καλησπερα σας μετα απο αρκετο καιρο λογο βλαβης υπολογιστη....
πολυ συντομα να αναφερω οτι σημερα εγινε καταθεση στη ρωξανα στο Φ86β.
μπορω να πω οτι η κοπελα αξιζει περα ως περα για περα την επισκεψη.
ειναι μια αρκετα εντυπωσιακη κοπελα σε εμφανιση, σωμα αλλα και εντυπωσιακο υψος. εαν υπηρχε ομαδα μπασκετ ιεροδουλων μια θεση στη 10αδα την ειχε σιγουρακι.
στο προγραμμα και πρωκτικο
στα πολυ γρηγορα μιας και θα ακολουθησει κριτικη εχει πολυ καλη συμπεριφορα στο δωματιο, ασχολειτε μαζι σου δηλαδη και ΔΕΝ βιαζετε. τουλαχιστο οσοι ωρα περμενα σαλονι και δωματιο.
περισσοτερα στην κριτικη.
κατα τα αλλα στη γειτονια, οσο περιμενα να αδειασει δωματιο στο Φ86β ειχαμε:
-στο 69α ανω κλασικα την χριστινα
-στο 69β μια ξανθια κοπελα μετριου αναστηματος πολυ καλη παρουσια στο σαλονι. την εχω στα υπ οψην για καποια αλλη φορα.
-στο 59 ανω η σακιρα, ειχα να την δω καιρο παραμενει ομορφη κοπελα αλλα ειναι αληθεια το οτι εχει παχυνει. οχι ασχημα, αλλα το κορμι λαμπαδα που ειχε πριν 1 χρονο οταν ειχα παει μαζι της δεν το εχει τωρα.
-στο κατω οχι κατι αξιολογο
-στο βαπορι επανω επισης τιποτε....
-το Φ71β το αφησα για το τελος. μιλαμε εκει μου φυγανε τα σαλια !!!!!
τι τουμπανο ηταν αυτο !!!!παρα πολυ ομορφη κοπελα με κλασικο προγραμμα.
ψιλη μελαχρινη με εκπληκτικο σωμα μακρια μαλλια η οποια βγηκε στο σαλονι τσίτσιδι.
τι να λεμε τωρα...! εαν δεν με προλαβαινε αλλος συναγωνιστης θα ειχα μπει.
οποιος γνωριζει παραπανω πληροφοριες ας πει.
αντε και καλη συνεχεια.....
πολυ συντομα να αναφερω οτι σημερα εγινε καταθεση στη ρωξανα στο Φ86β.
μπορω να πω οτι η κοπελα αξιζει περα ως περα για περα την επισκεψη.
ειναι μια αρκετα εντυπωσιακη κοπελα σε εμφανιση, σωμα αλλα και εντυπωσιακο υψος. εαν υπηρχε ομαδα μπασκετ ιεροδουλων μια θεση στη 10αδα την ειχε σιγουρακι.
στο προγραμμα και πρωκτικο
στα πολυ γρηγορα μιας και θα ακολουθησει κριτικη εχει πολυ καλη συμπεριφορα στο δωματιο, ασχολειτε μαζι σου δηλαδη και ΔΕΝ βιαζετε. τουλαχιστο οσοι ωρα περμενα σαλονι και δωματιο.
περισσοτερα στην κριτικη.
κατα τα αλλα στη γειτονια, οσο περιμενα να αδειασει δωματιο στο Φ86β ειχαμε:
-στο 69α ανω κλασικα την χριστινα
-στο 69β μια ξανθια κοπελα μετριου αναστηματος πολυ καλη παρουσια στο σαλονι. την εχω στα υπ οψην για καποια αλλη φορα.
-στο 59 ανω η σακιρα, ειχα να την δω καιρο παραμενει ομορφη κοπελα αλλα ειναι αληθεια το οτι εχει παχυνει. οχι ασχημα, αλλα το κορμι λαμπαδα που ειχε πριν 1 χρονο οταν ειχα παει μαζι της δεν το εχει τωρα.
-στο κατω οχι κατι αξιολογο
-στο βαπορι επανω επισης τιποτε....
-το Φ71β το αφησα για το τελος. μιλαμε εκει μου φυγανε τα σαλια !!!!!
τι τουμπανο ηταν αυτο !!!!παρα πολυ ομορφη κοπελα με κλασικο προγραμμα.
ψιλη μελαχρινη με εκπληκτικο σωμα μακρια μαλλια η οποια βγηκε στο σαλονι τσίτσιδι.
τι να λεμε τωρα...! εαν δεν με προλαβαινε αλλος συναγωνιστης θα ειχα μπει.
οποιος γνωριζει παραπανω πληροφοριες ας πει.
αντε και καλη συνεχεια.....