοσοκόμα τον είδε να μην ελέγχει τα άκρα του και προσπάθησε να
καλέσει τον γιατρό τραβώντας ένα κορδονάκι πάνω από το κεφάλι του γέροντα. Τότε ο ηρωικός παπούς
της χούφτωσε με όση δύναμη του είχε μείνει τον κωλαράκο και ξεψύχησε!
Τιμή και δόξα στον άγνωστο ήρωα  :rockon:

Επισκέπτης
Η μαλακία έγινε γιατί καθόμουν να φωτογραφίσω τα πρεζόνια που ήταν χυμένα πάνω στο βρεγμένο δρόμο και δεν μου έβγαιναν καθαρά οι φωτογραφίες.
Ήταν "μοναδικό" το θέαμα! Βρεγμένο το πορνο-πλακόστρωτο της Ιάσωνος, τα πρεζόνια ξαπλωμένα μέσα στα νερά και αποσυνδεμένα πλήρως από την πραηματικότητα και στο βάθος τα μπουρδελο-φάναρα του Ηρώδειου των μπυρδελών της Ιάσωνος.
Εκεί με σταμπάρισαν και μου την έπεσαν
Είχες την πλάτη σου στο σκότος της Ιάσωνος προς Κεραμεικού και στοχοποιούσες λοξώς μπροστά σου τα μπουρδέλα της Ιάσωνος 1 με τα πρεζόνια.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
.. Καμια σημερινή ενημέρωση ?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΠΥΡΑΥΛΕ

τί περιγραφή είναι αυτή για Αλκαμένους 117???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τρομερή....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom