Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 292 άτομα (31 μέλη και 261 επισκέπτες)

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Aυτα παιζουν πρωι παντα φιλε μου..Και απογευμα πιο δραμα η κατασταση... :booty: :booty:

Δωσε μου τα φωτα σου ρε φιλαρακι γιατι τα 2 αυτα σπιτια με βολευουν πολυ και συνηθως εκει ''χτυπαω''
αλλα δεν ξερω τι παιζει εκει απογευμα/βραδυ.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
Φίλε ακόρεστε η Αντριαννα είναι μουνάρα. Η φάτσα της μπορεί να είναι σκυλέ, αλλά από κορμί σκίζει.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ρε μαγκες τελευταια παρατηρησα κατι,εχουν μειωθει οι αλλοδαποι που κανουν τσαρκα στην φυλης!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Μπορούν να δώσουν τα φώτα τους οι γνώστες για το τι λένε τα κάτωθι κορίτσια στο service
Σάββατο 29/1 απογευματινή βάρδια

1. Αλινα με ωραίο στήθος και σώμα  στο Φωκαίας όπου η τσατσά βρίζει αν δε μπεις. Την έχω πετύχει πολλές φορές παλιότερα στο Φ71Α επάνω.

μαπα

τρελο κορμι αλλα μαπα

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
δευτέρα πρωί πήγα Φωκαίας 25 στο πάνω. Η γνωστή Μαργαρίτα με το κωλαράκι στο μενού. Δεν την είχα πάρει και είπα να δοκιμάσω. Πίπα της πλάκας, έβαλε κρέμα και στα 4. Το κωλαράκι της καλό!!! Από σώμα, σκίζει!!! Και μόνο για να γαμήσεις τέτοιο κωλαράκι, αξίζει!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Θυμάστε γύρω στο 1996-97-98 (πάει δεν θυμάμαι τίποτα πλέον) στην Αριστοτέλους 121 υπόγειο που δούλευε μια μεγαλοκοπέλα με βοϊδίσιο βλέμμα, ασορτί εσώρουχα κρυφούς αναστεναγμούς και τυποποιημένη ιδεολογία στην πουτανιά ;   

30020901343725169996.jpg

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Μινι τουρ σε περγαμου, ρεμουνδου και διδυμου, αλκιβιαδου, το βραδυ απο 8 ως 10. Περισσοτερη κινηση απο οσο περιμενα και χαμηλη ποιοτητα.

Αυτες που αξιζαν ηταν η Κατερινα Αλκιβιαδου 16γ, οπου πνιγηκα απο τη ζεστη και το τσιγαρο συναδελφου και δεν εμεινα, η Αλιονα, που εχει τσαχπινια που με φτιαχνει, παρολη την ντεκαντανσια της ολης ιστοριας, η Αλινα απο Ρεμουνδου (το ανακαινισμενο, δεν θυμαμαι νουμερο), πιτσιρικα ξανθουλα, με καλο κορμακι πετιτ, αλλα με λιγο τουπε στον λιγο χρονο που μιλησαμε και τελοσπαντων κατι δεν με εφτιαξε.

Ετσι κατεληξα στην Ειρηνη, διδυμου 8β, το διπλανο ηταν κλειστο. Η Ειρηνη ειναι μαλλον κοντουλα αλλα με χυτο κορμακι, φτιαχτα βυζακια 2αρια, αλλα απο μαστορα δυνατο, 25-28, μαλλια ισια καστανα μεχρι τους ωμους, ολιγον σκουρα, με ταπεραμεντο, εντονη διαθεση για ομιλια που δεν σταματαει ευκολα!
Δεν θελει φιλακια στο προσωπο, γλυψιματα και χαιδολογηματα χαμηλα. Κατι βεβαια που η κυρια της υποδοχης δεν ειπε. Μονο την κασετα ειχε αναπαραγει, με μπλα μπλα ελευθερα, πανω κατω  μπλα μπλα, ευχαριστημενος μπλα, δεν βιαζεται μπλα, ολοι φευγουν ικανοποιημενοι κλπ
Ηρθε η δεσποσυνη της, την χαιδεψα και την φιλησα οπου επετρεπε, με εβαλε κατω κι αρχισε ενα αισθησιακο αργο υγρο καποτομενο μπουκιτσι που με χαλλλααααααρωσε! κι εκει που ειχα χτυπησει κοκκινο και ετοιμαζομουν για το επομενο σταδιο, χτυπαει διακριτικα την πορτα η υπηρεσια, κι αρχιζει ενας ξενερωτικος μικρος διαλογος με την Ειρηνη, που με αγχωσε και συγκεντρωθηκα να τελειωσω, φοβουμενος μην και με αφησει ετσι!
Χαλια...σαν να πηγαινεις σινεμα και να σηκωνεσαι να φυγεις στο διαλειμα, γιατι οι διπλανοι σου μασουλανε και κανουν μπουρμπουλιθρες στο αναψυκτικο! Ουτε να ξαναγυρισω να δω το τελος, δεν εχω διαθεση!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ικανοποιημενοι κλπ
...
Χαλια...σαν να πηγαινεις σινεμα και να σηκωνεσαι να φυγεις στο διαλειμα, γιατι οι διπλανοι σου μασουλανε και κανουν μπουρμπουλιθρες στο αναψυκτικο! Ουτε να ξαναγυρισω να δω το τελος, δεν εχω διαθεση!

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ΜΑΚΡΙΑ...[size=20pt]ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ[/size]
Στο φυλης40 υπαρχει κριτικη μου απο 11-11-2009.
Δυστηχως δεν σε προλαβα, αλλά μπορει να σωθουν καποιοι άλλοι...
Το αλβανάκι απο την ''τσεχία'' ειναι ψυχασθενικό και ειναι 100% η ίδια που ειχα παρει τότε.
Συγνωμη ρε παιδια δηλαδη σας αρεσει αυτη η κοπελα? Πηγα και ειχε και γεματα τα δωματια η Εύα. Τί σου κανει το μαρκετινγκ...
:thumbsup:
Μακριά γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.Θα γράψω κριτική και για τις δύο καταθέσεις μου.

Μπορούν να δώσουν τα φώτα τους οι γνώστες για το τι λένε τα κάτωθι κορίτσια στο service
Σάββατο 29/1 απογευματινή βάρδια
1. Αλινα με ωραίο στήθος και σώμα  στο Φωκαίας όπου η τσατσά βρίζει αν δε μπεις. Την έχω πετύχει πολλές φορές παλιότερα στο Φ71Α επάνω.
Αλίνα-παπάκι της γνωστής ενότητας:
Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Για την αριστοτέλους ...

τι λες;;;    ;)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Για την αριστοτέλους ...

τι λες;;;    ;)

Φιλε ,μπορεις να κανεις μια αυτοτελη ενημερωση που να εχει ΜΟΝΟ τις ομορφες με καλη συνεργασια ?
Μπορεις !
Δεν το κανεις ομως ,και καλα κανεις ,για να μην πλακωσουν ολοι εκει και τελικα δεν μπορεις να το απολαυσεις !
Οπως τις ωραιες ερημικες παραλιες ,αν τις μαθουν ολοι θα παψουν να ειναι "ερημικες " !

Κολωνου 32 πανω , ΤΩΡΑ εχει ομορφη και συνεργασιμη ,σας λεω ,παντως !
Δεν ειμαι μοναχοφαγάς ,αλλα μουνοφαγας !

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Πηγένετε μία βόλτα από Μεταξουργείο και θα καταλάβετε γιατί άδειασε η Φυλής. Είναι σοβαρά τα πράγματα στο Μεταξι. Πριν μία βδομάδα σε ένα σπιτάκι εκεί πετάχτηκε από ένα δωμάτιο στο σαλόνι γεμάτο κόσμο ένας πάκης με τ΄αρχίδια έξω και ζήταγε κωλόχαρτο  από τη μπουρδελάρχισα να σκουπιστεί. Ήταν ικανός να βγει και στο δρόμο και να ψάχνει.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Φιλε ,μπορεις να κανεις μια αυτοτελη ενημερωση που να εχει ΜΟΝΟ τις ομορφες με καλη συνεργασια ?
Μπορεις !
Δεν το κανεις ομως ,και καλα κανεις ,για να μην πλακωσουν ολοι εκει και τελικα δεν μπορεις να το απολαυσεις !
Οπως τις ωραιες ερημικες παραλιες ,αν τις μαθουν ολοι θα παψουν να ειναι "ερημικες " !

Κολωνου 32 πανω , ΤΩΡΑ εχει ομορφη και συνεργασιμη ,σας λεω ,παντως !
Δεν ειμαι μοναχοφαγάς ,αλλα μουνοφαγας !

Αυτό με τις όμορφες είναι σχετικό και θέμα γούστου του καθενός από εμάς, ο ένας μπορεί να γουστάρει χοντρές ο άλλος να γουστάρει αδύνατες άλλος μιλφάκια ή και μπάζα. Το καλύτερο είναι να γίνεται πλήρης περιγραφή του μοντέλου κατά το δυνατόν με όνομα και φυσικά παροχές/απόδοση/κατάσταση μπουρδέλου (λίγο πολύ είναι γνωστές) και  όλα αυτά εν΄ συντομία για να έχουμε εικόνα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πρωινή καταδρομική στο Μετάξι, ψάχνοντας για την Άννα-Πίτσος που ανέφερε ότι εντόπισε ο στρατηγός.

Κο32κα - λεπτό μελαχροινό ρουμανάκι, έχει τεσταριστεί και απορριφθεί παλαιότερα στο Ια20πα
Κο32υπ - ξανθιά ζουμπουρλούδικη, μέτρια
Κο32πα - ξανθό βουκολικό καραμπάζο (κλαψ, ούτε η Άννα, ούτε η Ιωάννα)
Κο30πα - ξανθό πιπίνι με γαμάτο πρόσωπο αλλά χάλια στήθος
Κο11κα - δυο μελαχροινά μπάζα
Κο11πα - μελαχροινό πολύ μέτριο
Ια1α - μπάζο
Ια1βαριστερά - μπάζο (γλυκό πρόσωπο πάντως)
Ια1βδεξιά - καστανό αδύνατο, ίσως μια άλλη φορά
Ια1γ - μπάζο

Έξω ντριμ τιμ πρεζακίων (όλη η πεντάδα) να τρυπιέται

Ια20γ (κάτω) - μελαχροινή μέτρια (βασικό)
Ια20β (πάνω) - ομοίως
Ια20α (κάτω) - ομοίως
Ια30πα - ξανθιά μέτρια με φουλ
Ια19πα - μελαχροινή πολύ μέτρια

Ια19κα - Βαλέρια, μελαχροινή κατάθεση.
Η Βαλέρια είναι δίδυμη αδελφή της Ιωάννας.
Μιλήσαμε λίγο για την Ιωάννα, μου είπε να ψάξω απόγευμα, και απέναντι.

Λεω28κα - αδιάφορη με ακά (ο τσα^2 έλεγε μια ώρα πρόγραμμα)
Λεω6πα - μελαχροινή αδιάφορη

Κο27πα - μελαχροινό μπάζο
Κο27κα - μελαχροινό μπάζο
Κο27υπ - πήγα, κάθησα, άκουσα 2 τραγούδια (του βαρυλαϊκού), έστειλα 5-6 μηνύματα από το κινητό, αμόλυσα 2-3 (καθότι άρρωστος το σ/κ), δεν εμφανίστηκε κανείς και τελικά σηκώθηκα και έφυγα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom