Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Μπαροτσαρκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα caenus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 348
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σεβαστή η γνώμη σου συναγωνιστή άλλωστε χρειαζόμαστε την γνώση και άλλων μάχιμων παιχτών ;)

αλλά νομίζεις ότι όλοι όσοι από εμάς πάμε στα μπάρ κυνηγάμε το κονέ με τις κωλομπαρούδες?.....δεν αντιλέγω οτι είναι πολλοί αυτοί που έχουν σαν στόχο αυτό και μόνο οπότε δαπανούν ποσά(μικρά-μεγάλα δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα)για να συγκινήσουν κάποιο τεμάχιο.Υπάρχουν όμως τύποι οι οποίοι αφήνουν το πράγμα λίγο στην τύχη του(όπως είμαι εγω :grin:),δεν καίγονται να καμακώσουν το τεμάχιο αλλά επιλέγουν(όσο μπορούμε δλδ)να ξεχωρίσουμε πιο από τα διαθέσιμα κορίτσια μας ταιριάζει οπότε κάνουμε την κίνηση να κεράσουμε ποτό ώστε να γνωριστούμε.Πάντα με μέτρο για να μην έχουμε παρατράγουδα.Τέλος,υπάρχουν και άλλοι που πάνε μόνο για το κάλτ της υπόθεσης κοινώς έρχονται για την παρέα χωρίς να ενδιαφέρονται για τα κορίτσια και την κονσομασιόν που προσφέρεται.

τι εννοείς τι τύχη χρειάζεται στον επίδοξο πελάτη???

πάντως μου αρέσει που δεν είπες ονόματα...... :2funny: :2funny:

στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ 100% :thumbsup:

δεν το ξέρω το μαγαζί οπότε δεν έχω άποψη :dunno:

το Bar Box λες για το οποίο δεν έχουν ακουστεί καλά λόγια για το παρελθόν του,ούτε για το παρόν του ;)

σωστός σε γενικές γραμμές αλλά επειδή θυμάμαι καλά το εν λόγω ίδρυμα είχε/έχει καλά μουνιά Πολωνικής προέλευσης σε διάφορες ηλικιακές διακυμάνσεις.

τώρα πόσες από τις καλές πάνε καβάτζα για :knockinb: δεν το ξέρω μιας και το κόστος είναι υψηλό κοινώς ασύμφορο :(

δουλεύει αυτό το μαγαζί με την συγκεκριμένη τιμολογιακή πολιτική???

αν ναι, τότε φταίμε εμείς οι καταναλωτές που δεχόμαστε τις υψηλές τιμές για το κέρασμα των κοριτσιών :tickedoff:

Ο πρίγκηπας είναι για μερακλήδες που γουστάρουν τελειωμένα μιλφ/γκιλφ να τα γαμάνε στην καρέκλα εντός της καβάτζας δίνοντας 50€ στην Σουλάρα :grin: :new_shocked: :new_shocked:

Υ.Γ σόρρυ για το μακροσκελές του πόστ :cheesy:
σιγουρα χρειαζομαστε και τυχη φιλτατε συναγωνιστη...αν αυτη που μας αρεσει εχει γκομενο τοτε γινεται πιο δυσκολο το παιχνιδι για εκτος εδρας!  ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
οι κορασιδες εκει δεν εχουν προβλημα να τις τεσταρεις στην καβατζα  :kissass2: αρκει να κερασεις!  :cheesy: αλλα και εσυ βρε παιδι μου μην εισαι τοσο αγριος και κυνικος μαζι τους  :grin:

δεν είμαι άγριος,ούτε κακός απλά ερμηνεύω τα γεγονότα με λίγα ποτά προσφέρεται εκτόνωση εντός της καβάτζας ;)

λοιπόν αξίζει μια δοκιμή έτσι για το κάλτ της υπόθεσης :grin:

Επισκέπτης
δεν είμαι άγριος,ούτε κακός απλά ερμηνεύω τα γεγονότα με λίγα ποτά προσφέρεται εκτόνωση εντός της καβάτζας ;)

λοιπόν αξίζει μια δοκιμή έτσι για το κάλτ της υπόθεσης :grin:
:thumbsup: σωστος ο παιχτης και σωστη η ερμηνια σου...απλα να αναφερω οτι προσφερεται και μπριζολα απο βουλγαρες και πολονεζα εντος του ιδρηματος  :fuck1: σιγουρα αξιζει μια δοκιμη!  :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
:thumbsup: σωστος ο παιχτης και σωστη η ερμηνια σου...απλα να αναφερω οτι προσφερεται και μπριζολα απο βουλγαρες και πολονεζα εντος του ιδρηματος  :fuck1: σιγουρα αξιζει μια δοκιμη!  :rockon:

ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σου χύστη :thumbsup:

έχει μπεί 1ο στην λίστα που είναι για τα προς επίσκεψη μαγαζιά ;)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Πέρασμα από τον Κάβο..
Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση (υπερβολική για τα μινιμαλιστικά γούστα μου), πελάτες ελάχιστοι (ούτε καν διψήφιος αριθμός)..
Συνήθως το συγκεκριμένο μαγαζί διακρινόταν για την <<ποιότητα>> των κοριτσιών.Χθες ήταν απογοητευση..12-15 κοπέλες ,από τις οποίες με το ζόρι να ξεχώριζαν 2-3..Και όταν λέω να ξεχώριζαν εννοώ ,για να τους την πέσει κάποιος σε κλαμπάκι/σκυλάδικο, να κάνει one night stand και πιθανότατα να το μετανιώσει το πρωί (όταν τις δει στο φως)..Για να τις πληρώσει για οτιδήποτε (πόσο μάλλον για να του πουν την ιστορία τους δε το συζητώ)..
Aυτό το οποίο όμως με εκνεύρισε αφάνταστα και που δεν το περίμενα από αυτό το μαγαζί ήταν η στάση κάποιων κοριτσιών που θεώρησαν φρόνιμο να ζητήσουν εξηγήσεις γιατί δεν τις κέρασα (στο σπίτι τους προφανώς δεν έχουν καθρέφτη)..Απαράδεκτη συμπεριφορά!

Επισκέπτης
Πέρασμα από τον Κάβο..
Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση (υπερβολική για τα μινιμαλιστικά γούστα μου), πελάτες ελάχιστοι (ούτε καν διψήφιος αριθμός)..
Συνήθως το συγκεκριμένο μαγαζί διακρινόταν για την <<ποιότητα>> των κοριτσιών.Χθες ήταν απογοητευση..12-15 κοπέλες ,από τις οποίες με το ζόρι να ξεχώριζαν 2-3..Και όταν λέω να ξεχώριζαν εννοώ ,για να τους την πέσει κάποιος σε κλαμπάκι/σκυλάδικο, να κάνει one night stand και πιθανότατα να το μετανιώσει το πρωί (όταν τις δει στο φως)..Για να τις πληρώσει για οτιδήποτε (πόσο μάλλον για να του πουν την ιστορία τους δε το συζητώ)..
Aυτό το οποίο όμως με εκνεύρισε αφάνταστα και που δεν το περίμενα από αυτό το μαγαζί ήταν η στάση κάποιων κοριτσιών που θεώρησαν φρόνιμο να ζητήσουν εξηγήσεις γιατί δεν τις κέρασα (στο σπίτι τους προφανώς δεν έχουν καθρέφτη)..Απαράδεκτη συμπεριφορά!
εχουν πρακτικο τροπο σκεψης τα κοριτσια :think: λενε...ειναι που ειναι λιγοι οι πελατες,αμα δεν κερνανε κιολας το κλεισαμε το μαγαζι  :grin: γι αυτο κανουν παραπονα μηπως συγκηνηθει ο πελατης και... :s&m_2: δεν γνωριζουν ομως ποσο σκληροι ειμαστε εμεις οι συναγωνιστες  :s&m_1:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Πέρασμα από τον Κάβο..

κρίμα η διακόσμηση που υπάρχει πίσω από το μπαρ με τα δεκάδες μπουκάλια σαμπάνιας :tooth: :tooth:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
εχουν πρακτικο τροπο σκεψης τα κοριτσια :think: λενε...ειναι που ειναι λιγοι οι πελατες,αμα δεν κερνανε κιολας το κλεισαμε το μαγαζι  :grin: γι αυτο κανουν παραπονα μηπως συγκηνηθει ο πελατης και... :s&m_2: δεν γνωριζουν ομως ποσο σκληροι ειμαστε εμεις οι συναγωνιστες  :s&m_1:

άμα ήταν να υποκύπτουμε στις ''απαιτήσεις'' των κοριτσιών τότε το κλείσαμε το μαγαζί,κοινώς πάμε για φούντο >:(

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
μαυρο ρε....καριολες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Έξοδος για μπαρότσαρκα εχθές με έναν φίλο μου, (και αφού είχα πρώτα συμβουλευτεί τα ανάλογα θέματα από το φόρουμ για να εντοπίσω τα ύποπτα μαγαζιά) στη περιοχή Πατησίων ψηλά.

1ος στόχος το μπαρ Lily , το οποίο μετά απο πολύ ψάξιμο μάθαμε οτι δυστηχώς έχει κλείσει... Μετά περάσαμε φευγαλέα από ενα "Countreau" ή κάτι τέτοιο το οποίο δεν μας φάνηκε για κολόμπαρο και τη κάναμε για να ψάξουμε κάτι άγνωστα δεξιά της λεωφόρου προς Επτανήσου τα οποία ποτέ δεν βρήκαμε. Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε προς τη γνωστή τριάδα αριστερά και αφού περάσαμε μια φορά από όλα αναγνωριστικά. Στο Μάσκα δεν κάτσαμε γιατί ενώ είχε ελάφρώς καλύτερες γκόμενες από τα άλλα μου φανήκε αρκετά φωτεινό μαγαζί για φραπέδες κλπ. συν τις πληροφορίες που είχα ότι στοιχίζουν ακρίβα αυτά εκεί μέσα. Ύστερα μπήκαμε σε ένα μικρό σε πεζοδρομο της 3ης Σεπτεμβρίου νομίζω με ένα περίεργο ξενο όνομα, στο οποίο κάναμε μεταβολή αφου είχε μονο 2 κοπέλες και τη μια πιασμένη...

Πάμε λοιπόν στο Κεφαλληνιας 65, αφού ψαχτήκαμε που θα κάτσουμε  αφού είχε 6 κοπέλες και 3 πελάτες στη μπάρα και στους καναπέδες με τα τραπεζάκια 4 δε χωράνε. Μας ήρθε σχεδόν αμέσως η γνωστή ελληνίδα Σοφία. Εγώ για 30άρα κάπου την έκανα, μας άρεσε αρκετά μπορώ να πω και ήταν ναζιάρα κλπ. ΑΛΛΑ. Η κοπέλα είναι πλέον εντελώς αλκοολική και είναι κρίμα. Ζητούσε επίμονα ποτό κάθε δυο κουβέντες. Την κέρασα ένα μπας και απασχοληθεί λίγο ενώ καθόταν στα πόδια μου, μα δεν άντεχα άλλο να την ακούω να ζητάει συνέχεια και την παραχώρισα στον άλλον. Αυτός ήθελε ντε και καλά να την πάρει στα όρθια, την πήρε πιο απόμερα και ξεκίνησε να προσπαθεί. Αυτός να παλεύει να φάει αυτή να κάνει φασαρία στην ταβερνιάρισα να της φέρει και άλλα ποτά, το μαγαζί να τους χαζεύει, και σε μια φάση πού είναι με το πουλί έξω να έρχεται η άλλη να του λέει: κυριε χρωστάτε 48 ευρώ ως τώρα θα με πληρώσετε; "- μα εγω μόνο δυο τη κέρασα", σκηνές απείρου κάλλους...
Εκτός από το σοφάκι που απότι έμαθα είναι γκόλ κάθε νύχτα από νωρίς κιόλας, και πολύ δύσκολα βγάζει κανείς άκρη, οι αλλές κοπέλες εντελώς αδιάφορες, ούτε έκαναν κιόλας κίνηση να μας ερθουν.

Μετά πάμε στο Rizos, πιο πολλές κοπέλες εκεί αλλά η μπαζίλα συνεχιζόταν... εκτός απο 1-2 που ήταν πιασμένες από γεροπιρφόρους, 3 μαύρες που τις διώξαμε όπως όπως, 2 πιο μικρά αλλα μετριότατα και κάτι θείτσες. Το αποκορύφωμα ήταν όταν μας ήρθαν δυο βουλγάρες, μια θείτσα και ένα μικρό, νέες στο επάγγελμα και έκατσαν να μας μιλάνε λίγο παραπάνω, αφού προφανώς όλο το βράδυ είχαν σκυλοβαρεθεί, άρχισαν να σκάνε παγάκια (!) από κάποια στο μπαρ σαν νόημα, αμα δε τις κερνάμε να φύγουν. Έλεος ... Τελοσπάντων χαζεψαμε ακόμα λίγο τα τσιφτετέλια του αζις που χόρευαν κάποιες ξεκούδουνες και φύγαμε.

Δε νομίζω ότι αξίζει κάποιος να πάει σε κανένα από αυτά τα δύο, για μένα μια φορά ήταν αρκετή.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Κομματάκι αδιάβαστος πιάστηκες με τις επιλογές σας ειδικά το ξεκίνημα με το Κεφ.65 οπου πέσατε πάνω στην Μανιάτισσα :2funny: :2funny: :2funny: όλα τα λεφτά.

αλλά αφού το φιλαράκι σου γούσταρε τέτοια φάση έπρεπε να πάτε 3ης Σεπτεμβρίου & Τροίας στο Bar Katerina οι κοπέλες εκεί τα κάνουν όλα :pipa1: :knockinb: και συμφέρουν σε σχέση με άλλες ;)

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
 Μaki έγω ήξερα τι παίζει με αυτήν και του είπα αλλά αυτός είχε καυλώσει και δε με άκουγε. Στην Κατερίνα έχουμε πάει και έχω σερβριριστεί από μια παρτόλα Βέσυ, σε κοινή θέα μάλιστα -και αρκετά οικονομικά, αν και με χάλασε ο πουτανίστικος τρόπος που ζήταγε μπροστά τα λεφτά αλλά τελοσπάντων-, αλλά ρε συ πολύ βρώμα σε εκείνο το μαγαζί... Επείδή όπου πάω κάνω και μια βόλτα στην τουαλέτα για να κρίνω πόσο καθαρά γενικά είναι, εκεί από τη σκαλίτσα μου ήρθε η μπόχα... ούτε καν βρύσες είχε. Οι δε σκοτεινοί καναπέδες πρέπει να έχουν αποκτήσει σεντόνι από τα χύσια :P. Μετά έκανα μπάνιο με bedadin, ποιος ξέρει τι και πόσα είχε πιάσει αυτή και όλες πριν απο μένα  :-

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
 Μaki έγω ήξερα τι παίζει με αυτήν και του είπα αλλά αυτός είχε καυλώσει και δε με άκουγε. Στην Κατερίνα έχουμε πάει και έχω σερβριριστεί από μια παρτόλα Βέσυ, σε κοινή θέα μάλιστα -και αρκετά οικονομικά, αν και με χάλασε ο πουτανίστικος τρόπος που ζήταγε μπροστά τα λεφτά αλλά τελοσπάντων-, αλλά ρε συ πολύ βρώμα σε εκείνο το μαγαζί... Επείδή όπου πάω κάνω και μια βόλτα στην τουαλέτα για να κρίνω πόσο καθαρά γενικά είναι, εκεί από τη σκαλίτσα μου ήρθε η μπόχα... ούτε καν βρύσες είχε. Οι δε σκοτεινοί καναπέδες πρέπει να έχουν αποκτήσει σεντόνι από τα χύσια :P. Μετά έκανα μπάνιο με bedadin, ποιος ξέρει τι και πόσα είχε πιάσει αυτή και όλες πριν απο μένα  :-

:tooth: :tooth:

τύπε αυτά τα μαγαζιά μας αρέσουν με τις κάλτ καταστάσεις να πούμε ζούμε για αυτές τις στιγμές που μας προσφέρουν τα κορίτσια :cheesy:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
1ος στόχος το μπαρ Lily , το οποίο μετά απο πολύ ψάξιμο μάθαμε οτι δυστηχώς έχει κλείσει...

Πάμε λοιπόν στο Κεφαλληνιας 65,  να έρχεται η άλλη να του λέει: κυριε χρωστάτε 48 ευρώ ως τώρα θα με πληρώσετε; "- μα εγω μόνο δυο τη κέρασα", σκηνές απείρου κάλλους...

Μετά πάμε στο Rizos, πιο πολλές κοπέλες εκεί αλλά η μπαζίλα συνεχιζόταν... εκτός απο 1-2 που ήταν πιασμένες από γεροπιρφόρους, 3 μαύρες που τις διώξαμε όπως όπως, 2 πιο μικρά αλλα μετριότατα και κάτι θείτσες. Το αποκορύφωμα ήταν όταν μας ήρθαν δυο βουλγάρες, μια θείτσα και ένα μικρό, νέες στο επάγγελμα και έκατσαν να μας μιλάνε λίγο παραπάνω, αφού προφανώς όλο το βράδυ είχαν σκυλοβαρεθεί, άρχισαν να σκάνε παγάκια (!) από κάποια στο μπαρ σαν νόημα, αμα δε τις κερνάμε να φύγουν. Έλεος ... Τελοσπάντων χαζεψαμε ακόμα λίγο τα τσιφτετέλια του αζις που χόρευαν κάποιες ξεκούδουνες και φύγαμε.

παει και το λιλλυ ?  καλυτερα.  δεν  ελεγε και τιποτα.    στο 65  τι εγινε με τα κερασματα ?  τα βρηκαν ?  γενικα επειδη τα μπαρακια  δεν δουλευουν πια,  οσες  κοπελλες  αξιζαν λιγο ,  την εχουν κανει η  απο  την αθηνα  η  για αλλες πηγες  εσοδων ,  και  οσες πια πηγαινουν στα μπαρακια  ειναι μπαζα και παλι μπαζα. 

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ναι τα βρήκαν, υπολόγιζε και το δικό μου μαζί, άντε να χρέωσε ένα παραπάνω, αλλά η όλη σκήνη ήταν ότι ναναι.
Και καλά να είναι απλά μπάζα, οι περισσότερες είναι και άσχετες με το επάγγελμα, είδαν φώς και μπήκαν, ούτε να σου κρατήσουν παρέα δε ξέρουν καλά καλά. Και ο μόνος πέλατης να σαι προτιμάν να συνεχίσουν με τις μύγες παρά να διανύσουν 3 μέτρα απόσταση να σου μιλήσουν  :idiot:. Δε πειράζει ας κάτσουν να πεινάσουν αυτές, να μείνουν οι πρόθυμες.

pol2005

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Κομματάκι αδιάβαστος πιάστηκες με τις επιλογές σας ειδικά το ξεκίνημα με το Κεφ.65 οπου πέσατε πάνω στην Μανιάτισσα :2funny: :2funny: :2funny: όλα τα λεφτά.

αλλά αφού το φιλαράκι σου γούσταρε τέτοια φάση έπρεπε να πάτε 3ης Σεπτεμβρίου & Τροίας στο Bar Katerina οι κοπέλες εκεί τα κάνουν όλα :pipa1: :knockinb: και συμφέρουν σε σχέση με άλλες ;)
Περασαμε την Παρασκευη απο το Κατερινα και ηταν κλειστο.Εκλεισε και αυτο ξερει κανεις?

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.649
Πόντοι
206
Την Παρασκευή πέρασα από το "Κατερίνα" κατά τις μία και αφού ήμουν ο μοναδικός πελάτης ήπια ένα ποτάκι και αποχώρησα.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
χτεσινο ντου μετα απο ερωτικα στο μαγαζι......γκολ και ξυλο τσο και λο....πιπα -πηδημα....2 κυριες....ακολουθει και εδω κριτικη :pipa1: :tits:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
το κατερινα εννοω :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
χτεσινο ντου μετα απο ερωτικα στο μαγαζι......γκολ και ξυλο τσο και λο....πιπα -πηδημα....2 κυριες....ακολουθει και εδω κριτικη :pipa1: :tits:
πιο αναλυτικα μπορεις να μας περιγραψεις συναγωνιστη... ;) τι εθνικοτητας ηταν οι 2 κυριες και με ποσα ποτα ειχε πιπα-πηδηγμα!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom