Συνεχίζω:
Για μιλφείγ στον Κωσταντινίδη ή στην Δέσποινα
Για σπιτικά μπισκότα και κούκις στο "Μπισκότο" στο Χαλάνδρι
Για μπακλαβάδες στο Karavan
Για γαλακτομπουρεκο στο Κοσμικόν (αγ.Νικόλας Αχαρνών)
Για σοκολατένιες γέυσεις (όπως μου έλεγε σήμερα ο giorgospapa) στη Μέλισσα στο Περιστέρι.
Και 2 all time classic ζαχαροπλαστεία που πάντα εχουν καλή καισταθερή ποιότητα στα γλυκά τους είναι οι Αφοι Ασημακόπουλοι (Χαρ.Τρικούπη - Εξάρχεια) και ο Ντεμέκ (3ης Σεπτ- πλατεία Βικτωρίας)
Σχετικά με άλλα γλυκα:
Το κορυφαίο προφιτερόλ: Ο Αδρίας (Καλογρέζα και Αμπελόκηποι)
Οι κορυφαίες τάρτες: Τζιβελέκας.
Το κορυφάιο παγωτό: Kayak
Τα κορυφάια τσουρέκια: Τερκενλής
Να συμπληρώσω επίσης:
Για λουκουμάδες το all time classic "Αιγαίον" στην Πανεπιστημίου.
Και για παραδοσιακό γιούρτι με μέλι, ριζόγαλο και κρέμα βανίλια στον πεζόδρομο της Κοτοπούλη στην Ομόνοια (πίσω απο τον Χόντο και κάθετος στην Σατωβριάνδου)
Εκει έχει ένα πολύ παλίο και παραδοσικό γαλακτοπωλείο, του οποίου δεν θυμάμαι το όνομα..
Να συμπληρώσω επίσης:
Για λουκουμάδες το all time classic "Αιγαίον" στην Πανεπιστημίου.
Και για παραδοσιακό γιούρτι με μέλι, ριζόγαλο και κρέμα βανίλια στον πεζόδρομο της Κοτοπούλη στην Ομόνοια (πίσω απο τον Χόντο και κάθετος στην Σατωβριάνδου)
Εκει έχει ένα πολύ παλίο και παραδοσικό γαλακτοπωλείο, του οποίου δεν θυμάμαι το όνομα..
Παιδια καλησπερα,ειμαι καινουργιος στο site...
Μιας και μιλατε για φαγητα να αναφερω για οσους αποφευγουνε να δοκιμασουνε τα αρχιδακια απο τ'αρνι δε ξερουνε τι χανουνε!τσιμπιστε δυο τωρα που ερχεται και το Πασχα και θα με θυμηθειτε!
Παιδια καλησπερα,ειμαι καινουργιος στο site...
Μιας και μιλατε για φαγητα να αναφερω για οσους αποφευγουνε να δοκιμασουνε τα αρχιδακια απο τ'αρνι δε ξερουνε τι χανουνε!τσιμπιστε δυο τωρα που ερχεται και το Πασχα και θα με θυμηθειτε!