Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Αυτα εννοουν οι ξενοι, ναι.Ποια "Μακεδονικη" βοηθεια? Τα...96.000 ευρω? Που αν ειχαμε λιγη τσιπα επρεπε να τους τα γυρισουμε πισω?
Αυτα εννοουν οι ξενοι, ναι.Ποια "Μακεδονικη" βοηθεια? Τα...96.000 ευρω? Που αν ειχαμε λιγη τσιπα επρεπε να τους τα γυρισουμε πισω?
Αντιθετως, σε ευχαριστω που μου επιβεβαιωνεις την εικονα που εχω για τους αριστερους, ως υποκριτες, υπολογιστές, λαϊκιστές και ψευδεπιγραφους.δηλαδή τι έπρεπε να κάνω τον πυροσβέστη?
συγκεντρώσαμε τρόφιμα και στείλαμε
συγνώμη που έχω και προσωπική ζωή
Τύπε δεν ειναι προσφυγες, ανθρωποι με δουλειες και ζωη ειναι, πιθανον και με αρκετη οικονομικη ανεση για να εχουν σπιτια εκει, εγω ομολογω δεν πολυκαταλαβαινω το θεμα της "στηριξης". Μαζευανε λεει οι εθελοντες νερα, φρυγανιες και μοιραζανε φαγητο.
Δηλαδη απο πού κι ως πού αν εμενα καει το σπιτι μου δεν θα εχω να φαω και θα πρεπει να με ταισουνε?
θυμωμενοι ειναι γιατι στην πλειοψηφια στην περιοχη ειναι λαμογια νδτες κ πασοκισΟ κοσμος ειναι πολυ θυμωμενος με τον Τσιπρα και τη κυβερνηση, ειναι διαχυτο αυτο. Οι συγγενεις των θυματων και αυτοι που εχασαν τη περιουσια τους, ειναι που πονανε περισσοτερο. Αλλα το βλεπω και στη δουλεια μου στους συναδελφους και γενικα. Ο κοσμος περιμενει πως και πως να απαλλαγει απο αυτους. Μου ελεγε μια συναδελφος οτι την αλλη ημερα ηταν σε λεωφορειο και οπως ηταν φυσικο το Ματι κυριαρχουσε στις συζητησεις. Και επειδη ολοι εβριζαν τον Τσιπρα, πεταχτηκε μια που θιχτηκε να τους τη πει. Και επειδη τη τραμπουκισανε, το βουλωσε και αλλαξε θεση και καθισε πιο περα. Διαβαζει κανεις και σε ξενα σαιτ οτι ο Τσιπρας ειναι μεγαλος ηγετης, εργαζεται για την ειρηνη και συνεργασια στα Βαλκανια, αποδειξη οτι αλβανικη και "μακεδονικη" κυβερνηση εσπευσαν να προσφερουν χρηματικη βοηθεια στην Ελλαδα.
Ο κοσμος ειναι πολυ θυμωμενος με τον Τσιπρα και τη κυβερνηση, ειναι διαχυτο αυτο. Οι συγγενεις των θυματων και αυτοι που εχασαν τη περιουσια τους, ειναι που πονανε περισσοτερο. Αλλα το βλεπω και στη δουλεια μου στους συναδελφους και γενικα. Ο κοσμος περιμενει πως και πως να απαλλαγει απο αυτους. Μου ελεγε μια συναδελφος οτι την αλλη ημερα ηταν σε λεωφορειο και οπως ηταν φυσικο το Ματι κυριαρχουσε στις συζητησεις. Και επειδη ολοι εβριζαν τον Τσιπρα, πεταχτηκε μια που θιχτηκε να τους τη πει. Και επειδη τη τραμπουκισανε, το βουλωσε και αλλαξε θεση και καθισε πιο περα. Διαβαζει κανεις και σε ξενα σαιτ οτι ο Τσιπρας ειναι μεγαλος ηγετης, εργαζεται για την ειρηνη και συνεργασια στα Βαλκανια, αποδειξη οτι αλβανικη και "μακεδονικη" κυβερνηση εσπευσαν να προσφερουν χρηματικη βοηθεια στην Ελλαδα.
Ποια "Μακεδονικη" βοηθεια? Τα...96.000 ευρω? Που αν ειχαμε λιγη τσιπα επρεπε να τους τα γυρισουμε πισω?
Και γιατι βρε απιθανε οσοι καηκε το σπιτι τους στο Ματι δεν εχουν λεφτα? Απο πού κι ως πού? Χασανε τις δουλειες τους? τι?είδες που δεν έχεις ιδέα πως είναι να μην έχεις τρόφιμα?να μην έχεις χρήματα για σούπερμάκρκετ και λαική
δεν έχεις πεινασει πολύ στη ζωή σου
σωστοςακριβως
Η' οποιος αυθαιρετουχος αντιδρα στην κατεδαφιση, να του ανοιγεται φακελος στον εισαγγελεα οπου θα αναλαμβανει καθε ποινικη - αστικη ευθυνη απο βλαβη σε τριτους, λογω της αυθαιρεσιας του.Ετσι, απλα κ κατανοητα. οχι τζαμπα μαγκιες πια. Θες μαντρα στην παραλια, παρε και την ευθυνη, τερμα. Μια πρακτικη που ξερω οτι ηδη εχει αρχισει να την εφαρμοζει ο ΑΔΜΗΕ στα δικτυα μεσης τασης, για οποια κτιρια αυθαιρετως παραβιαζουν την ζωνη των 20μ εκατερωθεν της γραμμης κ δεν θελουν οι ιδιοκτητες τους να τα κατεδαφισουν.
οι εποχες ειναι πολυ βαρβαρες για αθωους
φυγε ρε πανιβλακα απο δω με τις κοτσανολογιες σουθες να τα επιστρέψουμε και να τα δώσεις εσύ ?????
Αντιθετως, σε ευχαριστω που μου επιβεβαιωνεις την εικονα που εχω για τους αριστερους, ως υποκριτες, υπολογιστές, λαϊκιστές και ψευδεπιγραφους.
Προσωπικη ζωη δεν ειχες οταν ετρεχες τις Κυριακές να χαλάς τα ψώνια του κοσμου και να ζημιωνεις τους καταστηματαρχες, που στεκοσουνα με την ντουντουκα εξω απο τα μαγαζια? Αλλά εκει ηταν "κινηματικο" το καθηκον. Τοσο ψυχασθενεις εισαστε
ναι αλλα αλλιως μαλλον το εννοω εγω κι αλλιως εσυ....Νομιζω με αυτη τη φραση τα ειπες ολα
Εκει η προσωπικη σου ζωη πηγε περιπατο, τωρα δεν εχει κινηματικο καθηκον, αραξαμε στον καναπε Κυριακατικακαι λίωνανε στη υπερεργασία οι εμπορουπάλληλοι την κυριακή
για αυτούς διαδήλωνα για να ΜΗΝ βρεθώ στη θέση τους
Τα ψώνια μπορούν να περιμένουν 1 μέρα
Δεν νομιζωναι αλλα αλλιως μαλλον το εννοω εγω κι αλλιως εσυ....
και λίωνανε στη υπερεργασία οι εμπορουπάλληλοι την κυριακή
Και γιατι βρε απιθανε οσοι καηκε το σπιτι τους στο Ματι δεν εχουν λεφτα? Απο πού κι ως πού? Χασανε τις δουλειες τους? τι?
Οχι, ποτέ δεν εχω πεινασει και φυσικα δεν θα νιωσω ενοχές γι' αυτο.
Ειμαι νεος, υγιής, δυνατος και θα ηταν ντροπη να μην εχω καταφερει να μην πειναω.
ρε μλκα συριζοτρολ δεν εισαι?και λίωνανε στη υπερεργασία οι εμπορουπάλληλοι την κυριακή
Να θυμισω οτι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ηταν το 90% των ελληνων, πού ακριβως μας οδηγει αυτο το σκεπτικο?Έχετε δίκιο αφου ήταν μαλάκες βολεμένοι, πρώην ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και έμεναν σε αυθαίρετα με μαντρωμένες ακτές ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!!