lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δικε μου εχωσες και κλανιδια η κατεθεσες μονο το εμπορευμα;Λαμβάνω την τιμή να αναφέρω ότι σήμερα έχεσα 3 φορές.
1η) 09:39
2η) 10:51
3η) 12:18.
δικε μου εχωσες και κλανιδια η κατεθεσες μονο το εμπορευμα;Λαμβάνω την τιμή να αναφέρω ότι σήμερα έχεσα 3 φορές.
1η) 09:39
2η) 10:51
3η) 12:18.
Ποσο δικιο εχεις??!!!!!Συμφωνω οτι το χεσιμο ειναι απο τις μεγαλυτερες απολαυσεις μου...μετα απο ενα καλο χεσιμο η ευχαριστηση που νιωθω συγκρινεται με λιγα πραγματα...
Είναι γνωστό ότι οι τρεις μεγάλες απολαύσεις της ζωής είναι το φαϊ, το γαμήσι και το χέσιμο.
ό,τι μπαίνει και ό,τι βγαίνει από το σώμα προσφέρει απόλαυση
τι άλλο θα δούμε....
Βρίσκομαι στη δουλειά και, καθώς έχει αρκετό κόσμο τριγύρω, δεν μπορώ να χέσω. Μάλιστα, πριν λίγα λεπτά εκεί που σφιγγόμουν αμόλησα μια απειροελάχιστης έντασης κλανιά και βρόμισε ο τόπος
ΔΕν μπορώ άλλο, ΧΕΖΟΜΑΙΙΙΙΙΙ!!! *P
Είναι γνωστό ότι οι τρεις μεγάλες απολαύσεις της ζωής είναι το φαϊ, το γαμήσι και το χέσιμο.
Καθότι το φαϊ και το γαμήσι είναι χρηματοβόρα, το χέσιμο αρχίζει να ανεβαίνει στην εκτίμησή μου, το παρατηρώ περισσότερο και το απολαμβάνω...
Το καλό με τη μπανιέρα μου είναι ότι είναι τοποθετημένη ακριβώς μπροστά απ'τη χέστρα μου. Έτσι, τοποθετώ το λαπτοπ εκέι, και σερφάρω χέζοντας. Όπως τώρα. Ωραίες στιγμές.
ποτε δε τραβο χαλα νερο πολιΕχμμμμμμμ
Το [size=50pt]καζανακι[/size] μην ξεχασεις....
ποτε δε τραβο χαλα νερο πολι
ερχετε ι μαμα με τι λεκανι κε στρονι κε το πιγκαλακιΧρησιμοποίησε κουβά τότε!
Τι να σου κανει το πιγκαλακι και η λεκανη, οταν χεζει κοτζαμ βοθρος ?ερχετε ι μαμα με τι λεκανι κε στρονι κε το πιγκαλακι