poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 714
- Πόντοι
- 96
Μαγκες καλο το χεσιμο και ακρως απολαυστικο δε διαφωνω. Εγω ομως επαιξα μια μαλακια χθες το βραδυ επικη! Ακομα προσπαθω να συνελθω!!! ![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
Μαγκες καλο το χεσιμο και ακρως απολαυστικο δε διαφωνω. Εγω ομως επαιξα μια μαλακια χθες το βραδυ επικη! Ακομα προσπαθω να συνελθω!!!![]()
Διορθώθηκε.Χεσιμο χωρις ενα καλο περιοδικο δε λεει παντως...Αν δε μουδιασουν τα ποδια κ δεν ξεφυλισσω το περιοδικο ολο δε μου σηκωνεται...
Χεσιμο χωρις ενα καλο περιοδικο δε λεει παντως...Αν δε μουδιασουν τα ποδια κ δεν ξεφυλισσω το περιοδικο ολο δε σηκωνομαι...
Δηλαδη τις κριτικες τις εχετε... χεσμενες?Πσσσσσ, ξεπερασμένα πράγματα...![]()
τώρα πλεόν πέρνεις το κινητό , συνδέεσαι με το WiFi του σπιτιού, μπαίνεις μπουρδέλα και διαβάζεις καμιά κριτική.............
![]()
![]()
![]()
Δηλαδη τις κριτικες τις εχετε... χεσμενες?![]()
![]()
Μόλις έδωσα Ερευνητική μεθοδολογία. Τώρα είμαι ξαπλωμένος ανάσκελα και κλάνω αβέρτα.δικε μου εχωσες και κλανιδια η κατεθεσες μονο το εμπορευμα;
χεσε να λιτροθισΜόλις έδωσα Ερευνητική μεθοδολογία. Τώρα είμαι ξαπλωμένος ανάσκελα και κλάνω αβέρτα.