Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 218 άτομα (25 μέλη και 193 επισκέπτες)

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ναι αλλα την πηρε κανεις?  τι λεει?

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
ειναι λιγο ψυχρη αλλα αξιζει,οτι σταση θελεις κ αρκετα υπομονετικη...ολα αυτα πριν κανα 3μηνο.ειναι ωραιο μωρο με καλη σιλικονη.θα σου ελεγα να την δοκιμασεις αλλα μην περιμενεις τρελα πραγματα...ααα κ στενο μουνακι κ ωραια πιπα αν θυμαμαι καλα

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
Πριν λιγο γυρισα απο Φυλης.Μαυρα χαλια παντου.Ασε που τα 25 ευρω αρχιζουν να καθιερωνονται σε μερικα μπουρδελλα ειτε φερνουν μπαζα ειτε καλεσ

τα σπιτακια με 25 στη φυλης ειναι το 59 πανω/κατω,διδυμου 8 πανω  κ καμμια φορα το 134 πανω οταν παιζει σαρα η καμμια αλλη κ καλα μουναρα

Επισκέπτης
σήμερα,κατα τις 14:00 τσακωσα φοβερο κομματι(κοντοπουτανο εφερνε...) εν ονοματι ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ,ετων 23,λεπτη,με πολυ καλο,πλουσιο -φυσικο- στηθος,κωλαρα και μικρη,αεροπορικη λωριδα προσγειωσης στο -νακι της,στο ρδελο στην ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ(στο ισογειο)....
την έχει παρει κανεις αλλος?
εμενα με ικανοποιησε παρα πολυ καλα...στα συν για μενα οτι...σε κοιταει με ενα γατησιο βλεμμα που σε...απογειωνει :jerking: ...το μενου περιλαμβανε και γλυψιμο ρογας απο αυτην,χαιδεμα παντου και πολυ συμμετοχη...κυριως στο τελος,στα 4,οπου συναντιοντουσαν τα βλεμματα μας στον καθρευτη απεναντι μας...
price 20 E...
αυριο+μεθαυριο θαναι λεει 5-11 απογευμα και μετα ρεπο κανα 4αρι μερες λογω περιοδου...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Γυρνάω από Φυλής. Είχα πάει για την Χριστίνα στο Φ65 πάνω , την Τουρκόφατσα. Αλλά Χριστίνα γιοκ. Μια άλλη βρήκα. Στο σαλόνι φιλική. Δεν την πήρα, γιατί είχα πάει φτιαγμενος για την Χριστίνα. Απλά πέρασα κ από κάνα δυο άλλα σπίτια για την ενημέρωση. Στο 71 πάνω μια ομορφούλα και άσπρη - άσπρη κοπέλα, αλλά βαριόταν του θανάτου. Περίμενα στο σαλόνι. Ήταν στο δωμάτιο. Όταν άνοιξε την πόρτα για να βγει ήμουν ξυρισμένος και ώσπου να φτάσει στο σαλόνι ήμουν αξύριστος. Πιο αργά κι αππ'τον Τάρπλει πήγαινε... Στο 84 πράσινη πόρτα ένα ξανθό με ωραίο βυζί πολύ χαριτωμένο. Μετά πέρασα κι από το Αντελλόσπιτο. Η Αντέλλα ήταν εκεί στη θέση της. Κάτι αναμενόμενο αφού ως γνωστόν τα έπιπλα δεν μετακινούνται από μόνα τους.

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Germaon παραλίγο θα συναντιόμασταν γιατί είχα πάει κι εγώ πρίν ώρα..Πάντως φυλής δεν γύρισα πολύ-επειδή ήταν κλειστό το 71 κάτω, πήγα Ρεμούνδου 21.
Εκεί πήρα την Αλεξία από τσεχία.Κάποιοι συναγωνιστές είπαν οτι δούλευε και στο φυλής 71.Εχει ενα τατουάζ στο δεξί μπράτσο,ένα πήγασο απ'οτι μου είπε(ο θεός να το κάνει!).Γλυκό προσωπάκι,καλό κι απαλό κορμάκι και γενικά φιλική.Στο δωμάτιο,ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ πίπα(8.5/10) και μετά ιεραποστολικό κι έπειτα στα τέσσερα.Πολύ καλή συμμετοχή θα έλεγα,βογγητά βρομώλογα,ανεκτική σε αλλαγές στάσεων και μπάτσες στα πισινά.
Στα μείον το μικρό βυζί και η πολύ κρέμα.
Στα συν η πολύ καλή πίπα και η συμμετοχή.Αξίζει τα 20 ερώ η κοπέλλα,σίγουρα θα ξαναπάω!
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
134 υπογειο πριν λιγη ορα λεει τιποτα το εχει παρει κανεισ;;;;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
η Ξενια απο Ρωσια-μια φορα την πηρα-προσωπικα μου αρεσε-παρτοβια και καυλιαρικη φατσουλα σαν αυτες που γυρνανε τα club της Μοσχας-δυνατη πιπα και στενο μουνακι

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Γυρνάω από Φυλής. Είχα πάει για την Χριστίνα στο Φ65 πάνω , την Τουρκόφατσα. Αλλά Χριστίνα γιοκ. Μια άλλη βρήκα. Στο σαλόνι φιλική. Δεν την πήρα, γιατί είχα πάει φτιαγμενος για την Χριστίνα. Απλά πέρασα κ από κάνα δυο άλλα σπίτια για την ενημέρωση. Στο 71 πάνω μια ομορφούλα και άσπρη - άσπρη κοπέλα, αλλά βαριόταν του θανάτου. Περίμενα στο σαλόνι. Ήταν στο δωμάτιο. Όταν άνοιξε την πόρτα για να βγει ήμουν ξυρισμένος και ώσπου να φτάσει στο σαλόνι ήμουν αξύριστος. Πιο αργά κι αππ'τον Τάρπλει πήγαινε... Στο 84 πράσινη πόρτα ένα ξανθό με ωραίο βυζί πολύ χαριτωμένο. Μετά πέρασα κι από το Αντελλόσπιτο. Η Αντέλλα ήταν εκεί στη θέση της. Κάτι αναμενόμενο αφού ως γνωστόν τα έπιπλα δεν μετακινούνται από μόνα τους.
η χριστιΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕ στο 65 το κατω και την ειχα παρει τον περασμενο οκτωβριο.ειναι οντως πολυ καυλιαρα και μαλιστα την ειχα παρει και μια μερα 2 φορες σε μια ωρα.την πηρα συνολο 4 φορες.τωρα δεν μου κανει αισθηση.φυσικα δεν ειναι τουρκαλα αλλα ρωσιδα απο την μοσχα.

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
παρολα αυτα στο 65 το πανω το μεσημερι δουλευει μια ρενατα που φιλοι μου ειναι απο τις πιο καλες και ευγενικες εργαζομενες που εχω παει.πολυ συνεργασιμη με τεραστια συμμετοχη στο γαμησι και αφηνει και δαχτυλα.την πηρα δυο μερες κολλητα,συνεχομενα και μου αρεσει πολυ.μου εκανε εντυπωση που αν και ειχε μπει την πρωτη φορα με τσιγαρο κατα τ αλλα ηταν πολυ ζεστη.σας την συνιστω και να της φερθειτε καλα γιατι ειναι πολυ καλο κοριτσακι!τα ακους πιτσιλιστη??????!!!!!!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
πρωινη ειναι?

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ναι πρωινη ειναι να πας αλλα να εισαι καλος μαζι της!!!!!!!!!!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Σήμερα κατά τις 8 τσάρκα σε Μεταξουργείο και Φυλής...

[glow=red,2,300]ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ[/glow]
  ναι..το διακυνδίνευσα και πήγα...

-Κεραμεικού13ΑΜία με μικρό στήθος,μαύρα μαλλιά και μέτρια φάτσα..δεν έλεγε..

-Κεραμεικού13ΒΕκεί ήταν μία με λίγο καλύτερη φάτσα απ την προηγούμενη,καστανόξανθη κανονικό βυζί και έπαιρνε 18 ευρώ.

-Κολωνού27ΑΑν όντως αυτό είναι το νούμερο(δεν είμαι σίγουρος)εκεί ήταν ένα μπουρδέλο σαν το μέγαρο μουσικής!!Περισσότερο studio το έλεγες!Μακάρι να ήταν ο χώρος ανάλογος της πουτάνας...Όπως ήμουν ενθουσιασμένος από τον χώρο βγαίνει μια χοντρή μαυρομάλλα και με ξενερώνει τελείως!..χάλια...

-Κολωνού27ΒΑν δεν έχω μπερδέψει πάλι τα νούμερα, εκεί βρίσκεται μία κανονική κοπέλα που έχει κότσο τα καστανόξαθα μαλλιά της..τπτ ιδιαίτερο.

-Κολωνού30Η Κατερίνα στο πόστο της...

-Κολωνού32ΒΜία Σύλβια,με μαλλιά ξανθά πιασμένα κότσο,ωραίο σώμα..κανονικό βυζί και συμπαθητική φάτσα..ήρθε χαμογελαστή κιόλας.

-Κολωνού47Έπαιζε μία μαυρομάλλα ξερακιανή εκεί.Μπαα...

[glow=red,2,300]ΦΥΛΗΣ[/glow]
  όπως κάθε φορά..

-Φυλής54Α(πάνω)Ένα αλλοδαπό με μικρό βυζί..έτσι κι έτσι φάτσα...

-Φυλής54(κάτω)Η Σοφία ήταν (ξανθό κοντοπούτανο) έγινε και μια σκηνή εκεί πέρα με έναν που την είχε πάρει..όταν έφευγε της είπε...'Εσύ δεν πας καλά' ..δεν ξέρω γιατί το είπε...και μετά κάτι του είπε η Σοφία..δεν κατάλαβα ακριβώς..πάντως δεν έχασε την πολύ καλή διάθεση που έχει πάντα...θα την επισκεφτώ λίαν συντόμως.

-Φυλής59(κάτω)Ένα αρκετά συμπαθητικό καινούριο πουτανάκι με καστανόξανθο μαλλί (ανταύγες) και ωραίο σωματάκι...στα αρνητικά το 25άρι.

-Φυλής59(πάνω)Ήταν η Σβιέτα..μία πολύ ψηλή (1.84 περίπου) ξανθιά με τουμπανιάρικο σώμα..25 κι εδώ όπως και κάτω.

-Φυλής65Β(κάτω)Πρώτη φορά την έβλεπα αυτήν.Μαύρα μαλλιά..κανονικό σώμα και πρόσωπο..τπτ το αξιοπρόσεκτο όμως.

-Φυλής66Η Ελένα (μου φαίνεται) γύρω στο 1.63.Την είχα ξανα αναφέρει..μαύρο ίσιο μαλλί γενικά.. δεν είναι τπτ γαμάτο...όταν βγήκε μάλιστα μας εκανε και κάτι ακροβατικά!(ανεβοκατέβαινε πάνω-κάτω σαν να'κανε χακ σκουότ)για να δούμε πως κουνιούνται τα μεγαλούτσικα βυζιά της!χεχε

-Φυλής 67Δεν πέρασα αλλά στάνταρ ήταν η Ειρήνη η αλβανίδα!Κόβω το....λαιμό μου!

-Φυλής71Α(πάνω)Ήταν μία που είχε και παλιά εκεί πέρα...18χρονη έλεγε οτι είναι..πολύ τουμπανιάρικο μωρό με βυζιά..με όλα..πρέπει να το δοκιμάσουμε πριν ξαναφύγει!Αξιογάμητο!

-Φυλής80Εκεί ήταν πάλι η Ντορίν μία που έχει χάλια φάτσα αλλά ωραίο σώμα...

-Φυλής84Εκεί είδα αρκετές αλλαγές αφού ούτε ο Μαρκαριάν ο τσάτσος ήταν όυτε η Σελίνα-Σαββίνα η πουτάνα.Ρε πίτσι είδα μια ηλικιωμένη εκεί..μήπως ήταν αυτή η γριά-Τζένη που μας είχες πει???Από πουτάνα ήταν μία μαυρομάλλα με καυλόφατσα και ωραίο σώμα που ήταν και σ'ένα παραδίπλα(αυτή που όταν βγαίνει στο σαλονάκι κουνιέται λες και περνάει απ τον κάβο ντόρο!).

-Φυλής86ΑΔεν έλεγε πολλά..μόνο από βυζί θα έλεγα αρκετά ικανοποιητικό.Γενικά όμως δεν...

-Φυλής86ΒΜια καστανή.. πολύ αξιογάμητη.Καλό σώμα.

-Φυλής99(το τραβελόσπιτο)Για μαντέψτε τι είχε εκεί??Τρανσέξουαλ!!όπως πάντα...μια ξανθιά με μία ηλίθια τελείως φάτσα!Αφήστε το καλύτερα.

-Φυλής134ΑΑυτή η πουτάνα μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στο 71Α,θα πήρε μεταγραφή φαίνεται...μια ξανθιά με πολύ ωραίο κωλαράκι..καλό βυζί..πρόσωπο..βλέπεται.

-Φυλής134Β(Στο υπόγειο)-Μια μαυρομάλλα με ωραίο βυζί αλλά γενικά κινείται στη μετριότητα...

Αυτά για σήμερα...σε λίγο θα γράψω κι ενημέρωση για πουτανόπιατσες..αναμείνατε...!

Επισκέπτης
Σήμερα κατά τις 8 τσάρκα σε Μεταξουργείο και Φυλής...

[glow=red,2,300]ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ[/glow]
  ναι..το διακυνδίνευσα και πήγα...

-Κεραμεικού13ΑΜία με μικρό στήθος,μαύρα μαλλιά και μέτρια φάτσα..δεν έλεγε..

-Κεραμεικού13ΒΕκεί ήταν μία με λίγο καλύτερη φάτσα απ την προηγούμενη,καστανόξανθη κανονικό βυζί και έπαιρνε 18 ευρώ.

-Κολωνού27ΑΑν όντως αυτό είναι το νούμερο(δεν είμαι σίγουρος)εκεί ήταν ένα μπουρδέλο σαν το μέγαρο μουσικής!!Περισσότερο studio το έλεγες!Μακάρι να ήταν ο χώρος ανάλογος της πουτάνας...Όπως ήμουν ενθουσιασμένος από τον χώρο βγαίνει μια χοντρή μαυρομάλλα και με ξενερώνει τελείως!..χάλια...

-Κολωνού27ΒΑν δεν έχω μπερδέψει πάλι τα νούμερα, εκεί βρίσκεται μία κανονική κοπέλα που έχει κότσο τα καστανόξαθα μαλλιά της..τπτ ιδιαίτερο.

-Κολωνού30Η Κατερίνα στο πόστο της...

-Κολωνού32ΒΜία Σύλβια,με μαλλιά ξανθά πιασμένα κότσο,ωραίο σώμα..κανονικό βυζί και συμπαθητική φάτσα..ήρθε χαμογελαστή κιόλας.

-Κολωνού47Έπαιζε μία μαυρομάλλα ξερακιανή εκεί.Μπαα...

[glow=red,2,300]ΦΥΛΗΣ[/glow]
  όπως κάθε φορά..

-Φυλής54Α(πάνω)Ένα αλλοδαπό με μικρό βυζί..έτσι κι έτσι φάτσα...

-Φυλής54(κάτω)Η Σοφία ήταν (ξανθό κοντοπούτανο) έγινε και μια σκηνή εκεί πέρα με έναν που την είχε πάρει..όταν έφευγε της είπε...'Εσύ δεν πας καλά' ..δεν ξέρω γιατί το είπε...και μετά κάτι του είπε η Σοφία..δεν κατάλαβα ακριβώς..πάντως δεν έχασε την πολύ καλή διάθεση που έχει πάντα...θα την επισκεφτώ λίαν συντόμως.

-Φυλής59(κάτω)Ένα αρκετά συμπαθητικό καινούριο πουτανάκι με καστανόξανθο μαλλί (ανταύγες) και ωραίο σωματάκι...στα αρνητικά το 25άρι.

-Φυλής59(πάνω)Ήταν η Σβιέτα..μία πολύ ψηλή (1.84 περίπου) ξανθιά με τουμπανιάρικο σώμα..25 κι εδώ όπως και κάτω.

-Φυλής65Β(κάτω)Πρώτη φορά την έβλεπα αυτήν.Μαύρα μαλλιά..κανονικό σώμα και πρόσωπο..τπτ το αξιοπρόσεκτο όμως.

-Φυλής66Η Ελένα (μου φαίνεται) γύρω στο 1.63.Την είχα ξανα αναφέρει..μαύρο ίσιο μαλλί γενικά.. δεν είναι τπτ γαμάτο...όταν βγήκε μάλιστα μας εκανε και κάτι ακροβατικά!(ανεβοκατέβαινε πάνω-κάτω σαν να'κανε χακ σκουότ)για να δούμε πως κουνιούνται τα μεγαλούτσικα βυζιά της!χεχε

-Φυλής 67Δεν πέρασα αλλά στάνταρ ήταν η Ειρήνη η αλβανίδα!Κόβω το....λαιμό μου!

-Φυλής71Α(πάνω)Ήταν μία που είχε και παλιά εκεί πέρα...18χρονη έλεγε οτι είναι..πολύ τουμπανιάρικο μωρό με βυζιά..με όλα..πρέπει να το δοκιμάσουμε πριν ξαναφύγει!Αξιογάμητο!

-Φυλής80Εκεί ήταν πάλι η Ντορίν μία που έχει χάλια φάτσα αλλά ωραίο σώμα...

-Φυλής84Εκεί είδα αρκετές αλλαγές αφού ούτε ο Μαρκαριάν ο τσάτσος ήταν όυτε η Σελίνα-Σαββίνα η πουτάνα.Ρε πίτσι είδα μια ηλικιωμένη εκεί..μήπως ήταν αυτή η γριά-Τζένη που μας είχες πει???Από πουτάνα ήταν μία μαυρομάλλα με καυλόφατσα και ωραίο σώμα που ήταν και σ'ένα παραδίπλα(αυτή που όταν βγαίνει στο σαλονάκι κουνιέται λες και περνάει απ τον κάβο ντόρο!).

-Φυλής86ΑΔεν έλεγε πολλά..μόνο από βυζί θα έλεγα αρκετά ικανοποιητικό.Γενικά όμως δεν...

-Φυλής86ΒΜια καστανή.. πολύ αξιογάμητη.Καλό σώμα.

-Φυλής99(το τραβελόσπιτο)Για μαντέψτε τι είχε εκεί??Τρανσέξουαλ!!όπως πάντα...μια ξανθιά με μία ηλίθια τελείως φάτσα!Αφήστε το καλύτερα.

-Φυλής134ΑΑυτή η πουτάνα μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στο 71Α,θα πήρε μεταγραφή φαίνεται...μια ξανθιά με πολύ ωραίο κωλαράκι..καλό βυζί..πρόσωπο..βλέπεται.

-Φυλής134Β(Στο υπόγειο)-Μια μαυρομάλλα με ωραίο βυζί αλλά γενικά κινείται στη μετριότητα...

Αυτά για σήμερα...σε λίγο θα γράψω κι ενημέρωση για πουτανόπιατσες..αναμείνατε...!

respect.... :thumbsup:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
αυτο σημαινει LIVE REPORT-NOW LIVE-οι ανταποκριτες να συνεχισουν να αναφερουν τα καλως και κακως κειμενα της πουτανοπιατσας

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παρολα αυτα στο 65 το πανω το μεσημερι δουλευει μια ρενατα που φιλοι μου ειναι απο τις πιο καλες και ευγενικες εργαζομενες που εχω παει.πολυ συνεργασιμη με τεραστια συμμετοχη στο γαμησι και αφηνει και δαχτυλα.την πηρα δυο μερες κολλητα,συνεχομενα και μου αρεσει πολυ.μου εκανε εντυπωση που αν και ειχε μπει την πρωτη φορα με τσιγαρο κατα τ αλλα ηταν πολυ ζεστη.σας την συνιστω και να της φερθειτε καλα γιατι ειναι πολυ καλο κοριτσακι!τα ακους πιτσιλιστη??????!!!!!!!!
αυτη ειναι τελεια, την πρ.  παρασκευη ηταν στο 65 κατω απογευμα, αστερι, φατσουλα στα 4, αψογη, θα την ξανατιμησω μετα την μεγαλη "εκστρατεια" στην ασια

Επισκέπτης
σοβαρα μιλας?που πιγε ι καυλιαρα ι σελινα???ι γρια τζενι?λες να επεστρεψε???πο πο θα γινι πανικος αν ειναι αυτι!!!!μου ελειψε ι ατιμι ι καυλιαρα !!!!!σιγχαριτιρια επισισ και για τιν εξοχοτατι ενιμεροσι!!!!ευγε καυλιαρετζο μου ευγε!!!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Λίγο καθυστερημένη - της Παρασκευής - η ενημέρωση μου για την Φυλής η οποία είχε τπτ το διαφορετικό από την γνωστή μετριότητα των τελευταίων χρόνων...

Αξια λόγου τα εξής:
Στο 71 κάτω μία με σιλικονάτο στήθος και ένα τατού τεράστιο λέει κάτι ?
Στο 71 πάνω η "Λάγα" (περίμενα το ξανθό το οποίο διαφημίζεται σαν 18άρικο αλλά δεν ήταν εκεί)την οπόια πήρα για 20Ε.
ΠΡΟΣΟΧΗ η τσατσα - η ωραία - έλεγε " το μωρό, τσιμπουκάκι, ισπανικό, όλες οι στάσεις κλπ." Το "ισπανικό" αναφέρεται στην καταγωγή της και μόνο διότι δεν υπάρχει διάθεση και προπάντων προσόντα για κάτι τέτοιο. Μέτρια σε όλα με μόνο θετικό ότι ήταν πολύ στενή.
Στο 59 πάνω η Αλίνα - καλή !
Στο 59 κάτω μία μελαχρινή καλή και αυτή γεμάτη γυναίκα με intelectuel γυαλάκι (διανοούμενη?)
Η Μαρία στο Αντελόσπιτο - όπως πάντα - την οποία δεν έχω πάρει ποτέ. Τι λέει ξέρεις κανείς σας?
Εμφανισιακά καλή φαίνεται και η Ντανιέλλα στα καινουργια της Φωκαίας αλά δεν με πείθει - κανένα σχόλιο και γ'αυτήν?

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Κατάθεση στη Ναταλί. Διδύμου 18(πάνω) . 20 ευρώ όλες τις στάσεις. Πρωινή βάρδια. Κάνει και ακάποτο. Χωρίς έξτρα λεφτά. Απλά θα σου ζητήσει να πλυθείς πρώτα στη βρύση που έχουν τα δωμάτια. Δεν το έκανα. Το αστείο είναι ότι αφού έχυσα , όπως ντυνόμουνα για να φύγω είχαμε πιάσει την κουβέντα. Τότε με πλησίασε η Ναταλί και μου είπε «Να σου φτιάξω λίγο την μπλούζα γιατί την στραβοέβαλες», και μου την ίσιωσε  :grin: :grin:  :grin:

Επίσκεψη χτες το απογευματάκι (16:00) - Διδύμου 18 (μαύρη πόρτα)

Η Ναταλί είναι milf Έκφυλο-Σκυλόφατσα...
38 χρονών, κρατιέται πολύ καλά... Ξανθιά , ψηλή, με καλό βυζί (φτιαγμένο)....  :boobies:

Ακριβώς όπως τα λεει ο φίλος germaon  :thumbsup:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Σημερα κατα τις 13:30-Φυλης 65(επάνω)Ρενατα απο Ρωσία(μελαχροινη-μικρουλα και πανεμορφη-σφιχτο γυμνασμενο αψωγο σωμα-ψηλες τακουναρες σαν πορνοσταρ)μπαινει στο δωματιο,παιζουμε λιγο(γλυψιμο στις φυσικες πλουσια στητες βυζαρες-φυσικο στηθος-χαιδεματα)μετα πιπα εκτος κρεβατιου(ημουν στο συνθετο και αυτη γονατιστη πιπωνε διπλα στον καθρεπτη-μετα απο κανα 3λεπτο απιστευτης ηδονης να βλεπεις αυτο το πανεμορφο γατισιο μελεχροινο αγγελο να σε πιπωενει στησιμο στα 4 και ενα καλο πισωκολλητο.Η τυπισα συμμετειχε και ενιωσα οτι γαμουσα γκομενα γιατι το απολαμβανε και το εδειχνε με τις καυλιαρικες κραυγες της-δεν αντεξα πανω απο 3 λεπτα να παιρνω αυτη την τελεια γυμνασμενη σφιχτη -λαρα και εχυσα-δεν σταματησε αντιθετως συνεχισα για κανα λεπτο ακομα-τρελαμενος οπως ημουν χωνω αλλα 20? για 2η φορα και εδω προσεξτε γιατι respect:τα παιρνει(εν τω μεταξυ ουτε μια λεξη στα ελληνικα)και επιστρεφει στο δωματιο μετα απο ενα λεπτο με τσιγαρακι και πολυ κουλ υφος-την αφηνω να καπνισει οσο γουσταρε ενω παραλληλα μου τον επαιζε(ακαποτο)μετα αφηνει το τσιγαρο και πιανει το ''πουρο''για 2η φορα,ξεκιναει δυνατα στην πιπα-με αλλαγη 2 στασεων(δεχεται και fuckface)και μετα μπαινω για 2η φορα στο πραγματικα σφιχτο καυλιαρικο μουνακι της οπου καιδεν βγηκα καθολου για 3 στασεις-αρχικα ιεραποστολικο και αυτη να κραταει τις βυζαρες τις και να αρχιζουν οι κραυγες καυλας να δυναμωνουν-μετα στα πλαγια για κανα 2λεπτο γρηγορα και οπως ηταν σε αυτη τη σταση 3ο γυριστο πανω στον πουτσο μου doggystyle οπου και εχυσα και εμεινα για 10 δευτερολεπτα ''κολλημενος''στο μουνακι της και χαμενος απο καυλα-πρωτη φορα την επαιρνα αλλα μαγκες αξιζει πολυ περισσοτερα απο κατι μπαζακια που γινονται ''και καλα'' μουνια στα στουντιο και τα πληρωνουμε 40αρια για ξενερωτα γαμησια-Ρενατα φανατικα !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom