Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 343K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δηλαδή τι έπρεπε να κάνω τον πυροσβέστη?
συγκεντρώσαμε τρόφιμα και στείλαμε
συγνώμη που έχω και προσωπική ζωή
Αντιθετως, σε ευχαριστω που μου επιβεβαιωνεις την εικονα που εχω για τους αριστερους, ως υποκριτες, υπολογιστές, λαϊκιστές και ψευδεπιγραφους.

Προσωπικη ζωη δεν ειχες οταν ετρεχες τις Κυριακές να χαλάς τα ψώνια του κοσμου και να ζημιωνεις τους καταστηματαρχες, που στεκοσουνα με την ντουντουκα εξω απο τα μαγαζια? Αλλά εκει ηταν "κινηματικο" το καθηκον. Τοσο ψυχασθενεις εισαστε

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Τύπε δεν ειναι προσφυγες, ανθρωποι με δουλειες και ζωη ειναι, πιθανον και με αρκετη οικονομικη ανεση για να εχουν σπιτια εκει, εγω ομολογω δεν πολυκαταλαβαινω το θεμα της "στηριξης". Μαζευανε λεει οι εθελοντες νερα, φρυγανιες και μοιραζανε φαγητο.

Δηλαδη απο πού κι ως πού αν εμενα καει το σπιτι μου δεν θα εχω να φαω και θα πρεπει να με ταισουνε?

είδες που δεν έχεις ιδέα πως είναι να μην έχεις τρόφιμα?να μην έχεις χρήματα για σούπερμάκρκετ και λαική
δεν έχεις πεινασει πολύ στη ζωή σου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
Ο κοσμος ειναι πολυ θυμωμενος με τον Τσιπρα και τη κυβερνηση, ειναι διαχυτο αυτο. Οι συγγενεις των θυματων και αυτοι που εχασαν τη περιουσια τους, ειναι που πονανε περισσοτερο. Αλλα το βλεπω και στη δουλεια μου στους συναδελφους και γενικα. Ο κοσμος περιμενει πως και πως να απαλλαγει απο αυτους. Μου ελεγε μια συναδελφος οτι την αλλη  ημερα ηταν σε λεωφορειο και οπως ηταν φυσικο το Ματι κυριαρχουσε στις συζητησεις. Και επειδη ολοι εβριζαν τον Τσιπρα, πεταχτηκε μια που θιχτηκε να τους τη πει. Και επειδη τη τραμπουκισανε, το βουλωσε και αλλαξε θεση και καθισε πιο περα. Διαβαζει κανεις και σε ξενα σαιτ οτι ο Τσιπρας ειναι μεγαλος ηγετης, εργαζεται για την ειρηνη και συνεργασια στα Βαλκανια, αποδειξη οτι αλβανικη και "μακεδονικη" κυβερνηση εσπευσαν να προσφερουν χρηματικη βοηθεια στην Ελλαδα.
θυμωμενοι ειναι γιατι στην πλειοψηφια στην περιοχη ειναι λαμογια νδτες κ πασοκισ
αφορμη ψαχνουν τωρα
δηλ αν ηταν ο γκαβος το ιδιο αναπηρο κρατος δεν θα υπηρχε?
επισης οποιος παει κ μενει μες στα πευκα στην ελλαδα του μονιμου μνημονιου ας ειναι λιγο πιο προνοητικος
οσο μακακας κ βολεμενος ειναι αυτος αλλο τοσο ειναι κι οι αλλοι οι ενστολοι
κριμα για τα παιδακια που δεν φταιγανε εντελως σε τιποτα
οι λοιποι  κριμα κι αδικο επισης αλλα θα πρεπε ναναι πιο προνοητικοι
οι εποχες ειναι πολυ βαρβαρες για αθωους

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Ο κοσμος ειναι πολυ θυμωμενος με τον Τσιπρα και τη κυβερνηση, ειναι διαχυτο αυτο. Οι συγγενεις των θυματων και αυτοι που εχασαν τη περιουσια τους, ειναι που πονανε περισσοτερο. Αλλα το βλεπω και στη δουλεια μου στους συναδελφους και γενικα. Ο κοσμος περιμενει πως και πως να απαλλαγει απο αυτους. Μου ελεγε μια συναδελφος οτι την αλλη  ημερα ηταν σε λεωφορειο και οπως ηταν φυσικο το Ματι κυριαρχουσε στις συζητησεις. Και επειδη ολοι εβριζαν τον Τσιπρα, πεταχτηκε μια που θιχτηκε να τους τη πει. Και επειδη τη τραμπουκισανε, το βουλωσε και αλλαξε θεση και καθισε πιο περα. Διαβαζει κανεις και σε ξενα σαιτ οτι ο Τσιπρας ειναι μεγαλος ηγετης, εργαζεται για την ειρηνη και συνεργασια στα Βαλκανια, αποδειξη οτι αλβανικη και "μακεδονικη" κυβερνηση εσπευσαν να προσφερουν χρηματικη βοηθεια στην Ελλαδα.

Τυπε πριν τις εκλογες θα δωσει μια αυξησουλα 10 ευρω στους ΔΥ και ολοι που τωρα τον βριζουν θα τον ξαναψηφίσουν και με τα 2 χερια. :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
είδες που δεν έχεις ιδέα πως είναι να μην έχεις τρόφιμα?να μην έχεις χρήματα για σούπερμάκρκετ και λαική
δεν έχεις πεινασει πολύ στη ζωή σου
Και γιατι βρε απιθανε οσοι καηκε το σπιτι τους στο Ματι δεν εχουν λεφτα? Απο πού κι ως πού? Χασανε τις δουλειες τους? τι?

Οχι, ποτέ δεν εχω πεινασει και φυσικα δεν θα νιωσω ενοχές γι' αυτο.
Ειμαι νεος, υγιής, δυνατος και θα ηταν ντροπη να μην εχω καταφερει να μην πειναω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
ακριβως
Η' οποιος αυθαιρετουχος αντιδρα στην κατεδαφιση, να του ανοιγεται φακελος στον εισαγγελεα οπου θα αναλαμβανει καθε ποινικη - αστικη ευθυνη απο βλαβη σε τριτους, λογω της αυθαιρεσιας του.Ετσι, απλα κ κατανοητα. οχι τζαμπα μαγκιες πια. Θες μαντρα στην παραλια, παρε και την ευθυνη, τερμα. Μια πρακτικη που ξερω οτι ηδη εχει αρχισει να την εφαρμοζει ο ΑΔΜΗΕ στα δικτυα μεσης τασης, για οποια κτιρια αυθαιρετως παραβιαζουν την ζωνη των 20μ εκατερωθεν της γραμμης κ δεν θελουν οι ιδιοκτητες τους να τα κατεδαφισουν.
σωστος
αλλσ τετοια ρατσα ειναι ο νεοβλακας ελληνας που θα αυτοκαταστραφει

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Αντιθετως, σε ευχαριστω που μου επιβεβαιωνεις την εικονα που εχω για τους αριστερους, ως υποκριτες, υπολογιστές, λαϊκιστές και ψευδεπιγραφους.

Προσωπικη ζωη δεν ειχες οταν ετρεχες τις Κυριακές να χαλάς τα ψώνια του κοσμου και να ζημιωνεις τους καταστηματαρχες, που στεκοσουνα με την ντουντουκα εξω απο τα μαγαζια? Αλλά εκει ηταν "κινηματικο" το καθηκον. Τοσο ψυχασθενεις εισαστε

και λίωνανε στη υπερεργασία οι εμπορουπάλληλοι την κυριακή
για αυτούς διαδήλωνα για να ΜΗΝ βρεθώ στη θέση τους
Τα ψώνια μπορούν να περιμένουν 1 μέρα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.654
Πόντοι
9.931
Έχετε δίκιο αφου ήταν μαλάκες βολεμένοι, πρώην ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και έμεναν σε αυθαίρετα με μαντρωμένες ακτές ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!! :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εκει η προσωπικη σου ζωη πηγε περιπατο, τωρα δεν εχει κινηματικο καθηκον, αραξαμε στον καναπε Κυριακατικα

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
814
Πόντοι
96

Στα τουριστικά μερη ομως εργάζονται κ κυριακη κ αργίες οι εμποροϋπάλληλοι , πχ κρητη , Ρόδο κλπ
Και στα δημοσια έργα υποδομών εργάζονται οι τεχνικοί κ κυριακη κ βραδυ κ αργίες . Για αυτούς βγήκες να διαδηλώσεις η μονο για τους πωλητές στην ΕΡΜΟΥ  ενδιαφέρεσαι ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Επισης θα ηθελα να ηξερα ποσες ΜΚΟ δραστηριοποιηθηκαν στο Ματι, βεβαια ειναι αρκετα δυσκολο γιατι εκει δεν εχει κονόμα οπως με τους μεταναστες, η ευαισθησια της κονομας

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Και γιατι βρε απιθανε οσοι καηκε το σπιτι τους στο Ματι δεν εχουν λεφτα? Απο πού κι ως πού? Χασανε τις δουλειες τους? τι?

Οχι, ποτέ δεν εχω πεινασει και φυσικα δεν θα νιωσω ενοχές γι' αυτο.
Ειμαι νεος, υγιής, δυνατος και θα ηταν ντροπη να μην εχω καταφερει να μην πειναω.

είδη έχουν θεσπιστεί κριτήρια για τους πυρόπληκτους στο μάτι επιπλέον μόρια για πρόσληψη στο δημόσιο μεταγραφές για τα παιδιά στο πανεπιστήμιο επιχορηγήσιες για να ξαναχτίσουν τα σπίτια τους όσοι δεν έχουν δεύτερη κατοικία

φυσικά και δεν νοιώθεις ενοχές γιατί ανήκεις στους έχοντες η διαφορά μας είναι ταξική για αυτό διαφωνούμε
για αυτό μη έχοντες ψηφίζουν συριζα και είναι τιμή μας αυτό

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
ρε μλκα συριζοτρολ δεν εισαι?
αρα,κυβερνηση εισαι
αλλαξε λοιπον τον νομο η αν δεν τον αλλαζεις  τραβα και γα,,,σου  παραπερα
νουμερο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Έχετε δίκιο αφου ήταν μαλάκες βολεμένοι, πρώην ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και έμεναν σε αυθαίρετα με μαντρωμένες ακτές ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!! :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang:
Να θυμισω οτι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ηταν το 90% των ελληνων, πού ακριβως μας οδηγει αυτο το σκεπτικο?

Εγω αναρωτιεμαι επισης, αν ελεγε καποιος πριν ενα μηνα οτι θα καει κοσμος επειδη εξαιτιας μιας πυρκαγιας μεσα σε μια αστικη περιοχη τα αυθαιρετα θα εμποδιζουν τον κοσμο να πεσει στη θαλασσα, μαλλον θα τον περνουσαν για τρελο ή οχι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom