Επισκεψη σημερα στη φυλης για να δουμε τι παιζει καθως η σχεδον μονογαμικη μου σχεση με τη μαργαριτα από το 109 που σημειωτεον εχει κοσμο στα δωματια όταν δουλευει (μ εξαιρεση μια μικρη παρασπονδια ξανα με τη παμελα από αγκυρας 12 τη παρασκευη) με ειχε απορροφησει αρκετα αμελωντας την ενημερωση των συναγωνιστων και τη δικη μου
Πολύ ωραια μερα σημερα στη φυλης,ωραια ατμοσφαιρα στα σπιτια που δεν ειχαν κοσμο και σκηνες τρουμπας ,ομορφες στιγμες με τη μιχαελα από το 86 στο μπαλκονι μ εταιρη εργατρια της ηδονης να με προσκαλουν στα ενδοτερα.Παμε λοιπον στην ενημερωση που σημερα εκρυβε ευχαριστες εκπληξεις
Φωκαιας
25 κατω, δυο κοπελες,η λαουρα,πολύ γλυκο μελαγχροινο πιπινι και ένα μελαγχροινο λεπτο λιγο πιο κοντο και σαφως πιο μετριο
25 πανω,παλι δυο κοπελες,η μαργαριτα με τα ωραιο σωμα και πρωκτικο,και εταιρο μελαγχροινο πιπινι ,μοιαζανε αρκετα με το δευτερο να υστερει ,όχι όμως πολύ
19 δυο κοριτσια και εδώ,ένα πραγματικα skinny πιπινι για συναγωνιστη που το ζητουσε,και ένα χαζοχαρουμενο ξανθο,τυπου κομμωτριας με τα πιασιματακια του
17 κατω δεν θυμαμαι ακριβως,αλλα μετριας εμφανισης μελαγχροινο επισης λεπτο
Φυλης
80 η μονικα,μαλλον θα τα ξαναπουμε
59 κατω η σαμπρινα,πιο αδυνατισμενη
59 πανω,η αννα το λεπτο κορμι με τις βυζαρες και την μαλλον ψυχρη συμμετοχη
65 πανω,επισης λεπτο μελαγχροινο αδιαφορο
67 αντινα,με πρωκτικο
71β αννα,η μελαγχροινη λεπτη γυρολογος που εχει περασει από 65,67,92 και αλλου με γυμνο στοματικο
84α,δυο κοπελες,η αλεξανδρα με μαυρη περουκα και η μαρινελα,το λεπτο πιπινι που στο κρεβατι πρεπει να είναι πολύ καλο όπως μου επιβεβαιωσε συναγωνιστης που βγηκε
84β,δυο κοπελες και παλι,εγω ειδα την ιρενα,μελαγχροινο με ακα και πρωκτικο που πολύ με καβλωσε καθως με χουφτωνε,είναι λιγο χαμηλοκωλο αλλα πολύ σεξι,αν δεν ημουν κουρασμενος από τις καταθεσεις παρασκευη και σαββατο και φοβομουν ότι θα στερευα από δυναμεις για το υπολοιπο της ημερας,ευκολα θα εμπαινα καθως το μαρκαρισμα ηταν πολύ στενο.Ειχα φανταστει και το σκηνικο,δεν θα την επαιρνα στο κρεβατι,χαμουρεμα στ ορθιο και τελειωμα πισωκολλητα στον τοιχο
86β η μιχαελα
86α η τερεζα,δεν μου λεει και πολλα τη μια φορα που τη πηρα πριν πολύ καιρο,χαμηλης ιπποδυναμης
Μονης προδρομου 16β ,δυο κοριτσια,η ξανθια χριστινα με τις βυζαρες,εδώ ισχυει ότι και για την ιρενα από το 84β,μου ξυπνησε αγριες διαθεσεις και ένα λεπτο μελαγχροινο πιπινι
Τελος το κλου της βραδιας αν και είναι πρωι,φυλης 92,τρεις κοπελες!,βρηκαν και το καταλληλο μπουρδελο να τις βαλουν,το πιο μικρο της φυλης,η φλοριντα από φυλης 65 πανω,το ψιλο με τα μαυρα μακρια μαλια,ένα κοντο μελαγχροινο πιπινι,και ένα μωρο με πρωκτικο που φορουσε κοκκινα εσωρουχα και ειχε αρκετα σεξι σωμα