Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 281 άτομα (26 μέλη και 255 επισκέπτες)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
στο Φ71Β ξαναεμφανιστηκε αδυνατισμένη  (αλλά να παραμενει η ελαχιστη κυτταριτιδα του σωματος) μετα από καιρό η αννα η ξανθιά με τα πράσινα ματια κ τα ωραία βυζια που κανει show στο σαλονι, αυτην την φορά φίλησε την καραφλα ενος συναγωνιστη ο οποιος καυλωσε κ περασε αμεσως στο δωματιο, δουλευε παλια Φ134Α

επίσης είδα την καριολα που ειχα παρει στο Φ22 πανω, εξακολουθωντας να εχει το ιδιο στυλακι
ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

κ τελος πηρα μια αννα απο τσεχια στο Φυλής 69Α πανω
ΒΥΖΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ αλλα υπηρεσιες χαλια, ισως να ηταν καινουρια
δεκτικη, δεν βιαζεται, ωραιο σωματακι αλλα μπαζακι στο προσωπο, ισως το καλυτερο βυζι που εχω πιασει κ εχω δει μεχρι τωρα
πρωι η απογευμα την ειδες την αννουλα;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Χαλαρά!!!!
Η Παρασκευη ή Σαββατο απογευματακι.
ΕΓω να δεις πως αναμενω... να μπω στα στολισμενα
σπιτακια ... εχω κανα μηνα να περασω και μου χουν λειψει  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Μια ερωτηση.... Τα μεσημερια καθημερινες στο ΦΥλης 200 υπηρεσια ειναι ακομη αυτη η ξερακιανη ρωσιδα τσατσα
που βηχει και σφυριζει εξω απο τις πορτες και ανεβαζει την μουσικη στα 10 λεπτα?
(και ειχε και την απαιτηση να δωσουμε και 30 ευρω) η Κατερινα ηταν μεν πολυ καλη στις υπηρεσιες
της και ευδιαθετη αλλα εμενα προσωπικα η εμφανιση της δεν με ειχε συναρπασει...  :-

Να ξερω να μην περναω καν δηλαδη .  :cheesy:

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
Eνημερωση Τεταρτης 08/10/2010 (ωρα: 17:30 έως 18:30)
Ιασωνος
Αλκιβιαδου
Διδυμου
+1 σε Λεωνιδου
Κολοκυνθους

Ιασωνος 30α (επανω) η του κατω στανταρ του καταστηματος,μαυρο μαλλι ισιο νομιζω Σαρα μιλφ με κωλαρακι στα 15€
Ιασωνος 30β (υπογα)μια γυφτοπουλα σκουροχρωμη κοντη αναξια σχολιασμου με βασικες υπηρεσιες στα 15€
Ιασωνος 33 (επανω) κλασσικα η κοπελια με το κοντο μαλλι κοντουλα ασπρο δερματακι αλλα με βασικες υπηρεσιες στα 15€ (σε περιοδους αναδουλειας εχω πετυχει και προταση με 10€)
Ιασωνος 37α (επανω) Μαρια ρωσιδα μαλλι ισιο ξανθο,αδυνατουλα με ωραιο σωμα μικρο βυζακι (εχει τιμηθει x2)προταση μου: για ενα γρηγορο κωλαρακι περνας (μετα απο καμια 20αρια πακιστανους βεβαια)τσιμπουκι,μουνακι,κωλαρακι 15€ οπως λεει και η Μαιρη.
Ιασωνος 37β (ισογειο) Δημητρα (ολοι γνωριζουν,ας μην φλυαρισω)
Αλκιβιαδου 16α Κατερινα Ελληνιδα με περιφερεια,κωλο,ακα τελειωτικο με 20€ μεχρι τις 01:00 και οχι μεχρι 24:00 ειπε θα δουλευει πια. (καταθεση)
Αλκιβιαδου 16β Νικολετα (πρωτη φορα την βλεπω)σωμα καλο,αχλαδωτο με μικρουλα μεση και ωραιο κωλαρακι,προς αλβανορουμουνα μου φανηκε,βγηκε γυμνη..που πας της λεω ετσι θα κρυωσεις -το μουνι μου ειναι φωτια μωρο μου μου ειπε.Κωλαρακι,ακα τελειωτικο με 20€
Αλκιβιαδου 16γ (σπιτι Σονιας) Μαρινα ψηλο προμιλφ (ισως και ηδη μιλφ) ξανθο με ορεξη (ετσι φαινοταν) κλασσικες υπηρεσιες με ακα τελειωτικο.
Διδυμου 18α Αλονα μιλφ με αλογοουρα ξανθοκοκκινο μαλλι (σκεφτηκα να περασω αλλα ηθελα να δω και αλλα μαγαζακια)υπηρεσιες Αντριανας (οχι πιστευω ομως ανταξια της) ακα τελειωτικο με 20€
Διδυμου 18β Ονομα δεν θυμαμαι γιατι μολις την ειδα την εκανα τρεχοντας,κοντη σωματοτυπο: Πυρρος Δημας με μαυρο κοντο μαλλι full program ακα τελειωτικο + κωλο στα 20€
Διδυμου 20 Φωτεινη,τσουπατη ξηλη ορεξατη με χαμογελο (αλλα δεν μπορω την φατσα της) ακα τελειωτικο με 20€
Λεωνιδου 28 (επανω) Τζωρτζινα τσαμπουκαλου σε περπατημα και εμφανιση, μιλφ εμφανιση με αδιαφορα χαρακτηριστικα κωλαρακι στα 15€
Κολοκυνθους 38α (επανω) δεν βλεποταν. :ak: full program 20€
Κολοκυνθους 38β (κατω) η βαριεμαι να κουνηθω,μετα βιας βγαινει απο κουζινα για να την δεις.full program 20€
Κολοκυνθους 63 (ευθεια) η Φιλιππινεζα με τα βασικα στα 15€
Κολοκυνθους 63 (αριστερα) Εαν θυμαμαι καλα Μαρινα μμμμμμμμμ  :rockon: πρωτη φορα την ειδα (ισως οι παλιοτεροι εδω να την γνωριζουν απο αλλα καταστηματα)μικροκαμωμενη ψιλο-σκουροχρωμη κοντουλα με ισιο μαυρο μαλλι,ψιλο-ασιατικα χαρακτηριστικα ωραιο βυζακι στα 15€ με βασικες υπηρεσιες (εδω μετανιωσα που εφυγα).

:headbang: Ζητω συγνωμη απο τους συναγωνιστας διοτι οι επισκεψεις μου σε Ιασωνος ηταν πολυ περισσοτερες και σχεδον σε ολους τους οικους,αλλα δεν συγκρατησα ονοματα και οι υπηρεσιες ηταν σε ολα οι βασικες.
:SΟπως θα ειδατε μετα την τελευταια σκουπα φαινεται  :think: κωλαρακι προσφερουν μονο τα στανταρ τεμαχια της περιοχης.

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
Κολοκυνθους 63 (αριστερα) Εαν θυμαμαι καλα Μαρινα μμμμμμμμμ  πρωτη φορα την ειδα (ισως οι παλιοτεροι εδω να την γνωριζουν απο αλλα καταστηματα)μικροκαμωμενη ψιλο-σκουροχρωμη κοντουλα με ισιο μαυρο μαλλι,ψιλο-ασιατικα χαρακτηριστικα ωραιο βυζακι στα 15€ με βασικες υπηρεσιες (εδω μετανιωσα που εφυγα).

ας απευθυνθω και σε ολους του συναγωνιστες........

εχει κανεις εντυπωσεις απο την ανωθεν Μαρινα ?

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αν γνωριζει καποιος συναγωνιστης η αννα η πρασινοματα στο φ71 μςε το σοου στο σαλονι ειναι πρωι η απογευμα;

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
αν γνωριζει καποιος συναγωνιστης η αννα η πρασινοματα στο φ71 μςε το σοου στο σαλονι ειναι πρωι η απογευμα;

Συνήθως την συναντάς απόγευμα. Χθες πάντως απουσίαζε.

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Μια ερωτηση.... Τα μεσημερια καθημερινες στο ΦΥλης 200 υπηρεσια ειναι ακομη αυτη η ξερακιανη ρωσιδα τσατσα
που βηχει και σφυριζει εξω απο τις πορτες και ανεβαζει την μουσικη στα 10 λεπτα?
(και ειχε και την απαιτηση να δωσουμε και 30 ευρω) η Κατερινα ηταν μεν πολυ καλη στις υπηρεσιες
της και ευδιαθετη αλλα εμενα προσωπικα η εμφανιση της δεν με ειχε συναρπασει...  :-

Να ξερω να μην περναω καν δηλαδη .  :cheesy:

Βασικά παίζει η τσατσά, δε ξέρω για τη Κατερίνα.
Τη περασμένη εβδομάδα που μπήκα μετά τις 12 το βράδυ, σε μια Ιωάννα αδύνατη ψηλή Ρουμάνα, είχε μια τσατσά αρκετά ήρεμη και ευγενική. Στο 20€.

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
περασε κανεις καμια βολτα απο φωκαιας 17 αυτην την εβδομαδα να δει αν δουλευει η σελενα?πηγα την προηγουμενη παρασκευη και δουλευε η τζουλια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βασικά παίζει η τσατσά, δε ξέρω για τη Κατερίνα.
Τη περασμένη εβδομάδα που μπήκα μετά τις 12 το βράδυ, σε μια Ιωάννα αδύνατη ψηλή Ρουμάνα, είχε μια τσατσά αρκετά ήρεμη και ευγενική. Στο 20€.

σωστα αλλωστε η κατσικοποδαρη που λεμε ξερακιανη ρωσιδα
τσατσα
ειναι πρωινα συνηθως  :grin:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τωρα στη φυλης
84α ξενια
86α μικαελα
65β νελυ
67 αλεξανδρα,το ξανθο κοντοπουτανο στουντιοκοριτσο
69β μπιανκα,πραγματικα πολύ γλυκο κοριτσι
71α μαρινελα,καστανο πιπινι στα ορια του ανορεκτικου
92 υπογειο χριστινα,ξανθο κοριτσι με τα πιασιματακια του σε αρμονικο επιπεδο και ενδιαφερουσα περιπτωση από αποψη στυλ,αν ηταν μεσημερακι και ειχε ησυχια μαλλον θα περναγα
54α νινα,κοντοπουτανο πιπινι με θηλυκο σωμα αλλα σημερα παρατηρησα κατι που χρονια εβλεπα και δε μπορουσα να το συγκεκρινοποιησω,προκειμενου να φαινεται ότι είναι σεξι και καβλε γκομενακι κουνιοτανε,δηλαδη κουναγε τον κωλο της αλλα  για να το πετυχει γονατιζε ελαφρα τα γονατακια της.Ας το κοριτσι μου που λεει και ο φιλος μου ο piatsas,κουνα το κωλαρακι σου με τα ποδια ισια και τεντωμενα να σε παραδεχτω,αφου δεν το χεις αστο
Διδυμου
20 φωτεινη για οσους τους αρεσει η γουρνοπουλα στη σουβλα
18 αλίονα,εδώ μαλιστα,καλο σωμα για την ηλικια της,ενδιαφερουσα περιπτωση όπως ειδα στα σκοτεινα
Αλκιβιαδου
16α κατερινα
16β νικολετα,η δευτερη ενδιαφερουσα περιπτωση,ξανθια,όχι mlf με καλο σωμα ,ότι πρεπει για δυνατη εκτονωση αλλα πολύ ακα και πρωκτικο και δεν μπηκα,ημουν βεβαια και από στουντιο προχτες και καλομαθα
16γ η κατερινα από μυρων
Βεργας
6α ριτα
6β μαρινα,κλασσικα και οι δυο στο ποστο τους

lili_pap78

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
:offtopic:
Παιδια σόρρυ για το off topic.

Ακουσα ότι απο το 2011  θα σφιξουν τα πραγματα γιατί θα πέφτουν χοντρά πρόστιμα σε κοπελες και σε υπηρεσίες αν δεν έχουν τα νόμιμα χαρτια, δηλ τα πράγματα θα γίνουν πολυ αυστηρότερα σε σχέση με τώρα.

Κάτι σαν εισπρακτικη πολιτικη λογω ΔΝΤ....

Σας λέει κάτι αυτό?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:offtopic:
Παιδια σόρρυ για το off topic.

Ακουσα ότι απο το 2011  θα σφιξουν τα πραγματα γιατί θα πέφτουν χοντρά πρόστιμα σε κοπελες και σε υπηρεσίες αν δεν έχουν τα νόμιμα χαρτια, δηλ τα πράγματα θα γίνουν πολυ αυστηρότερα σε σχέση με τώρα.

Κάτι σαν εισπρακτικη πολιτικη λογω ΔΝΤ....

Σας λέει κάτι αυτό?
και αυτο θαναι εργο καμινη τυπε
ποσο μαρεσουν οι προοδευτικοι ανθρωποι :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το μπουρδελο ποτε δεν πεθαινει τυποι...

κλεινει φωτακι και αναμενειιι  :rockon: :rockon: :rockon:

(Μαζι με 10 ψωλαραιους μεσα και την τσατσα κλειδωμενους μαζι με την πουτανα να περιμενουν να περασει η "μπορα")

:2funny: :2funny: :2funny:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
377
Πόντοι
6.135
βρε τι παθατε κ εσεις.... Τωρα συμβαινει αυτο;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βρε τι παθατε κ εσεις.... Τωρα συμβαινει αυτο;;;

Τυπε δεν μασαμε εμεις....
τα δικα τους σπιτια θα κλεισουμε...
(αυτα ειναι τα πραγματικα μπουρδελα)
οχι τα τσαρδια  :rockon: :rockon: :rockon:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
βραδυνή επίσκεψη στο μπουρδέλο Φυλής 59 ισόγειο και πήρα ένα πολύ ωραίο πιπίνι 20 χρονών την Άννα από Τσεχία...απόδοση -10 σκέτη αγγαρεία αν και είχε υπέροχο βυζάκι και προσωπάκι....η τσατσά για πολλά :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: στο 3λεπτο άρχισε να κτυπάει πόρτα :birdman:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ακουστε μια ενδιαφερουσα περιπτωση...
κατα τις 9,αχιλλεως 40 (το σπιτι ειναι τιμημενο και δεν πουλαει φολες ποτε),τζωρτζινα,ψηλη ξανθια πλατινε με ωραιο σωμα,γυρω στα 30 την εκανα,και το πιο σημαντικο...προστυχοφατσα...φυσικα και περασα...φουλ προγραμμα στα 20 ευρω...

η κοπελα το τιμαει το 20αρι και με το παραπανω...καλα προκαταρκτικα,γλυψιματα,πιπα δυνατη με φτυσιματα,κοιταγματα,γλυψιμο στα μπαλακια...την πηρα αυτη απο πανω,οπου πηρε τη σωστη θεση,πατησε στα ψιλοτακουνα (εχει φοβερα δαχτυλακια για τους φετιχ...) και κουνιοταν ζωηρα,δε γονατισε οπως κανουν ολες...μετα πισωκολλητο μουνακι-κολαρακι οπου και παλι πηρε τη σωστη θεση,χαμηλα τη λεκανη ωστε να μη κανεις το ζογκλερ για κουλουρι,ετσι δεν χρειαστηκε να ανεβασω πολλες στροφες,τελειωσα σχεδον γρηγορα...το μενου περιεχει και ακαποτο τελειωτικο το οποιο δεν πηρα μιας και δε μ'αρεσει...επισης ειχε πολυ καλη συμμετοχη καθολη τη διαρκεια...την ρωτησα απο που ειναι αλλα δε μου'πε,προφανως απο αλβανια...

αυτα και με το μαλακο το κοριτσι κανιβαλοι...ειναι πολυ συμπαθητικο και καλο,μην ειστε καφροι...

τσαρκα στα γυρω δεν εκανα,δεν χρειαστηκε...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom