alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
"Το χέσιμο είναι ζωντανή απόδειξη ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στην πρωκτική ηδονή"
Ο λόγος συγκεκριμένα για το προϊόν Thermobol της εταιρίας Maximuscle.
To οποίο υποτίθεται ότι βοηθά στην απώλεια λίπους μέσω αύξησης του μεταβολικού ρυθμού.
Βλακωδώς το δοκίμασα για 5 μέρες (δεν άντεξα παραπάνω), σε μια προσπάθεια να χάσω όσο λίπος μου έχει απομείνει, χωρίς όμως να χάσω την μυϊκή μάζα (αυτή τη στιγμή δεν με παίρνει, την χρειάζομαι λόγω προπόνησης).
Ορισμένα από συστατικά που περιέχει και που υποτίθεται ότι αυξάνουν το ρυθμό μεταβολισμού είναι:
- Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού
- Αιθέρια έλαια από φλούδα εσπεριδοειδών
- Καφεϊνη (εκχύλισμα γκουαράνα).
Σε Αμερική και Καναδά περιέχει επίσης εφεδρίνη, η οποία όμως είναι απαγορευμένη στην Ευρώπη.
Η σύνθεση περιλαμβάνει και φυτικές ίνες σε υψηλή περιεκτικότητα, οι οποίες είναι ορατές μέσα σε κάθε κάψουλα: Καφεπράσινοι κόκκοι, σαν το εσωτερικό γαϊδουρινής κουράδας.
Η ίδια η κάψουλα είναι τεράστια σε μέγεθος (φέρνει λίγο σε αλογόχαπο), καταπίνεται σχετικά εύκολα αλλά προκαλεί τρελλό κάψιμο στο άνω μισό του οισοφάγου, και δυσκολία στην κατάποση με επίπονο ρέψιμο για ώρες.
Παρατήρησα μεν απώλεια λίπους, μείωση όγκου και αύξηση της μυϊκής γράμμωσης από την τρίτη κιόλας μέρα, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν οφείλεται τόσο σε αύξηση του μεταβολισμού, όσο σε υποσιτισμό και αφυδάτωση.
Τα δραστικά συστατικά ερεθίζουν τόσο πολύ το έντερο που εκτοξέυει άμεσα ό,τι και να φάω, προτού προλάβει ο οργανισμός να απορροφήσει θρεπτικά και συστατικά και νερό από ότι τρώω.
Με άλλα λόγια, από την δεύτερη κιόλας μέρα, άρχισα να χέζω 5-6 φορές ημερησίως. Μια απαίσια τσιρλοειδής μπόχα, και (αντί για κανονικές κουράδες), ένας αφρώδης πολτός σαν καφετιά μαρέγκα, με αναγνωρίσιμα κομμάτια τροφής που έφαγα πριν 5-6 ώρες. Με άλλα λόγια, όπως μπήκανε βγήκανε. Και σε όλη τη διάρκεια της μέρας, δυνατές υγρές κλανιές που δεν ξέρεις αν μπορείς να τις εμπιστευτείς.
Την τέταρτη μέρα η κωλοτρυπίδα μου έχει πιτσικάρει από το διαρκές χέσιμο-σκούπισμα, αφήνει στο χαρτί μικρές ποσότητες από όξινο διαφανες ζελέ και ίχνη αίματος. Αυτοεξέταση με καθρέφτη: Αμυχές γύρω από την τρύπα (από εκεί προέρχεται και το αίμα στο κωλόχαρτο), και το όξινο ζελέ τις κάνει να καίνε και να τζούζουν. Προσπαθώ όλη μέρα στο γραφείο να αντισταθώ στον πειρασμό να κάτσω κάτω σταυροπόδι και να ξύνω τον κώλο μου σαν πίθηκος.
Αρχίζω να νιώθω κόπωση από την αφυδάτωση, την οποία προσπαθώ να αντιμετωπίσω πίνοντας μεγάλες ποσότητες νερού. Τζίφος. Αντι για αφρώδη τσίρλα ο κώλος μου αρχίζει να χέζει καφετιά ζουμιά, σχεδόν ανεξέλεγκτα. Δοκιμάζω να προσθέσω ηλεκτρολύτες από το φαρμακείο. Κανένα αποτέλεσμα.
Πέμπτη μέρα σέρνομαι, και δυσκολεύομαι να κάτσω απο τον κωλόπονο. Πεινάω σαν τρελλός αλλά δεν ξέρω αν είναι ασφαλές να φάω ό,τιδήποτε, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα το χέσω ακατέργαστο εντός 15-20 λεπτών. Τα παντελόνια μου έχουν αρχίσει να λασκάρουν, αλλα δεν φαίνομαι ιδιαίτερα υγιής. Ο οισοφάγος μου έχει αρχίσει να πρήζεται και δυσκολεύομαι να καταπιώ ακόμα και το σκέτο νερό. Έχω έντονη την αίσθηση ότι ανα πάσα στιγμή θα τραβηχτεί προς τα έξω το κωλάντερό μου και θα αρχίσει να κρέμεται σαν ποτήρι. Σκέφτομαι ότι δεν έχω αρκετή ενέργεια για την επόμενη προπόνηση.
Λεω "αει σιχτίρ, καλύτερα να μείνω με λίγες πατσές", και διακόπτω την χορήγηση.
Μέχρι το βράδυ έχω αρχίσει να νιώθω καλύτερα, το νερό που πίνω πιάνει τόπο (το κατουράω αντί να το χέζω) και αρχίζουν να ανακουφίζονται τα συμπτώματα της αφυδάτωσης. 48 ώρες μετά ξανακάνω το πρώτο φυσιολογικό χέσιμο (μία κουράδα, συμπαγής, χωρίς πόνο, όξινα κατάλοιπα και αίμα), και ξαναρχίζουν οι ξερές και ασφαλείς πορδές.
Πώς μου ειχε διαφυγει αυτο το επος?????