Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
μαγκες τις τελευταιες 3μερες επεσε τρελο χεσιδι :shit: :shit: :shit:,πολυ φαι σε συνδιασμο με σοκολατοειδη και κοκα κολα μ εκαναν να επισκεπτομαι 3-4φορες τη μερα και να βγαινει σεβαστη ποσοτητα!!ειτε κουραδα φιδισια και λεια ειτε πολλα μικρα φιδακια!!!
το αποτελεσμα ηταν να ματωσει η σουφρα μου αν και σκουπιζομαι μονο με μωρομαντηλα!!ρολο πυροσβεστη επαιξε η κρεμα του μικρου πεπανθολ για συγγαμα και καπως ηρεμησα,και ακομα το πολυ φαι δεν επεσε! :rockon:

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Τύπε εγώ τις τελευταίες μέρες χέζω από την πόρτα του μπάνιου  :cool2: :piss:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Τύπε εγώ τις τελευταίες μέρες χέζω από την πόρτα του μπάνιου   :cool2: :piss:

εχω φαει φαγητο και καπακι φτιαχνω εσπρεσακι,πινω μια γουλια και κανω ενα τηλ αλλα στο χωρο που καθομαι μονο με καλτσες εχει κρυο μαρμαρο,αμεσως νιωθω το κουραδι να κατεβαινει ασυγκρατητο,λεω θα προλαβω να μιλησω και χεζω καπακι,ελα που ειμαι στην αναμονη!!τελικα με τα 1000ζορια προλαβαινω σκαω χεστρα και πριν κατσω αρχιζει η μηχανη του κιμα και ριχνει ριχνει ριχνει!!εμεινα μλκς καθως ηταν το 2ο το πρωι ειχα ξαναχεσει μετα απο εσπρεσο διπλο και πρωινο κεηκ και μπισκοτα σοκολατας!εκει επαθα το συγγαμα!τι τραβανε και τα πουστρακια!! :gay: :gay:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εχω φαει φαγητο και καπακι φτιαχνω εσπρεσακι,πινω μια γουλια και κανω ενα τηλ αλλα στο χωρο που καθομαι μονο με καλτσες εχει κρυο μαρμαρο,αμεσως νιωθω το κουραδι να κατεβαινει ασυγκρατητο,λεω θα προλαβω να μιλησω και χεζω καπακι,ελα που ειμαι στην αναμονη!!τελικα με τα 1000ζορια προλαβαινω σκαω χεστρα και πριν κατσω αρχιζει η μηχανη του κιμα και ριχνει ριχνει ριχνει!!εμεινα μλκς καθως ηταν το 2ο το πρωι ειχα ξαναχεσει μετα απο εσπρεσο διπλο και πρωινο κεηκ και μπισκοτα σοκολατας!εκει επαθα το συγγαμα!τι τραβανε και τα πουστρακια!! :gay: :gay:

Αυτά χέζουν κρεατόπιτες προς τα μέσα, όχι προς τα έξω!
Υπάρχει ανεπανόρθωτη διαφορά.

:grin:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
τύπε όντως

ειδικά αν κάτσεις σε παγωμένο μάρμαρο, μετά από 15 sec ξεκινάει να βρυχάται το κτήνος  :2funny:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
τύπε όντως

ειδικά αν κάτσεις σε παγωμένο μάρμαρο, μετά από 15 sec ξεκινάει να βρυχάται το κτήνος  :2funny:

το χω σαν συνταγη οταν ειμαι παραφουσκωμενος,διπλο εσπερσο τηλεφωνο στο χερι και στα 5βηματα αρχιζει η καθοδος!!ειδικα τωρα χειμωνα λογω τζαμαριας ειναι πολυ κρυο το δωματιο!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
το χω σαν συνταγη οταν ειμαι παραφουσκωμενος,διπλο εσπερσο τηλεφωνο στο χερι και στα 5βηματα αρχιζει η καθοδος!!ειδικα τωρα χειμωνα λογω τζαμαριας ειναι πολυ κρυο το δωματιο!

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Τύπε στο εξοχικό μου, στο πάτωμα έχουμε πλάκες Καρύστου...

Πέρα από το ότι είναι παγωμένες έχουν και αυτή την ανάγλυφη υφή...

H πιο γρήγορη μέθοδος  :2funny: :2funny: :2funny:

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
ω ρε μαλακες μου τι θρεντ διαμαντι ειναι αυτο?  :2funny:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η αλήθεια είναι πως παρότι έφαγα χοιρινό με σέλινο χθες και σήμερα, έφαγα και ρύζι σπυρωτό και τις δύο αυτές μέρες και έτσι είχα συγκρατημένα, συμπαγή και μετριοπαθή χεσίματα.    :shit:
Περίμενα κι εγώ τη Θεία Λύτρωση Χριστουγεννιάτικα που ποτέ δεν ήρθε!    :'(
Άτιμε Μπάρμπα Μπεν.    :huh:

7VpdywW.jpg

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
το ρυζι στουμπωνει το σκατο!!προσεξε οταν ανοιξει η διοδος να βρεθεις σε χεστρα με σηφωνι φ100+ αλλιως σε βλεπω με ατσαλινα να ξεβουλωνεις!!!

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
το ρυζι στουμπωνει το σκατο!!προσεξε οταν ανοιξει η διοδος να βρεθεις σε χεστρα με σηφωνι φ100+ αλλιως σε βλεπω με ατσαλινα να ξεβουλωνεις!!!

Μωρέ αν έρθει ο κατακλυσμός    :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:  θα χέσω στο κήπο απέναντι από το σπίτι μου!
Δεν είμαστε για ξεβουλώματα και παρασκευάδες γιορτινές μέρες.    :sunglasses:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μωρέ αν έρθει ο κατακλυσμός    :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:   θα χέσω στο κήπο απέναντι από το σπίτι μου!
Δεν είμαστε για ξεβουλώματα και παρασκευάδες γιορτινές μέρες.    :sunglasses:

OXAOXAOXOAOXAOXOAOXOA  

ατσαλίνα λέει ο τύπος !!!

τύπε το tuborama  είναι καλύτερο χαοχοααχοχαοαχοαχο

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
δοκίμασε κανείς λιναρόσπορο κρύο? δηλαδή, να ρίξει 2 κ.σ. σε 200 γραμμάρια γιαούρτι κρύο, πρωτείνη ληγμένη λίγο,
κανέλα, μοσχοκάρυδο, μέλι γνήσιο (κρύο φυσικά!), αμύγδαλα και άλλα καλούδια??? τα γεννητούρια είναι σχεδόν άμεσα!

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
δοκίμασε κανείς λιναρόσπορο κρύο? δηλαδή, να ρίξει 2 κ.σ. σε 200 γραμμάρια γιαούρτι κρύο, πρωτείνη ληγμένη λίγο,
κανέλα, μοσχοκάρυδο, μέλι γνήσιο (κρύο φυσικά!), αμύγδαλα και άλλα καλούδια??? τα γεννητούρια είναι σχεδόν άμεσα!

Ρε να χέσουμε σαν άνθρωποι θέλουμε!    :tickedoff:
Όχι να πεθάνουμε από δηλητηρίαση.

:S

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι