για αυτο ειναι το παρον θρεντ για να ενημερωνομαστε.λαθος του φιλου,επρεπε να εχει τα ματια του 14 στο παρον θρεντ.20 πλεον δεν ειναι και λιγα.ειναι ποσταρισμενο στην ενημερωση 19 ωρες πριν(αν το διαβαζε),το ειχα γραψει,κανει κρα οτι ειναι ενα τσιγγανικο κοτοπουλο με βυζια.Αντι να πεταει πετρες σε κανα καταυλισμο τι βυσμα εχει εκει το γυφτοπουτανο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
προς ενημερωση ενος φιλου που εψαχνε την αννα την ουκρανιδα,μελαχρινη που παλαιοτερα δουλευε στην φωκαιας εχω να του πω οτι η αννα ξανα εφυγε.αλλα ρωτωντας την τσατσα μου ειπε οτι μπορει να δουλευει σε αλλο σπιτι και θα ρωτησει να μαθει.ισως μεσοβδομαδα να εχουμε νεοτερα
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
....τύποι ακόμα και αυτοί που έχουν διαβάσει το θάψιμο για το γυφτάκι κάνουν το λάθος και ψαρώνουν στα βυζιά του.ειναι ποσταρισμενο στην ενημερωση 19 ωρες πριν(αν το διαβαζε),το ειχα γραψει,κανει κρα οτι ειναι ενα τσιγγανικο κοτοπουλο με βυζια.Αντι να πεταει πετρες σε κανα καταυλισμο τι βυσμα εχει εκει το γυφτοπουτανο?
Ειναι για τρελλά σουτιά απο Φυλής πάντως..
Teleftaios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 13
- Πόντοι
- 231
πρωινη η απογευματινη ηταν η βολτα σου αδελφε?
φωκαιας 27 υπερτουμπανο.για κανε περιγραφη.ονομα θυμασε?
ξεκινησε πρωι, μεσημεριανο διαλειμμα για φαι και συνεχεια στην απογευματινη βαρδια. Στο 27 ηταν αυτο που λες μουναρα. Με γλυκο προσωπο. Τελειο σωμα βυζι προσωπο κλπ. Ονομα δεν εχω ιδεα.
Για την τσιγγανοξεπετα (τζενη τη λενε τελικα?) δεν ηξερα ρε παιδια. Δεν ειχα παει διαβασμενος τι να κανω.
Παντως για μενα το χειροτερο δεν ηταν η ξεπετα. Αλλα το ποσο ψωνισμενη ηταν. Να μου λεει πραγματα του στυλ "με τετοιο αστερι διπλα σου δε μπορεις να τελειωσεις?" και "πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο" και να κοιταει συνεχεια στο καθρεφτη με ενα ψωνισμενο υφος του στυλ ποσο μουναρα ειμαι. Δλδ ελεος. Τι πανε και τους λενε και την ψωνιζουν ετσι τα μπαζα?
για αυτο εχουμε αυτο το θρεντ για να το διαβαζεις πριν βαλεις μπρος το αμαξι για τσαρκα.εγω την βλαχα που λες δεν την εχω δει, αλλα μετα απο αυτα που εχω διαβασει δεν μπαινω στον κοπο ουτε απ εξω να περασω.για να μην στο παιζω ξερολας εφαγα και εγω ξενερα γερη σημερα και ακολουθει κριτικη.στο 27 ομως ηταν στην πρωινη η την απογευματινη βαρδια?ξεκινησε πρωι, μεσημεριανο διαλειμμα για φαι και συνεχεια στην απογευματινη βαρδια. Στο 27 ηταν αυτο που λες μουναρα. Με γλυκο προσωπο. Τελειο σωμα βυζι προσωπο κλπ. Ονομα δεν εχω ιδεα.
Για την τσιγγανοξεπετα (τζενη τη λενε τελικα?) δεν ηξερα ρε παιδια. Δεν ειχα παει διαβασμενος τι να κανω.
Παντως για μενα το χειροτερο δεν ηταν η ξεπετα. Αλλα το ποσο ψωνισμενη ηταν. Να μου λεει πραγματα του στυλ "με τετοιο αστερι διπλα σου δε μπορεις να τελειωσεις?" και "πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο" και να κοιταει συνεχεια στο καθρεφτη με ενα ψωνισμενο υφος του στυλ ποσο μουναρα ειμαι. Δλδ ελεος. Τι πανε και τους λενε και την ψωνιζουν ετσι τα μπαζα?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Τσαρκα μαραθωνιο πραγματοποιησα σημερα. 1η καταθεση στη Νικολεττα Φυλης 40. Φουλ προγραμμα. Μετρια πραγματα. Παρολα αυτα ηταν δεκτικη. Τελειωσα στα 4 με κωλο.
Στο 92 Α ειχε 2 κοπελες που κανανε και παρτουζα. Δε πηρα. Στο 92Β ενα μικροκαμωμενο τσιγγανακι με βυζι καρατουμπανιασμενο.
Εκανα το λαθος και μπηκα. Η ξεπετα. Χασμουριοταν. Ξενερωσα. Ηθελε να με τελειωσει με μαλακια. Μου λεει αντε τελειωνε γιατι τελειωνει ο χρονος και θα σαφησω ετσι. Γελαω της λεω σιγα που σεχω κι αναγκη θα παω αλλου. Ντυνομαι και φευγω. Δεν ηθελα να χαραμισω το σπερμα μου σαυτο το μπαζο.
ΑΚου εξηγηση η τυπισσα ρε φιλε
επρεπε να πλησιασεις κοντα στην μαπα της και να της κανεις
προσεξε με λιγο... ΟΧΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ.... Ουτε σε ακτινα χιλιομετρου δεν με ξαναβλεπεις.
Και θα φας και δυσφημηση οπου σταθω και οπου βρεθω.
Τι ειναι αυτα ρε... μαυρο ρε. Μαυρο
την εχεις πατησει και εσυ boldemort?ΑΚου εξηγηση η τυπισσα ρε φιλε
προσεξε με λιγο... ΟΧΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ.... Ουτε σε ακτινα χιλιομετρου δεν με ξαναβλεπεις.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
την εχεις πατησει και εσυ boldemort?
μπα τυπε δεν παω στα κεντρικα εγω...
σαν τον απολυτο δεν παταω απο φυλης πολυ
εγω μονο σε κανα αγαθουπολεως και απο καμια διδυμου
να ψωνισω... και στην ΛΙοσιων.
Τα κεντρικα δεν τα μπορω. Μονο για ματι θα παω
αν παω... και μετα θα παω στα στανταρακια μου
Mastoratzas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
ΑΚου εξηγηση η τυπισσα ρε φιλε
προσεξε με λιγο... ΟΧΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ....
Kαι μακάρι να ήταν έτοιμος όπως ο Foutzim και να της τα έριχνε στην μάπα μπας κ βάλει μοιαλό
Mastoratzas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
προς ενημερωση ενος φιλου που εψαχνε την αννα την ουκρανιδα,μελαχρινη που παλαιοτερα δουλευε στην φωκαιας εχω να του πω οτι η αννα ξανα εφυγε.αλλα ρωτωντας την τσατσα μου ειπε οτι μπορει να δουλευει σε αλλο σπιτι και θα ρωτησει να μαθει.ισως μεσοβδομαδα να εχουμε νεοτερα
εύγε για την ενημέρωση για μάθε να δούμε που πήγε το κορίτσι μπας κ το γνωρίσσουμε κ από κοντά στον στοίβο μάχης
καλα ειναι τα κεντρικα αλλα οχι σε ωρες αιχμης.διδυμου παντως εχει παισει αρκετα το επιπεδο τον τελευταιο καιρο.αληθεια 2 μερες παω να βρω την ιβανα,μηπως την εχει παρει το ματι σου?λιοσιων δεν εχω αποψη γιατι ειναι μακρυα για εμενα.μπα τυπε δεν παω στα κεντρικα εγω...
σαν τον απολυτο δεν παταω απο φυλης πολυ
εγω μονο σε κανα αγαθουπολεως και απο καμια διδυμου
να ψωνισω... και στην ΛΙοσιων.
Τα κεντρικα δεν τα μπορω. Μονο για ματι θα παω
αν παω... και μετα θα παω στα στανταρακια μου
Teleftaios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 13
- Πόντοι
- 231
για αυτο εχουμε αυτο το θρεντ για να το διαβαζεις πριν βαλεις μπρος το αμαξι για τσαρκα.εγω την βλαχα που λες δεν την εχω δει, αλλα μετα απο αυτα που εχω διαβασει δεν μπαινω στον κοπο ουτε απ εξω να περασω.για να μην στο παιζω ξερολας εφαγα και εγω ξενερα γερη σημερα και ακολουθει κριτικη.στο 27 ομως ηταν στην πρωινη η την απογευματινη βαρδια?
με τα ποδια παω. καθε μερα παω τσαρκα σχεδον. που να προλαβω να διαβασω κιολας. απλα συνηθως παω μεταμεσονυχτια στο μεταξι. κι εκει λιγο πολυ ξερω τι παιζει. αλλα φυλης οχι τοσο καλα.
η ρουμανα απογεμα ηταν. θα ξαναπερασω αυριο αν με φερει ο δρομος προς τα κει. που δε νομιζω γιατι εγω δε ξαναπαω στις πουτανες το χω πει
παντως για να κανει ακαποτο γνωμη μου ειναι οτι θαναι ξενερα. γιατι μια μουναρα πουτανα δε κανει ακαποτο στη φυλης. γιατι αν ειναι ομορφη και καλη θα χει πελατεια ετσι κι αλλιως. αλλα ποτε δε ξερεις.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Kαι μακάρι να ήταν έτοιμος όπως ο Foutzim και να της τα έριχνε στην μάπα μπας κ βάλει μοιαλό
τυπε εγω ενα θα σου πω αλητισσες πουτανες
να τις αποφευγεις οποιος ο διαολος το λιβανι
γενικα πουτανες που εχουν μια αυρα ντιβας στο σαλονι.
καλα ειναι τα κεντρικα αλλα οχι σε ωρες αιχμης.διδυμου παντως εχει παισει αρκετα το επιπεδο τον τελευταιο καιρο.αληθεια 2 μερες παω να βρω την ιβανα,μηπως την εχει παρει το ματι σου?λιοσιων δεν εχω αποψη γιατι ειναι μακρυα για εμενα.
εχω πολυ καιρο να την δω την ιβανα τυπε.
Στην λιοσιων φερνει πολυ καλα μωρα στο 79 πανω..
οποτε το πετυχετε ανοικτο... η περιοχη φερνει και ωραια τεμαχια
αλλα τα δωματια μεσα ειναι λιγο βρωμικα.
Απο την κατω πλευρα της Αττικης τουλαχιστον γιατι απο την πανω
σε αυτα της περγαμου τα πραγματα ειναι καλυτερα.
ΕΞαιρεση βεβαια αποτελει το μπουρδελακι στην ΚΝιδου
και αυτο στην Ξανθιπης
mastoratza μαζι τα λεγαμε τις προαλες για την αννα?μου υποσχεθηκε η τσατσα οτι θα μαθει απο τον ιδιοκτητη και θα ενημερωσωεύγε για την ενημέρωση για μάθε να δούμε που πήγε το κορίτσι μπας κ το γνωρίσσουμε κ από κοντά στον στοίβο μάχης
με εχεις φτιαξει.αυριο θα στειλω ενημερωση απο φωκαιαςμε τα ποδια παω. καθε μερα παω τσαρκα σχεδον. που να προλαβω να διαβασω κιολας. απλα συνηθως παω μεταμεσονυχτια στο μεταξι. κι εκει λιγο πολυ ξερω τι παιζει. αλλα φυλης οχι τοσο καλα.
η ρουμανα απογεμα ηταν. θα ξαναπερασω αυριο αν με φερει ο δρομος προς τα κει. που δε νομιζω γιατι εγω δε ξαναπαω στις πουτανες το χω πει
παντως για να κανει ακαποτο γνωμη μου ειναι οτι θαναι ξενερα. γιατι μια μουναρα πουτανα δε κανει ακαποτο στη φυλης. γιατι αν ειναι ομορφη και καλη θα χει πελατεια ετσι κι αλλιως. αλλα ποτε δε ξερεις.
Teleftaios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 13
- Πόντοι
- 231
με εχεις φτιαξει.αυριο θα στειλω ενημερωση απο φωκαιας
Καλο βολι!
Mastoratzas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
mastoratza μαζι τα λεγαμε τις προαλες για την αννα?μου υποσχεθηκε η τσατσα οτι θα μαθει απο τον ιδιοκτητη και θα ενημερωσω
Ναι μαζί τα λέγαμε. αντε να δούμε μπας κ παει κ σε κανενα καθαρότερο μαγαζί γιατί στα Φωκαίας25 κάτι με χαλάει...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
φυλης ηθελε ο τυποςΑΚου εξηγηση η τυπισσα ρε φιλε
γιαυτο δεν παω εκει δικε μου,παιζει πολυ ξεπετα
στο 25 δικιο εχεις,τρελη μπιχλα.στο 84 που ηταν πριν λιγο καιρο καμια σχεσηΝαι μαζί τα λέγαμε. αντε να δούμε μπας κ παει κ σε κανενα καθαρότερο μαγαζί γιατί στα Φωκαίας25 κάτι με χαλάει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις