Ενημέρωση σήμερα το απόγευμα κατά τις 19.00.
Φω22κα - μελαχροινή μέτρια με φουλ και έτερο μπάζο
Φω22πα - Μαρι-κάτι είπε η τσα^2, δεν κάθισα
Φω65πα - Λάουρα το ρουμανοπιπίνι
Φω67 - δύο κοπέλες μελαχροινές με ακά. Κατάθεση και στις δυο στην σειρά
Φω73 - μελαχροινό άλογο με κουλούρι
Φω92νε - δεν θυμάμαι
Φω92κα - δύο μελαχροινά που δουλεύουν συνήθως εκεί. Ψιλομπάζο με φουλ και έτερο φάκαμπλ με βασικό.
Φυ & ΜΠ - Αλεξία, καστανό πιπίνι με καρέ μαλλί, βασικό. Κατάθεση (Χ3 για άπλετο χρόνο)
ΜΠ - καστανή φάκαμπλ με ακά
Φυ86κα - μελαχροινό καινούργιο με μέτριο πρόσωπο και λεπτό σώμα
Φυ86πα - Κλαούντια νομίζω, όμορφο έπιπλο
Φυ84πα - μελαχροινό μπάζο με φουλ
Φυ84κα - Ξένια με ακά, όμορφο πρόσωπο μέτριο σώμα
Για την Αλεξία δεν γράφω κριτική, είναι αρκετά καλή στην δουλειά της.
Κατάθεση πρώτη: Μελαχροινή ρουμάνα με ακά, Φυ67. Αυτή που φορούσε λευκά εσώρουχα. Εμφανισιακά μοιάζει με την Μαρία την Βουλγάρα από Φυ80, στο (αρκετά) πιο άσχημο. Πολύ μέτριο πρόσωπο και καλούτσικο σώμα με μικρό όμως στήθος. Την έβαλα να βάλει την καπότα πριν την πίπα, και μετά την πέρασα από τις τρεις κλασσικές στάσεις (πάνω, τέσσερα, ιεραποστολικό) όπου είχε πολύ καλή συμμετοχή. Στην σούμα πάντως, δεν νομίζω να ξαναπάω.
Κατάθεση δεύτερη: Έτερη μελαχροινή ρουμάνα, επίσης με ακά από Φυ67. Αυτή που φορούσε πορτοκαλί στρινγκ. Εμφανισιακά έχει πολύ ωραίο πρόσωπο, αλλά χάλια σώμα (πολύ πεσμένο βυζί και ανοιχτή λεκάνη). Στο δωμάτιο μου είπε ότι την είχα ξαναπάρει, από την περιγραφή της μάλλον στο Φυ92κα. Τέσπα. Πίπα καλή (με καπότα φυσικά) και επίσης πολύ καλό γαμήσι (αν και μου έκοψε την βαθειά διείσδυση). Στην σούμα, θα ήταν ιδανική για τελειωτικό τσιμπούκι όπου θα εστιάζεις μόνο στο πρόσωπο.
Επειδή τις ρώτησα, κάνουν και γυμνό ντούπλεξ τσιμπούκι μου είπαν, κάτι το οποίο μπορεί να είναι ενδιαφέρον για τους γενναίους...
Παρατηρήσεις:
Να ρωτήσω κάτι. Ψάχνω μια Άννα, ξανθιά που δούλευε
Φωκαίας 22 κάτω τα πρωινά.
Άκουσα ότι δουλεύει στο Μετάξι.