Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Μπαροτσαρκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα caenus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 348
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
έλα τύπε βλέπω το παρακολουθείς το θρεντάκι ανελλιπώς.....πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :grin:

ναι,ήταν καλή φάση που υπήρχε γυναίκα στην παρέα η οποία έκλεψε την παράσταση και στα 2 μαγαζιά που πήγαμε(αποτέλεσε πόλο έλξης) ;)

μπα δεν με ενδιαφέρει να με πολιορκήσουν οι κωλομπαρούδες(άσε που δεν πηγαίνω στα ίδια μαγαζιά συνέχεια :)),δεν ασχολούμαι σοβαρά μαζί τους την πλάκα μου κάνω :grin:

Υ.Γ τσέκαρε το θρέντ για το Παρκάκι Αλεξάνδρας έχω ποστάρει και εκεί ενημέρωση :cheesy:
πλακα κανω για την πολιορκια :cheesy: αλωστε οι πολιορκιες απο κολομπαρουδες μονο ενα στοχο εχουν...να σου αδειασουν το πορτοφολι ;)καλα κανεις και δεν ασχολησε σοβαρα μαζι τους :thumbsup: απλα διασκεδαζουμε και αν ειμαστε πολυ καυλωμενοι ξεχαρμανιαζουμε σε αυτες :pipa3:  :rockon:

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Συνάντηση της πολυμελούς παρέας στην Λεωφ.Αλεξάνδρας για τσίπουρα. Αφού το κέφι και ο χαβαλές ανέβηκαν είπαμε να περάσουμε ακριβώς απέναντι για συνέχεια.
Η παρέα ήταν πενταμελής Λέφτι, Ιταλός , Κύπριος και το νέο πολλά υποσχόμενο μέλος ο Πράκτορας.
Αφιξη στον ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ το μαγαζί ηταν πίτα δεν υπήρχε ουτε καρεκλάκι.
Με τι που με βλέπει η Πέτυ και ο Περικλής ανοίγουν στο πάσο μπροστά από τον dj Θέση .Καθίσαμε σαν καομπόυδες με πανοραμική θέα στα μουνιά του μαγαζιού.
Δεν βόλευε όμως γιατί κάποιοι απο την παρέα πεινάγανε. Μέσα σε δέκα λεπτά πήραν σηκωτούς κάποιους και καθίσαμε σε δυο τραπέζια κολλητα για 10 άτομα. Αφού χόρτασε η ομάδα από τις
κρεατοποικιλίες περάσαμε στις μουναροποικιλίες.

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Στο τραπέζι πρωτα για ορεκτικό πήραμε την ΑΝΤΡΙΑΝΑ την ξανθιά Ρουμάνα Θεά , όσοι έχεται πάει σκαραβαίο θα την  έχετε δεί. Τι γυναίκα είναι αυτή. Πέσαμε και η πέντε επάνω της να την φάμε για ορεκτικό.
Μετα ήρθε η ΜΑΡΙΑ η ξανθιά Ουκρανέζα μουνάρα μου και φώλιασε στη αγκαλιά μου. Ακολούθησε η κοκινομάλα κουκλάρα ΑΓΝΗ από την Πολωνία , το μωρό που είναι vegeterian και δεν καπνίζει ο έρωτας του Ιταλού.
Ο Λέφτι πήρε ένα milf απο την Μόσχα δεν θυμάμαι όνομα.
Φυσικά η μουσική κινήθηκε σε πολύ καλά πλαίσια και αυτό ανέβασε το κέφι ακόμα πιο πολύ. Oriental δεν είχε αυτή την φορά.

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.199
Πόντοι
3.760
Στο τραπέζι πρωτα για ορεκτικό πήραμε την ΑΝΤΡΙΑΝΑ την ξανθιά Ρουμάνα Θεά , όσοι έχεται πάει σκαραβαίο θα την  έχετε δεί. Τι γυναίκα είναι αυτή. Πέσαμε και η πέντε επάνω της να την φάμε για ορεκτικό.
Μετα ήρθε η ΜΑΡΙΑ η ξανθιά Ουκρανέζα μουνάρα μου και φώλιασε στη αγκαλιά μου. Ακολούθησε η κοκινομάλα κουκλάρα ΑΓΝΗ από την Πολωνία , το μωρό που είναι vegeterian και δεν καπνίζει ο έρωτας του Ιταλού.
Ο Λέφτι πήρε ένα milf απο την Μόσχα δεν θυμάμαι όνομα.
Φυσικά η μουσική κινήθηκε σε πολύ καλά πλαίσια και αυτό ανέβασε το κέφι ακόμα πιο πολύ. Oriental δεν είχε αυτή την φορά.

Η Αντριάννα η ξανθούλα είναι ωραίο μωρό!Το ίδιο και η αδελφούλα της η Άντζελα η οποία πέραν των γαλανών οφθαλμών διαθέτει και κωλάρι σπάταλο!Δεν έχω εξακριβώσει ακόμα αν είναι δεκτική σε..... :knockinb: :knockinb: :knockinb: καθ'ότι το τιμά το στεφάνι της πέρα στην κωλαρομάνα Ρουμανία!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Επειδή βαριέμαι να ανοίξω θρέντ για το Bar Aroma να κάνω μια επισήμανση,ότι το επίπεδο των κοριτσιών δεν ήταν το αναμενόμενο ούτε για την ημέρα,ούτε για το επίπεδο του μαγαζιού......

Οι κοπέλες που συνάντησα ήταν μετρίου επιπέδου(κυρίως μιλφάρες που δεν άξιζαν της προσοχής μου),ενώ με το ζόρι μπορούσε κάποιος να βρεί ένα-δύο καλά τεμάχια να παίζει μαζί τους.

Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη λόγω του ότι πρίν 2 μήνες που το είχα επισκεφθεί,η πλειοψηφία των κοριτσιών(ή σχεδόν όλες)ήταν μοντελάκια,πραγματικά δυσκολεύοταν κάποιος να βγάλει άκρη στο ποια να κεράσει :dunno:

Υ.Γ ένα τραγουδάκι που άκουσα το οποίο μου ξύπνησε κακές αναμνήσεις από το μαγαζί αλλά....... :-

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.769
Πόντοι
6.255
Περασα ενα χθες στις 4:00 τα μεσανυχτα απο Περιστερι και ειδα ενα μαγαζι στην οδο Κυπρου και Ναυαρχου Βοτση ονομαζετε cafe Mentalist11 εχει τζαμαρια με κουρτινες και οταν περασα απο μπροστα ειδα και ηταν θεοσκοτεινα μεσα μπαρα φαινοταν μονο απου ηταν κοντα στην εισοδο και στο πρωτο σκαμπο στην εισοδο κοντα καθοταν μια τυπισα. ξερεται τι ρολο βαραει το μαγαζι αυτο. Οπως και στην Λεωφορο Βουλιαγμενης οπως απς προς Αθηνα μετα τα πολυκλαδικα εχει μια ροζ ταμπελα και γραφει Ελιζα

Επισκέπτης
χρονια πολλα και καλα Χριστουγενα σε ολους τους συναγωνιστες! :grin: χτεσινο περασμα απο τρια μπαρακια της τρουμπας στον Πειραια! Στο μπλου ναιτ και στο Ντινα μπαρ που ειναι στη Νοταρα και στο νο νειμ στη φιλωνος! Στα δυο πρωτα στη Νοταρα μετα απο παρατηρηση του χωρου και των τεμαχιων δεν ειδα κατι που να με ενθουσιασει ωστε να κατσω στο μαγαζι! περιπου 6-7 κοπελες στο καθε μαγαζι και 2-3 πελατες. ειδικα ο ιδιοκτητης του μπλου ναιτ μου υποσχοταν λαγους με πετραχειλια......αν καθομουν στο μαγαζι! Αλλα δεν μου αρεσε ιδιεταιρα καποια κοπελα και αποχωρισα! Το μαγαζι που ειχε αξιολογα τεμαχια για τα γουστα μου ηταν το νο νειμ στη φιλωνος οπου και καθησα καθ οσον εντοπησα ρωσιδα  :cum: κοκινομαλα ψιλη 1,76 βαρος 68 κιλα με ωραιο προσωπο και μινι μαυρο φορεμα! Κορασιδες περιπου δεκα τον αριθμο οι ποιο πολλες ρουμανες αλλα αξιολογης εμφανισης :cum: πελατες περιπου 8-9 στις 1 το βραδυ! Η ρωσιδα ονοματι Ναταλια μετα απο 5 λεπτα ειρθε στη μπαρα να μου κρατησει συντροφια :dancing: μπραβω στην κοπελα η οποια δεν ζητουσε ποτο αν δεν την κερνουσα εγω! Το μαγαζι αυτο εκτος απο χουφτωμα στην μπαρα και εξωτερικο παιχνιδι δεν προσφερεται για κατι αλλο καθ οσον δεν υπαρχει καβατζα εντος :headbang: Παντως και η μουσικη ηταν καλη και το κεφι ανεβασμενο στους πελατες που ειχαν καβατζωσει σχεδον ολες τις κορασιδες :grin: στις 3 τα μεσανυχτα αποχωρισα ευχαριστημενος! :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
χρονια πολλα και καλα Χριστουγενα σε ολους τους συναγωνιστες! :grin: χτεσινο περασμα απο τρια μπαρακια της τρουμπας στον Πειραια! Στο μπλου ναιτ και στο Ντινα μπαρ που ειναι στη Νοταρα και στο νο νειμ στη φιλωνος! Στα δυο πρωτα στη Νοταρα μετα απο παρατηρηση του χωρου και των τεμαχιων δεν ειδα κατι που να με ενθουσιασει ωστε να κατσω στο μαγαζι! περιπου 6-7 κοπελες στο καθε μαγαζι και 2-3 πελατες. ειδικα ο ιδιοκτητης του μπλου ναιτ μου υποσχοταν λαγους με πετραχειλια......αν καθομουν στο μαγαζι! Αλλα δεν μου αρεσε ιδιεταιρα καποια κοπελα και αποχωρισα! Το μαγαζι που ειχε αξιολογα τεμαχια για τα γουστα μου ηταν το νο νειμ στη φιλωνος οπου και καθησα καθ οσον εντοπησα ρωσιδα  :cum: κοκινομαλα ψιλη 1,76 βαρος 68 κιλα με ωραιο προσωπο και μινι μαυρο φορεμα! Κορασιδες περιπου δεκα τον αριθμο οι ποιο πολλες ρουμανες αλλα αξιολογης εμφανισης :cum: πελατες περιπου 8-9 στις 1 το βραδυ! Η ρωσιδα ονοματι Ναταλια μετα απο 5 λεπτα ειρθε στη μπαρα να μου κρατησει συντροφια :dancing: μπραβω στην κοπελα η οποια δεν ζητουσε ποτο αν δεν την κερνουσα εγω! Το μαγαζι αυτο εκτος απο χουφτωμα στην μπαρα και εξωτερικο παιχνιδι δεν προσφερεται για κατι αλλο καθ οσον δεν υπαρχει καβατζα εντος :headbang: Παντως και η μουσικη ηταν καλη και το κεφι ανεβασμενο στους πελατες που ειχαν καβατζωσει σχεδον ολες τις κορασιδες :grin: στις 3 τα μεσανυχτα αποχωρισα ευχαριστημενος! :rockon:

Επίσης,να σαι καλά καλές γιορτές να έχεις :)

Παρατήρηση 1: Το Bar Blue & Night είναι συμπαθητικό μαγαζί με μέτριες προς καλές κοπέλες,εντάξει δεν μπορεί να σε καθηλώσει όλη την νύχτα.Όσον αναφορά τον κράχτη,ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης του μαγαζιού είναι μια χαρά τυπάκος και προσπαθεί όπως όλοι να τσιμπήσουν κανένα πελάτη.

Παρατήρηση 2: Το Bar No Name είναι η ναυαρχίδα της περιοχής,το καλύτερο μαγαζί με τα ομορφότερα κορίτσια αλλά δεν προσφέρονται για τίποτα περισσότερο εντός του μαγαζιού......κοινώς καυλάντα και κεράσματα αβέρτα κουβέρτα :jerking: :jerking:

Σε γενικές γραμμές καλή επιλογή να κάτσεις εκεί αφού γουστάρεις ωραία μουνάκια :grin:

Επισκέπτης
Επίσης,να σαι καλά καλές γιορτές να έχεις :)

Παρατήρηση 1: Το Bar Blue & Night είναι συμπαθητικό μαγαζί με μέτριες προς καλές κοπέλες,εντάξει δεν μπορεί να σε καθηλώσει όλη την νύχτα.Όσον αναφορά τον κράχτη,ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης του μαγαζιού είναι μια χαρά τυπάκος και προσπαθεί όπως όλοι να τσιμπήσουν κανένα πελάτη.

Παρατήρηση 2: Το Bar No Name είναι η ναυαρχίδα της περιοχής,το καλύτερο μαγαζί με τα ομορφότερα κορίτσια αλλά δεν προσφέρονται για τίποτα περισσότερο εντός του μαγαζιού......κοινώς καυλάντα και κεράσματα αβέρτα κουβέρτα :jerking: :jerking:

Σε γενικές γραμμές καλή επιλογή να κάτσεις εκεί αφού γουστάρεις ωραία μουνάκια :grin:
περι ορεξεως.......εχω αδυναμια στις ρωσιδες γι αυτο καθησα στο Νο Νame! αυτος ο κραχτης στο Blue Night σου εχει πασσαρει ποτε κοπελα? και με τι αντιτιμο? ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
περι ορεξεως.......εχω αδυναμια στις ρωσιδες γι αυτο καθησα στο Νο Νame! αυτος ο κραχτης στο Blue Night σου εχει πασσαρει ποτε κοπελα? και με τι αντιτιμο? ;)

σου είπα καλή επιλογή το Νο Name αλλά μέχρι εκεί δεν προσφέρεται για εκτόνωση :pipa1: :fuck1:

τι είναι αυτά που λες για τον κράχτη του Blue & Night.....δεν είναι τέτοιος άνθρωπος απλά προσπαθεί να σε ψήσει να μπείς,να πάρεις κανένα μπουκάλι με 30-40€,βάλε και μερικά κεράσματα κοινώς να κάνεις τζίρο στο μαγαζί του.

Υ.Γ1 τις πουτάνες πλέον τις έχω μόνο φίλες :2funny: :2funny:

Υ.Γ2 αυτός μου κόλλησε το παρατσούκλι Πρωθυπουργός :o

Επισκέπτης
σου είπα καλή επιλογή το Νο Name αλλά μέχρι εκεί δεν προσφέρεται για εκτόνωση :pipa1: :fuck1:

τι είναι αυτά που λες για τον κράχτη του Blue & Night.....δεν είναι τέτοιος άνθρωπος απλά προσπαθεί να σε ψήσει να μπείς,να πάρεις κανένα μπουκάλι με 30-40€,βάλε και μερικά κεράσματα κοινώς να κάνεις τζίρο στο μαγαζί του.

Υ.Γ1 τις πουτάνες πλέον τις έχω μόνο φίλες :2funny: :2funny:

Υ.Γ2 αυτός μου κόλλησε το παρατσούκλι Πρωθυπουργός :o
δηλαδη ψεματα μου ελεγε οτι θα μου δωσει οποια θελω για εξω? ;) οταν ρωτησα το αντιτιμο μου ειπε πως θα τα βρουμε! :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
δηλαδη ψεματα μου ελεγε οτι θα μου δωσει οποια θελω για εξω? ;) οταν ρωτησα το αντιτιμο μου ειπε πως θα τα βρουμε! :grin:

κάτσε τύπε [size=15pt]χωρίς να είσαι πελάτης του μαγαζιού[/size] σου υποσχέθηκε βίζιτες με όποια θέλεις??

μάλλον κάτι παρανόησες εκείνος θα εννοούσε μπες,άνοιξε κανένα μπουκάλι,άρχισε να κερνάς και σαν αντάλλαγμα θα σου έκανε καλύτερη τιμή στο σύνολο ;)

τέτοια πρόατση μου έχει κάνει πολλές φορές αλλά για βίζιτα ποτέ.......αν έχει αλλάξει τόσο πολύ η κατάσταση θα ήθελα να μας ρίξεις μια σύντομη ενημέρωση :grin:

Επισκέπτης
κάτσε τύπε [size=15pt]χωρίς να είσαι πελάτης του μαγαζιού[/size] σου υποσχέθηκε βίζιτες με όποια θέλεις??

μάλλον κάτι παρανόησες εκείνος θα εννοούσε μπες,άνοιξε κανένα μπουκάλι,άρχισε να κερνάς και σαν αντάλλαγμα θα σου έκανε καλύτερη τιμή στο σύνολο ;)

τέτοια πρόατση μου έχει κάνει πολλές φορές αλλά για βίζιτα ποτέ.......αν έχει αλλάξει τόσο πολύ η κατάσταση θα ήθελα να μας ρίξεις μια σύντομη ενημέρωση :grin:
ετσι ακριβως Μακη ;) πρωτη φορα μπηκα στο μαγαζι και αφου ειδε οτι δεν καθησα με φωναξε ιδιαιτερως ενω ειμουν στο δρομο και μου ειπε αυτα που εγραψα παραπανω! ;) μαλιστα οταν ρωτησα το αντιτιμο μου ειπε,πιες ενα,δυο ποτακια και θα τα βρουμε! εγω του απαντησα οτι θα επιστρεψω! :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ετσι ακριβως Μακη ;) πρωτη φορα μπηκα στο μαγαζι και αφου ειδε οτι δεν καθησα με φωναξε ιδιαιτερως ενω ειμουν στο δρομο και μου ειπε αυτα που εγραψα παραπανω! ;) μαλιστα οταν ρωτησα το αντιτιμο μου ειπε,πιες ενα,δυο ποτακια και θα τα βρουμε! εγω του απαντησα οτι θα επιστρεψω! :grin:

τώρα μου άνοιξες νέους ορίζοντες στην κωλομπαρική μου καριέρα :cheesy:

θα ενημερώσω τον team maid μου ότι έχουν αλλάξει άρδην τα πράγματα στην Τρούμπα,οπότε θα επιχειρήσουμε καταδρομική :sunglasses:

Επισκέπτης
τώρα μου άνοιξες νέους ορίζοντες στην κωλομπαρική μου καριέρα :cheesy:

θα ενημερώσω τον team maid μου ότι έχουν αλλάξει άρδην τα πράγματα στην Τρούμπα,οπότε θα επιχειρήσουμε καταδρομική :sunglasses:
:rockon: καλη επιτυχια! :grin: ποιος ειναι ο team maid...o jerry 5? :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
:rockon: καλη επιτυχια! :grin: ποιος ειναι ο team maid...o jerry 5? :grin:

όχι,τύπε ο jerry5 είναι επίτιμο μέλος για εξαιρετικές περιπτώσεις :)

όταν πάμε θα ενημερώσω για τα τεκτενόμενα να δω αν ισχύουν αυτά που μας μετέφερες :cheesy:

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Συνάντηση της παρέας για μπύρες στο στέκι μας και ακολούθως εξόρμηση στον ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ.

Το μαγαζί ηταν γεμάτο αλλά η Πέτυ ανέλαβε να μας βολέψει. Στα μουνιά είχαμε απουσίες .
Η Αντριάνα το μωρό και η Κλαούντια με τις βυζάρες φωτιά και την κωλάρα της δέσποζαν στο χώρο.
Ειχε πέντε ξανθά μουνάκια πολύ καλά , αλλά με χάλαγε το μλπάζέ υφάκι. Εχει φέρει ο Νικόλας και κάτι μικρά πιπινάκια .
Υπάρχουν και 6 - 7 τελειωμένες - Ρουφήχτρες Ρουμάνες κυρίως , που θέλουν προσοχή αλλά αυτές εστιαζουν σε παπούδες με μεγάλο πορτοφόλι που της ταιζουν .

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Προσωπική επιλογή η φίλη μου η Πέτυ , φοβερό κορίτσι που με χαλάρωσε αρκετα μετά από δύσκολη μέρα.
Δεν είχα και πολυ όρεξη και η αλήθεια είναι οτι με ανέβασε.
Ο Ιταλός και αυτός δεν είχε όρεξη και το έριξε στην κουβέντα με την Αννα και τον Γιάννη.
Το στύλ του μαγαζιού προσωπικά βολεύει , γιατί χαλαρώνεις , κάνεις ότι θέλεις , δεν σου πρίζουν τα αρχίδια για κέρασμα,
πίνεις ότι θέλεις απο ξύδια μέχρι τσάι, εαν βαριεσαι παίζεις τάβλι με την Κλαούντια , σου λέει καμμια μαλακία,
εαν πάλι πεινάς τρώς τα πάντα γιατί κάνουν τα πάντα.
Βέβαια τελευταία με φαγητό ο λογαριασμός τσιμπάει λίγο. Αλλα δεν πειράζει ο Νικόλας κερνάει τουλάχιστον 2 γύρες ποτά και το
ισοζύγιο είναι εντάξει.

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Μετά είχαμε όρεξη και  ο Μίτς μας παρέσυρε στον ΚΑΒΟ.
Είχα αντιρρήσεις και γαμώτο βγήκα σωστό.
Το μαγαζί βρωμάει , οι καναπέδες στο βάθος έχουν να καθαριστούν χρόνια .
Αράξαμε στο βαρέλι. Είχα πολύ καιρό να πάω , αρχίσανε τα πέφτουν πάνω μας σαν στουκας για ποτό.
Ρουμάνες αρκετές και κάποια Ρωσοειδη . Λυπάμαι δεν θυμάμε ονόματα , παρα μόνο απο μια παλιά γνωριμη την Χριστίνα που είχα φάει εκτός μαγαζιου. Οι υπόλοιποι περάσαν αδιάφορα . Η μουσική καλή και είχε αρκετό κόσμο. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom