Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 343K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Εκει η προσωπικη σου ζωη πηγε περιπατο, τωρα δεν εχει κινηματικο καθηκον, αραξαμε στον καναπε Κυριακατικα

κινηματικό καθήκον σε τι???? να πάω στο μάτι να κάνω τι
μαζέψαμε βοήθεια τρόφιμα και φάρμακα και τη στείλαμε
τι να κάνω στο μάτι? υπάρχει ο κρατικός μηχανισμός και είναι υπέραρκετος
μια φυσική καταστροφή ήταν
σε λίγο θα πείτε ότι και τους σεισμούς ο συριζα τους προκαλεί

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
είδη έχουν θεσπιστεί κριτήρια για τους πυρόπληκτους στο μάτι επιπλέον μόρια για πρόσληψη στο δημόσιο μεταγραφές για τα παιδιά στο πανεπιστήμιο επιχορηγήσιες για να ξαναχτίσουν τα σπίτια τους όσοι δεν έχουν δεύτερη κατοικία

φυσικά και δεν νοιώθεις ενοχές γιατί ανήκεις στους έχοντες η διαφορά μας είναι ταξική για αυτό διαφωνούμε
για αυτό μη έχοντες ψηφίζουν συριζα και είναι τιμή μας αυτό
Εχεις αναγκη απο βοηθεια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Έχετε δίκιο αφου ήταν μαλάκες βολεμένοι, πρώην ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και έμεναν σε αυθαίρετα με μαντρωμένες ακτές ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!! :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang:
οχι
αλλα οποιος τρεχει με 150 στην βροχη κ σκοτωνεται κριμα κι αδικο ειναι,ειχε ομως πολλες πιθανοτητες να του συμβει
πολλοι πιο πολλες απο εναν που πηγαινε με 80....
καπως ετσι...
το λαμογιστικο παρανομο χτισιμο κ μαντρωμα που εγινε ελεω πελατειακου κρατους ,ναι,στοιχισε ζωες
δεν ειναι μονο η μερικη ολιγωρια κι ανικανοτητα των διοικουντων η αιτια
ειναι ,και,αυτο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τι να κάνω στο μάτι?
Αρα κατα τη γνωμη σου οσοι πηγαν, δεν ειχαν κανεναν λογο να πανε?

Ειναι υποκριτες? Ειναι αφελεις?
Ειναι περισσοτερο ή λιγοτερο ευαισθητοι απο σενα?
Ειλικρινα, η πλυση εγκεφαλου που σου εχουνε κανει οι κομμουνιστες, αφηνει κανενα περιθωριο ελευθερης σκεψης?
Κατι τετοια βλεπω και ευγνωμονω την τυχη που δεν κερδισαν οι κομμουνιστες στον εμφυλιο. Κατι τετοια μυαλα θα μας κουμανταριζαν επι δεκαετιες.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Στα τουριστικά μερη ομως εργάζονται κ κυριακη κ αργίες οι εμποροϋπάλληλοι , πχ κρητη , Ρόδο κλπ
Και στα δημοσια έργα υποδομών εργάζονται οι τεχνικοί κ κυριακη κ βραδυ κ αργίες . Για αυτούς βγήκες να διαδηλώσεις η μονο για τους πωλητές στην ΕΡΜΟΥ  ενδιαφέρεσαι ;

σαφώς κι διαδηλώνω για αυτούς ποιος σου είπε ότι μου αρέσει να υπάρχουν εργαζόμενοι κυριακή???

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.675
Πόντοι
9.931
Να θυμισω οτι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ηταν το 90% των ελληνων, πού ακριβως μας οδηγει αυτο το σκεπτικο?

Εγω αναρωτιεμαι επισης, αν ελεγε καποιος πριν ενα μηνα οτι θα καει κοσμος επειδη εξαιτιας μιας πυρκαγιας μεσα σε μια αστικη περιοχη τα αυθαιρετα θα εμποδιζουν τον κοσμο να πεσει στη θαλασσα, μαλλον θα τον περνουσαν για τρελο ή οχι?
Ετσι δεν αφησε να εννοηθεί κάποιος πιο πάνω;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
σαφώς κι διαδηλώνω για αυτούς ποιος σου είπε ότι μου αρέσει να υπάρχουν εργαζόμενοι κυριακή???
Γιατι διαδηλωνεις? Κυβερνηση εισαι, αλλαξε το νομο.

Απο τη μια στηριζεις την κυβερνηση κι απο την αλλη διαδηλωνεις εναντιον της?

Μηπως πρεπει να επισκεφθεις εναν ψυχολογο?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Αρα κατα τη γνωμη σου οσοι πηγαν, δεν ειχαν κανεναν λογο να πανε?

Ειναι υποκριτες? Ειναι αφελεις?
Ειναι περισσοτερο ή λιγοτερο ευαισθητοι απο σενα?
Ειλικρινα, η πλυση εγκεφαλου που σου εχουνε κανει οι κομμουνιστες, αφηνει κανενα περιθωριο ελευθερης σκεψης?
Κατι τετοια βλεπω και ευγνωμονω την τυχη που δεν κερδισαν οι κομμουνιστες στον εμφυλιο. Κατι τετοια μυαλα θα μας κουμανταριζαν επι δεκαετιες.

κάλα κάνανε και πήγανε και πολύ καλά κάνανε και βοηθήσανε
δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον όμως ότι προτιμούσε την κυριακή του να πηδάει από το παρέχει με το ζόρι την βοήθεια του όταν έχει δείξει την αλληλεγγύη του με άλλες μορφές

και ναι ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται συνεχώς στο μάτι για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Να θυμισω οτι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ηταν το 90% των ελληνων, πού ακριβως μας οδηγει αυτο το σκεπτικο?

Εγω αναρωτιεμαι επισης, αν ελεγε καποιος πριν ενα μηνα οτι θα καει κοσμος επειδη εξαιτιας μιας πυρκαγιας μεσα σε μια αστικη περιοχη τα αυθαιρετα θα εμποδιζουν τον κοσμο να πεσει στη θαλασσα, μαλλον θα τον περνουσαν για τρελο ή οχι?
το ματι ΔΕΝ ειναι αστικη περιοχη
ο ορος μου διαφευγει αλλα ειναι κατι σαν μεικτη ζωνη,οικιστικη μεσα σε δασος
παγκοσμιως αυτα ειναι τα πιο καταστροφικα μερη σε πυρκαγιες αυτονοητο γιατι
να σου πω μια λεπτομερεια απο τους κουτοφραγκους
αν εχεις σπιτι οπως αυτα στο ματι που το περιβαλοει δασος κατ ουσιαν,το σπιτι αυτο ΔΕΝ ασφαλιζεται στα γερμανοφωνα κρατη για φυσικες καταστροφες εκτος κι αν δωσειςκαποια εξωφρενικα ασφαλιστρα δεκα κι εικοσι φορες πανω απο τα νορμσλ

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Γιατι διαδηλωνεις? Κυβερνηση εισαι, αλλαξε το νομο.

Απο τη μια στηριζεις την κυβερνηση κι απο την αλλη διαδηλωνεις εναντιον της?

Μηπως πρεπει να επισκεφθεις εναν ψυχολογο?

σου έχω πεί ότι είμαι βουλευτής?

ένασ συμβασιούχος δημόσιος υπάλληλος είμαι σε νοσοκομείο
και στο νοσοκομείο όπου το πρωτοβάθμιο σωματείο μας κατά 90% είναι συριζα διαδηλώνουμε για να πιέσουμε την κυβέρνηση να δώσει παροχές που τις δικαιούμαστε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον όμως ότι προτιμούσε την κυριακή του να πηδάει από το παρέχει με το ζόρι την βοήθεια του όταν έχει δείξει την αλληλεγγύη του με άλλες μορφές

και ναι ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται συνεχώς στο μάτι για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους
συριζοτρο΄λ της πενταρας η ευθυνη δεν ειναι τωρα κι η ανικανοτητα της διοικησης
ηταν στις ωρες αμεσως πριν κ πολυ πιο πολυ μετα που καναν τριες κ τεσσερεις ωρες να μαζεψουν τους δυστυχεις απο τις παραλιες με αποτελεσμα να χαθουν οσοι κι απο την φωτια σχεδον ακομα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Δεν εχω καμια διαθεση να σε κατηγορησω.
Απλως επιβεβαιωσα για αλλη μια φορα οτι η "αλληλεγγυη" σας παρεχεται μονο εκει που υπαρχει πολιτικο οφελος. Εκει που μπορειτε να πουλησετε "αντισυστημικοτητα".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

και στο νοσοκομείο όπου το πρωτοβάθμιο σωματείο μας κατά 90% είναι συριζα διαδηλώνουμε για να πιέσουμε την κυβέρνηση να δώσει παροχές που τις δικαιούμαστε
90% Συριζα το σωματειο στο νοσοκομειο?? Ε ρε προσληψεις...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656

αλλαξε κομμα τοτε αφου το κομμα δεν σε εκφραζει
μην κλαις πανω απο το χυμενο γαλα που ο ιδιος εχυσες γινεσαι γελοιος κι εμετικος

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
το ματι ΔΕΝ ειναι αστικη περιοχη
ο ορος μου διαφευγει αλλα ειναι κατι σαν μεικτη ζωνη,οικιστικη μεσα σε δασος
παγκοσμιως αυτα ειναι τα πιο καταστροφικα μερη σε πυρκαγιες αυτονοητο γιατι
να σου πω μια λεπτομερεια απο τους κουτοφραγκους
αν εχεις σπιτι οπως αυτα στο ματι που το περιβαλοει δασος κατ ουσιαν,το σπιτι αυτο ΔΕΝ ασφαλιζεται στα γερμανοφωνα κρατη για φυσικες καταστροφες εκτος κι αν δωσειςκαποια εξωφρενικα ασφαλιστρα δεκα κι εικοσι φορες πανω απο τα νορμσλ

δεν υπαρχει δασος στο Ματι, απλα ηταν εκτος σχεδιου πολεως.

που σημαινει το κρατος δεν εκατσε να πει εδω πλατειες εδω δρομοι τοσου πλατους εκει παρκο παρεκει παραλια. Τους αφησε να χτισουν, τους εδωσε φως νερο τηλεφωνο, τους παιρνει ΕΝΦΙΑ και θα τους ξαναπαρει για 'ρυθμιση'.

Και καποιοι εκει τοπικα θυσαυρισαν αγοραζοντας οικοπεδα οταν κανανε 50,000 δραχμες το στρεμμα και τα πουλησανε 200,000 ευρω.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

καλα μη το λες, σε δημο Βορεια Προαστια που ο ΣΥΡΙΖΑ με το ζορι πιανει διψηφιο στους πολιτες οι υπαλληλοι του δημου ειναι ΣΥΡΙΖΑ  και ξερο ψωμι.

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Νικ φετος που δεν υπαρχει βανακιας ουτε πικερ εισαι το ακλονητο φαβορι για τον τιτλο!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
καλα μη το λες, σε δημο Βορεια Προαστια που ο ΣΥΡΙΖΑ με το ζορι πιανει διψηφιο στους πολιτες οι υπαλληλοι του δημου ειναι ΣΥΡΙΖΑ  και ξερο ψωμι.
Ποιος δημος ειναι αυτος?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

ναι 90%
και οι μόνιμοι όλοι διορισμένοι τη δεκαετία του 80 όλοι μαζικά ψηφίζουν συριζα
ο προιστάμενος αποκαλεί τον τσίπρα ηγέτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom