soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
το να φυγεις δεν σου περασε καν απο το μυαλο,ειπες να ριξεις την λασπη σου,εκει οπου θα μπουν και αλλοι πορνοχυστες να γαμησουν και οχι για να χεσουνΛοιπον τυποι οταν σε πιασει χεσιμο δεν υπολογιζεις τιποτα ειναι γεγονος.μπουρδελοτσαρκα πριν απο καμια εβδομαδα και εφοσον ειχα καποιες ενοχλησεις (κρυος ιδρωτας μεχρι το κωλοτρυπιδι)δεν πηγα ο μαλακας σε ενα μαγαζι να ριξω το πορδοζουμι με την ησυχια μου.αποφασισα να μπω να ριξω μια πουτσα.οσο περιμενα τοσο η ενοχληση δυναμωνε(μου εκαιγε το ζουμι τον κωλο)βγαινω και ζηταω απο την τσατσα να παω στο μπανιο η οποια το αρνειται λεγοντας οτι ειναι μονο για την πουτανα .Καλα λεω απο μεσα μου υπαρχει και αλλη λυση αφου ειχα ακουσει τα τακουνια της γκομενας να μπαινει στο διπλα δωματιο. Τα αμολησα στο καλαθακι των αχρηστων,σκουπισμα με μωρομαντηλο και κυριος...βεβαια η βρωμα ηταν ενα θεμα αλλα ανοιξα παραθυρακι και ολα καλα..ξερω ειμαι βρωμερος αλλα η ξεκολιαρα η τσατσας μου την εσπασε πολυ και ειπα να την εκδικηθω με το να μαζεψει και λιγα πορδοζουμια..και ετσι και εχεσα και γαμησα ..καλες κωλοπετουρες...