Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 148 άτομα (16 μέλη και 132 επισκέπτες)

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Κο27υπ - πήγα, κάθησα, άκουσα 2 τραγούδια (του βαρυλαϊκού), έστειλα 5-6 μηνύματα από το κινητό, αμόλυσα 2-3 (καθότι άρρωστος το σ/κ), δεν εμφανίστηκε κανείς και τελικά σηκώθηκα και έφυγα.

Και καλα εκανες, το μονο κακο ειναι οτι πηγαν χαμενες, δεν περιμενες να εμφανιστει κανεις?

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
924
Πόντοι
96
μαπα

τρελο κορμι αλλα μαπα
:thumbsup:
Μακριά γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.Θα γράψω κριτική και για τις δύο καταθέσεις μου.

Αλίνα-παπάκι της γνωστής ενότητας:
Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

Ευχαριστώ όσους ενημέρωσαν.

Για το ΜΠ Καράβι δεν έχει ιδέα κανένας... μιλάμε για τρελό κορμί.

Επισκέπτης
Πρωϊνή περιήγηση στο Μεταξουργείο με παρόμοιους του streetwalker σκοπούς.Αυτό το αποκαλυπτικό στήσιμό της στα τέσσερα είναι λουκούμι... :fuck1: 
Πρωινή καταδρομική στο Μετάξι, ψάχνοντας για την Άννα-Πίτσος που ανέφερε ότι εντόπισε ο στρατηγός.
Κο32πα - ξανθό βουκολικό καραμπάζο (κλαψ, ούτε η Άννα, ούτε η Ιωάννα)
η εικονοπλασία κοριτσίστικης φιγούρας από μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα.Τα βασικά

Κλεοπάτρα με κριτική

Ια1βαριστερά - μπάζο (γλυκό πρόσωπο πάντως}
Ελένη από Φυλής 109κάτω,Πιπίνου 65 και Φυλής 136.Μελαγχροινή σκουρόχρωμη κοπέλα.Έχει κριτική σε κάποιο από αυτά της Φυλής.Τα βασικά.

Ια1βδεξιά - καστανό αδύνατο, ίσως μια άλλη φορά
Εύα η "Ρωσίδα".Καστανή χαριτωμένη λεπτοκαμωμένη κοπέλα.Τα βασικά.

Πάμελα.Καστανή αδιάφορη παχουλή.Τα βασικά."Φιλάκια εδώ εκεί και παραπέρα" και κολοκύθια τούμπανα.

Ια19πα - μελαχροινή πολύ μέτρια
Ρεββέκα.Όμορφη μελαγχροινή αθιγγανοειδής κανονικού πάχους με ενδιαφέρουσα επανεκτιμητέα κωλάρα.Τα βασικά.

Ια19κα - Βαλέρια, μελαχροινή κατάθεση
Καστανή πιπινοειδής κοπέλα.
Πεζικάριε, πες μου για τις υπηρεσίες της Βαλέριας.

Κολωνού 30 κάτω-Ντάρια η Απάτη:
της ενότητας:
Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

Κεραμεικού 15 κάτω-το μελαγχροινό μπάζο σταθερά.
Κεραμεικού 15 άνω-Μόνικα από Λεωνίδου 28κάτω, Κολωνού 30κάτω, Κολωνού 27 1ος.Ξανθιά με κότσο, εύσαρκη με κρεμαστούς βύζους.Τα βασικά.Αγενέστατη τσατσά.
Κεραμεικού 13 1ος-Καστανή λεπτή αδιάφορη κοπέλα, "Ρουμάνα" κατά την υπηρέτρια.Τα βασικά.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινή επιδρομή:

Φωκ. 27 άνω: Ένα νέο νεαρό (μέτριο στο πρόσωπο) καλλίγραμμο κοριτσάκι, με μαλλάκια πιασμένα κότσο, καλά Ελληνικά
Φωκ. 27 Ισ.: Η Αλίνα που παίζει και στο Ρεμούνδου 21 τα πρωινά.
Φωκ. 27 υπ.: Μια γυφτοπούλα με καμπύλες με φουλ, κοκκινωπό μαλλί, έπαιζε παλιότερα εκεί.
Φωκ. 22 κάτω: Μια καινούργια νεαρή, ψιλή, μελαμψή, ψιλο-νταρντάνα, με χαρακτηριστικά προσώπου σαν της Τανιας στο Φ.69, μόνο βασικά
Φωκ. 22 άνω: Η Αλέξια

Μ. Πρ. Υπ.: Η Ρωξάνη & μια άλλη κοντούλα γεματούλα
Μ. Πρ. αετοφωλιά: Η Ρωξάνα το ξινοράπανο με ξανθά μαλλιά & λουκ κλεοπάτρας

Φυλ. 92 παλιό: Η Ιωάννα με το Φουλ
Φυλ. 67: Αντριάννα & η ξανθούλα του Φ.92/Φωκ. 19
Φυλ. 65 άνω: Η Άννα με το τατού στο πλευρό από Φ.67-92/Μ.Π.16/Φωκ.19 & μια κοντούλα με κανονικό σώμα και φουλ.

Αυτά

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πρωϊνή περιήγηση στο Μεταξουργείο με παρόμοιους του streetwalker σκοπούς.Αυτό το αποκαλυπτικό στήσιμό της στα τέσσερα είναι λουκούμι... :fuck1:  η

Αγαπητέ συνταγματάρχα, ΠΙΤΣΟΣ ξεΠΙΤΣΟΣ, το πατούρι δεν κρύβεται τελικά...  ;)
Θα περάσω από εξέταση, αν χρειαστεί θα βασανίσω κιόλας τις τσα^2δες, αλλά αν δουλεύει θα την ανακαλύψω.

Πεζικάριε, πες μου για τις υπηρεσίες της Βαλέριας.

Αγαπητέ συνταγματάρχα, έχω γράψει ήδη κριτική για την Βαλέρια, αλλά προ αμνημονεύτων...

Κατ' αρχάς η Βαλέρια είναι δίδυμη αδελφή της Ιωάννας (πρώην μελαχροινή, νυν ξανθιά από Κο32πα (προ διετίας), Κο11υπ και άρτι επανεμφανισθείσας στο Κο32πα).
Σχετικά καλό προσωπάκι και σώμα (έχουν βάλει πάντως κάποια κιλάκια τελευταία, αλλά όχι κάτι το εντυπωσιακό). Στο δωμάτιο βασικό πρόγραμμα.
Από επιδόσεις είναι αρκετά καλές, μιας και είναι πρόθυμες και γνωρίζουν τα σχετικά με το γαμήσι. Η Βαλέρια είναι κάπως πιο παθητική από την Ιωάννα.
Γενικά αν σε ικανοποιεί η εμφάνιση, δεν νομίζω να κλάψεις τα λεφτά σου. Την Ιωάννα την τιμώ σε σταθερή βάση, και πέρασα και σήμερα το απόγευμα από Κο32πα.

Μετά την Ιωάννα, παραμένει στόχος η Αννούλα ενώ ψάχνω και την Φωτεινούλα από Ια30πα, Ια33...

Για το ΜΠ Καράβι δεν έχει ιδέα κανένας... μιλάμε για τρελό κορμί.

Για αυτή με το δικτυωτό, μπορώ να σου πω αρκετά.
Την άλλη δεν την ξέρω.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πρωινή καταδρομική στο Μετάξι, ψάχνοντας για την Άννα-Πίτσος που ανέφερε ότι εντόπισε ο στρατηγός.
Πηγα στο γαμώμπαρο που λέγαμε και δεν την πετυχα...
Ίσως να σου ελεγε αληθεια η τσατσα και να πηγε να φτιαξει τα χαρτια της ώστε να ξαναρχισει σε μπουρδελο.

Για φωτεινούλα ρώτησα και εγω... Στο 30 πανω μου ειπε οτι ισως να δουλευει τωρα λεωνιδου+ιασωνος, στο πάνω. Δοκιμασε σε επομενη τσαρκα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πηγα στο γαμώμπαρο που λέγαμε και δεν την πετυχα...
Ίσως να σου ελεγε αληθεια η τσατσα και να πηγε να φτιαξει τα χαρτια της ώστε να ξαναρχισει σε μπουρδελο.
Για φωτεινούλα ρώτησα και εγω... Στο 30 πανω μου ειπε οτι ισως να δουλευει τωρα λεωνιδου+ιασωνος, στο πάνω. Δοκιμασε σε επομενη τσαρκα.

Np Άκο, συμβαίνουν αυτά καμιά φορά και μπερδευόμαστε.
Πάντως πήγα και μεσοβδόμαδα και δεν την πέτυχα.

Όσο για την Φωτεινούλα, thanks for the tip.
Έμαθα ότι έβαλε και κουλούρι στο μενού.

---

Βραδινή καταδρομική στο Μετάξι, για να τσεκάρω και την μεταμεσονύκτια.
Παρατήρηση: το επίπεδο έχει ανέβει στην περιοχή, κοντεύει την Φυλής...
Επίσης δεν είχε κόσμο στους δρόμους, και ελάχιστα πάκια/λοιπά έγχρωμα τυπάκια.

Κο32πα - Μελαχροινό φάκαμπλ, βασικό πρόγραμμα
Κο32κα - Μελαχροινό μπάζο
Κο30πα - Μελαχροινό πολύ μέτριο, βασικό
Κο30κα - Μελαχροινό μιλφ που τραβελόφερνε, κουλούρι. Κατερίνα, χάλια το κάστινγκ
Κο27κα - Μελαχροινο κοντοπούτανο, βασικό
Κο27υπ - Μελαχροινό πιπινοειδές, βασικό. Βίκυ, πέρασα αργότερα για κατάθεση
Κο11υπ - Μελαχροινό μπαζοειδές, βασικό
Κο11κα - Μεγάλη εισαγωγή από την τσα^2 = Μπάζο
Ια1 - όλα κλειστά
Ια20κα(γ) - Καστανή σχετικά νέα (είχε σκοτάδι), φάκαμπλ, βασικό
Ια20πα(β) - Μελαχροινή μέτρια, βασικό
Ια20κα(α) - κλειστό
Ια19κα - η "Κλεοπάτρα", βασικό
Ια19πα - Μελαχροινό μπάζο, βασικό
Ια30πα - Καστανή αρκετά ενδιαφέρουσα, βασικό. Θα περνούσα, αλλά σπάστηκα με την τσα^2
Ια30κα - Ιονέλα/Ελένη η γνωστή, τώρα σε ξανθιά έκδοση, κουλούρι
Ια33 - Μελαχροινό μπάζο
Ια37κα - Δήμητρα το μελαχροινό σκυλί του πολέμου, κουλούρι
Ια44 - βαρέθηκα από το πολύ περίμενε και έφυγα (μαλακία μου)
Ια46α (το πρώτο από Μ. Αλεξάνδρου) - Μελαχροινό προμίλφ, φάκαμπλ, βασικό
Ια46β (το πρώτο από Αχιλλέως) - Μελαχροινή που παίζει συνήθως τα πρωινά, φάκαμπλ, βασικό
ΜΑλεξκα - Καστανό μπάζο με πατούρι JLο, βασικό

Στο δια ταύτα. Βίκυ από Κο27υπ: μελαχροινό πιπινοειδές βουλγαράκι, με αρκετά καλό πρόσωπο (σκουλαρίκι κάτω από το στόμα) και μέτριο σώμα. Χαλαρότητα που οφείλεται σε προηγούμενη εγκυμοσύνη, η μπροστινή όψη δεν είναι καλή: αδειασμένο σχετικά στήθος (θηλασμός) και χαλαρή κοιλιά. Ωστόσο όλα αυτά κρύβονται από κορμάκι (το οποίο δεν βγάζει πλήρως και κόβει αρκετά την θέα), αλλά ξεχωρίζει το δυνατό της σημείο, το πατούρι. Γκροβεράκι καταπονημένο από την χρησιμοποίηση (επιπέδου Magdalena/GGG) το οποίο δεν δίνει ωστόσο. Στα τέσσερα πάντως αποζημιώνει πλήρως τον μπουρδελιάρη. Μέσα στο δωμάτιο δύναμη. Πίπα μαεστρική, περίσσότερο γλύψιμο παρά μπούκωμα. Μετά ότι στάση θέλεις (πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά κτλ). Συνιστώ πισωμπρούμυτη όμως, λόγω απίστευτης κωλάρας. Λόγω κόπωσης, πήρα και δεύτερο γύρο για να τελειώσω, αν και η ίδια δεν έθιξε το θέμα του χρόνου. Ανταμοιβή με πολύ βαθύ ιεραποστολικό με πόδια στους ώμους, όπου κατέθεσα δόξα και τιμή. Σήμα κατατεθέν τα καλτσάκια μπαλλαρίνας που φοράει πάνω από τις γόβες (δεν τα βγάζει, τις γόβες τις βγάζει). Το κρίμα είναι ότι δουλεύει μόνο μεταμεσονύκτια, διότι πέρασα πολύ καλά και θα την τιμούσα άνετα ξανά...

Σήμερα τίμησα και τις τρεις βάρδιες στο Μετάξι...

asslacta

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Φυλης 71 α απογευματινη βαρδια στο μαγαζι τησ βικης τησ πολωνεζασ ειναι μια ιταλιανα λενε...τωρα....Παντωσ παιδια ειχε μια ΚΩΛΑΡΑ ΟΝΕΙΡΟ....Την πηρε κανενασ συναγωνιστης απο εδω?

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κο27υπ - πήγα, κάθησα, άκουσα 2 τραγούδια (του βαρυλαϊκού), έστειλα 5-6 μηνύματα από το κινητό, αμόλυσα 2-3 (καθότι άρρωστος το σ/κ), δεν εμφανίστηκε κανείς και τελικά σηκώθηκα και έφυγα.
:2funny:  :2funny:    :2funny:    :2funny: 

Έγραψες !

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Σήμερα πρωί (προλαβένετε)

Φωκ 17 πάνω καστανή με ασχημούτσιο πρόσωπο και ωραίο στήθος με ακα
Φωκ 17 κάτω κλειστό
Φωκ 19 νταρντανούλα μιλφοξανθιά με 3,5+ στήθη
Φωκ 25 κάτω η γλυκιά πιπινούλα σταθερά
Φωκ 24 πάνω Στέλλα αδύνατη μελαχρινή

Φ66Δ το κονδότερο κονδοπούτανο όλων των εποχών η Κατερίνα
Φ66Β ένα αδύνατο μελαχρινό αδιάφορο
Φ65κάτω Σαμπρίνα
Φ67 ξανθιά με ακα + κουλούρι
Φ71 πάνω η Μόνικα από το Φ80 με ακα και cim
Φ71 κάτω η Ανδριάννα με καλές κριτικές αλλά πολύ αδύνατη ρε παιδίμου (στα υπ'όψιν όμως)
Φ73 η Τάνια Ρωσίς με το στηθος/βγάζειμάτι/πύραυλος αλλά με φσρδιά περιφέρεια δοκιμάσθηκε (1η και τελευταία βλ. κριτική)
Φ84 κάτω η μελαχρινή με ακα+κουλουρι
Φ84 πάνω το άστηθο τσιγγανορουμανάκι με το στενό μαρκάρισμα στην πόρτα , ακα και χύσιμο στα στήθη
Φ86 πάνω ψηλή λεπτή μελχρινή που μουκλεινε την πόρτα με το πόδι μην φύγω (μου την δίνουν τα μπλοκα και ακόμα και αν γουστάρω δεν μπαίνω)
Φ86 κάτω λεπτό μελαχρινό αδιάφορο
Μ.Π βαπόρι η Στέλλα
Φ92 παλιό το δίδυμο Ιωάννα/Αννα με την μία να έχει ακα+κουλουρι και η άλλη το βασικό
Φ92 νέο αδύνατο μελαχρινό με άσχημο πρόσωπο εντελώς & χαμένο βλέμμα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Βραδινή καταδρομική στο Μετάξι, για να τσεκάρω και την μεταμεσονύκτια.
Παρατήρηση: το επίπεδο έχει ανέβει στην περιοχή, κοντεύει την Φυλής...
Επίσης δεν είχε κόσμο στους δρόμους, και ελάχιστα πάκια/λοιπά έγχρωμα τυπάκια.
...
Σήμερα τίμησα και τις τρεις βάρδιες στο Μετάξι...
:rockon:

Σήμερα πρωί (προλαβένετε)
...
Φ92 νέο αδύνατο μελαχρινό με άσχημο πρόσωπο εντελώς & χαμένο βλέμμα
:thumbsup:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Φ86 πάνω ψηλή λεπτή μελχρινή που μουκλεινε την πόρτα με το πόδι μην φύγω (μου την δίνουν τα μπλοκα και ακόμα και αν γουστάρω δεν μπαίνω)
Εγω σκεφτηκα να κανω μηνυση για αποπειρα βιασμου με αυτα που επαθα την τεταρτη  :2funny: :2funny:
Πραγματικά δεν έχω ξαναπεράσει κάτι παρόμοιο...

1 Ανεβαινω στο ιασωνος46 το πάνω όπου ειναι ενα ψηλο μελαχροινο αβυζο μπαζάκι η λίλη. Την εχω παρει κιολας στο παρελθον. Κατσε μωρο μου θα στα κανω ολα λεει και μου ορμαει. Θα κανω μια βολτα της λεω και παω να δραπετευσω, αλλά μπαινει μπροστα στην πορτα. Δεν πας πουθενα μου λεει, με αρχιζει σε γλωσσοφιλα κανα 2λεπτο και με τραβαει απο το κασκολ μου στο δωματιο. Ασε με εγω συνεχιζω, να κανω μια βολτα και ξαναρχομαι. Μου σφιγγει το κασκολ, ξανα με γλωσσοβιάζει και εκει που με κραταγε σφιχτα ευτυχως μπαινει ενας αλλος και κατάφερα να φυγω τρεχοντας.

Στη συνέχεια
2 Μπαινω στο ιάσωνος46 το δίπλα με τον μακρύ διάδρομο. Μια ρουμανα μελαχροινη εδω, όχι ασχημη αλλά ειχε λίγο ακμή στην φάτσα.
Μωρο μου θα μπεις λεει, θα στα κανω όλα(αντε παλι...). Πριν προλαβω να κανω κινηση ορμάει κι αυτή στα γλωσσόφιλα και την δαγκωσα πολυ ελαφρα στα χείλη(τί το ήθελα). Διαπραγματεύομαι την απόδραση μου, αλλά ηταν ανενδοτη ότι πρεπει να περασω γιατι αν εφευγα δεν θα ξαναπηγαινα όπως μου είπε. Με χουφτωνε, με φίλαγε κι εγω εκανα βηματακια προς την εξοδο μεχρι που μπηκε κι αυτη μπροστα μου στο διαδρομο αποκλειοντας μου να κανω κινηση προς τα εξω. Στη συνεχεια μου εριξε μια δαγκωνια στα χειλη της με ολη τη δυναμη της και με γαμησε. Εκει της λεω, ότι και να κανεις δεν περναω τώρα. Επεμενε αυτη, αλλά την εσπρωξα τωρα εκνευρισμενος και έτρεξα. Με βλεπει εξω ενας τσατσος, αναμαλλιασμένο, να σκουπιζω τα χειλη μου, κατακοκκινο και με κοιτουσε αναυδος  :zfuck: :boobies: :boobies:

3 Συνεχιζω στο ιασ.46 το 3ο με το μικρο διαδρομο. Βγαινει ενα πολυ νεαρο που εχω ξαναδει με ωραία αθώα φάτσα. Χωρις να πει τιποτα ερχεται και μου δινει ενα φιλι στο στομα και καθεται μπροστα μου. Ευτυχως της ζητησα να κανει ακάποτο, οπότε εφυγε αυτή τρεχοντας τωρα  :2funny: :2funny: , στο τσατσοδωματιο αφυ της εκανα αισχρη πρόταση.

Μετα τα 3 συνεχομενα πατατράκ, δεν είχα άλλο τόσο στενο μαρκάρισμα, πώς μου ηρθαν απανωτα δεν ξερω. Ηταν και πολυ πρωι και θελαν να κανουν σεφτε μαλλον!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πρωινή καταδρομική στο Μετάξι, με τον γνωστό σκοπό. (τέταρτη συνεχόμενη βάρδια)
Παρατήρηση: το πρωί έχει μπαζοθύελλα...

Κο32πα - το ξανθό μπάζο με το βασικό
Κο27κα - μελαχροινό μπάζο
Κο27υπ - Νίνα βουλγαράκι, έμοιαζε αμυδρότατα στην Αννούλα, κατάθεση, δεν έχει κριτική γιατί ήταν χάλια
Ια1κα(γ) - μελαχροινή παλεστής του σούμο
Ια1παδε(β) - το γνωστό καστανό λεπτό ρωσιδάκι, βασικό, στην λίστα
Ια1πααρ(β) - μελαχροινή πολύ μέτρια, βασικό
Ια1κα(α) - ξανθό άλογο
* Τα τέσσερα της Ια1 είχαν ακριβώς το ίδιο προσωπικό με χθές
Κε15κα - μελαχροινό μέτριο, βασικό
Κε15πα - ξανθό μπάζο
Κε13υπ - κλειστό
Κε13κα - δεν θυμάμαι
Κε13πα - ξανθό μπάζο
Λε28πα - Φωτεινή (thanks for the tip Άκο), κατάθεση

Η Φωτεινή είναι παλιά γνωστή, μιας και την τιμάω εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια. Ξεκίνησε από Ια30πα και δούλεψε για πολλά χρόνια σε αυτή την αλυσίδα (Ια30πα, Ια30κα, Ια33). Είχα την εντύπωση ότι είχε αποσυρθεί, αλλά τελικά άλλαξε αφεντικό. Στα 29 της πλέον, έχει αρχίσει να σπάει εμφανώς. Ο πανδαμάτωρ χρόνος κτλ κτλ Δεν ήταν ποτέ της όμορφη, αλλά πάντα είχε πολύ καλή παρουσία στο δωμάτιο, ήταν καλή στο γαμήσι και φυσικά ήταν και Ελληνίδα (τσαμπικάκι). Επίσης, είναι μια από τις λίγες που ξέρω με χαρτιά. Μπορώ να πω ότι χάρηκα που την είδα, γιατί πάντα περνάω καλά μαζί της. Πόσο μάλλον όταν έχει ρίξει την αμοιβή της στα 10 ευρώ και έχει προσθέσει και κουλούρι στο μενού. Βέβαια, επειδή η φτήνια τρώει τον παρά, έφυγα τελικά κατά 30 ευρώ φτωχότερος, μιας και πήρα δύο γύρους τελικά. Δεν πειράζει το άξιζε. Το δε κορυφαίο ήταν ότι έσκασε τύπος μέσα, βιαστικός, και για να μην περιμένει την πήρε στην τουαλέτα.

Κάπου εδώ η τσάρκα έλαβε τέλος.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω παντα με κουλουρι στα 10 την θυμαμαι...δεν καθεται ομως στα 4ερα,μονο ανασκελα...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
εγω παντα με κουλουρι στα 10 την θυμαμαι...δεν καθεται ομως στα 4ερα,μονο ανασκελα...

Στα 10 έπεσε το 2010, κυρίως λόγω αναδουλειάς. Παλαιότερα, δούλευε στα 15.
Πριν το 2007, μπορεί να δούλευε και στα 20, δεν θυμάμαι ωστόσο...

Κουλούρι έκανε στις αρχές, σαν έξτρα μέσα στο δωμάτιο. Αργότερα το έκοψε.
Κατά διαστήματα έκανε και ακά, τουλάχιστον σαν έξτρα.
Πάντως της είχα ζητήσει κουλούρι αρκετές φορές στο παρελθόν, και μου είχε πει ότι δεν έκανε.

kwlotripidakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Κριτικές
44
Like
538
Πόντοι
290
Συναγωνιστές ανακάλυψα οτι έχω κολλήσει "παράσυμο"... κονδυλώματα είπε ο γιατρός!¨ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Πιθανολογώ απο το Φ86Β στο οποίο και τον έδεινα ακάλυπτο, αν και ο γιατρός είπε οτι μπορείς να κολλήσεις και με προφυλακτικο...
Ρε γαμώ την τύχη μου!

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Συναγωνιστές ανακάλυψα οτι έχω κολλήσει "παράσυμο"... κονδυλώματα είπε ο γιατρός!¨ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Πιθανολογώ απο το Φ86Β στο οποίο και τον έδεινα ακάλυπτο, αν και ο γιατρός είπε οτι μπορείς να κολλήσεις και με προφυλακτικο...
Ρε γαμώ την τύχη μου!

ρωξανη ;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
παιδια βρεθηκα σημερα στην λιοσιων κατα τισ 11 και ειπα να κανω μια τσαρκα για να περασει η ωρα χωρις να εχω καυλες,το αντιθετο θα ελεγα,μπαινω στον οικο επι της χωματιανου 11 στο ισογειο,ευγενικη η τσατσα μου λεει να περιμενω,βγαινει μια κοπελια στο 1,70 περιπου ξανθια με ωραιο σωματακι και συμπαθητικο προσωπο,ερχεται κοντα μου με χαμογελο με πιανει αγκαλια μου ριχνει και ενα φιλακι,λεω μεσα μου καλα μουφα η υποθεση για να κανει ετσι,αλλα ηταν πολυ ευγενικη και συνχρονως με καυλωνε με αποτελεσμα να νιωθω κατι να σαλευει κατω,με πιανει απο το χερι και με πηγαινει στο δωματιο,ηταν αργα φυσικα για σκεψεις,δινω το παραβολο και σε 5' φτανει χωρις να εχει αλλαξει η συμπεριφορα της με αρχιζει στα φιλια και στα χαδια και εχω γινει τουμπανο!!!πιπα καλουτσικη θα ελεγα αλλα και καλη να μην ηταν ειχα φορτωσει πια,ανεβαινει απο πανω μου και με αρχιζει στην επελαση του ιππικου ενω μου μιλαγε προστυχα,ετοιμος να τα ριξω τα μπαζα και σταματαει λεγοντας μου οχι ακομα!!!ανεβαινω ιεραποστολικα και αρχιζω τις ντουφεκιες,αυτη το βιολι της να με καρφωνει στα ματια και να μου λεει προστυχιες,τα ειχα δει ολα πια!!χυνω και παω να τραβηχτω,μου λεει οχι κατσε λιγο ακομα,μειναμε ετσι 5 λεπτα μεχρι που μαραθηκε ο βασιλικος,ενω ριχναμε φιλακια και χαδια,συνολικα ο χρονος απο την αρχη ηταν σιγουρα 15 λεπτα,με χαλασε λιγο το πολυ ασχημο στηθος της,σχεδον ανυπαρκτο και κρεμασμενο,την ρωτησα το ονομα της και μου ειπε ανκα απο ρουμανια,ετσι κανει παντα η την πετυχα στα κεφια της απλα;παντως θα ξαναπαω καποια στιγμη

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
παιδια βρεθηκα σημερα στην λιοσιων κατα τισ 11 και ειπα να κανω μια τσαρκα για να περασει η ωρα χωρις να εχω καυλες,το αντιθετο θα ελεγα,μπαινω στον οικο επι της χωματιανου 11 στο ισογειο,ευγενικη η τσατσα μου λεει να περιμενω,βγαινει μια κοπελια στο 1,70 περιπου ξανθια με ωραιο σωματακι και συμπαθητικο προσωπο,ερχεται κοντα μου με χαμογελο με πιανει αγκαλια μου ριχνει και ενα φιλακι,λεω μεσα μου καλα μουφα η υποθεση για να κανει ετσι,αλλα ηταν πολυ ευγενικη και συνχρονως με καυλωνε με αποτελεσμα να νιωθω κατι να σαλευει κατω,με πιανει απο το χερι και με πηγαινει στο δωματιο,ηταν αργα φυσικα για σκεψεις,δινω το παραβολο και σε 5' φτανει χωρις να εχει αλλαξει η συμπεριφορα της με αρχιζει στα φιλια και στα χαδια και εχω γινει τουμπανο!!!πιπα καλουτσικη θα ελεγα αλλα και καλη να μην ηταν ειχα φορτωσει πια,ανεβαινει απο πανω μου και με αρχιζει στην επελαση του ιππικου ενω μου μιλαγε προστυχα,ετοιμος να τα ριξω τα μπαζα και σταματαει λεγοντας μου οχι ακομα!!!ανεβαινω ιεραποστολικα και αρχιζω τις ντουφεκιες,αυτη το βιολι της να με καρφωνει στα ματια και να μου λεει προστυχιες,τα ειχα δει ολα πια!!χυνω και παω να τραβηχτω,μου λεει οχι κατσε λιγο ακομα,μειναμε ετσι 5 λεπτα μεχρι που μαραθηκε ο βασιλικος,ενω ριχναμε φιλακια και χαδια,συνολικα ο χρονος απο την αρχη ηταν σιγουρα 15 λεπτα,με χαλασε λιγο το πολυ ασχημο στηθος της,σχεδον ανυπαρκτο και κρεμασμενο,την ρωτησα το ονομα της και μου ειπε ανκα απο ρουμανια,ετσι κανει παντα η την πετυχα στα κεφια της απλα;παντως θα ξαναπαω καποια στιγμη
Στο πιπινου65 συνεχιζει το απογευμα και εκει ειναι βιαστική, τουλάχιστον όταν έχει κόσμο.
Στο χωματιανου που βαρανε μύγες, ήταν πολυ ανετη όταν την πηρα τις προάλλες και τα έδωσε όλα για κανα 20λεπτο!
:'(
Εγώ τελικά την ειχα πετυχει λεωνίδου, ΠΡΙΝ μαθω ποια ειναι από τον τσατσοτσατσά του ιασ30. Μετα που μου ειπε αυτος πού πιθανον δουλευει, δεν την πετυχα λεωνιδου ξανα... Και λογικά πριν τις συστάσεις ωστε να ξερω οτι ειναι καλή, με την εμφανιση της δεν το σκεφτηκα καν να μπω  :zombie:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μαλιστα...οποτε μονο πρωι,thanks για την ενημερωση συναγωνιστη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom