Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
μαγκες τις τελευταιες 3μερες επεσε τρελο χεσιδι :shit: :shit: :shit:,πολυ φαι σε συνδιασμο με σοκολατοειδη και κοκα κολα μ εκαναν να επισκεπτομαι 3-4φορες τη μερα και να βγαινει σεβαστη ποσοτητα!!ειτε κουραδα φιδισια και λεια ειτε πολλα μικρα φιδακια!!!
το αποτελεσμα ηταν να ματωσει η σουφρα μου αν και σκουπιζομαι μονο με μωρομαντηλα!!ρολο πυροσβεστη επαιξε η κρεμα του μικρου πεπανθολ για συγγαμα και καπως ηρεμησα,και ακομα το πολυ φαι δεν επεσε! :rockon:

ΕΧΩ λιωσει..... το στομαχι μου δεν την παλευει αλλο.
Ακριβως τα ιδια επαθα και εγω. Βεβαια σε μενα πρπει να επεξε ρολο και η σεβαστη ποσοτητα τυροκαυτερης που εφαγα με αποτελεσμα οι κλανιες να αυτοαναφλεγονται λιγο εξω απο το σωβρακο......
η σουφριτσα μου τα ειδε ολα. Σημερα ειμαι πολυ καλυτερα παντως. 

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
καλη χρονια με πολλη αγαπη κ χεσιμο συναμα...

Συνημμένα

• 12442808_1075227199196810_512425365_n.jpg
    12442808_1075227199196810_512425365_n.jpg
    38,5 KB · Εμφανίσεις: 29

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Χθες εφαγα 2 κομματια βασιλοπιτα απ τον βαρσο κ τρεχω κ δεν φτανω :grin:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
με βασιλοπιτα βρε!?μπας κ ειναι κρυωμενη η κοιλιτσα σου?  :effemine:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
ο λιναρόσπορος works wonders ;)  :zfuck: επίσης, όντως η βασιλόπιτα+ γιαούρτι+ protein+ γνήσιο μέλι+ λιναρόσπορος πάλι έχουν
υπεράριστα αποτελέσματα  :cum:
PS 2 παιδιά+ ένα κερασάκι στην τούρτα το αποτέλεσμα

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Το πλέον solid thread σε αυτό το site.

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
[size=11pt]Σήμερα στην μπουρδελότσάρκα αποφάσισα να καταθέσω στη Βιολέτα στο Φωκαίας 27.
Ήδη από το σαλονάρισμα μου είχε δώσει πολύ ρομαντικά γλωσσόφιλα, μέχρι που παραλίγο να λιποθυμίσω από την κάβλα.
Κλασσικά, δίνω το πορνοεισιτήριο και μπαίνω. Επίσης, κλασσικά, πυρφοριάζω το πέος μου και χύνω στο νυπτήρα.
Ο προστάτης μου μάλλον είχε βαρέσει κόφτες, λόγω κάβλας αλλά και απότομα σφοδρής επιθυμίας για χέσιμο.
Περιττό να πω ότι δεν κατέθεσα, πήρα τα λεφτά πίσω και έχεσα σ' ένα κοντινό φαλαφελάδικο.
Ένα υπέροχο μείγμα γουρουνόπουλου, λαχανοντολμάδων και βασιλόπιτας κόσμησαν την καλτ χέστρα.
Γύρισα σπίτι μισό κιλό ελαφρύτερος, 10ml αφυδατωμένος και με τους 20 ευραίους στην τσέπη  :sunglasses:[/size]

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Τύπε στο εξοχικό μου, στο πάτωμα έχουμε πλάκες Καρύστου...

Πέρα από το ότι είναι παγωμένες έχουν και αυτή την ανάγλυφη υφή...

H πιο γρήγορη μέθοδος  :2funny: :2funny: :2funny:
δηλαδή τρίβεις την κωλοτρυπα σου πανω στην πλακα καρυστου  :gay: :gay: :gay: ψιλοαδερφιστικα κολπα αυτά

στα δικα μας  :sunglasses: μολις εριξα ένα χεσιμο απολαυση αφου εφαγα 1 σάντουιτς από εβερεστ και ηπια γρανιτα πορτοκαλι  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
δηλαδή τρίβεις την κωλοτρυπα σου πανω στην πλακα καρυστου  :gay: :gay: :gay: ψιλοαδερφιστικα κολπα αυτά

στα δικα μας  :sunglasses: μολις εριξα ένα χεσιμο απολαυση αφου εφαγα 1 σάντουιτς από εβερεστ και ηπια γρανιτα πορτοκαλι  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

να κάνω μια μαντεψιά? λογικά δεν την τρίβεις, απλά πατάς με τα πόδια σου πάνω σε κρύα επιφάνεια, δουλεύει πάντα, αν βγεις έξω στο κρύο ενώ σου κατεβαίνουν θα σου κατέβουν μια ώρα νωρίτερα :zfuck:
PS δοκιμάστε φύτρα σταριού+λιναρόσπορο+ oat fiber+ ακτινίδια κρύα σε γιαούρτι (τα πρώτα 3 μουλιασμένα σε οζονισμένο νερό από το βράδυ!)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εγω δεν εχω παει για χεσιμο ακομα
απλα ενημερωνω οτι στο διαλειμμα του αρχοντα των δαχτυλιδιων χτυπησα 4 καλαμια χοιρινα με παπαρες ψωμιου στο σουβλακοζουμο και ενα σαντουιτς με κοτομπεικον λαχανικα και εξτρα σοσ
απο πανω κουμπωσα μια κοκακολα και 2 ποτηρια νερο και ρευομαι σα τη σωτηρια μπελλου
αμα νιωσω να χαμογελαει ο κωλος μου θα παω τσιφ στο θρονο και θα ενημερωσω

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
να κάνω μια μαντεψιά? λογικά δεν την τρίβεις, απλά πατάς με τα πόδια σου πάνω σε κρύα επιφάνεια, δουλεύει πάντα, αν βγεις έξω στο κρύο ενώ σου κατεβαίνουν θα σου κατέβουν μια ώρα νωρίτερα :zfuck:
PS δοκιμάστε φύτρα σταριού+λιναρόσπορο+ oat fiber+ ακτινίδια κρύα σε γιαούρτι (τα πρώτα 3 μουλιασμένα σε οζονισμένο νερό από το βράδυ!)

Ρε μαλάκα, ο Φικιώρης ΕΙΣΑΙ;;;

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εγω δεν εχω παει για χεσιμο ακομα
απλα ενημερωνω οτι στο διαλειμμα του αρχοντα των δαχτυλιδιων χτυπησα 4 καλαμια χοιρινα με παπαρες ψωμιου στο σουβλακοζουμο και ενα σαντουιτς με κοτομπεικον λαχανικα και εξτρα σοσ
απο πανω κουμπωσα μια κοκακολα και 2 ποτηρια νερο και ρευομαι σα τη σωτηρια μπελλου
αμα νιωσω να χαμογελαει ο κωλος μου θα παω τσιφ στο θρονο και θα ενημερωσω

Βγάλε αναμνηστική σέλφι το σκατό, να θυμάσαι για πάντα αυτή τη νύχτα.

:2funny:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
μαλακα μου τι κλαμα ριχνω μ αυτο το θεμα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Ρε μαλάκα, ο Φικιώρης ΕΙΣΑΙ;;;

λολ, όχι αλλά δουλεύει trust me, αν θες ποιότητα και όγκο το όζον είναι καλό!
δούλεψε και με ξινά φρούτα, αγκινάρες και κρύα αχλάδια. Α, καλά το κορυφαίο όλων διπλός ελληνικός, άφιλτρο τσιγάρο και βόλτα σε λεωφορείο με διαδρομή με πολλές λακούβες :jerking: θα βγάλεις παπάδες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom