Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 317 άτομα (14 μέλη και 303 επισκέπτες)

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
επισκεψη στο Αλκιβιαδου 16Β πριν απο λιγο στη Νικολετα,φουλ στο 20ρικο.
ΦΟΛΑΑΑΑΑ  :headbang: ακριβως τα αντιθετα απο οσα περιγραφει ο hardcoras απο πανω.
-Πιπα λες και με πιπωνε κουταβι ισα ισα λιγο το κεφαλι,αρχιδια δε γλειφει >:(
-Στησιμο τα κλασικα κολπα,κουρμπα λεκανη στο πισωκολητο,λοξα στο ιεραποστολικο >:(
αποκορυφωμα το χυσιμο στο στομα της,με το που εφαγε τα πρωτα παρατησε τη πουτσα μου δηθεν τρομαγμενη, και πυροβολαγα στον αερα,πανω στα σεντονια.
ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΦΟΛΑΑΑΑΑ  :headbang: ακριβως τα αντιθετα απο οσα περιγραφει ο hardcoras απο πανω.
-Στησιμο τα κλασικα κολπα,κουρμπα λεκανη στο πισωκολητο,λοξα στο ιεραποστολικο >:(
αποκορυφωμα το χυσιμο στο στομα της,με το που εφαγε τα πρωτα παρατησε τη πουτσα μου δηθεν τρομαγμενη, και πυροβολαγα στον αερα,πανω στα σεντονια.
ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ;)
και ηθελα να μπω τυπε χτες
την γλυτωσα δικε μου

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
:offtopic:
Παιδια σόρρυ για το off topic.

Ακουσα ότι απο το 2011  θα σφιξουν τα πραγματα γιατί θα πέφτουν χοντρά πρόστιμα σε κοπελες και σε υπηρεσίες αν δεν έχουν τα νόμιμα χαρτια, δηλ τα πράγματα θα γίνουν πολυ αυστηρότερα σε σχέση με τώρα.

Κάτι σαν εισπρακτικη πολιτικη λογω ΔΝΤ....

Σας λέει κάτι αυτό?

και τι να μας πεί ρε φιλαράκι, εδώ το 2012 κατασρέφεται ο κ'οσμος ολάκερος  :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
βασικα Αλιονα ηθελα να τεσταρω καθοτι milfακιας αλλα τιγκα δωματια στις 23.30 :headbang: και ετσι εκανα το λαθος :'(
τυπε δεν πιανει τα υψηλα στανταρ της αντριαννας
αλλα μπορω να πω οτι φτανει σε ικανοποιητικο επιπεδο

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ;)
στις: 03/12/10, 23:11 Διδυμου 27 ισόγειο,Νικολέτα απο Φυλής 40 με ακάποτο και πρωκτικό.Λεπτή ξανθιά αλλά μέσα στο δωμάτιο δεν είναι καλή
στις: 20/11/10, 01:01 Φυλής 40 η Νικολέτα τώρα και με ακάποτο τελιωτικό είχα στο παρελθόν πολύ κακή εμπειρία μαζί της και δεν την προτείνω.
στις: 09/10/10, 17:05 Φυλής 40 η Νικολέττα με "ακάποτο" και πρωκτικό απάτη δεν την συνιστώ!!
στις: 02/10/10, 17:05Άνοδος πάλι στην Φυλής και στο 40 νούμερο ήταν η Νικολέττα με full!! Απάτη μέσα συνιστώ μακριά!!!
στις: 11/09/10, 17:05 Φυλης 40 ηταν η Νικολεττα καλο μουνακι με full αλλα μεσα η απολυτη ξενερα και απατη.Ψευτικο τσιμπουκι και δεν αφηνει ελευθερα πιασιματα.Μακρυα και αλαργα.
Έχω αναφερθεί για την συγκεκριμένη σε αρκετά ποστ μου vasilia.Δυστιχώς την πάτησες και εσύ!

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
1

nikoskorompos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μπορείτε να μου προτείνεται κανένα καλό μιλφακι ???? :grin:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
μαρινα μελαγχροινη φυλης 109 απογευμα
τανια ξανθια φυλης 69β πρωι
αλκιβιαδου 16α νταιανα βουλγαρα ξανθια ψιλη πρωι
να προσθεσω και το μαρινακι απο βεργας 6β.37-38 χρονων.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
ακουστε μια ενδιαφερουσα περιπτωση...
κατα τις 9,αχιλλεως 40 (το σπιτι ειναι τιμημενο και δεν πουλαει φολες ποτε),τζωρτζινα,ψηλη ξανθια πλατινε με ωραιο σωμα,γυρω στα 30 την εκανα,και το πιο σημαντικο...προστυχοφατσα...φυσικα και περασα...φουλ προγραμμα στα 20 ευρω...

η κοπελα το τιμαει το 20αρι και με το παραπανω...καλα προκαταρκτικα,γλυψιματα,πιπα δυνατη με φτυσιματα,κοιταγματα,γλυψιμο στα μπαλακια...την πηρα αυτη απο πανω,οπου πηρε τη σωστη θεση,πατησε στα ψιλοτακουνα (εχει φοβερα δαχτυλακια για τους φετιχ...) και κουνιοταν ζωηρα,δε γονατισε οπως κανουν ολες...μετα πισωκολλητο μουνακι-κολαρακι οπου και παλι πηρε τη σωστη θεση,χαμηλα τη λεκανη ωστε να μη κανεις το ζογκλερ για κουλουρι,ετσι δεν χρειαστηκε να ανεβασω πολλες στροφες,τελειωσα σχεδον γρηγορα...το μενου περιεχει και ακαποτο τελειωτικο το οποιο δεν πηρα μιας και δε μ'αρεσει...επισης ειχε πολυ καλη συμμετοχη καθολη τη διαρκεια...την ρωτησα απο που ειναι αλλα δε μου'πε,προφανως απο αλβανια...

αυτα και με το μαλακο το κοριτσι κανιβαλοι...ειναι πολυ συμπαθητικο και καλο,μην ειστε καφροι...

τσαρκα στα γυρω δεν εκανα,δεν χρειαστηκε...

... με το μαλακο το κοριτσι κανιβαλοι....

Τρυφερός ο κ. hardcoras...

Ας θεωρήσουμε λοιπόν ότι εμείς θα είμαστε τρυφεροί και προσεκτικοί.

Λέτε να της επιφυλάσσουν την ίδια τρυφερότητα και οι πελάτες της από το Λάγος ή από το Καράτσι;

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
συναγωνιστές κανένα καλό Μαυράκι τώρα το πρωί?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
συναγωνιστές κανένα καλό Μαυράκι τώρα το πρωί?

Λ. Ιωνιας 12 πανω απο τον σταθμο της Αττικης...
πηγαινε μπες και γραψε κριτικη μετα γιατι εγω δεν προκειται να παω
τελικα  :grin: :grin: :grin:

foujim

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αδερφια κατεβαινω δευτερα να ριξω τις χυσιες μου και εχει μαζευτει μπολικο υγρο πυρ.οποιες γνωμες για κατι αξιο
χυσιματος θα ληφθουν σοβαρα υποψιν..ευχαριστω πολυ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom