Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 130 άτομα (7 μέλη και 123 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φυλης ηθελε ο τυπος :2funny:
γιαυτο δεν παω εκει δικε μου,παιζει πολυ ξεπετα

τυπε αν ειναι να πηγαινω φυλης
και μετα να βγαινω εξω και να παιζω
ξυλο με τους μπραβους και να ξεμαλιαζομαι με την τσατσα να μου
δωσουν τα μισα πισω επειδη η αλλη μπηκε μεσα
και κοροιδευε... χεστηκαμε και η βαρκα γερνει  :2funny: :2funny:
δεν γινεται δουλεια ετσι

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
ειναι ποσταρισμενο στην ενημερωση 19 ωρες πριν(αν το διαβαζε),το ειχα γραψει,κανει κρα οτι ειναι ενα τσιγγανικο κοτοπουλο με βυζια.Αντι να πεταει πετρες σε κανα καταυλισμο [size=14pt]τι βυσμα εχει εκει το γυφτοπουτανο?[/size]

Ελα ντε??? Με τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά πρέπει να έχει από Ταξίαρχο της ελας και πάνω.  :rolleyes:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Απλά ορισμένα σπίτια παραμένουν ανοιχτά χωρις λόγο και με οτι κοπέλα βρούν γιατί ολο και κάποιος άτυχος θα περάσει.
Ειπαμε δε χρειάζονται καινουρια σπίτια αλλα καινουριες κοπέλες.
Το γυφτάκι(Τζένη) μπορει να χει καβατζωθει αν εχει συμφωνησει να παιρνει λιγότερα και προσπαθει μεσ το δωμάτιο να πατσίσει με τα εξτρα χρήματα που ζητάει για εξτρα που ειναι τελείως μούφα.

Σημερα απόγευμα

Φωκ 25 κάτω,η νεαρή που δουλευει στο επάνω τα πρωινά με ακά
Φωκ.25 άνω,Τζούλια ξανθιά νταρντάνα με ακά
Φωκ.17 άνω,Σελένα
Φωκ.17 κάτω η καινουρια ρουμανιτσα που ηταν στο πάνω τα πρωινα τώρα και με ακά
Φυλ.65 άνω,νέα φάτσα στρουμπουλη μελαχρινη μάλλον γαμεύσιμη
Φυλ.84 άνω,Ξένια
Φυλ.71 άνω,ψηλή χοντρή Βικυ με κορδόνι που τονιζε τη πατσοκωλάρα της και ακά
Μ προδ υπογειο,Φλωρή
και λιγο πιο κάτω μετα τις 12
Χωματ.11 κάτω Ελενα μοντελε φάτσα,αγγουρομοντελέ σώμα
Χωμ.11 άνω ελλειψη Ρενάτας μια καινούρια μις Πιγκυ για πολλά γέλια

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...άλλο ένα αδικοχαμένο 20ρικο στη Τζένη...
Έτσι είναι! Αυτά έχουν σημειωθεί παρα πολλές φορές για την Τζένη.

φυλης ηθελε ο τυπος :2funny:
γιαυτο δεν παω εκει δικε μου,παιζει πολυ ξεπετα
Σωστός! 

...
Για την τσιγγανοξεπετα (τζενη τη λενε τελικα?) δεν ηξερα ρε παιδια. Δεν ειχα παει διαβασμενος τι να κανω.
Παντως για μενα το χειροτερο δεν ηταν η ξεπετα. Αλλα το ποσο ψωνισμενη ηταν. Να μου λεει πραγματα του στυλ "με τετοιο αστερι διπλα σου δε μπορεις να τελειωσεις?" και "πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο" και να κοιταει συνεχεια στο καθρεφτη με ενα ψωνισμενο υφος του στυλ ποσο μουναρα ειμαι. Δλδ ελεος. Τι πανε και τους λενε και την ψωνιζουν ετσι τα μπαζα?
Ότι θα τις παντρευτούν...  :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
μπα τυπε δεν παω στα κεντρικα εγω...
σαν τον απολυτο δεν παταω απο φυλης πολυ

Τα κεντρικα δεν τα μπορω. Μονο για ματι θα παω
αν παω... και μετα θα παω στα στανταρακια μου
εχεις δικιο μορτη,για ματι μια χαρα ειναι,και αν μπεις και μεσα ακομη καλυτερα.Παρε ματι εναν κοριτσαρο που δουλευε στο 86 πριν τρια χρονια

Συνημμένα

• 07.jpg
    07.jpg
    63,9 KB · Εμφανίσεις: 25

ap_tolakis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά καλημέρα, ξέρετε μήπως που έχει χαθεί η έλενα από Λεωνίδου 28 κάτω; Έχει ξαναγυρίσει;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχεις δικιο μορτη,για ματι μια χαρα ειναι,και αν μπεις και μεσα ακομη καλυτερα.Παρε ματι εναν κοριτσαρο που δουλευε στο 86 πριν τρια χρονια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε πρωτο πραμα... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
95
Πόντοι
1
Γεια σας παιδια.

μενω θεσσαλονικη και θα ερθω την κυριακη αθηνα. θα παω βολτα στη φυλης κυριακη πρωι 11-1. δεν παω βραδυ γιατι φοβαμαι την εγκληματικοτητα.
εχετε καμια καλη της πρωινης βαρδιας να μου προτεινετε? δεν τη θελω πολυ λεπτη. να εχει καποιο αξιοπρεπες βυζι.

ευχαριστώ.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
πιπινου 118 ευα πρωι paixtroni,απο 40 ευρω

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
1
φωκαιας 19 βραδυνη βαρδια που παιζει μια ευτραφης που δινει και κωλο μην την προτιμησετε καθως ειναι σαν να κανει αγγαρεια στο δωματιο...επισης αλλο ενα επιπλο παιζει στη τροφωνιου 11.προκειται για μια ξανθια αρκετα ομορφη αλλα φοβαται μην κουραστει και μην πονεσει και ετσι δεν νομιζω οοτι αξιζει τον κοπο....παρομοια επιπλα πρεπει να αναφερονται και να αποφευγονται...

Επισκέπτης
Παράθεση από: hardcoras στις 10/01/11, 16:04
μην μιμειστε τον bakalhs στην ημερησια ενημερωση,μου θυμιζετε τον τζανετακο της νεας δημοκρατιας
Όμως, εδώ, θα μου επιτρέψεις να έχω κάποιες επιφυλάξεις, δεδομένου ότι ο συνάδελφος colorcli είναι παλιό μέλος  ;) , οπότε δεν τίθεται ζήτημα μίμησης ...
Η μίμηση προτύπων είναι θεμιτή και αποτελεί νομοτέλεια στην ζωή.Η απομίμηση που γεννά κακέκτυπα είναι κατακριτέα.
Ευπρόσδεκτος -κατ'αρχήν- ο τρόπος γραφής του συναγωνιστή.Το επίπεδο γλώσσας, ας κυοφορεί και ανάλογο επίπεδο νοημάτων πέραν της απλής περιγραφής του οδοιπορικού.

επι την ευκαιρια μια μονικα αν θυμαμαι καλα κοντοπουτανο μελαχροιινο πιπινακι που εργαζοταν στη χωματιανου το πανω το εχεται δει πουθενα
Άντζι πλέον.Στο Φυλής 134 1ος τα πρωϊνά.Χθες δεν ήταν εκεί.

Φυλής 92-Τζένη γυφτάκι:
Στο 92 Α ειχε 2 κοπελες που κανανε και παρτουζα. Δε πηρα. Στο 92Β ενα μικροκαμωμενο τσιγγανακι με βυζι καρατουμπανιασμενο.
Εκανα το λαθος και μπηκα. Η ξεπετα. Χασμουριοταν. Ξενερωσα. Ηθελε να με τελειωσει με μαλακια. Μου λεει αντε τελειωνε γιατι τελειωνει ο χρονος και θα σαφησω ετσι. Γελαω της λεω σιγα που σεχω κι αναγκη θα παω αλλου. Ντυνομαι και φευγω. Δεν ηθελα να χαραμισω το σπερμα μου σαυτο το μπαζο.
Οπωσδήποτε έπρεπε να ζητήσεις τα 10 ευρώ και να την ξεχέσεις σε υπηρεσία και κόσμο.
[size=12pt]Γράψε την στο σχετικό νήμα για ΜΑΥΡΟ.[/size]

Χθες το πρωί, στο Φυλής 80 εργαζόταν μια καινούργια κοπέλα, η Ντάνα.Ξανθό καβλοράπανο με εκτιμητέα κωλάρα.Έκανε και ελεύθερο στοματικό.
Στο Διδύμου 20 η Λόλα.Εκνευρισμένος πελάτης έβγαινε από το 20 και δήλωσε:"Όλο βιαζόταν και έλεγε οτι δεν έχει χρόνο από τα 6-7 λεπτά".
Στο Φυλής 86 κάτω, η Αλέξια των 84-86 πρέπει να ήταν.Αδύνατη καστανή, άβυζη, αδιάφορη.
Στο Φυλής 65 άνω, Ιωάννα είπε ο υπηρέτης.Σχετικά καινούργια καστανή κοπέλα κανονικού πάχους με προεξέχουσα κωλάρα.Πρόλαβε όμως να πραγματοποιήσει έναν γύρο σε κάποια μπουρδέλα.Έχει θεαθεί στο Φυλής 134 1ος.Όχι η Ιωάννα-Φυλής 40.
Και στο Φυλής 134 ισόγειο ήταν η Ναταλί η πουτσοφάγος, αναπληρούσα τη Άντζι-Μόνικα.

Επισκέπτης
Χθες το πρωί:
...παίχτη η Αλέξια-καλτσοδετα εννοείς ή η αλλη και απο 92 και Φωκ.22?
Η Αλέξια-καλτσοδέτα.

Στο Φυλής 134 υπόγειο ήταν η καστανή λεπτή νεαρή με τα αυγουλωτά μάτια και το παραπονεμένο βλέμμα.Τα βασικά.
Στο Φυλής 136 η Μιχαέλα σταθερά.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η ντανα μηπως ειναι η ξανθια απο ιασ.20 τζοκερ? ειναι ψηλη με ωραιο σωμα μοντελε και προσωπο?

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Φυλής 92-Τζένη γυφτάκι:Οπωσδήποτε έπρεπε να ζητήσεις τα 10 ευρώ και να την ξεχέσεις σε υπηρεσία και κόσμο.
[size=12pt]Γράψε την στο σχετικό νήμα για ΜΑΥΡΟ.[/size]

μπορει να εχεις και δικιο. αυτο με τα λεφτα. αλλα νταξει. δε ξερω. πιστευω εχει ρισκο το σπορ. αλλες φορες κερδιζεις αλλες χανεις. τα λεφτα τα δινεις μπροστα ειναι χαμενα ετσι κι αλλιως.

Ουτως η αλλως θα μπορουσα να χα τελειωσει. Δεν ειναι και οτι δεν εκανε αυτα που υποσχεθηκε. Απλα δε τακανε με τον καλυτερο τροπο. Οποτε και δε ξαναπαω κι ενημερωνω να μην την πατησει και κανενας αλλος. Νομιζω ειναι αρκετο.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Γεια σας παιδια.

μενω θεσσαλονικη και θα ερθω την κυριακη αθηνα. θα παω βολτα στη φυλης κυριακη πρωι 11-1. δεν παω βραδυ γιατι φοβαμαι την εγκληματικοτητα.
εχετε καμια καλη της πρωινης βαρδιας να μου προτεινετε? δεν τη θελω πολυ λεπτη. να εχει καποιο αξιοπρεπες βυζι.

ευχαριστώ.
Τα είπαμε και στο άλλο θρεντ. Κοίταξε όμως και την Εύα στο Πιπίνου 118, πρωί που σου γράφει ο Hilnik ...  ;)

Είναι ευνόητο ότι δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το ποια κοπέλα θα δουλεύει το πρωι της Κυριακής και σε ποιο μπουρδέλο. Όμως διαβάζοντας τις ενημερώσεις μπορείς (με μεγάλη προσέγγιση) να υπολογίσεις τις κοπέλες που θα δουλεύουν την Κυριακή το πρωί.

Αντιλαμβάνομαι ότι είναι δύσκολο να βρεις σε αυτό το θρεντ συγκεντρωμένες όλες τις ενημερώσεις για τα μπουρδέλα. Όμως (κατα την γνώμη μου) δεν θα ήταν ... "τόσο ζωντανό" το θρεντ αν είχε μόνο ενημερώσεις και δεν είχε όλα τα ενδιάμεσα ποστάκια-σχόλια. Για αυτόν τον λόγο έφτιαξα το παρακάτω blogs, έστω μόνο με τις δικές μου ενημερώσεις.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
..Αντι να πεταει πετρες σε κανα καταυλισμο...

:2funny: :2funny: :2funny:

Κορυφαία ατάκα.

Τέσπα, ο συναγωνιστής έπρεπε να κόψει κίνηση από την αρχή, και εφόσον η Τζενούλα έκανε αγγαρεία, να ζητήσει τα λεφτά πίσω.

Επισκέπτης
η ντανα μηπως ειναι η ξανθια απο ιασ.20 τζοκερ? ειναι ψηλη με ωραιο σωμα μοντελε και προσωπο?
Δεν την ξέρω την Ντάνα-Ιάσωνος 20.Η χθεσινή στο Φυλής 80 δεν ήταν ψηλή.Κανονικού αναστήματος με τα τακούνια, γλυκό προσωπάκι με κοντό καρέ ξανθό μαλλί.Βγήκε από το δωμάτιο με παρελκόμενα (αλοιφή,κ.τ.λ.)

..Ουτως η αλλως θα μπορουσα να χα τελειωσει. Δεν ειναι και οτι δεν εκανε αυτα που υποσχεθηκε. Απλα δε τακανε με τον καλυτερο τροπο. Οποτε και δε ξαναπαω κι ενημερωνω να μην την πατησει και κανενας αλλος. Νομιζω ειναι αρκετο.
ΟΧΙ, δεν είναι αρκετό.ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ήταν.
Όταν σου κάνει αυτά που υπόσχεται αλλά σου σπάει τ'αρχίδια, στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΣΤΑ ΚΑΝΕΙ.
Κακώς πιστεύεις οτι τα λεφτά είναι χαμένα από την στιγμή που τα δίνεις.
Γι'αυτό το καργιολάκι σου σπάει τ'αρχίδια.Για να σου πει μετά:"Εγώ έκανα αυτά που υποσχέθηκα, εσύ φταις που έχεις πρόβλημα".
Θα ζητάς τα μισά χρήματα και από την υπηρεσία και από τον φύλακα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom