tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Τα μελομακάρονα προκαλούν δυσκοιλιότητα... :S
χμ, χθες πάντως γέννησα καλά! για 2-3 ώρες ήταν σαν να είχα κάνει Επαναφορά Συστήματος
Τα μελομακάρονα προκαλούν δυσκοιλιότητα... :S
πόσα κιλά έφαγες;Τα μελομακάρονα προκαλούν δυσκοιλιότητα... :S
μαγκες τις τελευταιες 3μερες επεσε τρελο χεσιδι ,πολυ φαι σε συνδιασμο με σοκολατοειδη και κοκα κολα μ εκαναν να επισκεπτομαι 3-4φορες τη μερα και να βγαινει σεβαστη ποσοτητα!!ειτε κουραδα φιδισια και λεια ειτε πολλα μικρα φιδακια!!!
το αποτελεσμα ηταν να ματωσει η σουφρα μου αν και σκουπιζομαι μονο με μωρομαντηλα!!ρολο πυροσβεστη επαιξε η κρεμα του μικρου πεπανθολ για συγγαμα και καπως ηρεμησα,και ακομα το πολυ φαι δεν επεσε!
καλη χρονια με πολλη αγαπη κ χεσιμο συναμα...
με βασιλοπιτα βρε!?μπας κ ειναι κρυωμενη η κοιλιτσα σου?
Χθες εφαγα 2 κομματια βασιλοπιτα απ τον βαρσο κ τρεχω κ δεν φτανω
δηλαδή τρίβεις την κωλοτρυπα σου πανω στην πλακα καρυστου ψιλοαδερφιστικα κολπα αυτά
Τύπε στο εξοχικό μου, στο πάτωμα έχουμε πλάκες Καρύστου...
Πέρα από το ότι είναι παγωμένες έχουν και αυτή την ανάγλυφη υφή...
H πιο γρήγορη μέθοδος
δηλαδή τρίβεις την κωλοτρυπα σου πανω στην πλακα καρυστου ψιλοαδερφιστικα κολπα αυτά
στα δικα μας μολις εριξα ένα χεσιμο απολαυση αφου εφαγα 1 σάντουιτς από εβερεστ και ηπια γρανιτα πορτοκαλι
να κάνω μια μαντεψιά? λογικά δεν την τρίβεις, απλά πατάς με τα πόδια σου πάνω σε κρύα επιφάνεια, δουλεύει πάντα, αν βγεις έξω στο κρύο ενώ σου κατεβαίνουν θα σου κατέβουν μια ώρα νωρίτερα
PS δοκιμάστε φύτρα σταριού+λιναρόσπορο+ oat fiber+ ακτινίδια κρύα σε γιαούρτι (τα πρώτα 3 μουλιασμένα σε οζονισμένο νερό από το βράδυ!)
εγω δεν εχω παει για χεσιμο ακομα
απλα ενημερωνω οτι στο διαλειμμα του αρχοντα των δαχτυλιδιων χτυπησα 4 καλαμια χοιρινα με παπαρες ψωμιου στο σουβλακοζουμο και ενα σαντουιτς με κοτομπεικον λαχανικα και εξτρα σοσ
απο πανω κουμπωσα μια κοκακολα και 2 ποτηρια νερο και ρευομαι σα τη σωτηρια μπελλου
αμα νιωσω να χαμογελαει ο κωλος μου θα παω τσιφ στο θρονο και θα ενημερωσω
μαλακα μου τι κλαμα ριχνω μ αυτο το θεμα....
Ρε μαλάκα, ο Φικιώρης ΕΙΣΑΙ;;;