Επισκέπτης
λεμε να κοψουμε τα μπουρδελα και γραφεις αυτο το πραμα!!!!!!! πισω μου σ'εχω σατανα!!!!!!!!Σημερα κατα τις 13:30-Φυλης 65(επάνω)Ρενατα απο Ρωσία(μελαχροινη-μικρουλα και πανεμορφη-σφιχτο γυμνασμενο αψωγο σωμα-ψηλες τακουναρες σαν πορνοσταρ)μπαινει στο δωματιο,παιζουμε λιγο(γλυψιμο στις φυσικες πλουσια στητες βυζαρες-φυσικο στηθος-χαιδεματα)μετα πιπα εκτος κρεβατιου(ημουν στο συνθετο και αυτη γονατιστη πιπωνε διπλα στον καθρεπτη-μετα απο κανα 3λεπτο απιστευτης ηδονης να βλεπεις αυτο το πανεμορφο γατισιο μελεχροινο αγγελο να σε πιπωενει στησιμο στα 4 και ενα καλο πισωκολλητο.Η τυπισα συμμετειχε και ενιωσα οτι γαμουσα γκομενα γιατι το απολαμβανε και το εδειχνε με τις καυλιαρικες κραυγες της-δεν αντεξα πανω απο 3 λεπτα να παιρνω αυτη την τελεια γυμνασμενη σφιχτη -λαρα και εχυσα-δεν σταματησε αντιθετως συνεχισα για κανα λεπτο ακομα-τρελαμενος οπως ημουν χωνω αλλα 20? για 2η φορα και εδω προσεξτε γιατι respect:τα παιρνει(εν τω μεταξυ ουτε μια λεξη στα ελληνικα)και επιστρεφει στο δωματιο μετα απο ενα λεπτο με τσιγαρακι και πολυ κουλ υφος-την αφηνω να καπνισει οσο γουσταρε ενω παραλληλα μου τον επαιζε(ακαποτο)μετα αφηνει το τσιγαρο και πιανει το ''πουρο''για 2η φορα,ξεκιναει δυνατα στην πιπα-με αλλαγη 2 στασεων(δεχεται και fuckface)και μετα μπαινω για 2η φορα στο πραγματικα σφιχτο καυλιαρικο μουνακι της οπου καιδεν βγηκα καθολου για 3 στασεις-αρχικα ιεραποστολικο και αυτη να κραταει τις βυζαρες τις και να αρχιζουν οι κραυγες καυλας να δυναμωνουν-μετα στα πλαγια για κανα 2λεπτο γρηγορα και οπως ηταν σε αυτη τη σταση 3ο γυριστο πανω στον πουτσο μου doggystyle οπου και εχυσα και εμεινα για 10 δευτερολεπτα ''κολλημενος''στο μουνακι της και χαμενος απο καυλα-πρωτη φορα την επαιρνα αλλα μαγκες αξιζει πολυ περισσοτερα απο κατι μπαζακια που γινονται ''και καλα'' μουνια στα στουντιο και τα πληρωνουμε 40αρια για ξενερωτα γαμησια-Ρενατα φανατικα !