Παράθεση από: hardcoras στις 10/01/11, 16:04
μην μιμειστε τον bakalhs στην ημερησια ενημερωση,μου θυμιζετε τον τζανετακο της νεας δημοκρατιας
Όμως, εδώ, θα μου επιτρέψεις να έχω κάποιες επιφυλάξεις, δεδομένου ότι ο συνάδελφος colorcli είναι παλιό μέλος ;) , οπότε δεν τίθεται ζήτημα μίμησης ...
Η μίμηση προτύπων είναι θεμιτή και αποτελεί νομοτέλεια στην ζωή.Η απομίμηση που γεννά κακέκτυπα είναι κατακριτέα.
Ευπρόσδεκτος -κατ'αρχήν- ο τρόπος γραφής του συναγωνιστή.Το επίπεδο γλώσσας, ας κυοφορεί και ανάλογο επίπεδο νοημάτων πέραν της απλής περιγραφής του οδοιπορικού.
επι την ευκαιρια μια μονικα αν θυμαμαι καλα κοντοπουτανο μελαχροιινο πιπινακι που εργαζοταν στη χωματιανου το πανω το εχεται δει πουθενα
Άντζι πλέον.Στο Φυλής 134 1ος τα πρωϊνά.Χθες δεν ήταν εκεί.
Φυλής 92-Τζένη γυφτάκι:
Στο 92 Α ειχε 2 κοπελες που κανανε και παρτουζα. Δε πηρα. Στο 92Β ενα μικροκαμωμενο τσιγγανακι με βυζι καρατουμπανιασμενο.
Εκανα το λαθος και μπηκα. Η ξεπετα. Χασμουριοταν. Ξενερωσα. Ηθελε να με τελειωσει με μαλακια. Μου λεει αντε τελειωνε γιατι τελειωνει ο χρονος και θα σαφησω ετσι. Γελαω της λεω σιγα που σεχω κι αναγκη θα παω αλλου. Ντυνομαι και φευγω. Δεν ηθελα να χαραμισω το σπερμα μου σαυτο το μπαζο.
Οπωσδήποτε έπρεπε να ζητήσεις τα 10 ευρώ και να την ξεχέσεις σε υπηρεσία και κόσμο.
[size=12pt]Γράψε την στο σχετικό νήμα για ΜΑΥΡΟ.[/size]
Χθες το πρωί, στο Φυλής 80 εργαζόταν μια καινούργια κοπέλα, η Ντάνα.Ξανθό καβλοράπανο με εκτιμητέα κωλάρα.Έκανε και ελεύθερο στοματικό.
Στο Διδύμου 20 η Λόλα.Εκνευρισμένος πελάτης έβγαινε από το 20 και δήλωσε:"Όλο βιαζόταν και έλεγε οτι δεν έχει χρόνο από τα 6-7 λεπτά".
Στο Φυλής 86 κάτω, η Αλέξια των 84-86 πρέπει να ήταν.Αδύνατη καστανή, άβυζη, αδιάφορη.
Στο Φυλής 65 άνω, Ιωάννα είπε ο υπηρέτης.Σχετικά καινούργια καστανή κοπέλα κανονικού πάχους με προεξέχουσα κωλάρα.Πρόλαβε όμως να πραγματοποιήσει έναν γύρο σε κάποια μπουρδέλα.Έχει θεαθεί στο Φυλής 134 1ος.Όχι η Ιωάννα-Φυλής 40.
Και στο Φυλής 134 ισόγειο ήταν η Ναταλί η πουτσοφάγος, αναπληρούσα τη Άντζι-Μόνικα.