The Panther
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
εσένα παίχτη μου πρέπει να σε πειράζουν τα προϊόντα του Lidl!!!Το πρωί έφαγα 4 φέτες ψωμί με ψεύτικο βιτάμ LIDL και μέλι (από παραγωγό ;) )....+ πρωτεϊνη...
Πριν λίγο έφαγα 2 πιάτα λαζάνια με σάλτσα..."φίσκα" τα πιάτα...
Τέλος κούμπωσα 1 ψεύτικο Red Bull από LIDL και η αντίδραση ήταν ακαριαία...
Ακόμα ανοιχτά έχω, να κάνει ρεύμα ο αέρας...![]()
![]()
![]()
εσένα παίχτη μου πρέπει να σε πειράζουν τα προϊόντα του Lidl!!!![]()
![]()
![]()
εκεινος ο χυμος eviva πορτοκαλι απο λιντλ για πρωινο ειναι σουπερ χεσιματικος..![]()
το δοκιμασα τυπε...αρχιδια... :S :S :SΜΑΝ,είδα έχει ψεύτικο ταχίνι με κακάο...θα είναι "θάνατος" πιστεύω...![]()
το δοκιμασα τυπε...αρχιδια... :S :S :S
απο αποτελεσματικοτητα...Από γεύση εννοείς?![]()
σε στουπωνει μπιλυ..ΜΑΝ,είδα έχει ψεύτικο ταχίνι με κακάο...θα είναι "θάνατος" πιστεύω...![]()
όλοι οι χυμοί eviva πρέπει να είναι για τρελό τσιρλίδι!!!εκεινος ο χυμος eviva πορτοκαλι απο λιντλ για πρωινο ειναι σουπερ χεσιματικος..![]()
όλοι οι χυμοί eviva πρέπει να είναι για τρελό τσιρλίδι!!!eviva και στον καμπινέ που λέμε!
![]()
τυπε γιατι δεν εχεσες εξω???Δρομολογιο σημερα με το φορτηγο στην Κοζανη,στην επιστροφη τρελο κοψιμο![]()
![]()
στο πρωτο ανοιγμα κοντα στις μπαριερες επι της εγνατιας οδου κανω δεξια με αλαρμ...Σακουλα,χαρτι,υγρα μαντηλακια και τρεχοντας μεσα στην καροτσα του φορτηγου για downloading...
![]()
![]()
![]()
η απολυτη ευχαριστηση...
τι ειχες φαει τυπε?εριξα ενα χεσιμο πριν λιγο ολα τα λεφτα λεμε![]()
Koυνουπιδι λουκανικο και μετα κουμπωσα καστανατι ειχες φαει τυπε?![]()
![]()
πολυ καστανο τρως ρε τυπε..απο Τριπολη το καστανο?Koυνουπιδι λουκανικο και μετα κουμπωσα καστανα![]()