Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Σήμερα, μια εβδομάδα μετά την καταστροφή, με την κυβέρνηση έκθετη σε πολλαπλά επίπεδα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, δήλωσε

"Αυτή μπορεί να είναι και η μοναδική έμπρακτη συγγνώμη της Πολιτείας για τις διαχρονικές ευθύνες της".

Eννοει τις προσληψεις στο δημοσιο και τα επιδοματα.
Καθε μερα ολο και πιο χαμηλα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δωσε και κανα φραγγο στους πυροπληκτους βρε γκολντεν μποι που καθαριζεις 10k τομηνα!

Απ το να στα φαει η ξεβρακωτη οξανα και η πειναλεα μασα καλθτερα να πανε στους συνανθρωπους μας...

Τι, οχι;  :think:
Ποιο ειναι το γκολντεν μποι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σήμερα, μια εβδομάδα μετά την καταστροφή, με την κυβέρνηση έκθετη σε πολλαπλά επίπεδα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, δήλωσε

"Αυτή μπορεί να είναι και η μοναδική έμπρακτη συγγνώμη της Πολιτείας για τις διαχρονικές ευθύνες της".

Μια χαρα τα ειπανε ο Τσουκαλας και ο κουμπαρος του τις προαλλες. Ρισπεκτ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656

αυτος ο σαχλας κλασικος νεοελληνομαλακας  καραφλομουσηςειναι και αδερφη????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η εμπρακτη συγνωμη της πολιτειας θα ειναι να μπει με τις μπουλντοζες στο  Ματι, να τα κανει ολα ισωμα και να ρυμοτομησει την περιοχη απο το μηδεν.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εκανα μια ερωτηση χθες, ελειπες επειδη εχεις παει ως εθελοντης στα καμμενα να βοηθησεις κοσμο? Μαζι με δεκαδες αριστερους αγωνιστες ευαισθητους στον κοινωνικο πονο φανταζομαι?
ο εθελοντισμος βρωμαει τυπε.
σε ενα καλα οργανωμενο κρατος οι 'εθελοντες 'θα ηταν στο χρονοντουλαπο.
αλλο να εκπαιδευσεις καλα τον πληθυσμο και αλλο ο καθε wannabe να το παιζει διασωστης και η καθε κυρατσα να μαζευει πουλοβερ καλοκαιριατικα :S :S :S

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Εκανα μια ερωτηση χθες, ελειπες επειδη εχεις παει ως εθελοντης στα καμμενα να βοηθησεις κοσμο? Μαζι με δεκαδες αριστερους αγωνιστες ευαισθητους στον κοινωνικο πονο φανταζομαι?

ζαχαρώνω μια νοσοκόμα και ήταν σπίτι μου χτες
την αλληλεγγύη μου την έχω δείξει άπειρες φορές

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Η εμπρακτη συγνωμη της πολιτειας θα ειναι να μπει με τις μπουλντοζες στο  Ματι, να τα κανει ολα ισωμα και να ρυμοτομησει την περιοχη απο το μηδεν.
συμφωνω εν μερη
αλλα κ τα μετρα στηριξης κι ανακουφισης χρειαζονται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ζαχαρώνω μια νοσοκόμα και ήταν σπίτι μου χτες
την αλληλεγγύη μου την έχω δείξει άπειρες φορές
Γιατι ημουν βεβαιος οτι στ'αρχιδια σου τύπε?

Εσεις οι αριστεροι θυμαστε τις ευαισθησιες μονο οταν δικαιολογουνται "κινηματικα". Για τα "πεζα" στ' αρχιδια σας.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο κοσμος ειναι πολυ θυμωμενος με τον Τσιπρα και τη κυβερνηση, ειναι διαχυτο αυτο. Οι συγγενεις των θυματων και αυτοι που εχασαν τη περιουσια τους, ειναι που πονανε περισσοτερο. Αλλα το βλεπω και στη δουλεια μου στους συναδελφους και γενικα. Ο κοσμος περιμενει πως και πως να απαλλαγει απο αυτους. Μου ελεγε μια συναδελφος οτι την αλλη  ημερα ηταν σε λεωφορειο και οπως ηταν φυσικο το Ματι κυριαρχουσε στις συζητησεις. Και επειδη ολοι εβριζαν τον Τσιπρα, πεταχτηκε μια που θιχτηκε να τους τη πει. Και επειδη τη τραμπουκισανε, το βουλωσε και αλλαξε θεση και καθισε πιο περα. Διαβαζει κανεις και σε ξενα σαιτ οτι ο Τσιπρας ειναι μεγαλος ηγετης, εργαζεται για την ειρηνη και συνεργασια στα Βαλκανια, αποδειξη οτι αλβανικη και "μακεδονικη" κυβερνηση εσπευσαν να προσφερουν χρηματικη βοηθεια στην Ελλαδα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
συμφωνω εν μερη
αλλα κ τα μετρα στηριξης κι ανακουφισης χρειαζονται
Τύπε δεν ειναι προσφυγες, ανθρωποι με δουλειες και ζωη ειναι, πιθανον και με αρκετη οικονομικη ανεση για να εχουν σπιτια εκει, εγω ομολογω δεν πολυκαταλαβαινω το θεμα της "στηριξης". Μαζευανε λεει οι εθελοντες νερα, φρυγανιες και μοιραζανε φαγητο.

Δηλαδη απο πού κι ως πού αν εμενα καει το σπιτι μου δεν θα εχω να φαω και θα πρεπει να με ταισουνε?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Γιατι ημουν βεβαιος οτι στ'αρχιδια σου τύπε?

Εσεις οι αριστεροι θυμαστε τις ευαισθησιες μονο οταν δικαιολογουνται "κινηματικα". Για τα "πεζα" στ' αρχιδια σας.

δηλαδή τι έπρεπε να κάνω τον πυροσβέστη?
συγκεντρώσαμε τρόφιμα και στείλαμε
συγνώμη που έχω και προσωπική ζωή

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Η εμπρακτη συγνωμη της πολιτειας θα ειναι να μπει με τις μπουλντοζες στο  Ματι, να τα κανει ολα ισωμα και να ρυμοτομησει την περιοχη απο το μηδεν.
σε ολη την Ελλαδα τυπε :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο κοσμος ειναι πολυ θυμωμενος με τον Τσιπρα και τη κυβερνηση, ειναι διαχυτο αυτο. Οι συγγενεις των θυματων και αυτοι που εχασαν τη περιουσια τους, ειναι που πονανε περισσοτερο. Αλλα το βλεπω και στη δουλεια μου στους συναδελφους και γενικα. Ο κοσμος περιμενει πως και πως να απαλλαγει απο αυτους. Μου ελεγε μια συναδελφος οτι την αλλη  ημερα ηταν σε λεωφορειο και οπως ηταν φυσικο το Ματι κυριαρχουσε στις συζητησεις. Και επειδη ολοι εβριζαν τον Τσιπρα, πεταχτηκε μια που θιχτηκε να τους τη πει. Και επειδη τη τραμπουκισανε, το βουλωσε και αλλαξε θεση και καθισε πιο περα. Διαβαζει κανεις και σε ξενα σαιτ οτι ο Τσιπρας ειναι μεγαλος ηγετης, εργαζεται για την ειρηνη και συνεργασια στα Βαλκανια, αποδειξη οτι αλβανικη και "μακεδονικη" κυβερνηση εσπευσαν να προσφερουν χρηματικη βοηθεια στην Ελλαδα.
Ποια "Μακεδονικη" βοηθεια? Τα...96.000 ευρω? Που αν ειχαμε λιγη τσιπα επρεπε να τους τα γυρισουμε πισω?

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.792
Πόντοι
496
Η εμπρακτη συγνωμη της πολιτειας θα ειναι να μπει με τις μπουλντοζες στο  Ματι, να τα κανει ολα ισωμα και να ρυμοτομησει την περιοχη απο το μηδεν.

ακριβως
Η' οποιος αυθαιρετουχος αντιδρα στην κατεδαφιση, να του ανοιγεται φακελος στον εισαγγελεα οπου θα αναλαμβανει καθε ποινικη - αστικη ευθυνη απο βλαβη σε τριτους, λογω της αυθαιρεσιας του.Ετσι, απλα κ κατανοητα. οχι τζαμπα μαγκιες πια. Θες μαντρα στην παραλια, παρε και την ευθυνη, τερμα. Μια πρακτικη που ξερω οτι ηδη εχει αρχισει να την εφαρμοζει ο ΑΔΜΗΕ στα δικτυα μεσης τασης, για οποια κτιρια αυθαιρετως παραβιαζουν την ζωνη των 20μ εκατερωθεν της γραμμης κ δεν θελουν οι ιδιοκτητες τους να τα κατεδαφισουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom