midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.195
- Πόντοι
- 3.656
ευστοχος ο νεανιας!!!για να πετύχεις πρόσβαση στην θάλασσα στο Μάτι θα πρέπει να ισοπεδώσεις τον γκρεμό
ευστοχος ο νεανιας!!!για να πετύχεις πρόσβαση στην θάλασσα στο Μάτι θα πρέπει να ισοπεδώσεις τον γκρεμό
Ρε δεν το χωραει το μυαλο μου, μορφωμενος ανθρωπος αφηνει φακελο με λεφτα μεσα σε αυτοκινητο. Για ονομα του θεου δηλαδη. Εγω το κινητο αφηνω καμια φορα για να παω μεχρι το περιπτερο στα πεντε μετρα και κοιταω διαρκως προς τα πισω.
Συγνωμη ρε φιλε αλλά καλά να παθει. Η βλακεια πρεπει να τιμωρειταιΕιχε πουλησει λεει ο ξαδερφος διαμερισμα στη Καλαματα, οποτε δε θα ηταν και λιγα, γι αυτο εβαλε τα δανεικα σε φακελο και τα επεστρεψε. Και ο φακελος εμεινε στο καμμεν ο αυτοκινητο. Φανταζομαι αυτο θα το λεει για να τονισει οτι το σημαντικο ειναι που σωθηκε.
ετσι ειναι ρε φιλεΈχουμε φτάσει στο σημειο νέοι άνθρωποι με μεταπτυχιακα και σπουδες να φευγουν έξω και έχεις στο δημοσιο τον κάθε μπαρμπα λάκη που ειχε μπει τις παλιες εποχές με ενα κουβά λάδι να μην ξέρει να κάνει τιποτα. Αυτη ειναι η Ελλάδα ενα απέραντο χάος παντού. Η κακοκαιρια και η φωτια απλα έδειξε το αληθινο σκηνικο και ξεγυμνωσε την Δουρου και τον Ψινακη και τον Τσιπρακη και το σκατακη που βγαινανε και λέγανε οτι ολα ειναι καλα και ειμαστε προετοιμασμενοι.
Αυτα μπορουν να τα λενε στα βραδινα πάρτυ που κάνουνε η φωτια ομως και η φυση δεν αστειεύονται ουτε κοροϊδευονται. Αν δεν εισαι προετοιμασμενος θα σε καταστρέψουν.
Θα έχουμε και άλλα οσο δεν βάζουμε μυαλο. Κατσε εσυ και λέγε για τη δουρου μετά οτι ειναι ικανη κανονικα επρεπε ηδη να έχει παραιτηθει απο τη Μάντρα κιολας. Υπάρχουν βιντεο που έλεγε οτι αν δεν κανει εργα θα πάει σπιτι της. Τι περιμενει λοιπον;
ελα μη γραφουμε βλακειες τωρα λιγο σεβασμος στους νεκρους που έφυγαν.
οπως βλεπεις τα τελευταια χρονια τιμωρειται σε συνεχη βασηΣυγνωμη ρε φιλε αλλά καλά να παθει. Η βλακεια πρεπει να τιμωρειται
Ειχε πουλησει λεει ο ξαδερφος διαμερισμα στη Καλαματα, οποτε δε θα ηταν και λιγα, γι αυτο εβαλε τα δανεικα σε φακελο και τα επεστρεψε. Και ο φακελος εμεινε στο καμμεν ο αυτοκινητο. Φανταζομαι αυτο θα το λεει για να τονισει οτι το σημαντικο ειναι που σωθηκε.
μαυρα μουνια πουγιναν μπλεμαύρα λεφτά, καμμένα
Διλιτρο τζιπ σουζουκι εχωΝτεσεΒω εχεις ή παλιότερο μοντελο ;
τραγικη καταληξη σε κατι που θαπρεπε ναχε ληξει χωρις να το θυμαται κανειςΜονο 14 οι αγνοουμενοι πλεον και απομενουν 20 αταυτοποίητες σοροί. Πλησιαζει το τελος.
Πότε ηταν βουλευτης της ΝΔ ο Μπαλτακος?
τζιπ σουζουκι δεν υπαρχειΔιλιτρο τζιπ σουζουκι εχω
Ο Μπαλτάκος βουλευτης της ΝΔ? Πότε εξελεγη? Δεν θυμαμαι κατι τετοιο.Μεχρι προσφατα
Αλλα σημασια εχει πως τα συστημικα κομματα κατα βαθος αλληλουποστηριζονται
Τα υπολοιπα ειναι θεατρινισμοι
Ενταξει ρε τύπε, οι ακριβολογιες μας φαγανε. Το θεμα ειναι οτι καταλαβες τι εχω.τζιπ σουζουκι δεν υπαρχει
ειναι σαν να λες εχω μια χαρλευ μαρκας χοντα....
τζιπ σουζουκι δεν υπαρχει
ειναι σαν να λες εχω μια χαρλευ μαρκας χοντα....
νομιζω συμβουλος φιλος γκαβου ητανΜεχρι προσφατα
Αλλα σημασια εχει πως τα συστημικα κομματα κατα βαθος αλληλουποστηριζονται
Τα υπολοιπα ειναι θεατρινισμοι
Ποιο ειναι το σωστο? SUV?Τα off road έτσι τα λένε!Όπως τα ταχύπλοα τα λένε κρισκράφτ!!!Γενικά.Μην εισαι τόσο αυστηρός
ειμαιΤα off road έτσι τα λένε!Όπως τα ταχύπλοα τα λένε κρισκράφτ!!!Γενικά.Μην εισαι τόσο αυστηρός