Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 267 άτομα (23 μέλη και 244 επισκέπτες)

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
καλησπερα σας μετα απο αρκετο καιρο λογο βλαβης υπολογιστη....

πολυ συντομα να αναφερω οτι σημερα εγινε καταθεση στη ρωξανα στο Φ86β.
μπορω να πω οτι η κοπελα αξιζει περα ως περα για περα την επισκεψη.

ειναι μια αρκετα εντυπωσιακη κοπελα σε εμφανιση, σωμα αλλα και εντυπωσιακο υψος. εαν υπηρχε ομαδα μπασκετ ιεροδουλων μια θεση στη 10αδα την ειχε σιγουρακι.
στο προγραμμα και πρωκτικο
στα πολυ γρηγορα μιας και θα ακολουθησει κριτικη εχει πολυ καλη συμπεριφορα στο δωματιο, ασχολειτε μαζι σου δηλαδη και ΔΕΝ βιαζετε. τουλαχιστο οσοι ωρα περμενα σαλονι και δωματιο.
περισσοτερα στην κριτικη.
κατα τα αλλα στη γειτονια, οσο περιμενα να αδειασει δωματιο στο Φ86β ειχαμε:
-στο 69α ανω κλασικα την χριστινα
-στο 69β μια ξανθια κοπελα μετριου αναστηματος πολυ καλη παρουσια στο σαλονι. την εχω στα υπ οψην για καποια αλλη φορα.
-στο 59 ανω η σακιρα, ειχα να την δω καιρο παραμενει ομορφη κοπελα αλλα ειναι αληθεια το οτι εχει παχυνει. οχι ασχημα, αλλα το κορμι λαμπαδα που ειχε πριν 1 χρονο οταν ειχα παει μαζι της δεν το εχει τωρα.
-στο κατω οχι κατι αξιολογο
-στο βαπορι επανω επισης τιποτε....
-το Φ71β το αφησα για το τελος. μιλαμε εκει μου φυγανε τα σαλια !!!!!
τι τουμπανο ηταν αυτο !!!!παρα πολυ ομορφη κοπελα με κλασικο προγραμμα.
ψιλη μελαχρινη με εκπληκτικο σωμα μακρια μαλλια η οποια βγηκε στο σαλονι τσίτσιδι.
τι να λεμε τωρα...! εαν δεν με προλαβαινε αλλος συναγωνιστης θα ειχα μπει.

οποιος γνωριζει παραπανω πληροφοριες ας πει.
αντε και καλη συνεχεια.....

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Περί την ώρα 7η απογευματινή στο πορνοδρόμιο της οδού Φυλής, κατέληξα στην ΑΛίνα, στον αρ. 65.

Η Αλίνα είναι ελκυστική κυρίως λόγω του ότι της λείπει ο αριστερός κυνόδοντας.

Ο Οίκος Φ65 είναι έντονα φιλοτεχνημένος με τοιχογραφίες και αφίσες, με θέματα ολίγον χίπικα.
Η πολλή τοιχογραφία φέρνει στο νου εκκλησία.

Η Αλίνα φέρει αιδοίο γύφτικο, ευμεγέθες, μαυριδερό.

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Πριν λίγο

Φ71 κάτω: Ναταλία, μαυρομαλλα μετριου αναστήματος πάνω σε 12ποντα, πολύ καλό σώμα με μικρά βυζία. Φάτσα γνωστή... κάπου την έχω ξαναπετύχει.
Μονης Προδρ. πανω: Μια ξανθή μινιατούρα με ασχημη φάτσα. Φουλ προγραμμα.
Φ67 πάνω: Κοντή μελαχροινή με κανονικό σώμα, τσουπωτό κώλο και τατοο τριμπαλ στη μέση.
Φωκαίας 24: Πάλη κοντή μελαχροινή με μετριιο σώμα και ασχημη φάτσα. φουλ προγραμμα
Φωκαίας 22 πάνω: Τζένη το γυφτάκι
Φωκαίας 22 κάτω: Μελαχροινή μετριού αναστήματος, με βλέμα αγελάδας και ενα πολύχρωμο τατοο στον αφαλό και κάτω.
Φωκαίας 17 πάνω: Μαρινέλα, μαύρο κοντό μαλλί "φωλια", εξαιρετικό 2,5 στητό βυζί, λεπτό αδύναστο σώμα και δύστυχώς ξεφούσκωτο κώλο. Δοκιμάσθει και δούλεψε άξια το 20ρικο. Θα ακολουθήσει κριτική.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240

στο Φ71Β ξαναεμφανιστηκε αδυνατισμένη  (αλλά να παραμενει η ελαχιστη κυτταριτιδα του σωματος) μετα από καιρό η αννα η ξανθιά με τα πράσινα ματια κ τα ωραία βυζια που κανει show στο σαλονι, αυτην την φορά φίλησε την καραφλα ενος συναγωνιστη ο οποιος καυλωσε κ περασε αμεσως στο δωματιο, δουλευε παλια Φ134Α

επίσης είδα την καριολα που ειχα παρει στο Φ22 πανω, εξακολουθωντας να εχει το ιδιο στυλακι
ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

κ τελος πηρα μια αννα απο τσεχια στο Φυλής 69Α πανω
ΒΥΖΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ αλλα υπηρεσιες χαλια, ισως να ηταν καινουρια
δεκτικη, δεν βιαζεται, ωραιο σωματακι αλλα μπαζακι στο προσωπο, ισως το καλυτερο βυζι που εχω πιασει κ εχω δει μεχρι τωρα

Επισκέπτης
Οἱ φῖλοι της νεότητος ἄς μεταβῶσι εἰς Φωκαίας 25 κάτω πρὸς δοκιμὴν της Μικαέλας - ἄνευ μεγάλων προσδοκιῶν ὅμως.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Οἱ φῖλοι της νεότητος ἄς μεταβῶσι εἰς Φωκαίας 25 κάτω πρὸς δοκιμὴν της Μικαέλας - ἄνευ μεγάλων προσδοκιῶν ὅμως.

Απο ό,τι καταλαβα ειναι η κοπελα του φυλης 86. Εμένα μου δηλωνε Ιταλίδα  :headbang: :headbang: :headbang:
Κυριε μπακαλη σας παρακαλω να φερεστε τρυφερά σε τετοιες οπτασιες οπως την Μιχαέλλα, εκ μερους του κλαμπ των αγαπουληδων η παρακληση  :2funny: :2funny: (στο οποίω ανήκω).

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση ...  :rockon: :rockon: :rockon:

Όλα ωραία!

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
στο Φ71Β ξαναεμφανιστηκε αδυνατισμένη  (αλλά να παραμενει η ελαχιστη κυτταριτιδα του σωματος) μετα από καιρό η αννα η ξανθιά με τα πράσινα ματια κ τα ωραία βυζια που κανει show στο σαλονι, αυτην την φορά φίλησε την καραφλα ενος συναγωνιστη ο οποιος καυλωσε κ περασε αμεσως στο δωματιο, δουλευε παλια Φ134Α

επίσης είδα την καριολα που ειχα παρει στο Φ22 πανω, εξακολουθωντας να εχει το ιδιο στυλακι
ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

κ τελος πηρα μια αννα απο τσεχια στο Φυλής 69Α πανω
ΒΥΖΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ αλλα υπηρεσιες χαλια, ισως να ηταν καινουρια
δεκτικη, δεν βιαζεται, ωραιο σωματακι αλλα μπαζακι στο προσωπο, ισως το καλυτερο βυζι που εχω πιασει κ εχω δει μεχρι τωρα
η αννα ειναι σουπερ καβλα!!

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
επισης θα ηθελα να τονισω οτι ηλικιακα πρεπει να μπαινουν τετοια βιντεο στο θρεντ.keep on walking ......in the filthy way

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εισαι τοσο λατρης του :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: που υποσυνείδητα το συστημα σου σε οδηγει προς τα εκει. προτυνω  να παρεις extra μετρα προς προφύλαξη  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
τυπε στις πουτανες μαρεσει η φαφουτιαση οχι σε μενα :2funny:
εγω βαζω χρυσα δοντια δικε μου γιατι μονο αυτα θα μου μεινουν μετα το δντ
κανω τα λεφτα μου χρυσαφι :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αδελφέ με το συμπάθειο δηλαδής...

αλλά δεν βγαίνει συμπέρασμα

ούτε και κάποια ενημέρωση ...  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το σαββατο που θα κατεβω ετοιμαζω
τουμπανο ενημερωση θα χτενισω την περιοχη.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αναμένουμε ...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom