Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 316 άτομα (25 μέλη και 291 επισκέπτες)

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
την πρωτη φορα, ημουν ξαπλωμενος και της εδειξα το πουλι μου ρωτωντας " τι θα κανεις μ αυτο?  "  και απαντησε  " θα τον κανω ΠΥΡΑΥΛΟ "  και εγενετο..
Αυτές είναι ατάκες!!Μ'έφτιαξες,χαχα  :dancing: :dancing:
:grin:

Επισκέπτης
αξιζει ενα πιτσιλισμα ι σελινα!!!!τιν εχι παρει ολι ι παλια παρεα μου που καναμε βολτες στιν φιλις!!!!ι βασικι τις λεξι ειναι καυλιαρις!!!ολους ετσι τουσ λεει!!!εμενα μου λεει οποτε παο....που εισαι εσι καυλιαρι μου?παλι βολτες κανεισ?δε θα ριξεις κανα πουτσο?και εγο αρχιζο και τισ πιανο το κολαρακι και αυτι γουσταρει!!!!χεχε!!!!!!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ισως η σελινα να δουλευε στη NASA παλια, γι αυτο ξερει απο πυραυλους,  ισως να εκανε παρτουζες με αστροναυτες

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Κατάθεση στη Ναταλί. Διδύμου 18(πάνω) . 20 ευρώ όλες τις στάσεις. Πρωινή βάρδια. Κάνει και ακάποτο. Χωρίς έξτρα λεφτά. Απλά θα σου ζητήσει να πλυθείς πρώτα στη βρύση που έχουν τα δωμάτια. Δεν το έκανα. Το αστείο είναι ότι αφού έχυσα , όπως ντυνόμουνα για να φύγω είχαμε πιάσει την κουβέντα. Τότε με πλησίασε η Ναταλί και μου είπε «Να σου φτιάξω λίγο την μπλούζα γιατί την στραβοέβαλες», και μου την ίσιωσε  :grin: :grin:  :grin:

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
χθες το βραδυ κατα τις 9 βολτα στο μεταξουργιο,
τιποτα το αξιολογο εκτος της γνωστης Κατερινας και ενα μελαχρινακι σε αυτο το μπουρδελο που ειναι οπως κατεβαινουμε την ιασονος απο την λεωνιδου το τελευταιο αριστερα , ισογειο .
πολυ καλο το μελαχρινακι μετα το σχετικο τεσταρισμα που εγινε!!!

Επισκέπτης
Κατάθεση στη Ναταλί. Διδύμου 18(πάνω) . 20 ευρώ όλες τις στάσεις. Πρωινή βάρδια. Κάνει και ακάποτο. Χωρίς έξτρα λεφτά. Απλά θα σου ζητήσει να πλυθείς πρώτα στη βρύση που έχουν τα δωμάτια. Δεν το έκανα. Το αστείο είναι ότι αφού έχυσα , όπως ντυνόμουνα για να φύγω είχαμε πιάσει την κουβέντα. Τότε με πλησίασε η Ναταλί και μου είπε «Να σου φτιάξω λίγο την μπλούζα γιατί την στραβοέβαλες», και μου την ίσιωσε  :grin: :grin:  :grin:
καυλιαρι σε αγαπισε το πουτανιδιο!!!!χεχε!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μια και μιλάμε για ενημερώσεις ας σπεύσουν οι συνάδελφοι να ενημερώσουν τον συναγωνιστή pitsilisti για τo ακριβές νόημα της λέξης "ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΗΣ" !

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
απογευμα βγηκα στον πηγαιμο οχι για την ιθακη, αλλα για την ρενατα, το ρδελο ηταν κλειστο. στα 134 μονο το αδυνατο στο υπογειο με τη σιλικονη αξιζε, εγινε και καστανη..
μετα πηγα μεταξι, στην κεραμεικου το παλιο πανω ηταν αυτη με τα 18 ευρο και κωλο μαζι.  δρομοοο. και ξανα στο καρινακι,, οσες φορες και να το παρει κανεις δεν το χορταινει. αν και τελευταια δουλευει διπλοβαρδια ειχε πολυ καφι, βαθια πιπα, και ανοιγματα καλα, με ξερει τωρα, τοσες καταθεσεις..

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
Φυλης απογευμα χθες-αν κ ηταν κυριακη πολλες θα ειναι κ σημερα στο ιδιο ποστο

59 πανω σαρα-ρωσσια
59 κατω ψιλοκαινουργια ψηλη κοντο ξανθο μαλλι-ρωσσια
67 ειρηνη-αλβανια
71 κατω ντανιελλα-τσεχια
71 πανω μια-ουγγαρια
80 κριστιν-ρωσσια
134 υπογειο ξενια-ρωσσια
134 ισογειο σαρα-σλοβενια
134 πανω η πανυψηλη ρωσσιδα ξανθια,δεν θυμαμαι ονομα...
κ στο μονης προδρομου ντιανα-ρωσσια,οχι η τουρκαλα

μεταξουργειο

19 ιασωνος πανω καρινα-ρωσσια
19 ιασωνος κατω σονια-ρωσσια-μιλφ
κολωνου στης κατερινας η γκαμπριελλα
κολωνου ισογειο με το μεγαλο σαλονι-ισογειο η ειρηνη-ρωσσια-μιλφ

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ωραίος ο aplos2..molto bene!

Το σάββατο που πήγα πάντως είδα αρκετές αλλαγές.
Κριστίν είναι μία σχετικά ψηλή,καστανά μαλλιά,μέτρια φάτσα και πόδια ατελείωτα?

Πλατεία Αττικής δεν πατάει κανείς ρε παιδιά?Μου φαίνεται πρέπει περάσω καμιά βόλτα από κει...

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
Ωραίος ο aplos2..molto bene!

Το σάββατο που πήγα πάντως είδα αρκετές αλλαγές.
Κριστίν είναι μία σχετικά ψηλή,καστανά μαλλιά,μέτρια φάτσα και πόδια ατελείωτα?

Πλατεία Αττικής δεν πατάει κανείς ρε παιδιά?Μου φαίνεται πρέπει περάσω καμιά βόλτα από κει...

grazie gangsta...
η κριστιν ειναι μπαζακι με τα δικα μου γουστα,καστανη κ ψηλη με μετρια φατσα οπως ειπες κ ειναι συνηθως στο 80,δεν την εχω δει αλλου...

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Πέρασα σήμερα από τη Φυλής.
Η τσατσά που ήταν στο ισόγειο 134 ("Α" νομίζω) που μοιάζει σαν άντρας και είναι 1,50,θέλει πολύ ξύλο.Μόλις μπήκα μέσα,με κοίταξε πολύ περίεργα.Μόλις βγήκε η κοπέλα και δε μου άρεσε,πήγα να φύγω,οπότε μου λέει "Τι θα γίνει με σένα;Κάθε μέρα εδώ θα είσαι;"...Είχα πάει ξανά το Σάββατο κι έφυγα αφού δε μου άρεσε η κοπέλα,και πήγα στο 71β στην Γκλόρια.Αυτή λοιπόν με θυμόταν και είπε τη μαλακία της.Το θέμα είναι ότι πριν από εμένα το είπε και σε άλλον...Ένας τύπος που τον είδα στο δρόμο!!!Θέλει μάπες,και ελπίζω οι ιδιοκτήτες που μάλλον διαβάζουν,να τη βάλουν στη θέση της ή να τη σουτάρουν.Αλλιώς θα ψάχνουν τους πελάτες...Αυτή μάλλον πρωινή βάρδια είναι,οπότε δεν πρόκειται να ξαναπάω εκεί το πρωί και ας έχουν και την Jenna Jameson.

Επισκέπτης
Φυλης απογευμα χθες-αν κ ηταν κυριακη πολλες θα ειναι κ σημερα στο ιδιο ποστο

59 πανω σαρα-ρωσσια
59 κατω ψιλοκαινουργια ψηλη κοντο ξανθο μαλλι-ρωσσια
67 ειρηνη-αλβανια
71 κατω ντανιελλα-τσεχια
71 πανω μια-ουγγαρια
80 κριστιν-ρωσσια
134 υπογειο ξενια-ρωσσια
134 ισογειο σαρα-σλοβενια
134 πανω η πανυψηλη ρωσσιδα ξανθια,δεν θυμαμαι ονομα...
κ στο μονης προδρομου ντιανα-ρωσσια,οχι η τουρκαλα

μεταξουργειο

19 ιασωνος πανω καρινα-ρωσσια
19 ιασωνος κατω σονια-ρωσσια-μιλφ
κολωνου στης κατερινας η γκαμπριελλα
κολωνου ισογειο με το μεγαλο σαλονι-ισογειο η ειρηνη-ρωσσια-μιλφ
μπραβο καυλιαρι μου!!!!ευγε!!!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Παιδες η Μινα η βυζαρου που ηταν στην Αλκαμενους 117 ξερει κανεις αν ειναι ακομα εκει η αν παιζει αλλου σε αλλη βαρδια;Thanks...

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Νυχτερινή έφοδος εχτές κατά τις 3-4. Ξεκίνησα για Βριλησσού όπου είχανε κλείσει εκτός από το 57 που ήτανε μία φόλα. Μετά την κάνω για Καρέα 30 όπου ήτανε 2 τσέχες μία ξανθιά και μία μαυρομάλλα. Πιο μουνάρα ήτανε η μαυρομάλλα. Δεν πέρασα γιατί κάνει 60 ευρώπουλα μα καλά δεν έχουν το θεό τους εκεί δεν έχουν συνηδητοποιήσει με τι ιδρώτα βγαίνουν 60 ευρώ. Μετά την κάνω για Λιοσίων. Πέρασα από κάτι μπουρδέλα του 20ρικου και από το 73 νομίζω. Δεν ενθουσιάστηκα. Στο παρά δίπλα είναι ένα με κόκκινο φωτάκι και όταν μπαίνεις περνάς από μία αυλή. Εκέι ήταν μία καλή μαυρομάλλα ρουμάνα.(Μέχρι εδώ δεν συγκράτησα ονόματα). Δεν κατέθεσα ούτε εκεί. Λέω απόψε η νύχτα είναι μεγάλη. Εν τω μεταξύ κυκλοφορούσε και παρακμιακός κόσμος στην περιοχή(πρεζάκια,αλβανοί) και πήρα άρων άρων το αμάξι για να μην βρω κανά μπελά. Συνέχισα για τα στούντιο της Λιοσίων. Στο 303 ήτανε η Αλεξάνδρα. Συμπαθητική αλλά δοκιμασμένη. Και τέλος προφανώς πήγα και στο απέναντι στο 278 όπου ήτανε η Σαμπρίνα όπου και κατέθεσα. Δεν την είχα ξαναπάρει και ήτανε όλα τα λεφτά. Τέλεια πίπα και κορμάρα για γλύψιμο. Και από άνεση χρόνου μια χαρά. Ωραία πέρασα δεν μπορώ να πω. Το μόνο μείον ότι δεν σε αφήνει να πιάσεις μουνάκι πόσο μάλλον να βάλεις δάχτυλο. Δεν πειράζει. Γενικά άξιζε η περιπέτεια.
ΥΓ: Το post το γράφω και στην ενημέρωση των μπουρδέλων και των στούντιο γιατί η περιγραφή περιέχει και μπουρδέλα και στούντιο.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
την ξενια με τη σιλικονη την ξερει κανεις? 134 υπογειο απογευμα

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Πριν λιγο γυρισα απο Φυλης.Μαυρα χαλια παντου.Ασε που τα 25 ευρω αρχιζουν να καθιερωνονται σε μερικα μπουρδελλα ειτε φερνουν μπαζα ειτε καλεσ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom