και τι φταίνε οι υπάλληλοι αν δεν είχε φροντίσει η υπηρεσία να παραλάβει τα μηχανήματα???
Είσαι τόσο βλάκας όσο τα ποστ που κάνεις ή περισσότερο;
Ρητορική ερώτηση.
και τι φταίνε οι υπάλληλοι αν δεν είχε φροντίσει η υπηρεσία να παραλάβει τα μηχανήματα???
Είσαι τόσο βλάκας όσο τα ποστ που κάνεις ή περισσότερο;
Ρητορική ερώτηση.
δεν εχει αφησει χωρα ο Τσιπρας που να μην ευθυνεται για τις πυρκαγιες :S :S :S
μην αγχώνεσαι στη βλακεία έχεις καλύτερες επιδόσεις
Αφιερωμένο σε όσους είναι ακόμη ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι αριστεροί για να μην έλθουν οι δεξιοί.Ακόμη εκεί έχουν μείνει .Δεν πάει η πρακτορική προδοτική τραβεστί μεταλλαγμένη κότα του Μαξίμου να βυθίσει τη χώρα στη καταστροφή αρκεί οι δικοί μας να κυβερνούν και να μην έλθουν οι άλλοι.Παραθέτω γράμμα θύματος της φωτιάς με ΕΑΜικές ρίζες αλλά που δεν είναι τυφλωμένη και βλέπει τη πραγματικότητα.
Κείμενο που έγραψε μία φίλη της οικογένειας Φύτρου, η οποία ξεκληρίστηκε στη φωτιά στο Μάτι, και κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.
Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του Γρηγόρη Φύτρου και των παιδιών του, Εβίτας 13 ετών και Ανδρέα 11 ετών έγινε την Κυριακή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις επιθυμίες της οικογένειας.
Απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η ανοιχτή επιστολή της γυναίκας δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα The President και έχει τίτλο: «Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου».
Με λόγο που «καρφώνει» τον πρωθυπουργό, η γυναίκα που υπογράφει ως Αννίτα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θεωρεί από σήμερα «προσωπικό της εχθρό» τον Αλέξη Τσίπρα.
Διαβάστε παρακάτω το πλήρες κείμενο:
Το παίζεις ψευτόμαγκας γιατί υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ – πολίτες – πολιτικοί που περιμένουν, ως είθισται από αρχαιοτάτων χρόνων, να ταφούν οι νεκροί τους για να σου απαντήσουν. Υπάρχουν δημοκράτες που περιμένουν να καταλαγιάσει ακόμα κ ο θυμός τους πριν σου απαντήσουν.
Οι δικοί μου νεκροί, ότι απέμεινε από το κορμάκι τους, βρίσκονται πια στο χώμα… για πάντα.
Άκου λοιπόν Αλέξη,
Από σήμερα εσυ κ οι όμοιοί σου είστε εχθροί μου.
Προσωπικοί εχθροί μου, όχι της χώρας. Δικοί μου εχθροί.
ΟΧΙ γιατί είπες τερατώδη ψέμματα σ έναν βασανισμένο λαό για να αρπάξεις την εξουσία
ΟΧΙ γιατί έριξες τη χώρα στο γκρεμό την ώρα που απέφευγε το χείλος του
Όχι γιατί μου πρότεινες το βράδυ των εκλογών από το μπαλκόνι σου, ή να με τελειώσεις ή να σε τελειώσω
ΟΧΙ γιατί έκανες στροφή στον «κυβερνητισμό» !!! 360ο μοιρών στροφή, μόνο αυτή έμαθες στο Πολυτεχνείο
ΟΧΙ γιατί μισείς τη μεσαία τάξη που σε γέννησε και σε εξέθρεψε κηφήνα – αμπελοφιλόσοφο
ΟΧΙ γιατί συνθλίβεις κάθε παραγωγική δύναμη που σπρώχνει τη χώρα προς τα πάνω
ΟΧΙ γιατί ελέγχεις όλες τις διακριτές εξουσίες ως άλλος δικτατορίσκος
ΟΧΙ γιατί μισείς την ελεύθερη γνώμη και προσπαθείς συνειδητά για την εξόντωση όσων διαφωνούν
ΟΧΙ γιατί έδωσες σύνθημα στα φιλαράκια σου για πλιάτσικο στη δημόσια ζωή της χώρας
ΟΧΙ γιατί πουλάς Τιμαλφή – Ιερά κ Όσια και γίνεσαι ο ικανότερος σφουγγοκωλαριος όλων των εποχών
ΟΧΙ γιατί χαϊδεύεις τη βία κ τους νταβαντζηδες της για να γαλουχήσεις με δηλητήριο τη νέα γενιά
ΟΧΙ γιατί με αναγκάζεις να φυγαδεύσω τα παιδιά μου από τη χώρα
ΟΧΙ γιατί άφησες ανθρώπους να καούν στο βωμό της ασχετοσύνης σου
Αλλά γιατί ….
μ έκανες να ντρέπομαι για τον τρόπο που μεγάλωσα στο σπίτι ενός αριστερού ΕΑΜίτη που, αμούστακος ακόμη, έτρεξε πίσω από τον Άρη. Πίστεψε σ έναν καλύτερο – δίκαιο κόσμο… πολέμησε … έχασε … διδάχτηκε.
Ντρέπομαι να πω αυτό που άλλοτε καυχιόμουν και ηλπιζα να το διδάξω στα παιδιά μου, τώρα που μεγαλώνουν σ έναν στρεβλό κόσμο.
Ντρέπομαι να πω πως έχω ήθος, ηθική, ανθρωπιά, αλληλεγγύη, ταπεινότητα, αξίες της αριστεράς με τις οποίες πορεύτηκα κ έγινα 50 χρόνων.
Για να έρθεις εσύ και να ντραπώ. Πολύ. Και να μην ξέρω τι να πω στα παιδιά μου.
Ξέρεις Αλέξη;
Υπήρξαν μεγάλοι Έλληνες πολιτικοί που μαζί, με τον πατέρα μου κ όσους έζησαν εμφύλιο, έκατσαν και έφτιαξαν μια δημοκρατία. Με κόπο κ πόνο είναι η αλήθεια … Μια δημοκρατία που σου επέτρεψε να εκλεγείς, εσυ και οι όμοιοί σου.
Και ήρθες για να ανασύρεις από την ψυχή του Έλληνα τα πιο ταπεινά του ένστικτα, αυτά που μπορείς να αναγνωρίσεις καλά και να τα ελέγξεις.
Εμφύλιος λοιπόν;
Τελείωσες την κοινή λογική, θα τελειώσεις και τη δημοκρατία;
Σε μια ύστατη προσπάθεια να καταλαγιάζω το θυμό μου και να φανώ αντάξια του δημοκράτη πατέρα μου, σου ζητώ εκλογές. Τώρα, όχι όποτε σε βολέψει.
Να κριθείς δημοκρατικά από το λαό. Για τις προθέσεις, τις πράξεις, τα λάθη κ τις παραλείψεις σου. Για την κυβέρνηση σου. Για τους συνεργάτες σου.
Δημοκρατικά από το λαό.
Αλλιώς, δεν μου αφήνεις άλλο περιθώριο από την προτροπή σου: ή να με τελειώσεις ή να σε τελειώσω.
Από σήμερα εχθρός μου λοιπόν, ο ΠΘ της χώρας μου. Προσωπικός εχθρός μου.
Το οφείλω. Στα δυο ξανθά αγγελούδια που έθαψα σήμερα.
Το οφείλω. Στο τελευταίο άδειο βλέμμα της ΜΑΝΑΣ τους, πριν αποσυρθεί από τα εγκόσμια για πάντα.
Αννίτα Π.
Ντροπιασμένη
Αηδιασμένη
Άοπλη στρατιώτης της δημοκρατικής λογικής
βρεθηκε λεει η ειδηση λειψανο προσωπου που αγνοησε τις εντολες εκκενωσης.για τις καταστροφικές πυρκαγιές της καλιφόρνιας
φταίει ο κυβερνήτης? ο τράμπ? η όλοι στηρίζουν το έργο της κατάσβεσης?
στήνουν πολιτικό πάρτυ πάνω στη τραγωδία?
Ειναι αστειο αυτο ρε τύπε?Και κάτι πευκόφυτες περιοχες, φιλοθεη εκαλη κλπ τους έχουν γαμήσει στις φωτιές τους ανθρώπους, κάθε τρείς και λίγο με το πρώτο αεράκι τους μπουρλοτιάζουν,
Κάτι πρέπει να γίνει και μ αυτούς.
Εκανα μια ερωτηση χθες, ελειπες επειδη εχεις παει ως εθελοντης στα καμμενα να βοηθησεις κοσμο? Μαζι με δεκαδες αριστερους αγωνιστες ευαισθητους στον κοινωνικο πονο φανταζομαι?για τις καταστροφικές πυρκαγιές της καλιφόρνιας
φταίει ο κυβερνήτης? ο τράμπ? η όλοι στηρίζουν το έργο της κατάσβεσης?
στήνουν πολιτικό πάρτυ πάνω στη τραγωδία?
Φιλη της οικογενειας ειναι λεει. Ποια μανα λεει οτι δεν ειναι δικα της?καλα ποιος μαλακας εγραψε ολο αυτο το κατεβατο απο την στιγμη που η μανα λεει οτι δεν ειναι δικα της ?
τι σκατα ρε πανε και γραφουνε οτι μαλακια τους κατεβει ???
Εν τω μεταξυ ο επικεφαλης των ΟΥΚ βγαινει στον αυτια και λεει οτι πριν νυχτωσει ειχαν εντοπισει νεκρους.Ο κουρουμπλης τον διαψευδει οτι οι πληροφοριες για νεκρους δεν ειχαν κριθει ως ασφαλης για αυτο δν ενημερωσαν τον τσιπρα.Και ο επικεφαλης των ΟΥΚ ανασκευαζει λεγοντας οτι
«Μόνον όταν ήρθαν ειδικοί πιστοποίηθηκε πως ήταν άνθρωποι που είχαν χάσει τη ζωή τους. Εμείς όντως εντοπίσαμε νεκρούς απλά γνωρίζουμε ότι είναι νεκροί σήμερα που μιλάμε. Τη στιγμή που εμείς τους εντοπίσαμε, οι άνθρωποι αυτοί ήταν σε μια κατάσταση η οποία δεν ήταν αναγνωρίσιμη. Δεν ήταν δηλαδή δυνατόν κανείς άνθρωπος, παρά μόνο εξειδικευμένη υπηρεσία, να καταλάβει ότι αυτοί οι άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους, ότι ήταν όντως άνθρωποι αυτό το οποίο βλέπαμε, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ» δήλωσε σε μετά τον σάλο στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» ο κ. Μπαλτάκος.
«Δεν κρίθηκαν ασφαλείς (οι πληροφοριες για νεκρό) και με δική μας παραίνεση, επειδή κανείς από την υπηρεσία τη δική μου που βρισκόταν στο νερό δεν μπορούσε να πει με ασφάλεια ότι αυτό που βλέπαμε στην παραλία ή λίγο πιο μέσα στη στεριά ήταν όντως άνθρωποι» .
Αυτο για να εμπεδωθει τι σημαινει αριστερα.
Αφησε μεσα σε αυτοκινητο, φακελο με λεφτα. Εγω δεν αφηνω ουτε τα ρεστα απο τα διοδια. Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?Ο καθηγητης Διαμαντοπουλος λεει δεν ηξερε που να βγαλει τον καυσωνα και προτιμησε να παει στη μονοκατοικια εξαδερφου του στο Ματι αντι για το Λουτρακι που τον βλεπουμε στη παραλια σχεδον καθε χρονο. Με το που φτανει, μεσα σε 20 λεπτα ανοιγει παραθυρο και βλεπει φωτιες να κυκλωνουν το σπιτι. Το αυτοκινητο του που ειχε αφησει ακριβως απ εξω βλεπει οτι εχει γινει καρβουνο. Στο οποιο εχει αφησει μεσα εναν φακελο γεματο με λεφτα, δανεικα που του γυρισε ο ξαδερφος που του χρωστουσε. Και πηγε στη θαλασσα οπου εμεινε για ωρες πανω σε εναν βραχο και σωθηκε. Τυχερος παντως.
μλκιες γραφει οποιος ταγραψε αυτααφιερωμενη η απαντηση της Μητερας της οικογενειας :S :S :S
που ειχε παει να πλακωσει τον λιακο τοτε με τα τειπς??O γιος του γνωστου βουλευτη της ΝΔ..
γιατι ταχει δουλεψει για να νοιαστειΑφησε μεσα σε αυτοκινητο, φακελο με λεφτα. Εγω δεν αφηνω ουτε τα ρεστα απο τα διοδια. Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?
που ειχε παει να πλακωσει τον λιακο τοτε με τα τειπς??
Πότε ηταν βουλευτης της ΝΔ ο Μπαλτακος?O γιος του γνωστου βουλευτη της ΝΔ..
Ρε δεν το χωραει το μυαλο μου, μορφωμενος ανθρωπος αφηνει φακελο με λεφτα μεσα σε αυτοκινητο. Για ονομα του θεου δηλαδη. Εγω το κινητο αφηνω καμια φορα για να παω μεχρι το περιπτερο στα πεντε μετρα και κοιταω διαρκως προς τα πισω.γιατι ταχει δουλεψει για να νοιαστει
καθηγητης λεει
συμπερσινω μαλλον αργομισθος βολεμενος που ψαχνει που θα περασει την ωρα του
Ειχε πουλησει λεει ο ξαδερφος διαμερισμα στη Καλαματα, οποτε δε θα ηταν και λιγα, γι αυτο εβαλε τα δανεικα σε φακελο και τα επεστρεψε. Και ο φακελος εμεινε στο καμμεν ο αυτοκινητο. Φανταζομαι αυτο θα το λεει για να τονισει οτι το σημαντικο ειναι που σωθηκε.Ρε δεν το χωραει το μυαλο μου, μορφωμενος ανθρωπος αφηνει φακελο με λεφτα μεσα σε αυτοκινητο. Για ονομα του θεου δηλαδη. Εγω το κινητο αφηνω καμια φορα για να παω μεχρι το περιπτερο στα πεντε μετρα και κοιταω διαρκως προς τα πισω.