Eνημερωση Τεταρτης 08/10/2010 (ωρα: 17:30 έως 18:30)
Ιασωνος
Αλκιβιαδου
Διδυμου
+1 σε Λεωνιδου
Κολοκυνθους
Ιασωνος 30α (επανω) η του κατω στανταρ του καταστηματος,μαυρο μαλλι ισιο νομιζω Σαρα μιλφ με κωλαρακι στα 15€
Ιασωνος 30β (υπογα)μια γυφτοπουλα σκουροχρωμη κοντη αναξια σχολιασμου με βασικες υπηρεσιες στα 15€
Ιασωνος 33 (επανω) κλασσικα η κοπελια με το κοντο μαλλι κοντουλα ασπρο δερματακι αλλα με βασικες υπηρεσιες στα 15€ (σε περιοδους αναδουλειας εχω πετυχει και προταση με 10€)
Ιασωνος 37α (επανω) Μαρια ρωσιδα μαλλι ισιο ξανθο,αδυνατουλα με ωραιο σωμα μικρο βυζακι (εχει τιμηθει x2)προταση μου: για ενα γρηγορο κωλαρακι περνας (μετα απο καμια 20αρια πακιστανους βεβαια)τσιμπουκι,μουνακι,κωλαρακι 15€ οπως λεει και η Μαιρη.
Ιασωνος 37β (ισογειο) Δημητρα (ολοι γνωριζουν,ας μην φλυαρισω)
Αλκιβιαδου 16α Κατερινα Ελληνιδα με περιφερεια,κωλο,ακα τελειωτικο με 20€ μεχρι τις 01:00 και οχι μεχρι 24:00 ειπε θα δουλευει πια. (καταθεση)
Αλκιβιαδου 16β Νικολετα (πρωτη φορα την βλεπω)σωμα καλο,αχλαδωτο με μικρουλα μεση και ωραιο κωλαρακι,προς αλβανορουμουνα μου φανηκε,βγηκε γυμνη..που πας της λεω ετσι θα κρυωσεις -το μουνι μου ειναι φωτια μωρο μου μου ειπε.Κωλαρακι,ακα τελειωτικο με 20€
Αλκιβιαδου 16γ (σπιτι Σονιας) Μαρινα ψηλο προμιλφ (ισως και ηδη μιλφ) ξανθο με ορεξη (ετσι φαινοταν) κλασσικες υπηρεσιες με ακα τελειωτικο.
Διδυμου 18α Αλονα μιλφ με αλογοουρα ξανθοκοκκινο μαλλι (σκεφτηκα να περασω αλλα ηθελα να δω και αλλα μαγαζακια)υπηρεσιες Αντριανας (οχι πιστευω ομως ανταξια της) ακα τελειωτικο με 20€
Διδυμου 18β Ονομα δεν θυμαμαι γιατι μολις την ειδα την εκανα τρεχοντας,κοντη σωματοτυπο: Πυρρος Δημας με μαυρο κοντο μαλλι full program ακα τελειωτικο + κωλο στα 20€
Διδυμου 20 Φωτεινη,τσουπατη ξηλη ορεξατη με χαμογελο (αλλα δεν μπορω την φατσα της) ακα τελειωτικο με 20€
Λεωνιδου 28 (επανω) Τζωρτζινα τσαμπουκαλου σε περπατημα και εμφανιση, μιλφ εμφανιση με αδιαφορα χαρακτηριστικα κωλαρακι στα 15€
Κολοκυνθους 38α (επανω) δεν βλεποταν.
full program 20€
Κολοκυνθους 38β (κατω) η βαριεμαι να κουνηθω,μετα βιας βγαινει απο κουζινα για να την δεις.full program 20€
Κολοκυνθους 63 (ευθεια) η Φιλιππινεζα με τα βασικα στα 15€
Κολοκυνθους 63 (αριστερα) Εαν θυμαμαι καλα Μαρινα μμμμμμμμμ
πρωτη φορα την ειδα (ισως οι παλιοτεροι εδω να την γνωριζουν απο αλλα καταστηματα)μικροκαμωμενη ψιλο-σκουροχρωμη κοντουλα με ισιο μαυρο μαλλι,ψιλο-ασιατικα χαρακτηριστικα ωραιο βυζακι στα 15€ με βασικες υπηρεσιες (εδω μετανιωσα που εφυγα).
Ζητω συγνωμη απο τους συναγωνιστας διοτι οι επισκεψεις μου σε Ιασωνος ηταν πολυ περισσοτερες και σχεδον σε ολους τους οικους,αλλα δεν συγκρατησα ονοματα και οι υπηρεσιες ηταν σε ολα οι βασικες.
:SΟπως θα ειδατε μετα την τελευταια σκουπα φαινεται
κωλαρακι προσφερουν μονο τα στανταρ τεμαχια της περιοχης.