The Panther
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
εσένα παίχτη μου πρέπει να σε πειράζουν τα προϊόντα του Lidl!!!Το πρωί έφαγα 4 φέτες ψωμί με ψεύτικο βιτάμ LIDL και μέλι (από παραγωγό ;) )....+ πρωτεϊνη...
Πριν λίγο έφαγα 2 πιάτα λαζάνια με σάλτσα..."φίσκα" τα πιάτα...
Τέλος κούμπωσα 1 ψεύτικο Red Bull από LIDL και η αντίδραση ήταν ακαριαία...
Ακόμα ανοιχτά έχω, να κάνει ρεύμα ο αέρας...
εσένα παίχτη μου πρέπει να σε πειράζουν τα προϊόντα του Lidl!!!
εκεινος ο χυμος eviva πορτοκαλι απο λιντλ για πρωινο ειναι σουπερ χεσιματικος..
το δοκιμασα τυπε...αρχιδια... :S :S :SΜΑΝ,είδα έχει ψεύτικο ταχίνι με κακάο...θα είναι "θάνατος" πιστεύω...
το δοκιμασα τυπε...αρχιδια... :S :S :S
απο αποτελεσματικοτητα...Από γεύση εννοείς?
σε στουπωνει μπιλυ..ΜΑΝ,είδα έχει ψεύτικο ταχίνι με κακάο...θα είναι "θάνατος" πιστεύω...
όλοι οι χυμοί eviva πρέπει να είναι για τρελό τσιρλίδι!!! eviva και στον καμπινέ που λέμε!εκεινος ο χυμος eviva πορτοκαλι απο λιντλ για πρωινο ειναι σουπερ χεσιματικος..
όλοι οι χυμοί eviva πρέπει να είναι για τρελό τσιρλίδι!!! eviva και στον καμπινέ που λέμε!
τυπε γιατι δεν εχεσες εξω???Δρομολογιο σημερα με το φορτηγο στην Κοζανη,στην επιστροφη τρελο κοψιμο στο πρωτο ανοιγμα κοντα στις μπαριερες επι της εγνατιας οδου κανω δεξια με αλαρμ...Σακουλα,χαρτι,υγρα μαντηλακια και τρεχοντας μεσα στην καροτσα του φορτηγου για downloading... η απολυτη ευχαριστηση...
τι ειχες φαει τυπε?εριξα ενα χεσιμο πριν λιγο ολα τα λεφτα λεμε
Koυνουπιδι λουκανικο και μετα κουμπωσα καστανατι ειχες φαει τυπε?
πολυ καστανο τρως ρε τυπε..απο Τριπολη το καστανο?Koυνουπιδι λουκανικο και μετα κουμπωσα καστανα