Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Σωστά..
Με πυρηνέλαιο ούτε στα κατοικίδια σας μην μαγειρεύετε.
Άστο Αργυροτροχέ.
Ο τύπος χέστηκε.
Σωστά..
Με πυρηνέλαιο ούτε στα κατοικίδια σας μην μαγειρεύετε.
...χέσε μέσα.Άστο Αργυροτροχέ.
Ο τύπος χέστηκε.
τοσο πολυ αλατι δεν κανειΚάποια στιγμή στην ζωή μου από τις Μαλακιες που έτρωγα είχα φτάσει να χεζω 3 φορές την εβδομάδα αλλά πολύ πραμα (έφτιαχνα νησάκια) με ζόρι βέβαια γιατί στούμπωνα .
Γνώρισα λοιπόν μια τύπισσα μασέρ από Ουκρανία (Λαρισα την έλεγαν) η οποία μου έμαθε το μεγάλο ρωσικό μυστικό για να στρώσει το χεσιμο και το έντερο …. σε ένα μπουκάλι 1.5 λίτρου με νερό βάζεις 4-5 μεγάλες κουταλιές της σούπας αλάτι ,πρέπει να είσαι νηστικός και το πίνεις όλο σχετικά σύντομα (δεν είναι εύκολο) … μετά από καμμία ώρα το πολύ χεζεις και τα σωθικά σου μαζί ….οποίος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει αλλά να είναι κοντά σε τουαλέτα για Κανα δίωρο τουλάχιστον .. το Κανα μερικές φορές και είδα μεγάλη διαφορα.
Ακόμα και αν ζεις μόνος δεν είναι δικαιολογία στο να τρως διαρκώς αηδιες που ταλαιπωρούν τον εαυτό σου και τα έντερα συγκεκριμένα .Κάποια στιγμή βρέθηκα με προβλήματα στο έντερο, λόγω λάθους διατροφής.
Έκοψα ότι γίνεται από ΛΕΥΚΟ αλεύρι (μακαρόνια, κριθαράκι κλπ), τρώω καθημερινά 2 κουταλιές μέλι, τρώω περισσότερο κρέας και σαλάτες, τρώω 3-4 φρούτα την ημέρα (τα δύο σίγουρα ακτινίδια).
Η διαφορά ήταν τεράστια, από τις 3-4 φορές την εβδομάδα, πήγα στο 7/7, πολλές φορές και στο 8 ή 9/7.
Και μιλάμε για χρόνια ταλαιπωρίας, απορώ γιατί το έκανα αυτό στον εαυτό μου.
Ορθόν.τοσο πολυ αλατι δεν κανει
Δεν παθαίνεις κάτι φίλε μου .. με το πολύ αλατι νομίζει ο οργανισμός σου πως είναι φαγητό και το στέλνει στο έντερο και όχι στα νεφράτοσο πολυ αλατι δεν κανει
Βόρειος είσαι;Φασολάδα με 3 κουταλιές μπούκοβο καυτερό και αντζούγιες ξεχασμένες στο ψυγείο για 2 χρόνια. Χέζεις ασταμάτητα για 2 ώρες. Μυρωδιά ... σαν να άδειασε όλο το βοθρατζίδικο μεσα στη τουαλέτα.
Σωστό. Δεν είμαι μόνος, αλλά η συνήθεια, η ευκολία κλπ, σε κάνει να τρως λάθος πράγματα.Ακόμα και αν ζεις μόνος δεν είναι δικαιολογία στο να τρως διαρκώς αηδιες που ταλαιπωρούν τον εαυτό σου και τα έντερα συγκεκριμένα .
Ελπίζω να μην έκοψες τελείως κριθαράκι και μακαρόνια γιατί είναι απολαυστικά και υγιεινά σε έκδοση ολικής αλέσεως με αμελητέο κόστος.Κάποια στιγμή βρέθηκα με προβλήματα στο έντερο, λόγω λάθους διατροφής.
Έκοψα ότι γίνεται από ΛΕΥΚΟ αλεύρι (μακαρόνια, κριθαράκι κλπ), τρώω καθημερινά 2 κουταλιές μέλι, τρώω περισσότερο κρέας και σαλάτες, τρώω 3-4 φρούτα την ημέρα (τα δύο σίγουρα ακτινίδια).
Η διαφορά ήταν τεράστια, από τις 3-4 φορές την εβδομάδα, πήγα στο 7/7, πολλές φορές και στο 8 ή 9/7.
Και μιλάμε για χρόνια ταλαιπωρίας, απορώ γιατί το έκανα αυτό στον εαυτό μου.
Κοίτα, δεν τα έκοψα μαχαίρι, αλλά τρώω πολύ λίγο πλέον. Συμπληρώνω με άλλα φαγητά, πχ αν έχουμε κρέας με κριθαράκι, τρώω πιο πολύ κρέας.Ελπίζω να μην έκοψες τελείως κριθαράκι και μακαρόνια γιατί είναι απολαυστικά και υγιεινά σε έκδοση ολικής αλέσεως με αμελητέο κόστος.
Είναι λάθος να μην τρως φαγητά με λαχανικά..Σωστό. Δεν είμαι μόνος, αλλά η συνήθεια, η ευκολία κλπ, σε κάνει να τρως λάθος πράγματα.
Η πλάκα είναι ότι δεν έτρωγα φαστ-φουντ! Έτρωγα όμως ψωμί λευκό αρκετό, ψωμί για τοστ, τυριά διάφορα, πολλά ζυμαρικά.
Ξέρεις, αν δε φτάσεις στο αμήν, μυαλό δε βάζεις, κάποιες φορές.
Και το να δίνεις προτεραιότητα στα κρεατικά ίσως είναι επιβαρυντικό για νεφρά και έντερα κυρίως...Κοίτα, δεν τα έκοψα μαχαίρι, αλλά τρώω πολύ λίγο πλέον. Συμπληρώνω με άλλα φαγητά, πχ αν έχουμε κρέας με κριθαράκι, τρώω πιο πολύ κρέας.
Μην απογοητεύεσε! Την επόμενη φορά, θα "αναστενάξει" η τουαλέτα!Σήμερα δεν τα κατάφερα..