Επισκέπτης
Επειδή αφορά την μάχιμη δραστηριότητά μας στα γαμημένα μέτωπα και δεν πρόκειται για ανούσιες στιχομυθίες, το παραθέτω εδώ.jockerx ο πακιστανός πλήρωσε 50 και πήρε 35 ρέστα στο χέρι καρατσεκαρισμένο.Τώρα αν έκανε στο δωμάτιο μαζί της καμια ματσακονιά να αγοράσει περισσότερο χρόνο (που αυτό δεν το νομίζω) αλλάζει το σκηνικό.Πάντως ο επόμενος πελάτης που πλήρωσε να απολαύσει δεν φταίει τίποτα επειδή άργησε αυτή να τον ξεπετάξει.Εγω προσωρινά θα κάνω μια αποχή, θα την ξαναδοκιμάσω θα μετρήσω αντιδράσεις και αν δω οτι έχει παραπονηρέψει και εξελισσετε και αυτή σε κομοδίνο δεν θα ξαναασχολήθω μαζι της.Ότι πρόλαβα να αρπάξω άρπαξα που λέει και ο λαός.
professorx, πολύ δύσκολο να πιστέψουμε οτι ο Πακιστανός έδωσε επιπλέον χρήματα στο δωμάτιο.Άλλο τόσο δύσκολο να πιστέψουμε οτι του καθόταν μισή ώρα με 15 ευρώ.Άρα δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
1.Πλήρωσε στο δωμάτιο και της άλλαξε τα φώτα (δαγκωματιές-μελανιές στο λαιμό).Καταλαβαίνεις οτι τα γλωσσόφιλα πήγαιναν σύννεφο!.Όπως μου είπε υπηρέτρια άλλου χαμαιτυπείου, οι Πακιστανοί θέλουν φιλιά στο στόμα.
2.Η Αντρέα το ευχαριστιόταν με τον Πακιστανό, Αφρικανό και δεν συμμαζεύεται όπως τραγουδά και η λαϊκή αοιδός Άντζυ Σαμίου:"Αφρικανέ-Πακιστανέ θέλεις να κάνουμε κονέ;"
Είτε στην 1η περίπτωση είτε στην 2η, η Αντρέα έπρεπε να συμπιέσει τον χρόνο του επόμενου πελάτη για να μην βρεθεί υπόλογη απέναντι στην τσατσά.Πλήρωσες τα γαμησιάτικα του Πακιστανού σε ένα μέρος που είναι για Πακιστανούς-μαύρους.