Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 474 άτομα (23 μέλη και 451 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Την μπερδεύεις με άλλη ...  :)

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
1
:- :- μπορει... αλλα αυτο το αδυνατο σουλουπι
κατι μου θυμιζει.... εχει μια παρομοια κατα 80%
αν τελικα την μπερδευω.

την μπερδευεις αυτη η ξαννθια που λες ηταν μαζι με μια μελαχροινη ακριβως δίπλα και κάνει πάρτυ με ούζα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η συγκεκριμενη παιζει στην αετοφωλια τουλαχιστον απο τον οκτωβριο...
μεταμεσονυχτια την ειχα πετυχει μαζι με μια αλλη που δινανε παρτουζα.
Πολυ αδυνατη για τα γουστα μου... αυτηνης αμα της τονε χωσεις θα την κοψεις
στα 2  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Καμια σχεση με το μελαχροινο γκομενακι που σου ειχα προτεινει
στην Λιοσιων πανω
τυπε σκας μυτη και μετα τα μεσανυχτα?να προσεχεις στο δρομο υπαρχει αλητεια ε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ωραία !!!

Να προσέξουμε ή να κοιτάξουμε που θα γαμήσουμε;  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε σκας μυτη και μετα τα μεσανυχτα?να προσεχεις στο δρομο υπαρχει αλητεια ε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυποι μετα τις 12 αμα κανεις καμια τσαρκα στην Λιοσιων παιζει κανας κινδυνος? Μονος σου πχ.... χωρις παρεα

προσοχη τυπε υπαρχει αλητεια ε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε τυπε αφου φοβομουν τι να κανα? Αλλα αν ειναι να σε καθαρισουν
θα πας χαρουμενος δικιε μου μεσα στην εδρα σου  :2funny:

polysporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές ξέρει κανείς πότε επιστρέφει η Μαρία η τρελοκοτσιδού της διδύμου

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
κατα τις 10+ αποψε
Διδυμου 20 νεα αφιξη,Παμελα, :boobies:Ουκρανη,γυρω στα 20,ακα κ τελειωμα στομα,αριστο @@ αλλα αντι για στομα την πετυχα αλλου(μαλλια κ περιξ) :pipa2: :pipa2:
Στο 18 υπογειο 2,μια Βερονικα νταρντανα με βυζαρες κ ενα κοντοστουπι με κοντο μαλλι,εκαναν κ ντουετο,για τον πεουλα επιεικως.
Στο 16 μια που δεν με επεισε οπως εμφανιστηκε στο σαλονι,ξανθο μιλφ οχι για τα γουστα μου.
Φωκαιας 22 κατω το κοντοπουτανο της αετοφωλιας με διχτυωτο,
το επανω κλειστο,απεναντι στο 25 επανω η Πολωνεζα ξανθια Τζουλια,μια φορα την τιμησα προσφατα για κερασμα στο στομα,το μπουκι με καποτα αν και κανει ακαποτα η κυρια,
στο 92 το καινουριο το χτικιο γυφτοπουτανο(δε νομιζω να σπαταλα συναγωνιστης 20 ευρα για αυτο το μπαζο :birdman:),στο 92 το παλιο το γνωστο ντουετο απο μελαχροινες κ αυτες με παρτουζα, :2on1:η μια εδινε κ λωκο,κατεληξα τελικα στο 86 στη Ρωξαννα,την ειχα δει αλλη μια φορα πριν καιρο κ δεν περασα,αυτη την αλυσιδα(στη σειρα ολα τα θεωρω για τον πουτσο απο υπηρεσιες)αλλα μια το περασμενο της ωρας κ το μονο καλο που ειδα με αδειο δωματιο κ περασα,φιλικο παιδι μπαινοντας στο δωματιο,2-3 μαλακιες,απανωτα @@,τρομπονι με σκουφι κ μια πινελια απο κωλο αλλα δεν ηταν ετοιμη κ τοσο καθως οπως μου ειπε η σουφρα εκλεισε στο 15ημερο που ηταν Ρουμανια,καλο vfm,εκφυλο μουτρακι κ καλη κωλαρα,αυτα για αποψε μαγκες

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
ρε μαγκες...τοσο καιρο διαβαζω...και κανεις δεν εχει γραψει για την ελσα στη λιοσιων 73α....δεν εχει παει κανεις???μαγκες...να το ψαξετε...η κοπελα ειναι απιστευτη....τρομερη γκομενα...νταρντανα με βυζαρες...οχι περιττα κιλα αλλα με πιασηματακια οπως πρεπει....πολυ καλη επιλογη!!!βαμος!!!ορματε!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Περασα σημερα απο αλκιβιαδου 16α για την νταιανα την βουλγαρα.Εκτος απο την πεζη αλλα πολυ ευχαριστη αναλυση οτι αλλαξαμε τρεις στασεις ,απο πανω,ιεραποστολικο και αυτη τη φορα και ορθια στον καθρεφτη οπου η θεα ειναι φοβερη να επισημανω και αυτο που δε περιγραφεται με λογια.Δεκαπεντε περιπου λεπτα μαγειας οπου ξεχνας και τον χρονο και τον χωρο κατι που πολυ λιγες το καταφερνουν.Μαλλον μιλαμε για ενα σιγουρακι μετα και την τριτη φορα που βρεθηκαμε οσον αφορα τις επιλογες μου
Υ.Γ Οχι,δεξια στο μικρο,στο μεγαλο εβαλε ενα αλλο παλικαρι vizouvie, δεν ηξερα οτι υπαρχει μεγαλο,στ αλλα δυο εχω μπει

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Περασα σημερα απο αλκιβιαδου 16α για την νταιανα την βουλγαρα.Εκτος απο την πεζη αλλα πολυ ευχαριστη αναλυση οτι αλλαξαμε τρεις στασεις ,απο πανω,ιεραποστολικο και αυτη τη φορα και ορθια στον καθρεφτη οπου η θεα ειναι φοβερη να επισημανω και αυτο που δε περιγραφεται με λογια.Δεκαπεντε περιπου λεπτα μαγειας οπου ξεχνας και τον χρονο και τον χωρο κατι που πολυ λιγες το καταφερνουν.Μαλλον μιλαμε για ενα σιγουρακι μετα και την τριτη φορα που βρεθηκαμε οσον αφορα τις επιλογες μου

στο μεγαλο δωματιο πηγες ? αριστερα οπως μπαινουμε ?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.964
Πόντοι
6.925
Σήμερα το πουρνό στην Φυλής

Φυλής 84 κάτω η λεπτούλα με το κοντό μαλλί και σούπερ κορμί αλλά έχει τσαντίλα στο πρόσωπο της ... στο προσεχές θα τιμηθεί
Φυλής 86 κάτω δεν θυμάμαι αδιάφορη
Φυλής 92 παλιό ξανθιά νταρντ με 3αρι στήθος ακολουθώντας τον Νευτωνα κατά γράμμα
Φυλής 92 νέο το γλυκό κονδοπούτανο η Αλεξία η σιχασάρα ετιμήθη (βλ. κριτική)
Μ.Προδρόμου κάτω η μονομπλόκ μίλφ με cim
Φυλής 73 η παλία εκκολαφθείσα κλπ κλπ Λάουρα
Φυλής 67 ξανθή μέτρια

Φωκαίας 17 κάτω η καστανόξανθη με ωραίο στήθος
Φωκαιας 17 άνω μελαχρινο ισχνό
Φωκαιας 19 μιλφ 1,80 με 4αρια ξεχειλίζοντα σίλικον στήθη

ap_tolakis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα παιδιά, μπορεί να με ενημερώσει κάποιος συναγωνιστής σε ποια σπίτι υπάρχουν μαυρούλες;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.604
Πόντοι
5.097
ρε μαγκες...τοσο καιρο διαβαζω...και κανεις δεν εχει γραψει για την ελσα στη λιοσιων 73α....δεν εχει παει κανεις???μαγκες...να το ψαξετε...η κοπελα ειναι απιστευτη....τρομερη γκομενα...νταρντανα με βυζαρες...οχι περιττα κιλα αλλα με πιασηματακια οπως πρεπει....πολυ καλη επιλογη!!!βαμος!!!ορματε!!!
ειναι αυτη που δινει και κωλο :think: μια ξανθια που δουλευει βραδυ συνηθως με ενα νεαρο μακρυμαλλη τσατσο :think:

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Τσαρκα μαραθωνιο πραγματοποιησα σημερα. 1η καταθεση στη Νικολεττα Φυλης 40. Φουλ προγραμμα. Μετρια πραγματα. Παρολα αυτα  ηταν δεκτικη. Τελειωσα στα 4 με κωλο.

Διαλειμμα για φαι και συνεχεια του αγωνα. Διαφορες αξιολογες παρουσιες. Στο διδυμου το 20 η Λολα. Στο 27 μια Ραμονα. Δε μπηκα αλλα κατι μου  λεει πως επρεπε. Στο Φωκαιας το 27Β ενα υπερτουμπανο (η πιο ομορφη της φυλης χαλαρα) με ακαποτο. Εκανα να μπω αλλα η τσατσα εκανε το λαθος να πει τη λεξη Ρουμανα. Εφυγα σα λαγος.

Στο 92 Α ειχε 2 κοπελες που κανανε και παρτουζα. Δε πηρα. Στο 92Β ενα μικροκαμωμενο τσιγγανακι με βυζι καρατουμπανιασμενο.
Εκανα το λαθος και μπηκα. Η ξεπετα. Χασμουριοταν. Ξενερωσα. Ηθελε να με τελειωσει με μαλακια. Μου λεει αντε τελειωνε γιατι τελειωνει ο χρονος και θα σαφησω ετσι. Γελαω της λεω σιγα που σεχω κι αναγκη θα παω αλλου. Ντυνομαι και φευγω. Δεν ηθελα να χαραμισω το σπερμα μου σαυτο το μπαζο.

Τελικα η λυτρωση ηρθε με ενα ξανθο ψηλο μωρο στο 109Α. Οπως ειπε ειχε καιρο να ρθει φυλης. Τη ρωτησα που ηταν αλλα δε μου πε. Λεω μεταξι μηπως? Μου λεει με προσβαλεις. Παντως ηταν καλη. Και καλο σωμα. Ψηλο γυμνασμενο με πιασιματα κι ωραιο βυζο. Φυσικο εμοιαζε. Πιπα ιεραποστολικο στα 4 Τελος.

Δε περιγραφω αλλοοοοο.

ΥΓ: Ειδα πολυ ανεβασμενο το επιπεδο. Πολλα κοριτσια με μοντελε χαρακτηριστικα. Δε ξερω γιατι ετσι. Εγω ηθελα κατι εκφυλο, καμια θεια, η κανενα ασχημουλικο αλλα δε βρηκα τιποτα. Ολες μοντελα. Τι διαολο. Αλλη φορα μονο μεταξι.

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Τσαρκα μαραθωνιο πραγματοποιησα σημερα. 1η καταθεση στη Νικολεττα Φυλης 40. Φουλ προγραμμα. Μετρια πραγματα. Παρολα αυτα  ηταν δεκτικη. Τελειωσα στα 4 με κωλο.

Διαλειμμα για φαι και συνεχεια του αγωνα. Διαφορες αξιολογες παρουσιες. Στο διδυμου το 20 η Λολα. Στο 27 μια Ραμονα. Δε μπηκα αλλα κατι μου  λεει πως επρεπε. Στο Φωκαιας το 27Β ενα υπερτουμπανο (η πιο ομορφη της φυλης χαλαρα) με ακαποτο. Εκανα να μπω αλλα η τσατσα εκανε το λαθος να πει τη λεξη Ρουμανα. Εφυγα σα λαγος.

Στο 92 Α ειχε 2 κοπελες που κανανε και παρτουζα. Δε πηρα. Στο 92Β ενα μικροκαμωμενο τσιγγανακι με βυζι καρατουμπανιασμενο.
Εκανα το λαθος και μπηκα. Η ξεπετα. Χασμουριοταν. Ξενερωσα. Ηθελε να με τελειωσει με μαλακια. Μου λεει αντε τελειωνε γιατι τελειωνει ο χρονος και θα σαφησω ετσι. Γελαω της λεω σιγα που σεχω κι αναγκη θα παω αλλου. Ντυνομαι και φευγω. Δεν ηθελα να χαραμισω το σπερμα μου σαυτο το μπαζο.

Τελικα η λυτρωση ηρθε με ενα ξανθο ψηλο μωρο στο 109Α. Οπως ειπε ειχε καιρο να ρθει φυλης. Τη ρωτησα που ηταν αλλα δε μου πε. Λεω μεταξι μηπως? Μου λεει με προσβαλεις. Παντως ηταν καλη. Και καλο σωμα. Ψηλο γυμνασμενο με πιασιματα κι ωραιο βυζο. Φυσικο εμοιαζε. Πιπα ιεραποστολικο στα 4 Τελος.

Δε περιγραφω αλλοοοοο.

ΥΓ: Ειδα πολυ ανεβασμενο το επιπεδο. Πολλα κοριτσια με μοντελε χαρακτηριστικα. Δε ξερω γιατι ετσι. Εγω ηθελα κατι εκφυλο, καμια θεια, η κανενα ασχημουλικο αλλα δε βρηκα τιποτα. Ολες μοντελα. Τι διαολο. Αλλη φορα μονο μεταξι.
πρωινη η απογευματινη ηταν η βολτα σου αδελφε?
φωκαιας 27 υπερτουμπανο.για κανε περιγραφη.ονομα θυμασε?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Στο 92Β ενα μικροκαμωμενο τσιγγανακι με βυζι καρατουμπανιασμενο.
...άλλο ένα αδικοχαμένο 20ρικο στη Τζένη...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
...άλλο ένα αδικοχαμένο 20ρικο στη Τζένη...
ειναι ποσταρισμενο στην ενημερωση 19 ωρες πριν(αν το διαβαζε),το ειχα γραψει,κανει κρα οτι ειναι ενα τσιγγανικο κοτοπουλο με βυζια.Αντι να πεταει πετρες σε κανα καταυλισμο τι βυσμα εχει εκει το γυφτοπουτανο?

iord

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
5.775
Απογευματινή βόλτα σε 4 της  Διδύμου
Διδύμου 16α-Βικτωρια pro milf κατάσταση
Διδύμου 18α-Αλιονα για την οποία πήγαινα αλλά λόγο προσώπου την έκανα
Διδύμου 18β-2 κοπέλες η Ελένη που έγινε κατάθεση(βοήθεια μου) κ νομίζω η Άντζελα που τα πρόσφεραν όλα στα 20ευρο
Διδύμου 20-η γνωστή και μη εξαιρετέα Λόλα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom