σεβαστή η γνώμη σου συναγωνιστή άλλωστε χρειαζόμαστε την γνώση και άλλων μάχιμων παιχτών ;)
αλλά νομίζεις ότι όλοι όσοι από εμάς πάμε στα μπάρ κυνηγάμε το κονέ με τις κωλομπαρούδες?.....δεν αντιλέγω οτι είναι πολλοί αυτοί που έχουν σαν στόχο αυτό και μόνο οπότε δαπανούν ποσά(μικρά-μεγάλα δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα)για να συγκινήσουν κάποιο τεμάχιο.Υπάρχουν όμως τύποι οι οποίοι αφήνουν το πράγμα λίγο στην τύχη του(όπως είμαι εγω
),δεν καίγονται να καμακώσουν το τεμάχιο αλλά επιλέγουν(όσο μπορούμε δλδ)να ξεχωρίσουμε πιο από τα διαθέσιμα κορίτσια μας ταιριάζει οπότε κάνουμε την κίνηση να κεράσουμε ποτό ώστε να γνωριστούμε.Πάντα με μέτρο για να μην έχουμε παρατράγουδα.Τέλος,υπάρχουν και άλλοι που πάνε μόνο για το κάλτ της υπόθεσης κοινώς έρχονται για την παρέα χωρίς να ενδιαφέρονται για τα κορίτσια και την κονσομασιόν που προσφέρεται.
τι εννοείς τι τύχη χρειάζεται στον επίδοξο πελάτη???
πάντως μου αρέσει που δεν είπες ονόματα......
στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ 100%
δεν το ξέρω το μαγαζί οπότε δεν έχω άποψη
το Bar Box λες για το οποίο δεν έχουν ακουστεί καλά λόγια για το παρελθόν του,ούτε για το παρόν του ;)
σωστός σε γενικές γραμμές αλλά επειδή θυμάμαι καλά το εν λόγω ίδρυμα είχε/έχει καλά μουνιά Πολωνικής προέλευσης σε διάφορες ηλικιακές διακυμάνσεις.
τώρα πόσες από τις καλές πάνε καβάτζα για
δεν το ξέρω μιας και το κόστος είναι υψηλό κοινώς ασύμφορο
δουλεύει αυτό το μαγαζί με την συγκεκριμένη τιμολογιακή πολιτική???
αν ναι, τότε φταίμε εμείς οι καταναλωτές που δεχόμαστε τις υψηλές τιμές για το κέρασμα των κοριτσιών
Ο πρίγκηπας είναι για μερακλήδες που γουστάρουν τελειωμένα μιλφ/γκιλφ να τα γαμάνε στην καρέκλα εντός της καβάτζας δίνοντας 50€ στην Σουλάρα
Υ.Γ σόρρυ για το μακροσκελές του πόστ