Πριν κατι μερες ημουν αρρωστος και εβηχα σα γαιδουρι. Η γιατρος μου εδωσε αντιβιωση Κlaricid και μου ειπε να τρωω κανενα γιαουρτακι γιατι αυτο το φαρμακο δημιουργει ενοχλησεις στο στομαχι και προκαλει και διαρροια. Μου συνεστησε να τρωω κοτοσουπιτσες και ελαφριες σαλατες τις μερες που θα το παιρνω και να πινω κανενα ζεστο τσαγακι. Την τελευταια μερα ομως (10η μερα) που επεφτε ΣΚ δεν αντεξα και μιας και βγηκα με ενα φιλαρακι για φαι σε ταβερνα δυνατη εφαγα σαν πουστης. Χτυπησα ενα τεταρτο παιδακι αρνισιο, ενα τεταρτο κοτοπουλο φιλετο σχαρας, μια μεριδα κοντοσουβλι, ενα μεζε κοκορετσι, μιση μεριδα μπερκη μεζε με βουτες στη σαλτσα, μια ολοκληρη χωριατικη σαλατα (πηραμε 2 απο μια ο καθενας), μιση μεριδα πατατες τηγανητες, μισο τζατζικι, μιση αλοιφη τυροκαφτερη και 6-7 φετες ψωμι φρυγανισμενο στα καρβουνα λαδοριγανη. Οινοπνευματωδη δεν ηπια, αλλα ηπια 2 κοκες ζερο επιτοπου και πηρα και μια σοδα για το σπιτι. Α ξεχασα με το λογαριασμο μας εφερε και κομποστα μηλο. Στο δρομο προς το σπιτι καταλαβα οτι ειχα κανει χοντρη μαλακια. Ακουγα κατι γουρ γουρ περιεργα οπως κανουν οι γατες οταν τις χαιδευεις. Επεσα για υπνο ελπιζοντας οτι θα τη γλιτωσω. Κατα τις 3-4 τα ξημερωματα ξυπνησα ψιλοιδρωμενος, με πονο στην κοιλια και ασυγκρατητη επιθυμια να καταχεσω τα παντα. Μολις που προλαβα να μπω στον καμπινε γιατι στη διαδρομη απο το κρεβατι ειχε ηδη αρχισει να χαμογελα η κωλοτρυπιδα μου. Κατεβασα σωβρακο μεσα στο σκοταδι (δεν προλαβα να αναψω φως) και στη στροφη που εκανα για να κατσω εσκασε η σκατομπομπα και μερικα πηγανε τοιχο, μερικα στο χειλος της λεκανης και τα τελευταια πεσανε μεσα. Για κανα 10λεπτο εβγαζα ενα πρωτοφανες τσιρλιο καστανοκιτρινου χρωματος με υφη σαν οδοντοκρεμα και πολλα υγρα ενδιαμεσα. Ηταν σα να χεζω και να κατουραω ταυτοχρονα απο τον κωλο. Απο τα βρωμερα και ζουμερα κλανιδια καταλαβα αμεσως οτι ηταν διαρροια απο την αντιβιωση. Σκυλομετανιωσα για το φαγοποτι που εκανα γιατι καπακια αρχισαν να με ενοχλουν και οι αιμορροιδες μου και να βγαζει το κωλι μου φωτιες. Καθε σκατουλακι και βασανιστηριο. Με τα πολλα σηκωθηκα μετα απο κανενα μισαωρο, ιδρωμενος, νυσταγμενος και με τα ποδια μουδιασμενα, χαλασα ενα ρολο για να σκουπιστω (δεν καθαριζε με τιποτα η μαλακια, οσο και να σκουπιζομουν ειχε κι αλλο, ακομα κι αναμεσα στα μπουτια), μετα μαζεψα τα σκατα απο τον τοιχο και το χειλος της λεκανης και τα εβαλα ολα σε μια σακκουλα του σκλαβενιτη και τα πεταξα επιτοπου στον καδο εξω απο το σπιτι γιατι βρωμουσαν φοβερα και θα εζεχνε το σπιτι. Μου εγινε μαθημα στο μελλον Klaricid μονο με ελαφρια γευματα γιατι αυτη τη φορα ξεγελασα το θανατο στο τσακ.