Professorx respect!
Μας γλυτώνεις χρόνο από τη μπουρδελότσαρκα!
ρε μεν θεμιτή η ενημέρωση αλλα και η τσαρκα εχει την γοητεία της
προσωπικά αν δεν υπήρχε αυτη θα πήγαινα σε στουντιο, κολ γκερλ κλπ
Professorx respect!
Μας γλυτώνεις χρόνο από τη μπουρδελότσαρκα!
ρε μεν θεμιτή η ενημέρωση αλλα και η τσαρκα εχει την γοητεία της
Πιθανοτατα ειδες αλλη!Eπίσκεψη στην πρωινή βάρδια Φυλής και πέριξ και έχουμε:
Φυλής 86 όροφος ήταν ψηλή κοπέλα με μακριά μαλλιά κανονικών κιλών απλώς εμφανίσημη.Πρέπει να είναι η Ντανιέλλα απο Φυλής 92 ας επιβεβαιώσει συναγωνιστής που την είδε σήμερα!!
Την έχω πάρει πολύ παλιά όταν δούλευε Φυλής 71 όροφος τα απογεύματα.Και το πρωί ήταν η Σλοβένα Μιλένα.Τότε έκανε μόνο 69 χωρίς άλλα extra.Απλά καλή.Τώρα έχει ομορφήνει πιο πολύ απο παλιά και μάλλον έχει βελτιώσει και τις υπηρεσίες της αποτι λένε συναγωνιστές.αυτη η νελλυ στο Φυλής 67 λεει τιποτα απο εμφανηση και υπηρεσιες?
thanks manΤην έχω πάρει πολύ παλιά όταν δούλευε Φυλής 71 όροφος τα απογεύματα.Και το πρωί ήταν η Σλοβένα Μιλένα.Τότε έκανε μόνο 69 χωρίς άλλα extra.Απλά καλή.Τώρα έχει ομορφήνει πιο πολύ απο παλιά και μάλλον έχει βελτιώσει και τις υπηρεσίες της αποτι λένε συναγωνιστές.
Τον δινει αλλα πρεπει να της το φερεις γλυκα!δε το δινει τελικα πιατσας?
Αμα της πει κανεις δωσε μου κώλο, ή φευγω και ζηταω τα λεφτα μου πισω, θα σου πω εγω αν δωσειΤον δινει αλλα πρεπει να της το φερεις γλυκα!
Πιθανολογω οτι το πρωκτικο δεν ειναι το αγαπημενο της χομπι!
Στα 4 στηνεται αλλα λανθασμενα για μενα!απ'οτι θυμαμαι δε στηνεται στα 4ερα,σωστα?
Ευκολα!!!Ειχα δικιο τελικα για την ομορφια της Μιχαέλας, ξεροχύσατε? .Αν ειχε και βυζι σαν της αννουλας του φυλης71 στης ευάρας, θα μιλουσαμε για απολυτο 10άρι σε εμφανιση!
αυτη η μικαελα δουλευει πρωι-απογευμα?Αμα της πει κανεις δωσε μου κώλο, ή φευγω και ζηταω τα λεφτα μου πισω, θα σου πω εγω αν δωσει
Ενταξει ουτε κι εγω εκβιαζω να παρω την κωλαθρα της, αφου οι υπηρεσιες της ειναι δυνατες.
Ειχα δικιο τελικα για την ομορφια της Μιχαέλας, ξεροχύσατε? .Αν ειχε και βυζι σαν της αννουλας του φυλης71 στης ευάρας, θα μιλουσαμε για απολυτο 10άρι σε εμφανιση!
Τυχαια συναντηση με kokolongo και κατευθειαν στο Φυλης 86 ανω οπου ηταν η Μικαελα-Το Προσωπο!!
Αυτος ο Θεος ωρες ωρες εχει τρελα κεφια..
Φυλής 67
Το γλυκο ξανθο πιπινακι που δουλευε ως Γιουλια-Ιουλια σε Φραντζη 47 κ Βουλιαγμενης 83 μεχρι κ πριν απο κανα μηνα περιπου!
στο Βιργινίας Μπενάκη 31 παντα πρωιπριν κανα 2-3 χρονια ειχα βρει μια μιλφαρα στο μεταξουργειο ελληνιδα που δηλωνε ως τζενη απο θεσσαλονικη.πεζει πουθενα αυτη?ξερει κανενας?αν θυμαμαι καλα στην ιασωνος δουλευε