Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Λοιπον τυποι οταν σε πιασει χεσιμο δεν υπολογιζεις τιποτα ειναι γεγονος.μπουρδελοτσαρκα  πριν απο καμια εβδομαδα και εφοσον ειχα καποιες ενοχλησεις (κρυος ιδρωτας μεχρι το κωλοτρυπιδι)δεν πηγα ο μαλακας σε ενα μαγαζι να ριξω το πορδοζουμι με την ησυχια μου.αποφασισα να μπω να ριξω μια πουτσα.οσο περιμενα τοσο η ενοχληση δυναμωνε(μου εκαιγε το ζουμι τον κωλο)βγαινω και ζηταω απο την τσατσα να παω στο μπανιο η οποια το αρνειται λεγοντας οτι ειναι μονο για την πουτανα :headbang:.Καλα λεω απο μεσα μου υπαρχει και αλλη λυση αφου ειχα ακουσει τα τακουνια της γκομενας να μπαινει στο διπλα δωματιο. Τα αμολησα στο καλαθακι των αχρηστων,σκουπισμα με μωρομαντηλο και κυριος...βεβαια η βρωμα ηταν ενα θεμα αλλα ανοιξα παραθυρακι και ολα καλα..ξερω ειμαι βρωμερος αλλα η ξεκολιαρα η τσατσας μου την εσπασε πολυ και ειπα να την εκδικηθω με το να μαζεψει και λιγα πορδοζουμια..και ετσι και εχεσα και γαμησα ..καλες κωλοπετουρες...
το να φυγεις δεν σου περασε καν απο το μυαλο,ειπες να ριξεις την λασπη σου,εκει οπου θα μπουν και αλλοι πορνοχυστες να γαμησουν και οχι για να χεσουν :headbang:

Επισκέπτης
γιαυτο εγω οταν παταω σκυλο την αποτελειωνω την δουλεια,βαζω και οπισθεν ;)

καλύτερα από το να ταλαιπωρείται το ζωντανό είσαι πραγματικός φιλόζωος :thumbsup:

εγώ σήμερα το πρωί δεν έχεσα γιατί βιαζόμουν, παρατήρησα όμως ότι το κάτουρο μύριζε άθλια κοτοπουλίλα (είχα καταναλώσει κοτόπουλο σούβλας χθες το βράδυ)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
εγώ σήμερα το πρωί δεν έχεσα γιατί βιαζόμουν, παρατήρησα όμως ότι το κάτουρο μύριζε άθλια κοτοπουλίλα (είχα καταναλώσει κοτόπουλο σούβλας χθες το βράδυ)
ισχυει.το χω παρατηρησει κ γω...επισης αν φας παστουρμα ,το σκατο μετα ζεχνει πολυ.

Επισκέπτης
ισχυει.το χω παρατηρησει κ γω...επισης αν φας παστουρμα ,το σκατο μετα ζεχνει πολυ.

μαν αν φας σπαράγγια και κατουρήσεις μετά ανοίγεις παράθυρο να αεριστεί ο χώρος χειρότερα και από χέσιμο αλλά σου κάνουν λέει ένα νεφρό τζάμι :sunglasses:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Φιλε για το βρωμιαρης δεν θα σου απαντησω γιατι ακομα και στο πιο τελευταιο μπορντελο να παω ειμαι φρεσκομπιανιαρισμενος.τουλαχιστον δεν μυριζουνε τα αρχιδια μου τυρι σαν μερικων ουτε εχει πιασει το καυλι μου τσορνα..και οπως ειπα ημουν καθαρος και αρωματισμενος γιατι παντα εχω καποιο μαντηλακι πανω μου για περιπτωσεις αναγκης..και πρωτους παραδεχτηκα οτι ημουν σαπιος οσο αναφορα την κινηση..αλλα ποσο σαπια ηταν η υπηρεσια οταν μου αρνηθηκε εφοσον ειχα πληρωσει και ημουν πελατης το μπανιο??
Τοτε επρεπε να σηκωθεις να φυγεις με τη καριολα!Τον επομενο που θα παει δεν τον σκεφτεσαι?

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Από τότε που πήγα φαντάρος, έχω χέσει κυριολεκτικά παντού: Μπαρ, καφέ, γραφεία, υπουργεία, νοσοκομεία, στούντιο, χωράφια, αεροδρόμια, πανεπιστήμια, ούτε θυμάμαι που αλλού.
Ωραίο πράγμα το εύκολο και ακομπλεξάριστο χέσιμο!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.492
Πόντοι
42.697
Λοιπον τυποι οταν σε πιασει χεσιμο δεν υπολογιζεις τιποτα ειναι γεγονος.μπουρδελοτσαρκα  πριν απο καμια εβδομαδα και εφοσον ειχα καποιες ενοχλησεις (κρυος ιδρωτας μεχρι το κωλοτρυπιδι)δεν πηγα ο μαλακας σε ενα μαγαζι να ριξω το πορδοζουμι με την ησυχια μου.αποφασισα να μπω να ριξω μια πουτσα.οσο περιμενα τοσο η ενοχληση δυναμωνε(μου εκαιγε το ζουμι τον κωλο)βγαινω και ζηταω απο την τσατσα να παω στο μπανιο η οποια το αρνειται λεγοντας οτι ειναι μονο για την πουτανα :headbang:.Καλα λεω απο μεσα μου υπαρχει και αλλη λυση αφου ειχα ακουσει τα τακουνια της γκομενας να μπαινει στο διπλα δωματιο. Τα αμολησα στο καλαθακι των αχρηστων,σκουπισμα με μωρομαντηλο και κυριος...βεβαια η βρωμα ηταν ενα θεμα αλλα ανοιξα παραθυρακι και ολα καλα..ξερω ειμαι βρωμερος αλλα η ξεκολιαρα η τσατσας μου την εσπασε πολυ και ειπα να την εκδικηθω με το να μαζεψει και λιγα πορδοζουμια..και ετσι και εχεσα και γαμησα ..καλες κωλοπετουρες...

too good to be true

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εφαγα δυο πιατα ζοχια και ενεργηθηκα υπεροχα :rockon:

%CE%B6%CE%BF%CF%87%CE%BF%CE%B9.jpg

stalion286

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2014
Like
34
Πόντοι
0
το να φυγεις δεν σου περασε καν απο το μυαλο,ειπες να ριξεις την λασπη σου,εκει οπου θα μπουν και αλλοι πορνοχυστες να γαμησουν και οχι για να χεσουν :headbang:

Δεν προλαβαινα να βγω απο την πορτα το σκατο ηταν στην καλτσα...παντως κανεις δεν πρεπει να καταλαβεις τιποτα εκτος απο την τσατσα που θα πηγες να αλλαξεις σακουλα και αυτη παιζει...

stalion286

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2014
Like
34
Πόντοι
0
Τοτε επρεπε να σηκωθεις να φυγεις με τη καριολα!Τον επομενο που θα παει δεν τον σκεφτεσαι?
Οπως ειπα τυπε δεν παιζει να καταλαβεις κανεις τιποτα εκτος και αν εψαχνε μεσα στο καλαθι ...ειχα ριξει και χαρτι μπολικο οπως κανουν οι γατες... :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Τρομερή εφεύρεση: Χάπι κάνει τα αέριά μας να μυρίζουν σοκολάτα

Η Γαλλία είναι φημισμένη για τα αρώματά της, τα κρασιά και τα τυριά της. Η τελευταία οσφρητική συμβολή της χώρας είναι ένα χάπι επανάσταση που κάνει τα αέριά μας να μυρίζουν σοκολάτα.

Η "γλυκιά" μυρωδιά του προϊόντος είναι μια δημιουργία του 65χρονου Κριστιάν Πουανσεβάλ που ισχυρίζεται ότι έχει αναπτύξει ένα χάπι που διευκολύνει τον οργανισμό μας από την δυσπεψία, αλλά και μετατρέπει το πεπτικό μας σύστημα σε αρωματικό χώρου.

Το νέο χάπι με γεύση σοκολάτα είναι μια νέα προσθήκη στο “οπλοστάσιο” του 65χρονου ο οποίος έχει δημιουργήσει τα χάπια που όταν αερίζεσαι μυρίζουν τριανταφυλλιά ή βιολέτες.

Η ιδέα για το χάπι ήρθε στον δαιμόνιο εφευρέτη το 2006 κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με φίλους του: "Ήμουν στο τραπέζι με τους φίλους μου, και μετά από ένα πλούσιο γεύμα, οι πορδές μας ήταν τόσο δύσοσμες που σχεδόν πάθαμε ασφυξία. Εκεί ήταν που είπα μέσα μου πως κάτι πρέπει να γίνει".

Ο εφευρέτης ισχυρίζεται ότι το χάπι του δεν μειώνει μόνο τα εντερικά αέρια αλλά βοηθούν στο ξεφούσκωμα καθώς περιέχουν φυτικό άνθρακα, μάραθο, φύκια, μύρτιλλο και κακάο.

Όσοι θέλουν να αγοράσουν τα χάπια του μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα pilulepet.com για 9,99 Ευρώ.

Πηγή: huffingtonpost.gr

sildenafil

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Like
24
Πόντοι
1
Μετά από απαίτηση εκατομμυρίων τηλεθεατών δόθηκε το 3ο μέρος της Diarrhea Prank από τους βραζιλιάνους συναγωνιστές του canal BOOM, δείτε το τέλος ...

Επισκέπτης
προχθές σε μια γιορτη ενος φίλου έφαγα φυστικια Αιγίνης μαζί  με το ουισκάκι..εχθες το πρωι ξεγέννησα κατι κουράδες σαν παστελια με κομματάκια φυστίκια μέσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom