Και πάλι μετά απο αρκετό καιρό απουσίας μου απο τα σπιτάκια, επανέρχομαι.
Βρέθηκα σήμερα κατά τις 12:30 στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσσης για δουλειές. Αν και ο χρόνος πίεζε, σκέφτηκα να κάνω μια γρήγορη βόλτα στα κοντινά μαγαζιά, και αν πετύχω κάτι που να μου κάνει κλίκ να επενδύσω, μιας που είχα πολύ καιρό να το κάνω. Ήθελα να ανηφορίσω και προς Φυλής αλλά λόγω χρόνου αρκέστικα τελικά σε μια γρήγορη βόλτα στα πολύ κοντινά σπιτάκια. Έτσι ξεκίνησα προς την οδό Τροφωνίου όπου εξελίχτηκε μια μιλφότσαρκα:
Τροφωνίου 13 Επάνω: Ξανθό Ρωσσιδομιλφ, με πιασίματα. Φορούσε δικτυωτές κάλτσες δικτυωτές. Κλασσική ρωσσιδόφατσα 40αρας, οχι κάτι το ιδιαίτερο, αν και είχε στυλ. Για τους φαν του είδους όχι άσχημα μάλλον... Τιμή 20€ με ισπανικό και 69. Είπε όνομα η τσατσα αλλά δεν το θυμάμαι
Τροφωνίου 13 κάτω: Και άλλο ξανθό μιλφ, με πιο πολλά κιλά αυτή τη φορά. Δεν μου έκανε εντύπωση, και μου φάνηκε και με λίγο χάλια διάθεση στο σαλόνι. Τιμή 20€ αλλά δεν αναλύθηκαν επαρκώς όλες οι υπηρεσίες.
Τροφωνίου 11 επάνω: Ακόμα ένα ξανθό μιλφ, μάλλον εκ Ρωσίας, αλλά ψιλοχάλια. Παρόλα αυτά αρκετά ευγενική.
Τροφωνίου 11 κάτω: Μαυριδερή περασμένης ηλικίας, με χάλια σώμα, πολλά παραπανίσια κιλά, πεσμένο στήθος που με το ζόρι προσπαθούσε να κρατήσει ψηλά το σουτιέν. Με τατουάζ σε διάφορα σημεία, και με μια διάθεση που σε έκανε να ξενερώσεις... Κλασσικά 20€ με ισπανικό και 69
Συμπερασματικά απο την Τροφωνίου η ποιότητα των γυναικών ξακίναγε απο το απλά συμπαθητικό μέτριο και έπεφτε σιγά σιγά προς το χάλια, με τη σειρά που τα γράφω παραπάνω.
Στη συνέχεια βγήκα στη Λιοσίων και έστριψα δεξιά. Πέρασα απο το Λιοσίων 91, που ήταν ανοικτό αλλά δεν μπήκα. Ο λόγος οτι δυο τρείς φορές στο παρελθόν που πέρασα να δώ την κοπέλα, ποτέ δεν είχε κάτι το αξιόλογο, και κάθε φορά άκουγα τη μουρμούρα της τσατσάς μόλις έκανα να φύγω...
Έφτασα στη Παιωνίου και λέω να ρίξω μια ματιά στο 47. Είναι ένα σπιτάκι που σπάνια το επισκέπτόμουν, και χωρίς να πετύχω ποτέ κάτι καλό. Δεν είχα ασκήσει το άθλημα ποτέ σε αυτό τον οίκο αλλά τελικά σήμερα ήταν η πρώτη φορά.
Παιωνίου 47: Κοπέλα ήταν η Ρενάτα η θεσσαλονικιά, απο το βέργας 2Α, που έχουν γραφτεί ήδη μερικές κριτικές. Ήταν εκεί γιατί η κοπέλα που δούλευε κανονικά δεν μπορούσε να πάει (θα εργάζεται κανονικά μου είπε στο Βέργας κάθε βράδυ απο τις 11 το βράδυ). Μιλφ, μελαχρινό, με καλό στήθος για την ηλικία της (μάλλον επεξεργασμένο) αλλά συμπαθητικό σώμα. Απο το στύλ της κοπέλας μου γεννηθηκε η φαντασίωση της γειτόνισας 40άρας, που πάς πρωινά και ξεχαρμανιάζεις την ώρα που λείπει ο άντρας της στη δουλειά... Με αυτή την εικόνα πέρασα. Χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό δεν μπορώ να πώ οτι έκλαψα τα λεφτά. Ότι έπρεπε για ένα πρωινό ξεχαρμάνιασμα, και ελλείψη χρόνου για μεγαλύτερη αναζήτηση. Τιμή 20€ με ισπανικό και 69. Να σημειώσω οτι και η Ρενάτα αλλά και η τσατσά ήταν αρκετά ευγενικές. Γράφω κριτική εντός ολίγων λεπτών.