Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 355 άτομα (40 μέλη και 315 επισκέπτες)

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Professorx respect!
Μας γλυτώνεις χρόνο από τη μπουρδελότσαρκα!

ρε μεν θεμιτή η ενημέρωση αλλα και η τσαρκα εχει την γοητεία της :rockon: :rockon:
προσωπικά αν δεν υπήρχε αυτη θα πήγαινα σε στουντιο, κολ γκερλ κλπ

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
ρε μεν θεμιτή η ενημέρωση αλλα και η τσαρκα εχει την γοητεία της :rockon: :rockon:

σωστος ο nik γιατι εχει κ την πλακα του να σου παρουσιαζουν αστερια για μπαζα αλλα εχουν πλακα και οι διαφορες στοιχομιθιες με τις τσατσαδες και τις κοπελες  στο σαλονι κ το ολο νταβαντουρι

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Eπίσκεψη στην πρωινή βάρδια Φυλής και πέριξ και έχουμε:

Φυλής 86 όροφος ήταν ψηλή κοπέλα με μακριά μαλλιά κανονικών κιλών απλώς εμφανίσημη.Πρέπει να είναι η Ντανιέλλα απο Φυλής 92 ας επιβεβαιώσει συναγωνιστής που την είδε σήμερα!!
Πιθανοτατα ειδες αλλη!
Η Ντανιελα-Ρωξανη επιασε δουλεια στις 5..ημουν ο πρωτος πελατης στην βαρδια της σημερα το απογευμα για αυτο κ ειχαμε ενα θεματακι με το πρωκτικο!Θα της τον φωλιασω ομως που θα παει!
Θα ειναι εκει μεχρι τις 5 τα ξημερωματα για οποιον ενδιαφερεται
Επισης..
Φυλης 109
Μαρια..παχουλη κ αδιαφορη
Φυλης 71 ισογειο
Τανια..παχουλα μπουτια κ κωλος,ωραιο στηθος,καυλε φατσα..την συνοδευουν πολυ κακες κριτικες!
Φυλής 67
Το γλυκο ξανθο πιπινακι που δουλευε ως Γιουλια-Ιουλια σε Φραντζη 47 κ Βουλιαγμενης 83 μεχρι κ πριν απο κανα μηνα περιπου!
Τυχαια συναντηση με kokolongo και κατευθειαν στο Φυλης 86 ανω οπου ηταν η Μικαελα-Το Προσωπο!!
Αυτος ο Θεος ωρες ωρες εχει τρελα κεφια..

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
αυτη η νελλυ στο Φυλής 67 λεει τιποτα απο εμφανηση και υπηρεσιες?

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
αυτη η νελλυ στο Φυλής 67 λεει τιποτα απο εμφανηση και υπηρεσιες?
Την έχω πάρει πολύ παλιά όταν δούλευε Φυλής 71 όροφος τα απογεύματα.Και το πρωί ήταν η Σλοβένα Μιλένα.Τότε έκανε μόνο 69 χωρίς άλλα extra.Απλά καλή.Τώρα έχει ομορφήνει πιο πολύ απο παλιά και μάλλον έχει βελτιώσει και τις υπηρεσίες της αποτι λένε συναγωνιστές.

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Την έχω πάρει πολύ παλιά όταν δούλευε Φυλής 71 όροφος τα απογεύματα.Και το πρωί ήταν η Σλοβένα Μιλένα.Τότε έκανε μόνο 69 χωρίς άλλα extra.Απλά καλή.Τώρα έχει ομορφήνει πιο πολύ απο παλιά και μάλλον έχει βελτιώσει και τις υπηρεσίες της αποτι λένε συναγωνιστές.
thanks man

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τον δινει αλλα πρεπει να της το φερεις γλυκα!
Πιθανολογω οτι το πρωκτικο δεν ειναι το αγαπημενο της χομπι!
Αμα της πει κανεις δωσε μου κώλο, ή φευγω και ζηταω τα λεφτα μου πισω, θα σου πω εγω αν δωσει  :grin: :grin:
Ενταξει ουτε κι εγω εκβιαζω να παρω την κωλαθρα της, αφου οι υπηρεσιες της ειναι δυνατες.

Ειχα δικιο τελικα για την ομορφια της Μιχαέλας, ξεροχύσατε?  :dancing: .Αν ειχε και βυζι σαν της αννουλας του φυλης71 στης ευάρας, θα μιλουσαμε για απολυτο 10άρι σε εμφανιση!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
επιτηδες...αμα δε θελει η πουτανα να δωσει κουλουρι δε παιρνεις με τιποτα...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ειχα δικιο τελικα για την ομορφια της Μιχαέλας, ξεροχύσατε?  :dancing: .Αν ειχε και βυζι σαν της αννουλας του φυλης71 στης ευάρας, θα μιλουσαμε για απολυτο 10άρι σε εμφανιση!
Ευκολα!!!
Τι πλασμα ειναι αυτο!!

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
1
την αλινα απο τροφωνιου 11 ποτε την βρισκουμε? η μιχαελα που λετε που ειναι?

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Αμα της πει κανεις δωσε μου κώλο, ή φευγω και ζηταω τα λεφτα μου πισω, θα σου πω εγω αν δωσει  :grin: :grin:
Ενταξει ουτε κι εγω εκβιαζω να παρω την κωλαθρα της, αφου οι υπηρεσιες της ειναι δυνατες.

αυτη η μικαελα δουλευει πρωι-απογευμα?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Τυχαια συναντηση με kokolongo και κατευθειαν στο Φυλης 86 ανω οπου ηταν η Μικαελα-Το Προσωπο!!
Αυτος ο Θεος ωρες ωρες εχει τρελα κεφια..

πολυ μετριο γαμησι φιλε.

αφησε την φυλης ορφανη η βουλγαρα με την μεταγραφη της στα στουντιο

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Φυλής 67
Το γλυκο ξανθο πιπινακι που δουλευε ως Γιουλια-Ιουλια σε Φραντζη 47 κ Βουλιαγμενης 83 μεχρι κ πριν απο κανα μηνα περιπου!

Αυτό το ξανθό, τι ρόλο παίζει ?
Τίποτα λεπτομέρειες, έχουμε?

Ευχαριστώ

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Σάββατο  βράδυ   κατά  τις  10,30
Και  μια  φορά  εκτός φυλής στην χωματιανου στο κάτω Έλενα εκ Ρωσίας  από  ότι  είπε καλό  σωματάκι τα  βασικά (καταθεση)
και  στο  επάνω  μια Ιταλίδα δεν θυμάμαι όνομα έβγαινε ένας  πακιστανός από  το  δωμάτιο  και  πήρα  δρόμο το ίδιο  και  αυτή τα   βασικά    

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε σημερινή τσαρκα ειδα να επαναλειτουργεί το Διδυμου 25, αυτο με τις σκάλες, δίπλα απο το 27, το επονομαζόμενο "σπιτι του Βρυκόλακα"

Κοπέλα μελαχρινή υπέρβαρη, τσατσά με μουστάκι (δεν ειναι ορθογραφικό λάθος, είχε όντως μουστάκι)
Απο τις ασχημότερες γυναίκες που εχουμε δει. (και η κοπελα κια η τσατσα)
Μπορουν να το επιβεβαιωσουν και ο SPEED με τον Lex80

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom