Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.456
Πόντοι
2.356
σας εχει τυχει πολυωρο χεσιμο με συνοδια κινητου, ταμπλετ βιβλιου κλπ;
που μολις σηπωθεις μουδειαζουν τα ποδια και μενεις καγκελο πανω απο την χεστρα;

πως αντιμετωπιζετε εσεις το φαινομαινο;
μην μου πειτε να μην στηριζω αγκωνες πανω στα γονατα, δεν βολευει αλλιως..

Ναι μου έχει τύχει αυτό. Στηρίζεσαι συνήθως στη λεκάνη (εκεί που βουρτσίζεις τα δόντια και πλένεσαι) και σιγά σιγά επανέρχεται η κυκλοφορία του αίματος ποδιών στο κανονικό της ρυθμό.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ορεο και χρισιμο θεμα,πολιβολιασα μια λεκανι που βρικα σε εναν καφενε.ιχα φαι ξιμεροματα μετα απο ξενιχτι
μπιφτεκια με λιωμενο ροκφορ και αλκοολ.κατι καταλαβα θα γινει γιατι αυτα δεν τεριαζουνε.
παραλιγο να χεσο το καθισμα.παο παλι.

x3vfja.jpg
Θα βουλώσει η λεκάνη ρε τύπε τι κάνεις εκεί :S

Επισκέπτης
αααααχ ορεα ιταν,πιος καφες φιλε;τα σκαγια και τις τριχρομιες δεν βλεπις περιμετρικα;
μια ορα καθαριζα μιν τα δει το γεροντι στον καφενε.μεχρι τα νιχια μου μπικαν,θολωσε ο καθρεφτις.
χλορινι με ταιντ και φωτια ιθελε αυτο για να φιγει.μεχρι τιν πουτσα εβαψα.
ο θερμοσιφονας κλαταρε σπιτι.
τορα νιοθο ιπεροχα ομος.σαν πουλακι.θα βγαλο και τις αρχιδαρες μου πριν την βραδινι εξοδο αν προλαβο
να τις βαλο κι αυτες καπου να κρεμοντε σαν στολιδια.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Αξέχαστο θα μου μείνει μια φορά που βρέθηκα πεζός κανά χιλιόμετρο από το σπίτι,το σκατό-κόψιμο να κινείται στην επικίνδυνη ζώνη εξόδου,και να το δω σαν προσωπικό στοίχημα να τα καταφέρω να φτάσω στη λεκάνη να αδειάσω!Η σκέψη να επιταχύνεις ή να τρέξεις απορρίφθηκε λόγω αναταράξεων,οπότε έφτασα στην εξώπορτα και ανέβηκα τις σκάλες με κοφτό βήμα,και η έκρηξη-εκκένωση ξεκίνησε στην πόρτα του μπάνιου,με τις μισές ριπές εκτός στόχου...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πάω να ρίξω ένα χέσιμο γιατί συγχύστηκα... :)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.320
Πόντοι
22.785
........

.......... Το έπίπεδο τού thread έχει άνέβει πολύ!!!!  :hi:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αυτη τη στιγμη χεζο...εφαγα χτες μια τρομερη σαλατα μαζιωμε μια πιτσα σπεσιαλ..μειλαμε εχω τρελαθι στο τσιρλιοααυτα ειναι!!!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
πο πο μαγκες ξεκωλιαστηκα

απιστευτη παραγωγη

ντελίριο χεσιματος

σα να εχυσε με εκρηκτικο οργασμο ολο το παχυ μου εντερο νιωθω

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Λόγω ημέρας αναθερμαίνω το ενδιαφέρον για το παρόν θρεντ
Προς το μεσημέρι το κόβω να πηγαίνω κι εγώ  :happy:

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Μάστορες θελω να κανω μια καταγγελια:
Οι μπριζολιτσες και οι τηγανιτες πατατες απο χθες το βραδυ έκαναν το θαυμα τους. Ως κλασσικός Νεοέλλην πηρα το tablet μου και πηγα προς αφόδευση. Ήταν απόγευμα και ηταν η πρωτη μου αφόδευση μετά μεσήμβρίας από τοτε που άλλαξε η ώρα. Επειδη λοιπόν η ποσότητα ήταν μεγάλη καθυστέρησα. Έτσι καθισα στην τουαλέτα με το φως του ηλιου και οταν σηκωθηκα είχε νυχτώσει...
Και εδω ερχεται η καταγγελία:
Καταγγελω όλους τους μηχανικούς, υπομηχανικούς και ηλεκτρολόγους των νέων κατοικιών, που βάζουν το διακόπτη των φώτων ΕΚΤΟΣ της τουαλέτας και όχι εντός. Ιδού που μας οδηγεί η Νεα Ταξη Πραγματων. Μας θελει σκλάβους και στην τουαλέτα. 30 sec για ψιλό και 5 λεπτά για χοντρό....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Θα αντισταθούμε για το χεσιμο που ολοι αγαπούμε....

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Οι μπριζολιτσες και οι τηγανιτες πατατες απο χθες το βραδυ έκαναν το θαυμα τους. Ως κλασσικός Νεοέλλην πηρα το tablet μου και πηγα προς αφόδευση. Ήταν απόγευμα και ηταν η πρωτη μου αφόδευση μετά μεσήμβρίας από τοτε που άλλαξε η ώρα. Επειδη λοιπόν η ποσότητα ήταν μεγάλη καθυστέρησα. Έτσι καθισα στην τουαλέτα με το φως του ηλιου και οταν σηκωθηκα είχε νυχτώσει...
Καταγγελω όλους τους μηχανικούς, υπομηχανικούς και ηλεκτρολόγους των νέων κατοικιών, που βάζουν το διακόπτη των φώτων ΕΚΤΟΣ της τουαλέτας και όχι εντός. Ιδού που μας οδηγεί η Νεα Ταξη Πραγματων. Μας θελει σκλάβους και στην τουαλέτα. 30 sec για ψιλό και 5 λεπτά για χοντρό....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
αυτη η εμπειρια σου μ εβαλε σε σκεψεις...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εχω φτιαξει μια μαρμελαδα συκο κ μια κορομηλο οι οποιες σε συνδιασμο με τον χυμο πορτοκαλι με στελνουν 2 φορες τουαλετα.Παντα καθε πρωϊ.
τις εχω φτιαξει στα προτυπα καθαρτικου.Δεν χρειαζεται να παω αλλη στιγμη της ημερας για χεσιμο.

:kneel:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εχω φτιαξει μια μαρμελαδα συκο κ μια κορομηλο οι οποιες σε συνδιασμο με τον χυμο πορτοκαλι με στελνουν 2 φορες τουαλετα.Παντα καθε πρωϊ.
τις εχω φτιαξει στα προτυπα καθαρτικου.Δεν χρειαζεται να παω αλλη στιγμη της ημερας για χεσιμο.

:kneel:
τύπε το έχεις αναγάγει σε επιστήμη το σιμο-χέ,ναούμε  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom