Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 138 άτομα (11 μέλη και 127 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινή εξόρμηση στα γνωστά σοκάκια.

Ξεκίνησα από το Έλλης 3 για να δω ποια είναι αυτή η ξανθιά νεαρά που αναφέρουν συναγωνιστές.

Έλλης 3: Η μπεμπε-Λιλλή & ένα μπάζο.
Πιπ. 65: Άνκα
Φυλ. 109: άνω Μαρίνα
Φυλ. 109: κάτω μπάζο
Φυλ. 134: Ισ. Φλώρα
Μ. Πρ. 16: ένα μπαζάκι με μέση δαχτυλίδι, αλλά κώλο αχλάδι με φαρδιά περιφέρεια.
Φυλ. 59: άνω Σακίρα
Φυλ. 65: άνω Αλίνα
Φυλ. 67: Ροξάνα
Φυλ. 84: κάτω ένα μπάζο
Φυλ. 84: άνω η Ξένια του Φ.86 κάτω, κοντή μελαχρινή & η Αλεξάνδρα η ξανΘιά από το Φ.84 κάτω πρωινά παλιότερα.
Φυλ. 86: άνω η Άννα από το Φ.54 άνω πρωινά. Μοιάζει με την Νικολ Κίντμαν, λευκή επιδερμίδα, καλλίγραμμη, ενδιαφέρον μπούστο, κόκκινα μαλλιά. Λόγω έλλειψης κάτι καλύτερου,είπα να της δώσω μια 2 ευκαιρία, μιάς & όλοι οι άνθρωποι χρήζουν μια 2η ευκαιρία.
Τελικά όμως, υπάρχει ένα αξίωμα: Ο Άνθρωπος μπορεί να αλλάξει, η Ιερόδουλη ΠΟΤΕ!
Η υπηρεσία στο σαλόνι ανέφερε ότι προσφέρει & 69. Μόνοι στο σαλόνι εγώ, η τσα2 & η Άννα, αφού μου είπε το ποίημα, ρωτάω για επιβεβαίωση ότι η κοπέλα προσφέρει 69. Η τσα2 επιβεβαιώνει, ενώ η Άννα μένει αμίλητη. Την ξαναρωτάω ο ίδιος την Άννα άν το κάνει & αν της αρέσει. Κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Την ρωτάω αν μιλάει αγγλικά. Με ένα νεύμα άρνησης & απέχθειας με προσπερνά & μπαίνει στο δωμάτιο αριστερά της εισόδου σε έναν συναγωνιστή που την περίμενε. Εξηγώ στην τσα2 ότι την εν λόγω κοπέλα την είχα δοκιμάσει παλιότερα στο Φ.54 & ήταν κομοδίνο. Μου λέει ότι μπορεί να την πέτυχα σε άσχημη μέρα & ότι θα μείνω ευχαριστημένος. Ας πάει το παλιάμπελο & μπαίνω. Αφού λοιπόν τελείωσε με τον άλλον πελάτη, μετά από λίγο έρχεται στο δωμάτιο:
- Γεία σου τι κάνεις? με ρωτά
- Καλά ευχαριστώ της απαντώ
- Ωραία. Πάρε τα λεφτά σου πίσω γιατί δεν κάνω 69.
- Ορίστε ?
- Δεν κάνω 69, λεει φεύγοντας με γυρισμένη πια την πλάτη της  . . . . .
Έμεινα λίγο μαλάκας, γιατί δεν ήξερα άν άκουσα καλά & αν προ ολίγων λεπτών υπήρξε πράγματι η στιχομυθία μεταξύ των τριών μας.
Ντύνομαι & βγαίνοντας έρχεται & η τσα2. Της λέω ότι όταν συνεννοηθούν τί πρόγραμμα προσφέρει η κοπέλα, μπορούν να μας ενημερώσουν & εμάς. Επίσης της επισημαίνω το γεγονός ότι τις ρώτησα & τις 2 στο σαλόνι για το ίδιο θέμα & η κοπέλα δεν το αρνήθηκε. Αντιθέτως, ενώ το έπαιζε κινέζα, στο δωμάτιο μίλαγε άπταιστα την Ελληνικήν. Άρα, μας κοροϊδεύει! Η τσα2, από την άλλη, μού έλεγε ότι καλά που πήρα & τα λεφτά μου πίσω & δεν τα έκλαψα. Της απάντησα ότι από την στιγμή που με επιβεβαίωσαν ότι η κοπέλα προσφέρει 69, ότι & να γινόταν στο δωμάτιο, όταν φτάναμε στο σημείο εκείνο & εκείνη αρνιότανε, θα έπαιρνα τα λεφτά μου έτσι κι αλλιώς πίσω, ο κόσμος να χαλάσει & ότι δεν μου έκαναν χάρη!

[glow=red,2,300]Από εμένα λοιπόν, ΜΑΥΡΟ στην Άννα που δεν σέβεται τον πελάτη.[/glow]

Αυτά.  
 

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Μηνύματα
326
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Εγω απόψε κατά τις 8-9 διαπίστωσα ότι στα ΦΥΛ84κάτω κ 86κάτω που έχουν χαραχτηριστει ως ξεπετατζίδικα, κρατούσαν τον πελάτη τουλάχιστον για 10λεπτά μέσα στο δωμάτιο (σε μια φάση η τσατσά και ενω περιμέναμε αρκετα λέει τελιώνει σε λίγο η κοπέλα έχει ακόμα 2-3 λεπτά κ τελιώνει κάντε λίγο υπομονή) και μάλιστα είχαν ωραίες κοπέλες και να τονιζω ότι στο 86 έκανε full service με λοκό μια αρκετά εμφανίσιμη και νεαρής ηλικίας κοπέλα...

Γενικώς αυτό που αναφέρω για τον χρόνο το είδα κ σε άλλα μαγαζιά αν κ δεν πήγα κ σε πολλά...ακόμα και στης Ευας το 71 το κάτω..
στο 71πάνω η Ελληνίδα πολύ συμπαθητικιά τσατσά δεν χτυπάει πορτες και η Βίκη η νταρντάνα  η Πολωνέζα και αυτή διαβάζω είναι πολύ χαλαρή με τον χρόνο.

αντε να δούμε μήπως και λόγο κρίσης αλλάξει κάτι συνολικά.


 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλους τους συναγωνιστές!!Απογευματινή βολτούλα σήμερα στους δρόμους του αγοραίου έρωτα και έχουμε:
Χωματιανού 11 ισόγειο η Ελένη και στον όροφο η Αναστασία αμφότερες όμορφες αλλά και ψυχρές.
Αλκιβιάδου 16Α η Κατερίνα η "Κρητικιά" και στο Αλκιβιάδου 16Β η Λούσυ νταρντανογκόμενα μελαχρινή με κώλο,ακάποτο και τελειωτικό γνωστη και απο 16γ καθώς και Φώκαιας 17 όροφος.
Διδυμου 27 καινούρια υπέρβαρη με ολόσωμο όνομα Καμέλια στο μενού και κώλος.
Διδύμου 18 υπόγειο Αλβανίδα με πολύ φαρδιά λεκάνη και κώλο απο την μέση και κάτω και απο την μέση και πάνω λεπτή με τριάρια βυζιά.
Διδύμου 16 σήμερα ήταν η Αναστασία μιλφ αδιάφορο,ξανθιά με special τσιμπούκι.
Έλλης 3 2 κοπέλες οι ίδιες με προηγούμενη φορά:Βερόνικα υπέρβαρη γνωστή και απο Διδύμου 18 υπόγειο καθώς και Αλκιβιάδου 16α με κώλο,ακάποτο και τελειωτικό.
Επίσης Άννα γεμάτη αλλά πιο λεπτή απο Βερόνικα,ξανθιά με κοτσίδες με ακάποτο.Παρτούζα με 50 ευρώ και έκαστη 25.
Διδύμου 8 η Αλεξάνδρα γνωστή και ως Σάντρα πληθωρική κοπέλα με μεγάλους βύζους και πολύ παλιά στον χώρο.Στον όροφο ήταν η Χριστίνα η Ρωσίδα απο Αγαθουπόλεως 54 επίσης πιο παλιά στον χώρο απο Σάντρα.Ψυχρή επαγγελματίας αλλά επειδή ξέρω οτι έχει θαυμαστές όσοι πιστοί προσέλθετε απόγευμα!!
Φυλής 40 η Νικολέτα τώρα και με ακάποτο τελιωτικό είχα στο παρελθόν πολύ κακή εμπειρία μαζί της και δεν την προτείνω.
Φύλης 54 κοντή εύσωμη με κοντά καστανά μαλλιά και τριάρια βυζιά με ακάποτο τσιμπούκι (όροφος)
Φυλής 80 η Μαρία εμφανίσιμη ξανθιά κοπέλα με αλογοουρά και κανονικό πρόγραμμα.
Φυλής 61 καινούρια μελαμψή μέτρια προς ψηλή με λατινικά χαρακτηριστικά και φαρδύ κώλο,μακριά μαύρα μαλλιά μόνο 69 extra.
Φυλής 59 κάτω πληθωρική ,απλά όμορφη κοπέλα με πεταχτό κώλο και μαλλί εως τους ώμους και με άσχημη οδοντοστοιχεία.Στον όροφο ήταν η Σακίρα.
Φώκαιας 19 φυσικά η Αμάντα ήθελα να περάσω αλλά χτυπούν πόρτες και το απέφυγα.
Φώκαιας 22 υπόγειο μία νταρντάνα ψηλή με κοντά μαλλιά καινούρια και στον όροφο απλώς ωραία μελαμψή κοπέλα με μαλλί εως τους ώμους και τατουάζ στο μπράτσο της ιδεογράμματα.
Φώκαιας 24 μιλφ αθίγγανη με μακριά μαύρα μαλλιά και σπασμένα δόντια γνώστη και απο Κωλοκυνθούς 63 καθώς και Αχιλλέως 40 με πρωκτικό, τώρα πρόσθεσε και ακάποτο τσιμπούκι στο πρόγραμμα.
Φώκαιας 27 υπόγειο η Μικαέλλα αδιάφορο μιλφ με πρωκτικό.Στο ισόγειο μεγαλοκοπέλα με μαλλί ασουλούπωτο,μετριού σωματικού βάρους.
Φυλής 92 δεξιό όμορφη λεπτή κοπέλα με αλογοουρά με βασικό πρόγραμμα.Στο αριστερό ήταν η Ελβίρα( πρώην Μαρία και Αννα) μιλφ γνωστό και απο Φώκαιας 22 αλλά και Μοιρών σε ρόλο πουτάνας και τσατσάς.Η δεύτερη κοπέλα ήταν η υπέρβαρη με τα γυαλιά.Αμφότερες με πρωκτικό καθώς και παρτούζα.
Μονής προδρόμου 16 κοπέλα χαμηλοκώλα, μελαχρινή ,λεπτή με κώλο παχύ και κοντά μαλλιά.Ακάποτο τσιμπούκι.
Αγκύρας 12 ισόγειο η Έλένη καινούρια ψηλή, νταρντάνα με κοντά ξανθά μαλλιά με ακάποτο τελειωτικό.Στο υπερυψωμένο ισόγειο δούλευε η Νάταλυ υπέρβαρη με full πρόγραμμα.
Μαγνησίας 1 ανακάλυψα την Ντιάνα γνωστή gilf απο Έλλης 3 οπότε όσοι την ψάχνουν βουρ στον πατσά!!
Καλύμνου 48 ισόγειο μία υπέρβαρη μιλφ.
Πιπίνου γωνία με φυλής ήταν η πουτΑνκα με λευκά εσώρουχα 69,χαδάκια,φιλάκια,μασάζ δεν την έχω τιμήσει πάντως ήταν αρκετοί συναγωνιστές στην αναμονή.Η τσατσά φώναζε για να επισπεύσει.
Περγάμου 1 ισόγειο η Μιχαέλλα γνώστη απο Φώκαιας 24 παλιά τώρα πιο πάχια.
Περγάμου 27 όροφος ήταν η Αλίκη μιλφ απο Διδύμου 16 παλιά.Στο Αλκαμένους 117 καινούρια κοπέλα η Μαρία νέα,ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους μετρίας εμφανίσεως με γεμάτο κώλο,αδιάφορη με ελεύθερο τελειωτικό στοματικό.
Λεωφ Ιωνίας 12 πήγα να δώ μπας και πετύχω τίποτα καλό το βρήκα όμως κλειστό.
Ρεμούνδου 21 όροφος ανακάλυψα την Μαρία την χαμογελαστή,χαμηλοκώλα κοπέλα απο Μονης Προδρόμου 16 καθως και φυλής 61!!
Μετά απο τις χονδρές και τα μπάζα που είδα απογοητευμένος κατηφόρησα για Μετάξι.
Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο η Αλίνα το ξινισμένο πιπίνι παρατήρησα οτι έχει πάρει κάποια κιλάκια με απογοήτευση μου ελπίζω να τα ρίξει.Στον 'οροφο η χαμούρα τσατσά που ειρωνεύεται όσους δεν περνάνε μας παρουσίασε μία καινούρια νεαρή υπέρβαρη με κώλο και ακάποτο τελειωτικό.
Κολωνου 32 υπόγειο κοπέλα με μακρια μαύρα μαλλιά ελαφρώς γεματούλα με tatoo πίσω στην μέση.Κολωνου 32 όροφος αδύνατη κοπέλα με κοντά μαύρα μαλλιά απλής ομορφιάς.
Κολωνου 27 ισόγειο η μεγαλοκοπέλα με τα σγουρα μαλλιά που δουλεύει και στον όροφο.Στόν όροφο δούλευε πολύ όμορφο κοντό πιπινάκι με καστανά πιασμένα μαλλιά και όμορφα γυμνά βυζιά που μόλις με είδε με αγκάλιασε και μου χούφτωνε το πέος και φώναζε οτι θέλει πούτσο.Αλλά η σκέψη μου είχε ήδη αποκρυσταλλωθεί σε συγκεκριμένο στόχο.
Είπα να δώσω μια ευκαιρία στην Ανδρεα και ανηφόρισα κεραμικού 13 όροφο οπου με χαρά μου διαπίστωσα μηδενική αναμονή και όλα τα δωμάτια άδεια!!.Γενικά σήμερα το Μεταξουργειο ήταν αρκετα άδειο και είχε πολύ λίγους πάκι στον δρόμο και στα σπίτια που μπήκα δεν συνάντησα κανένα.Σήμερα η Ανδρεα μου έκανε πάρα πολλά προκαταρκτικά χωρίς βιασύνες με γλύψιμο όρχεων και 69.Δεν ανέβηκε όμως πάνω μου αλλά την πήρα πισοκωλλητό και ιεραποστολικό με τις ποδάρες της στους ώμους μου.Σήμερα η Ανδρεα το τίμησε το 15αρι της και μου χάρισε την 4η επιτυχημένη μου συνεύρεση.Επιτυχία 4/5.
Κλείνω με τη  διαπίστωση οτι έχει κατα πολύ χειροτερέψει η ποιότητα τον προσφερομένων κοριτσιών και οτι οι ίδιες και οι ίδιες ανακυκλώνονται συνέχεια.Δυστυχώς μάλλον και στον ελληνικό αγοραίο έρωτα έρχονται δύσκολες εποχές συνεπεία κρίσεως!!!


 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Αποψε στο Μεταξουργειο πρωτοφανης η κατασταση για Παρασκευη βραδυ. Ελαχιστος κοσμος μπαινοβγαινε στα μπουρδελα, κυριως Ελληνες. Πραγματικα εντυπωσιακο!  :o
Πειάσε κόκκινο παρόμοια διαπίστωση!!Έγώ σε μπουρδέλο δεν συνάντησα κανέναν πακιστανό και μου κανέ εντύπωση έχουν μήπως κάποια θρησκευτική γιορτή;
 

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Μηνύματα
1.097
Like
0
Πόντοι
16
και μια γρηγορη στο μεταξι κατα τις 9 το βραδυ...

-κολοκυνθους 38 κατω,η καινουργια μελαχροινη με πιασιματα αλλα σαφως κατωτερη εμφανισιακα απο την ιωαννα...20 το φουλ αλλα μη πατε δε θα σας αρεσει...
-κολοκυνθους 63 το αριστερο,η μαρια,ασιατικα χαρακτηριστικα προσωπου,ομορφη μελαχροινη,κοντη με μαυρα ισια μακρυα μαλλια μεχρι το κολο και απιστευτο στηθος,ρε παιδια ειναι φυσικο αυτο το πραγμα? δεν υπαρχει...15 ευρω,τα βασικα...
-ιασωνος 37 οροφος,αννα,ουκρανεζα,πολυ μετρια εμφανισιακα...15 ευρω,τα βασικα...
-ιασωνος 37 κατω,η δημητρα...
-ιασωνος 30 κατω,ενα τσιγγανογυφτε,δε μ'αρεσε καθολου,βγηκα χωρις ν'ακουσω τιποτα...
-ιασωνος 30 πανω,μαρια,καλη εμφανισιακα,καστανοξανθη μετριου αναστηματος ομορφουλα με καλο στηθος,μαλλον ελληνιδα, απαντουσε αψογα...15 ευρω,τα βασικα...
-ιασωνος 33,μια κοκκινομαλλα με κοντο μαλλι,ψιλομπαζακι κοντουλα...η τσατσα μου εκανε σκοντο απο 15 στα 10 για να περασω...
-ιασωνος 27,μια ξανθια κατσαρομαλλα,μετριας εμφανισης...μαλλον ρωσιδα...
-ιασωνος 20,το αριστερο,ξανθος μουναρος 1,σωμα μοντελε,απο τα καλυτερα που ειδα...15 ευρω,τα βασικα...
-ιασωνος 20,το μεσαιο,μια κατω του μετριου μελαχροινη,εμφανως τρακαρισμενη...
-ιασωνος 20,το δεξι,η κλεοπατρα...
-ιασωνος 19 πανω,μια μελαχροινη κατσαρομαλλα μετριου αναστηματος,δεν ηταν κακο,περπατουσε και καπως περιεργα,εκφυλα θα ελεγα...
-ιασωνος 19 κατω,ξανθος μουναρος 2...σωμα μοντελε,πολυ καλη...15 ευρω,τα βασικα..
-λεωνιδου 28 κατω,η μιχαελλα,μελαχροινο πιπινι,την δοκιμασα την περασμενη εβδομαδα,δεν ειναι καλη...
-λεωνιδου 28 πανω,βραχυσωμη κατω του μετριου,15 και πρωκτικο...

καταθεση στη νικη,αχιλλεως 48 κατω,τι να λεμε τωρα...σταθερη αξια,σε ολα αψογη...πιπα deep throat,φουλ συμμετοχη,στασεις,τρομερα ερωτικο πλασμα,φοβερο βλεμμα,ματια,στηθος,κολος,δαχτυλα,παρανυχιδες,αστραγαλοι...
 

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Μηνύματα
951
Κριτικές
65
Like
1.206
Πόντοι
2.300
πριν κανα 2-3 χρονια ειχα βρει μια μιλφαρα στο μεταξουργειο ελληνιδα που δηλωνε ως τζενη απο θεσσαλονικη.πεζει πουθενα αυτη?ξερει κανενας?αν θυμαμαι καλα στην ιασωνος δουλευε
 

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Μηνύματα
614
Κριτικές
25
Like
87
Πόντοι
5.765
Εγω πάλι αν και off-topic και πιθανότατα θα σβηστεί μαζί με τα υπόλοιπα έχω να πω οτι ναι μεν καλά έκανε ο BNB αλλά εγω αυτούς τους ανθρώπους έχω πάψει απο καιρό να τους λυπάμαι. Οχι οτι τους πατάω, μην παρεξηγηθω. Αυτοί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επέλεξαν τον τρόπο ζωής που ακολουθούν. Πολλοί απο εμάς είχαν την ευκαιρία να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο (βάζω και εμένα μέσα) αλλά δεν το κάναμε. Έτσι είναι δυστυχως η καθημερινότητα τους! Ας πάρουν την απόφαση λοιπόν να απεξαρτηθούν και υπάρχουν τρόποι να βοηθηθούν!

Υ.Γ 1 μην μου πείτε για ανυπαρξία του κράτους (όντως είναι ελειπές το εργο που προσφέρει) κτλ κτλ  διότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι απεξάρτησης!

Υ.Γ 2 Και πριν με κράξετε που λέω κάτι "αντι-συμβατικό" και αντίθετο με τον κοινό νου σκεφτείτε λίγο και θα παρατηρήσετε οτι αυτά που λέω έχουν βάση!
σου ευχομαι να μη βρεθεις ποτε σου αδυναμος  αβοηθητος και μονος.
 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδιά οχι οφφ τοπικ εδω , ειναι ιερο θρεντ  :grin:

Παμε στο Σχολιασμος ημερησιων ενημερωσεων.  ;)
 

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Μηνύματα
414
Κριτικές
3
Like
79
Πόντοι
1
ξερει κανεις που θα δουλεψει η σελενα το σαβατο και ποια βαρδια??
 

Επισκέπτης
Ξερει κανεισ κατι για τό Μαγνησίας 1Α (& 3ης Σεπτεμβρίου) δεν εχω δει κατι.
Μέχρι πριν 10-15 ημέρες εργαζόταν η χαμογελαστή Μαρία από Φυλής 92 παλαιό, Μ.Προδρόμου 16 υπόγειο και Φυλής 61 τον προηγούμενο Χειμώνα.Δεν αποκλείεται και τώρα.Κάνει ακάποτο.
 

Επισκέπτης
Απογευματινή εξόρμηση στα γνωστά σοκάκια.
Ξεκίνησα από το Έλλης 3 για να δω ποια είναι αυτή η ξανθιά νεαρά που αναφέρουν συναγωνιστές.
Έλλης 3: Η μπεμπε-Λιλλή & ένα μπάζο.
Μπεμπέ Λιλύ = Αλίνα-Χωματιανού 11 κάτω και Φώκαιας 25 άνω.Την εξέτασε κανένας συναγωνιστής για να μας ενημερώσει;

Φυλ. 86: άνω η Άννα από το Φ.54 άνω πρωινά. Μοιάζει με την Νικολ Κίντμαν, λευκή επιδερμίδα, καλλίγραμμη, ενδιαφέρον μπούστο, κόκκινα μαλλιά. Λόγω έλλειψης κάτι καλύτερου,είπα να της δώσω μια 2 ευκαιρία, μιάς & όλοι οι άνθρωποι χρήζουν μια 2η ευκαιρία.
[glow=red,2,300]Από εμένα λοιπόν, ΜΑΥΡΟ στην Άννα που δεν σέβεται τον πελάτη.[/glow]
Η κοπέλα είναι ΑΠΑΤΗ.Γι'αυτό την έδιωξαν από Φυλής 109 κάτω-Πιπίνου 65.
Το 69 είναι το δόλωμα.Αν ο πελάτης ξεχαστεί στο δωμάτιο και δεν το ζητήσει η δώσει τόπο στην οργή και το ανεχθεί, έχει καλώς.
Έχει έτοιμη την δικαιολογία οτι αυτή δεν απάντησε τίποτα.Ψυχολογεί τον κάθε πελάτη και ανάλογα πράττει.Στην περίπτωσή σου κατάλαβε οτι δεν μπορεί να σε κοροϊδέψει.

Εγω απόψε κατά τις 8-9 διαπίστωσα ότι στα ΦΥΛ84κάτω κ 86κάτω που έχουν χαραχτηριστει ως ξεπετατζίδικα, κρατούσαν τον πελάτη τουλάχιστον για 10λεπτά μέσα στο δωμάτιο (σε μια φάση η τσατσά και ενω περιμέναμε αρκετα λέει τελιώνει σε λίγο η κοπέλα έχει ακόμα 2-3 λεπτά κ τελιώνει κάντε λίγο υπομονή) και μάλιστα είχαν ωραίες κοπέλες και να τονιζω ότι στο 86 έκανε full service με λοκό μια αρκετά εμφανίσιμη και νεαρής ηλικίας κοπέλα...
...
αντε να δούμε μήπως και [size=20pt]λόγω κρίσης αλλάξει[/size] κάτι συνολικά.

Αναδεικνύεται ο παιδευτικός ρόλος του ιστότοπου!!!  :woldman: :2funny: :2funny: :2funny:     :

{ Στα ξεπετατζίδικα Φυλής 84-86, φυσικά δεν πήγα:
Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ
}

Ας ελπίσουμε να μην είναι τυχαίο γεγονός και να υπάρχει συνέχεια...
 

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Μηνύματα
22.181
Κριτικές
12
Like
2.724
Πόντοι
2.811
και μια γρηγορη στο μεταξι κατα τις 9 το βραδυ...


...
-ιασωνος 20,το αριστερο,ξανθος μουναρος 1,σωμα μοντελε,απο τα καλυτερα που ειδα...15 ευρω,τα βασικα...
...
-ιασωνος 19 κατω,ξανθος μουναρος 2...σωμα μοντελε,πολυ καλη...15 ευρω,τα βασικα..
...
Πραγματικά μούναροι (είχα πετύχει και άλλη μία παρόμοιων προδιαγραφών σε κάποιο από αυτά της Κολωνού).
Σοκαρίστηκα και δεν πέρασα. Πού θα πάει όμως, θα συνηθήσω...  :grin: :grin:
 

kwlotripidakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Μηνύματα
94
Κριτικές
43
Like
501
Πόντοι
290
Καλησπέρα!
Γνωρίζει κανείς που και τί ώρες δουλεύει η Ροχάνα(Ντανιέλα)? Διάβασα λίγα posts πριν, καθώς και σε κριτική, για Φυλής 86Α αλλα προχθές το απόγευμα που πήγα δούλευε μια άλλη κοπέλα....
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Eπίσκεψη στην πρωινή βάρδια Φυλής και πέριξ και έχουμε:
Ξεκίνημα με κατάθεση στην Νταιάνα την Βουλγάρα στο Αλκιβιάδου 16Α.
Με χαρά μου διαπίστωσα οτι άνοιξε και ο όροφος Διδυμου 27 στο επονομαζόμενο σπίτι του Δράκουλα ο οποίος και πριν μια δεκαετεία περίπου λειτουργούσε.
Στον όροφο λοιπόν δούλευε η Νικολέττα (όχι απο Φυλής 40) με κοντό ξανθό μαλλί και φαρδιά με κυταρρίτιδα καπούλια και piercing στο χείλος.Ακάποτο τσιμπούκι όχι τελειωτικό και κώλος.Μετρίας εμφανίσεως.Στο ισόγειο βγήκε νταρντανογκόμενα λίγο πιο καλή απο τον όροφο με καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους και ολόσωμο μαύρο.Ακάποτο και κώλος και εδώ.Τσατσά ήταν η ερμαφρόδιτη απο κεραμικού 13 για όσους την ξέρουν.
Διδύμου 20 ήταν η Ιβάννα.Διδύμου 18 υπόγειο ήταν η Τζούλια.Και Διδύμου 16 ήταν η Εύα.
Διδύμου 8 ισόγειο ήταν ξανά η Αλεξάνδρα-Σάντρα.
Στο Φυλής 40 ήταν η Ιωάννα με ακάποτο τσιμπούκι και κώλο.
Στο Φυλής 54 όροφος βγήκε ένα μανουλομάνουλο με κορμι μανεκέν ξανθιά με μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Έιχε και τατου στα πλευρά της.Πρόγραμμα κανονικό.
Φυλής 59 ισόγειο ήταν η Σαμπρίνα και ο όροφος ήτανκλειστός.Στο Φυλής 61 ήταν η Βανέσσα απο Αχιλλέως 51 με ακάποτο και πρωκτικό.
Φυλής 80 ήταν η Ρωξάννη με ακάποτο τσιμπούκι.Όμορφη γυφτορουμάνα αλλά μέσα μέτρια.
Αγκύρας 12 ισόγειο η Φωτεινή απο Διδύμου 20 και παλιότερα Αλκαμένους 117.Στο υπερυψωμένο ισόγειο κλασσικά η Ζάνα.
'Ελλης 3 η Ισαβέλλα με ακάποτο και πρωκτικό.
Φυλής 65 όροφος κοπέλα κοντή,μελαμψή,γεματούλα,με τριάρια βυζιά.Στο ισόγειο κοπέλα λεπτή,ανοιχτόχρωμή,με σγουρά μαλλιά και περίεργο πρόσωπο.
Φυλής 67 η Νέλλυ η Σλοβένα με πρωκτικό και 69.
Φυλής 84 ισόγειο ήταν η Μαργαρίτα όμορφο ξανθό μωρό.Στον όροφο ήταν η Τερέζα,απο Τσεχία κατά την τσατσά,αλλά μάλλον Ρουμάνα είναι.Η Τερέζα είναι ένα όμορφο πιπίνι με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους και λευκό δερματάκι.Πολύ ναζιάρα στο σαλόνι και αρκετά λεπτή.
Φυλής 86 όροφος ήταν ψηλή κοπέλα με μακριά μαλλιά κανονικών κιλών απλώς εμφανίσημη.Πρέπει να είναι η Ντανιέλλα απο Φυλής 92 ας επιβεβαιώσει συναγωνιστής που την είδε σήμερα!!Στο ισόγειο ήταν μουνάρα καστανόξανθη με κοτσίδα και πιασίματα.
Φώκαιας 17 όροφος ήταν η Αλέξια,Ρουμάνα μελαμψή με λατινικά χαρακτηριστικά και μαύρα μαλλιά πλεγμένα σε κοτσίδα,κανονικών κιλών.Χαρακτηριστικό της μία ελιά που έχει κοντά στα χείλη της.
Φώκαιας 19 η Αλίνα με τα πιασίματα της.
Φώκαιας 22 υπόγειο η Άννα η ξανθιά κλασσικά με πρωκτικό μαιμού.Στο ισόγειο ήταν η Ψηλή κοπέλα με τα κοντά μαύρα μαλλιά που δούλευε χθες στο υπόγειο.
Φώκαιας 24 ήταν λεπτή κοπέλα με μαύρα μαλλιά πιασμένα,όμορφη,με κανονικό πρόγραμμα χωρίς 69.
Φώκαιας 27 ισόγειο ή ίδια μεγαλοκοπέλα με εχθές απόγευμα μετρίας εμφανίσεως.Τα έτερα 2 ήταν κλειστά.
Φυλής 92 δεξιό ήταν η Αλίνα κλασσικά.
Μαγνησίας 1 ήταν αδιάφορη νεαρή με μακριά μαύρα μαλλιά και γεματούλα.
Καλύμνου 36 πήγα να τσεκάρω για κανένα καινούριο που να αξίζει και ήταν μία καινούρια η Έμυ,μελαμψή,μεγαλοκοπέλα,αθίγγανη μάλλον,αδιάφορη.Προσφέρει ακάποτο,όποιος ενδιαφέρεται ας ελέγξει και ας μας πει υπηρεσίες αν μπει.
Φυλής 136 η προμιλφ Μιχαέλλα απο Φυλής 109 ισόγειο παλιά,Ρωσίδα.Εδώ δεν γνωρίζω αν δουλεύει με το ίδιο όνομα.
Φυλής 134 υπόγειο απλώς όμορφη κοπέλα με μαύρα πυκνά μαλλιά με όγκο,λεπτή.Τα άλλα 2 ήταν κλειστά.
Αγίου Πέτρου ήταν ή ανδρογυναίκα απο Ιάσωνος 46 αριστερό (μουκάνει κάτι σαν παλαιστής).
Αλκαμένους 117 ήταν η Τζούλια κλασσικά.
Τέλος μου είχε μείνει απωθημένο απο εχθές να πάω να τσεκάρω το Λεωφ Ιωνίας 12.Έτσι και έγινε σήμερα ήταν ανοιχτό.Πρόκειται για υπόγειο και κατεβαίνεις έναν πολύ στενό προθάλαμο.Cult χώρος.Έντονη δυσοσμία και βρωμιά και πολύ σκοτάδι!! Τσάτσος ναρκωμένος,cult μορφή,βαριόταν και να μιλήσει.Κοπέλα ήταν μαύρη γαζέλα νταρντάνα αδιάφορη.Την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια!! Δεν υπήρχε άτομο μέσα και μάλλον δεν το πολυπροτιμούν και ορθώς πράττουν.Στα υπόψη για έλεγχο ανα αραιά χρονικά διαστήματα μήπως και σκάσει τίποτα καλό αν και δεν το βλέπω.Τα δωμάτια μέσα ήταν θεοσκότεινα πάντως παράγοντας ανασταλτικός για συνουσία.Ευχαριστώ για την προσοχή σας!!


 

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Μηνύματα
118
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η νέλλη κάνει πρωκτικό στο εικοσάρικο;
 

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
202
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Professorx respect!
Μας γλυτώνεις χρόνο από τη μπουρδελότσαρκα!
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom