Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 419 άτομα (59 μέλη και 360 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σήμερα πρωινή βάρδια στο Μεταξουργείο:
Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο παχουλή με ολόσωμο,πρωκτικό.Στον όροφο η κοπέλα που δουλεύει τώρα τελευταία εκεί καστανόξανθη μετρίας εμφανίσεως και κιλών με πρωκτικό.
Ιάσωνος 44 η Μαριάννα απο Φωκ 27 ισόγειο με 15 ευρώ.Μεγάλο έγκλημα που υποβιβάσανε αυτο το κορίτσι στο ελεεινό αυτο μπουρδέλο του Μεταξιού (και ξεπετατζίδικο συν τοις άλλοις).Ελπίζω να ξαναεπιστρέψει στην βάση του να το απολαμβάνουμε με περισσότερο χρόνο.
Ιάσωνος 46 μεσαίο μία ξανθιά Αλβανίδα μετρίων κιλών και εμφανίσεως.Ιάσωνος 46 αριστερό μία πολύ χονδρή απο Ιάσωνος 44 με ακάποτο.
Ιάσωνος 37 ισόγειο η συνιθισμένη πρωινή κοπέλα που είναι τελευταία εκεί με πρωκτικό και 69.Όλως περιέργως σήμερα δεν ανακοίνωσε ακάποτο και τελιωτικό με 20 ευρώ.
Ιάσωνος 37 όροφος κοπέλα με ξανθά σγουρά μαλλιά απλώς όμορφη με κανονικό πρόγραμμα.Να τονίσω προς τιμή της ότι δεν πέρνει πακιστανούς.
Ιάσωνος 36 με την μεγάλη αυλή παρουσιάστηκε gilf με κοντά ξανθά μαλλιά άσχημη με 10 ευρώ!!
Ιάσωνος 33 με το πολύ μικρό σαλονάκι παρουσιάστηκε καβλιάρινο βλκπ μωρό με τριάρι στήθος και καρέ μαλλί.Ευχάριστη έκπληξη για το παρακμιακό αυτό σπιτάκι ομολογώ.
Ιάσωνος 30 κάτω κοπέλα μελαμψή με καμπύλες και κοντό καστανόξανθο μαλλί με πρωκτικό.Στον όροφο δούλευε η κοπέλα απο το ισόγειο πιο λεπτή απο την προηγούμενη με καμπύλες και αυτή και καστανόξανθη με 69 (δεν ανακοινώθηκε πρωκτικό παρόλο που στο ισόγειο αποτι ξέρω το δίνει.
Ιάσωνος 27 υπόγειο μέτριας εμφανίσεως με μαύρα μαλλιά μέχρι την πλάτη και μετρίων κιλών.Εντύπωση έκανε που για να προσελκύσει έκανε σεξουαλικά βογγητά χωρίς να έχει πελάτη πολύ δυνατά θυμίζοντας τσίτα.
Λεωνίδου 28 όροφος Τζώρτζια  αδιάφορη γεμάτη απο Μεγ Αλεξάνδρου όροφος με πρωκτικό,Αλβανική φυσιογνωμία.Στο ισόγειο παρουσιάστη πολύ ξανθό καβλάκι με ανοιχτά
ματάκια και δερματάκι από πρώην ανατολικό μπλοκ με 69 στο πρόγραμμα.
Ιάσωνος 20 ανελκυστήρας η τσαούσα κοπέλα που βρίσκεται πρωινά εκεί,μετρίας εμφανίσεως.Στο μεσαίο δεν μπήκα γιατί μου την δίνει η τσατσά.Στο δεξιό ήταν κοπέλα μετρίου σωματικού βάρους καστανή με μαλλιά μέχρι τοις πλάτες.
Ιάσωνος 19 ισόγειο το γνωστό καστανό πιπινάκι με μαλλιά μέχρι της πλάτες και κοντό που είναι συνήθως εκεί.Στον όροφο φαρκελική παρουσιά με πολύ μακρύ μαύρο μαλλί
αφημένο ελεύθερο κάτω μελαμψή με πιασιματάκια,όμορφη όχι καραμούναρος όμως.
Κεραμικού 13 υπόγειο  δεν θυμάμαι.Στο μεσαίο ήταν κοπέλα καινούρια παχουλή σαν λουκουμάς.Και στον όροφο εμφανίστηκε μπάζο ξανθό με κοντά μαλλιά ψηλό με ατσούμπαλο σώμα.
Κεραμικου 15 πάνω σήμερα ήταν μία νταρντανογκόμενα με μακρύ μαύρο μαλλί και αρμονικά κατανεμημένα κιλάκια με 69.Καινούρια.
Κεραμικού 15 ισόγειο στάση στην Άνδρεα οπού με λύπη μου διαπίστωσα οτι εκτός απο πακιστανούς πέρνει και μαύρους απο Αφρική.Σήμερα στάθηκα πραγματικά πολύ άτυχος για τέταρτη φορά που πάω μαζί της.Και θα σας εξηγήσω γιατί.Ο πακιστανός που την είχε πριν απο μένα στο δωμάτιο την είχε κρατήσει μέσα κοντά ένα μισάωρο.
Σε μένα ήρθε ξεθεωμένη και με διάθεση ξεπέτας και δεν σεβάστηκε το οτι είμαι πελάτης της.Άρχιδια μου τα έγλυψε ατσούμπαλα και με πόνεσε,πήρε στάση να μην χουφτώνω.μου αρνήθηκε 69 και είπε οτι είνμαι κουρασμένη.Στάση απο πάνω αυτή και μετά πισοκωλλητό οπου με παρότρυνε να τελιώσω γρήγορα για να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο.Επιπλέον διαπίστωσα ότι είχε σπυράκια σε επίμαχα σημεία καθώς και ο λαιμός της ήταν μελανιασμένος απο δαγκωνιές.Απο μένα λοιπόν προσωρινα ΜΑΥΡΟ στην Άνδρεα μέχρι να μάθει να σέβεται τους Έλληνες πελάτες.Δεν μπορεί ο πακιστανός να γαμάει μισή ώρα και εμένα να με τελιώνει σε 5 λεπτά!!Αυτό το έχει κάνει και σε άλλους συναγωνιστές.Ας πάει με τον κάθε βρωμιάρη λοιπόν αφου δεν σέβεται όχι μόνο τους Έλληνες πελάτες αλλά προπάντων και τον ίδιο τον εαυτό της.
Κολωνού 11 υπόγειο κοπέλα Αλβανίδα με πιασίματα και μακρια ξανθά μαλλιά μέτρια.Κολωνού 11 ισόγειο καινούριο μελαμψό με πιασίματα και κότσο το μαλλί ,τριάρι βυζί απλώς ωραίο.Επάνω μεγαλοκοπελά παχουλή άσχημη με ολόσωμο.
Κολωνού 27 όροφος το μαγαζί έχει ανακαινιστεί και θυμίζει κλαμπ αφού εκτος απο τον κατακόρυφο στύλο που συναντούμε σε strip club προστέθηκαν και υπερυψωμένα τραπεζάκια και νόμιζα οτι θα μου σερβίρουν ποτό και ξηρούς καρπούς.Κοπέλα ήταν η συνιθισμένη με τα κοντα σγουρά μαλλιά που είναι τελευταία εκεί.
Στο υπόγειο ήταν κοντή άσχημη απο κεραμικού 13 υπόγειο.Και Κολωνου 27 ισόγειο το καλύτερο μωρό που είδα στην σημερινή μου μπουρδελότσαρκα.Μιλάμε για διαμάντι.!!Ψηλή ξανθιά κοπέλα αδύνατη με κόκκινο στρινγκ και γόβα στιλέτο λευκή πολύ όμορφη πρόγραμμα κανονικό με 69.Καλύτερα να δοκίμαζα αυτή παρά την Ανδρεα! Οποιος συναγωνιστής την πήρε σήμερα ας γράψει επιδόσεις.Το καλύτερο στο Μετάξι για σήμερα χωρίς υπερβολές!!
Κολωνού 32 όροφος ο τσάτσος λούγκρα παρουσίασε μέτρια κοπέλα και στο υπόγειο δεν θυμάμαι τι είδα.
Τέλος Κωλοκυνθους 38 όροφος το άσχημο φαφούτικο μπάζο που είναι τελευταία εκεί.Και κωλοκυνθους ισόγειο εκτάκτως πρωινή ήταν η Φλώρα σήμερα.Δεν την έχω ξαναπάρει και νόμιζα οτι λέγατε την Ιωάννα για Φλώρα.Τώρα κατάλαβα ποια κοπέλα ειναι ποια.Η Φλώρα για όσους δεν την ξέρουν δηλώνει Ρουμάνα ενώ είναι καραμπινάτη Αλβανίδα και έχει 9 μήνες στο Ελλάντα!!Είναι μέτρια προς όμορφη με μακρύ μαύρο μαλλί πιασμένο κότσο.Δεύτερη κατάθεση έγινε εκεί σήμερα.Σαν χαρακτήρας είναι ολίγον τι τσαμπουκαλεμένος κάτι που με ξενερώνει στις γκόμενες ομολογώ.Κάτι που με χάλασε στην συνουσία είναι οτι δεν άφηνε αγγίγματα στο ''υπερευαίσθητο'' στήθος της καθώς και δεν άφηνε 69.Κώλο δεν δοκίμασα.Πίπα γυμνή με γρήγορο ρυθμο και βαθιά σαν ηλεκτρική σκούπα.Μετά με καβάλησε απο πάνω και έπειτα ιεραποστολικό.
Έπειτα ξάπλωσα και της τον έδωσα στο στόμα της όπου και την έχυσα.Όμως η καριόλα όταν έχυνα μου πίεσε δυνατά τον κορμό προς τα πάνω για να ανακόψει την φορά του σπέρματος αποτι κατάλαβα και με πόνεσε!!!Σαν εμπειρία ήταν απλά καλή μόνο το ξελάφρωμα στο στόμα της άξιζε.Δεν νομίζω να την ξανατιμήσω.Για όσους ενδιαφέρεστε θα την βρείτε σε αυτά τα οικήματα μεταμεσονύχτια.

 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Φαρκέλι για ακόμα φορά άψογος!!!Ωραίες οι φωτογραφικές σου παρεμβάσεις!!Την επόμενη φορά να θυμιθείς να φωτογραφίσεις τις καινούριες τοιχογραφίες δίπλα απο ιάσωνος 37 που απεικονίζουν αγάλματα.Αναφορικά τώρα με Σαμπρίνα να τονίσω οτι την καρίερα της την ξεκίνησε απο το παρακμιακό σπιτάκι Μαραθώνος και Αχιλλέως και μετά πήρε προαγωγή στα Κεντρικά της Φυλής!!ΧΕ!ΧΕ!Δεύτερον ίσως τελικά να στάθηκες τυχερός που δεν πέρασες Αντρεα γιατί μπορεί να είχε αργήσει με κανέναν αράπη και πακιστανό και να σε ξεπέταγε και σένα στα 5 λέπτα όπως την έπαθα εγώ σήμερα.Και τέλος αγαπητέ μου φίλε ποτέ το πορτοφόλι σου στην κωλότσεπη και ιδίως στο Μεταξουργείο! ;)
 

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
319
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
πολλα συγχαρητηρια στη πορνο ενημερωση του αξιοτυμου Κου farkeli
αν και το εχω ξαναπει, θα το πω ξανα μιας και μου κανει πολυ εντυπωση.
για να κανω εγω τετοια πορνο ενημερωση πρεπει να παω με στιλο και χαρτι ανα χειρας !
πως μπορειτε ρε παιδια να θυμαστε τοσες κοπελες!
θυμαμε μονο αυτες που εχω παει μαζι τους και μου εχουν κανει καλη η κακη εντυπωση.
εαν ειναι αδιαφορη και περασει καιρος μπορει να την ξεχασω (μου εχει τυχη).
μηπως ειστε πραγματικα δημοσιογραφοι !!! :huh: :huh: :huh:

any way.
σημερα και εγω την ιδια ωρα περιπου κατεβηκα στην Φυλης για 1-2 στανταρακια οπως την αννα στο Φ69 και ενα αλλο μωρο στο Φωκ 17.
στο πρωτο ηταν τελικα η χριστινα, δυπλοβαρδια μαλλον σημερα και στο αλλο μια πολυ αδυνατη αξιοπροσεκτη κοπελα. βεβαια μεσα στο σκοταδι που ειχε εκει μεσα δεν εβλεπες και πολυ καλα.
αυτη που μου εκανε πολυ καλη εντυπωση ηταν στο δυπλανο το Φωκ17β. η μελαχρινη με μακρια μαλλια και με peersing στο δεξιο της χειλος. εαν εκανε οποιαδηποτε κινηση για να περασω θα ειχα μπει με τα μπουνια. εμεινε λιγο ψυχρη και κολησα...

μετα πηγα τροφωνιου 13β για μπεττυ, που θελω καιρο να την δοκιμασω αλλα ηταν κλειστο, οποτε κατελυξα στο μεταξυ και στη πολυσηζυτημενη αυτες της ημερες Αντρεα
το ταττου με την προσωπογραφια που δεν θυματε ο farkeli ειναι στον αριστερο ωμο, οπως την εχεις πισσοκολυτο και εχει και αλλο ενα μικρο στην μεση.
σε σχεση με τις υπηρεσιες τωρα μπορω να πω οτι ειναι αρκετα φιλοτυμη κοπελα και προσπαθει να σε κανει να περασεις καλα. αλλα ηταν μια συνεβρεση που την εχω ξεχασει κιολας.
πιπα μετρια, το πισσοκολητο ειναι πολυ καλο με μεγαλη συμμετοχη απο την ιδια για να σε κανει να τελειωσεις. σε καποιο σημειο μου λεει dont stop, dont stop. γυρησαμε ιεραποστολικο για τελειωμα και τελος. σε σχεση με το σωμα της και λοιπα ειναι οπως τα εχουν περιγραψει αρκετοι ολη την προηγουμενη εβδομαδα. πολυ μικρο και χαλαρω στηθος, 1,70 και μετρια στη εμφανηση. το σωμα της καλο και οταν της το ειπα μου λεει οτι εχει και παιδι !!!
δεν την λες κακη η ξεπετω στην δουλεια της αλλα με εμενα ηταν μια τυπηκοτατη συνεβρεση που εαν δεν ημουν ηδη στα "πανω" μου μπορει και να ειχα προβλημα τελειωματος.
στο κους κους της τσαρκας να πω οτι οταν ντυνωμουν ωρα μπηκε καποιος και ρωταγε ονομα κοπελας και λοιπα. στην αρχη ψαρωσα και εγω και λεω "μας την πεσανε απο την αστυνομια" αλλα μετα ο υποψιφιος πελατης λεει "φιλια στο στομα δεινει!" μολις πηρε καταφατκη απαντηση λεει "που περναω" ηταν περιπου 12.30, ποιος μπαγασας ηταν !
α ρε τι κανει το site, καρφωτοι πανε μερικοι....
με εμενα παντος δεν εκανε καμια κινηση για φιλια στο στομα και καλυτερα μιας και θα τα απεφευγα. σταυροτα μονο για αποχαιρετισμο.

αντε και καλη συνεχεια......
 

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Μηνύματα
1.097
Like
0
Πόντοι
16
φιλε προφεσορ,εχεις μπερδευτει...η φλωρα ειναι κοντη με ξανθα μαλλια μεχρι τους ωμους,μετριο προσωπο και μεγαλο στηθος πολυ ωραιο και στητο...επισης ειναι 100% ρουμανα και 20 χρονων...
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
φιλε προφεσορ,εχεις μπερδευτει...η φλωρα ειναι κοντη με ξανθα μαλλια μεχρι τους ωμους,μετριο προσωπο και μεγαλο στηθος πολυ ωραιο και στητο...επισης ειναι 100% ρουμανα και 20 χρονων...
Aυτή που πήρα σήμερα την έλεγαν Φλώρα την ρώτησα εγώ ο ίδιος και είχε μαύρα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα.Είχε στήθος μεγάλο που δεν επέτρεπε να το αγγίζεις και μου είπε οτι δουλεύει μεταμεσονύχτια βάρδια συνήθως.Τα μαλλιά μπορεί κάλλιστα να τα έχει βάψει εκτός και αν βαφτίσαν και καμιά δεύτερη Φλώρα.Και δεν μου κάνει για ρουμάνα η εμφάνιση της τέλος πάντον.Έπίσης μια ξανθιά μεσήλικη που έβγαινε εκείνη την στιγμή και πρέπει να εχει κάποια σχέση με τους 2 οίκους την αποκάλεσε Φλώρα.Οπότε πρέπει μάλλον να τσεκάρεις και θα διαπιστώσεις οτι δεν έχω μπερδευτεί τουλάχιστον ως προς το όνομα.
 

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Μηνύματα
1.097
Like
0
Πόντοι
16
ο.κ,τοτε θα εβαψε τα μαλλια της,μιλαει μονο αγγλικα...δινει κολο σε ιεραποστολικη σταση παντως,και ειναι ο.κ...
 

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Μηνύματα
113
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Είχα  πολύ  καιρό να  ακούσω  στην φυλής ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ .Δεν  ξέρω  αν  το  εννοεί αλλά  εδίωξε δυο Αλβανούς καθώς  πρέπει  δεν  ήταν  τίποτα  βρωμιάρηδες και  κάλυπτε  το  σώμα  της  με την  κουρτίνα ούτε  να  την δουν δεν ήθελε .ΕΔΩ  ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΝΟ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η  ΣΑΚΙΡΑ  ΣΤΟ  ΦΥΛΗΣ  59  ΕΠΑΝΩ ΕΧΤΕΣ  ΤΟ  ΒΡΑΔΥ. Το  κορίτσι  ήταν  στο  δωμάτιο  όταν περίμενα  να  βγει αλλά  το  ευχαριστιόταν  από  τις  φωνές που  ακούγονταν παρόλο  που  ήταν  και  η  μουσική. Εγώ  δεν πέρασα γιατί  ήμουν  στην  αρχή  της βόλτας και  δεν  ήθελα  να  τελείωση στα  γρήγορα και  κατέληξα στην  Λάουρα  στο  Μαραθώνας να  μου  πλένει  το  πουλί  για  να  κάνει χωρίς προφυλακτικό ενώ  το είχα  πλύνει  πριν  εγώ .Μήπως  πρέπει  να  την πλένουμε  το  στόμα όταν  μας  παίρνει πίπα!!!!!!!!
Μάλλον  θα προτιμήσω  Σακιρα  μιας  και  είναι  καλό  κοματι. Εχουμε  βρεθεί τρεις  φορές και είναι  καλή στο  κρεβάτι αλλά είπα  να μην  παραγνωριζόμαστε
 

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Μηνύματα
22.181
Κριτικές
12
Like
2.724
Πόντοι
2.811
Είχα  πολύ  καιρό να  ακούσω  στην φυλής ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ .Δεν   ξέρω  αν  το  εννοεί αλλά  εδίωξε δυο Αλβανούς καθώς  πρέπει  δεν  ήταν  τίποτα  βρωμιάρηδες και  κάλυπτε  το  σώμα  της  με την  κουρτίνα ούτε  να  την δουν δεν ήθελε .ΕΔΩ  ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΝΟ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η   ΣΑΚΙΡΑ  ΣΤΟ  ΦΥΛΗΣ  59  ΕΠΑΝΩ ΕΧΤΕΣ  ΤΟ  ΒΡΑΔΥ. Το  κορίτσι  ήταν  στο  δωμάτιο  όταν περίμενα  να  βγει αλλά  το  ευχαριστιόταν  από  τις  φωνές που  ακούγονταν παρόλο  που  ήταν  και  η  μουσική. Εγώ  δεν πέρασα γιατί  ήμουν  στην  αρχή  της βόλτας και  δεν  ήθελα  να  τελείωση στα  γρήγορα και  κατέληξα στην   Λάουρα  στο  Μαραθώνας να  μου  πλένει  το  πουλί  για  να  κάνει χωρίς προφυλακτικό ενώ  το είχα  πλύνει  πριν  εγώ .Μήπως  πρέπει  να  την πλένουμε  το  στόμα όταν  μας  παίρνει πίπα!!!!!!!!
Μάλλον  θα προτιμήσω  Σακιρα  μιας  και  είναι  καλό  κοματι. Εχουμε  βρεθεί τρεις  φορές και είναι  καλή στο  κρεβάτι αλλά είπα  να μην  παραγνωριζόμαστε
Η Λάουρα είναι τρελοκομείο...  :2funny:
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
ο.κ,τοτε θα εβαψε τα μαλλια της,μιλαει μονο αγγλικα...δινει κολο σε ιεραποστολικη σταση παντως,και ειναι ο.κ...
Aυτή που πήρα εχθες μιλούσε ελληνικά και μάλιστα της είπα οτι για 9 μήνες που έχει Ελλάδα μιλάει καλά.Τσέκαρε μεταμεσονύχτια βάρδια απο Τρίτη και μετά μάλλον η ίδια είναι με αλλαγμένο look.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
jockerx ο πακιστανός πλήρωσε 50 και πήρε 35 ρέστα στο χέρι καρατσεκαρισμένο.Τώρα αν έκανε στο δωμάτιο μαζί της καμια ματσακονιά να αγοράσει περισσότερο χρόνο (που αυτό δεν το νομίζω) αλλάζει το σκηνικό.Πάντως ο επόμενος πελάτης που πλήρωσε να απολαύσει δεν φταίει τίποτα επειδή άργησε αυτή να τον ξεπετάξει.Εγω προσωρινά θα κάνω μια αποχή, θα την ξαναδοκιμάσω θα μετρήσω αντιδράσεις και αν δω οτι έχει παραπονηρέψει και εξελισσετε και αυτή σε κομοδίνο δεν θα ξαναασχολήθω μαζι της.Ότι πρόλαβα να αρπάξω άρπαξα που λέει και ο λαός.
 

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Μηνύματα
226
Κριτικές
6
Like
352
Πόντοι
301
κατι για τωρα εχουμε?????????? να παμε να ριξουμε τη ψηφο μας
 

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Μηνύματα
226
Κριτικές
6
Like
352
Πόντοι
301
σου αρεσε ετσι?????????
 

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Μηνύματα
226
Κριτικές
6
Like
352
Πόντοι
301
ναι γιατι δεν προκειται να παω να ψηφισω αλλα να γ------ω :fuck1: :fuck1: :fuck1:
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
11.565
Σημερινη ενημερωση
Βεργας
6α βικυ καστανοξανθο mlf με βυζαρες
6β αντζελα ξανθο mlf που ηταν και χτες,την εχω δει και τροφωνιου 13
Τροφωνιου
13β μαρινα ξανθο mlf αξιοπρεπες
11β αγαπη,ξανθια με κοντο μαλλι και πληθωρικα προσοντα
11α τζουλια μελαγχροινη με βυζαρες
Χωματιανου
11 πανω σιλβανα και όμως το βραζιλιανικο κοντοπουτανο παρολο που δεν ηταν του γουστου μου με καβλωσε καθως με πλησιασε βαζοντας μου χερι μπροστα και πισω λεγοντας μου τα λογια που επρεπε ενώ οι βυζαρες ξεπηδουσαν από το σουτιεν της αποκαπυπτοντας τη ρωγα τους
11 κατω λαουρα,καλο σωμα ,μαλλον γυφτοπουλα
Αλκιβιαδου
16α νταιανα η βουλγαρα,μου αρεσε και αν εχει καλες κριτικες και σωμα που κατω απ το μαυρο νυχτικο δε φαινοταν θα την τιμησω
16β βικτωρια με πρωκτικο και αυτή στο σαλονι με διεγειρε αρκετα κατά την ερωτικη
μας συνομιλια
16γ η κατερινα από μυρων ξανα εκει,δε μπηκα όμως γιατι τη προηγουμενη φορα με αγχωσε λιγακι με τον χρονο και κατά καποιο τροπο την τιμω
 

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Μηνύματα
974
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά μια ερωτησούλα Φυλής 69Α ξέρει κανείς τι παίζει?? (πρωϊνή-βραδινή βάρδια), πέρασα το πρωί απέξω ο κόσμος ελάχιστος, ξένοι
σχετικά λίγοι αλλά ο μ..ς δεν μπήκα να δω ποια είναι.. (αν και φοβάμαι την περίπτωση κομοδίνου για αυτό ρωτάω)
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom